Fantomen på operan

Funderar på om man ska titta på filmen Fantomen på operan? Det är absolut en utav mina favorit musikaler, har aldrig sett den tyvärr:/ Bara på film då men det räknas inte. Kan alla låtar (mamma har skivan, dock på svenska). Jag vet inte hur många gånger jag sett filmen! Men jag gråter alltid på slutet när Christine precis gått ifrån fantomen tillsammans med Raoul, så hör man dem sjunga och är jättelyckliga medans han gråter. Åh det är så sorgligt! haha vad töntigt detta låter, men så är det:P Filmen är cirka 2,5 h lång. Jag ska ändå vänta på Isak, så jag kan lika gärna se filmen. Han är hos Calle nu men kommer hit och sover sen.




Yoga?

Min bror är lite speciell...haha<3 Han gör yoga lite då och då och sen blir han jätteglad och klappar i händerna:D Nu klappar alla i familjen händerna när han gör detta så han gör det typ hela tiden! Tycker om uppmärksamheten?;P

 

 

 

 

 

Pussungen<3


Dagens:

Idag är det verkligen en slappis dag för min del! Har bara läst i min bok och gosat med Finn. Här får ni en titt på min enkla måndags outfit:





Manchesterbyxor: cheap monday
Kofta: vila
T-shirt: Gina tricot
Smycken: H&M

30 november

Godmorgon på er!

Sista dagen i november, äntligen! November har varit en otrolig tråkig månad tycker jag. Nu är det snart december och massa julförberedelser<3
Glömde nämna att jag och Isak käkade på Sakura thai i lördags och sen såg vi New moon. Bättre än Twilight tycker jag. Egentligen tycker jag att handlingen är rätt så gay, som Isak säger, men bara man accepterar handlingen och nivån på det hela blir dom mycket bättre och mysigare^^ Första gången jag och Isak varpå bio helt själva också! Haha efter 1,5 år:P

Vad tyckte ni om new moon? (böckerna är fortfarande bättre)


Första advent!

Jag har haft fullt upp hela dagen. Bara umgåtts med familjen:) Började med att åka ut till landet och titta på djur. Finn har aldrig sett bondgårdsdjur på det sättet så det var roligt att se hans reaktion:) Efter det körde vi till donken av alla ställen och åt. Kan inte minnas sist jag åt på donken med min familj. Men gott var det:) Sen var det raka vägen hem, sätta på julmusiken och baka pepparkakor och lussekatter:) Drack årets första glögg idag med, gott!
Ikväll väntas tre rätters middag som mamma ska fixa:D Hoppas det blir gott^^
Hur har eran första advent sett ut?





Jag och min bror Oliver


Finn ville självklart vara med och baka..


Gick la sådär..haha<3



Naaaaw, haha^^

Julkänsla<3

Åh jag har suttit och slagit in julklappar hela eftermiddagen, samtidigt som jag lyssnade på julmusik! Nu ser jag verkligen framemot julen:) Så himla mysigt. Julstjärnor och ljusstakar är uppe hos oss nu med:) Har ni satt upp era ljusstakar och stjärnor?:) Mamma har även satt upp julgardinerna och därnere är julmusiken på och det är julstämning på hög nivå!

Min julstjärna i rummet!




Lördag

Halåå hallå! Hoppas ni sovit gott för det har jag. Åt frukost för 20 minuter sedan och nu sitter jag här framför datorn och vräker i mig choklad och chips! Perfekt start på denna lördag:D Jag har inte alls många planer för idag..vi får se helt enkelt vad som händer. Ikväll ska jag nog hitta på något med Isak. Snackade om bio, finns det ens någon bra film på bio nu? Förutom New moon då.

Puss!

Äntligen sova!

Jag har haft en jättelugn fredag kväll, skönt. Har ätit tacos och tittat på idol. En riktig fredag kväll med andra ord:P Det var bra att Mariette åkte ut tycker jag^^ Vem tyckte du skulle åkt ut?
Jag har bestämt mig för att bli roligare på bloggen nu men när jag inte jobbar längre:P Inte lika roligt att bara ha 10-20 besökare när jag vet att jag kan ha betydligt fler! Innan hade jag 40-80 st! Hihi:)

Sov så gott

Topshop

Åh det är en massa snygga saker som kommit in på topshop! Vill ha! Jag tycker det är sjukt snyggt med markerade axlar.

Vad tycker NI om markerade axlar?





Sista jobbdagen (igen!)

Godmorgon! Idag ska jag äntligen jobba min sista dag! Det var snack om att jag eventuellt kunde få några dagar på lek nästa vecka men ärligt talat så kommer jag tacka nej till det. Har fullt upp tisdag-söndag. Visst hade jag kunnat jobba på typ tisdag och onsdag dag men nu säger jag nej!

Idag är det fredag och veckan har gått otroligt fort tycker jag. Ingen aning om vad man ska hitta på ikväll eller imorgon.

Vad ska ni göra i helgen?:)

Bröder!

Här är lite bilder från ikväll:

Småbröderna



Ser ni att Finn har fått 3 tänder?^^

Barnvakt ikväll!

Nu i eftermiddag/kväll ska jag och min bror passa våran lillebror. Hoppas han inte är allt för busig. Han har kommit i den åldern då han busar heela tiden. Han fyller 1 år i januari om nån undra:P  Så det blir en riktig syskon kväll:) Funderar på om man ska cykla iväg och köpa pizza eller nåt sånt gott. Laga mat orkar man inte!
Hoppas ni får en bra kväll:) vad ni ska göra^^

Dagens:

nya leggings

Idag ska jag städa hela dagen. Så tråkigt men skönt när det är gjort! Förutom städa huset ska jag betala för mina vaccinationer (1400:-). Hoppas jag jobbar min sista dag imorgon. Vill vara ledig nu!

 

Ha en fin dag<3


Gratis biobiljetter:D

Hej! Nu är jag hemma från jobbet:) Idag fick jag 2 biobiljetter utav jobbet. Alla anställda fick det för att vi slått rekord igen (som vanligt:P). Så nu får vi se vem den lyckliga personen är som får följa med på gratis bio;) Lutar nog åt Isak. Igår sprängde vi 3 miljarder vallen också. Vi har alltså sålt för 3 miljarder än så länge i år, mer kommer det bli..helt sjukt. Så den kunden som gjorde att vi passerade den summan fick alla sina varor gratis. Boris bjöd på det! Dem hade handlat för 8000:-, dem var nog glada:P

Efter jobbet stannade jag kvar en timma för jag hoppades på att hitta dom sista julklapparna. Men icke. Kom hem med ett par nitleggings och lösögonfransar! Jag får köpa dom sista i stan tror jag:) Slänger upp en bild på leggingsen nån annan dag när jag har ork:) Dom är i alla fall svarta med silvriga nitar på sidorna, 99:-


Nu ska jag fixa i ordningen mig för att cykla till Isak!

Ha en bra kväll<3

Sov gott!

Jaha nu var det dags för mig att börja tänka på refrängen;) haha
Nu ska jag gå ner och fixa matlådan och sedan läsa lite innan jag försöker sova. Jobbdag imorgon, näst sista dagen! Hoppas på att jag kommer få jobba extra nästa vecka men man vet ju aldrig. Har blivit lite nojig över om jag verkligen kommer ha råd med Indien! Resan är ju redan betald. Frågan är om pengarna räcker där nere? Tror jag börjat få lite resefeber. Grejen är att pengarna kommer räcka där nere men helst hade jag velat ha pengar över när jag kom hem. Men det löser väl sig. Det är ju detta jag vill lägga mina pengar på. Får leva lite snålare nu. Funderar på att sälja skor jag aldrig använt. För har jag inte använt dem på 1 år kommer jag nog aldrig göra det heller:P Lika bra att sälja dom då ju!

Godnatt på er<3

Jag hann!!

Åh herregud vilken tur jag hade! Jag cyklade iväg till posten för att skicka iväg min visum ansökan. Kollade igenom alt innan jag drog, ansökan, kvitto, pass och kort. Bra då var det allt, så cyklade jag. Köpte ett rek. brev och cyklade hem. Shit vad billigt det var tänkte jag och smsade Emma. "Du skickade väl med ett returbrev också?" What?! Nej, hade helt glömt bort att man skulle göra det! Fick småttpanik, klockan var 17.40, cyklade tillbaka. Frågade om man kunde sprätta upp brevet och lägga i returbrevet..tillslut löste det sig. Skönt! Så nu är ansökan om visum skickat:) Får hoppas att man får ett visum nu också^^

Jag börjar bli riktigt pepp och nervös inför resan:) Måste snacka med Emma så vi kan träffas nästa vecka och boka hotell och planera mer:) Men så störande för söker man på hotell så kostar det typ 200kr/natten (dyrt), när man vet att man kan få tag i ett hyffsat hotell för 40 kr natten! Jaja..

Spruta 1 tagen

Nu har jag tagit första twinrix sprutan (hepatit A+B). Ska ta den andra om någon månad. Behöver bara ta twinrix och mot kolera, skönt. Men det kommer ändå gå på 1400:- allt som allt. Dyrt men så är det antar jag. Skönt att jag kommer hinna ta alla sprutor nu innan vi åker. Var lite orolig ett tag men det var ju inte så många jag behövde ta:)
Så nu känner man sig lite lugnare inför resan, haha. Jag kommer inte kunna vara helt lugn förräns jag har koll på exakt allt och har visumet i handen! Påtal om visum så ska jag gå upp till posten sen och posta min ansökan:) Sen är det inte så mycket mer man kan göra.

Här får ni en dagens outfit:



Klänning, MQ
Halsband, SNÖ

En månad kvar till julafton:D

Godmorgon på er! Gick faktiskt upp för 45 minuter sedan, fastän jag är ledig idag! Idag ska jag på läkarbesök angående sprutor man ska ta när man drar till Indien. Ska vara där 10.15. Hoppas vi tar första sprutan redan idag. Vill få det gjort liksom. Hatar sprutor!
Har tagit en skön dusch nu på morgonkvisten och ska strax fixa i ordning mig. Måste bara hoppa i sängen så Isak vaknar;)
Hm..vad står mer på dagens schema? Ska skicka iväg min ansökan om ett visum:D

Hur ser eran tisdag ut?

Lördagen i bilder!

Lägger nu upp bilderna från i lördags, bättre sent än aldrig. Kort sammanfattning: Förfest hemma hos mig med Emma, käka på Cheers and Beers med underbara människor från jobbet, vidare till Oscars för en danskväll! Tummen upp för denna kväll<3 Tummen ner för att jag tappat bort mina skinnhandskar:( Bilderna är inte bästa kvalite för jag valde att ta med mig festkameran istället för systemkameran:) stå ut!
Varnar att det blir många bilder nu:)

































 

 



Hallå igen!

Hej alla:D
Jag har haft en liten bloggpaus nu i 2 dagar, haha. Det lät ju som ingenting men det är det! Lite uppdatering från mitt liv nu då:P Jag trodde jag jobbade min sista dag i lördags men det visade sig att jag fick en vecka förlängt,gött! Så jag har jobbat idag och ska jobba på onsdag och fredag:) Nu slipper jag ju ha dåligt samvete för att jag slösade mina pengar på ett par skor.
I lördags blev det ju Cheers and beers plus Oscars! Hur trevigt som helst:) Kan inte bli annat än trevligt om man tänker på dem jag hängde med:)
Lägger upp lite bilder tänkte jag. Ska bara plocka upp här i rummet och ta på mig mjukiskläder! Väntar på att Isak ska sluta jobba<3

Vad har ni gjort idag då?:)

Fest!

Hejhej jag hinner inte skriva så mycket nu ikväll. Fixar i ordning mig inför ikväll:) Ikväll blir det cheers& beers med jobbet, hoppas på god mat^^ sen får vi se hur det blir:)
Skriver imorn! puss!

03.50-sista jobbdagen

Godmorgon! Gick upp klockan 03.50 idag, snark. Men jag är ändå hyffsat pigg. La mig kvart i nio igår så jag har ändå fått sova lite inatt:) Rethostan är nästan över med, köpte hostmedicin igår:) Så himla bra för då slipper jag vara jobbig ikväll och hosta hela tiden;P

Idag jobbar jag min sista dag för i år. Hur skönt som helst, faktiskt. Visst är det surt att jag inte kommer få tjäna mer pengar nu innan Indien men jag får en sista lön i december och semesterersättningen komer i februari så det är helt okej. Jobbar 6-15 idag. Sen komer jag kunna lägga jätte mycket tid åt bloggen^^
Eftersom detta är min och Emmas sista dag ska vi bjuda på kakor:) Och ikväll blir det utgång med jobbet!

NU ska jag äta frukost och sen cykla in till stan!

Ha en fin lördag så hörs vi i eftermiddag<3

Dagens outfit och dagens köp:



Skjorta: rut mfl.
Klänning: gina tricot

Nya skor! Kommer från scorett och kostade 799:-

jag vet att min plånbok inte hade råd med dem egentligen men kunde inte låta bli..NU ska jag inte shoppas onödiga saker mer! Julklappar och lite sånt bara. Sen blir det till att spara till shoppingen nere i Indien<3

Indien here we come!

Idag har jag varit ledig men dagen har gått otroligt fort för jag har hunnit göra en massa viktiga saker! Träffade Emma i stan och vi gick till expert för att ta kort till visumet! Har även bakat hemma hos mig, bokat biljett till Indien (!!!!) och planerat lite:) Nu ikväll har jag fyllt i visum ansökan som jag även betalt. Så på måndag ska jag skicka iväg det upp till Stockholm och hoppas på att jag hinner få ett visum innan den 15 januari!!

Åhh kan inte fatta att resan är bokad och betald:D Vi fick tag på biljetter som kostade 6900:- tur och retur, vilket är sjukt bra pris! Så den 15 januari bär det av! Hemma lagom till våren, den 16 mars:) Nu vill jag bara att jag ska hinna få visum och ta alla sprutor^^ Sen kan jag glädjas på riktigt! Haha det var sjukt nervöst att boka resan, både jag och Emma fick lite resefeber:P

Dagen i bilder:

Emma:D

Indien here we come!


Bakade lite kakor som vi ska bjuda på jobbet imorgon!(jobbar sista dagen)

Ååh nej!! xD

Hhahah! hej på er:) Idag när jag och Jing skulle till pausgympan (mellan 14.00-14.30 har man möjlighet att går på pausgympa, man stretchar och grejs:) varar i 5 minuter) så ser vi att TV är där idag igen och filmar. Fan tänker vi och hoppas på att dem inte kommer bort till pausgympan och filmar oss! När vi väl satt igång och ska böja oss ner, viskar Jing att kameran är precis bakom mig! Jag trodde jag skulle dö, det var så nära att jag börja garva. Kul. Tar dem med det klippet kommer svenska folket se mig nedböjd= min rumpa syns jätte mycket! Hahha så gympan var en plåga idag. Man var ju tvungen att koncentrera sig jätte mycket. Dels för att man skulle vara noga med att göra rätt rörelser och dels för att man inte skulle börja as garva:P Vilket var väldigt svårt. Titta på Jing kunde man inte för då hade det varit kört!

Så med andra ord får jag la börja följa Ge-kås realityserien och se om jag kommer med...

Hatar hosta!

I natt fick jag sova hela natten utan att jag vaknade och hostade, skönt. Men vaknade dock klockan 04.00 och började hosta som en galning. Lite surt att vakna den tiden då man egentligen ska upp 50 minuter senare. Men jag lyckades somna om efter nån kvart. Nu sitter jag här och är skit trött och vill egentligen bara skolka från jobbet! Men detta är min näst sista dag så det vore ju dumt att göra det:P

Jag hoppas att ni får en bra torsdag<3

Twilight

Nu har jag äntligen sett Twilight och jag blev väldigt besviken. Hade inte trott att den skulle vara särskilt bra heller i och för sig..men boken är ju så sjukt mycket bättre! Men självklart vill jag se New moon nu när den kommer ut också. Den boken var bättre än första tycker jag:)

Vad tycker ni? Är ni som alla andra som älskar twilight och edward?;P

Okej måste erkänna, Edward är snygg!



Robert Pattinson


Pannkakor!

Heej:D Jag kom hem för 2,5 timma sedan. Efter jobbet började jag direkt med att grädda pannkakor! Det var min matdag idag:) Det blev gott och det var riktigt längesen jag åt pannkakor.
Min ret hosta har bara blivit värre och idag på jobbet lät jag som en kratta. Lite bättre nu men fortfarande inte helt bra. Hoppas bara den är borta tills på lördag då jag ska ut och käka med några från jobbet och sen utgång:)
Lägger upp en fin bild på mig som togs för någon dag sedan!

Puss<3


Vilken är eran favorit smak när det gäller pringles?

Leninbadet!

Hej! Nu har jag kommit hem ifrån Leninbadet! Det var jätte mysigt men jag blev lite besviken på bassängerna om jag ska vara ärlig. Det fanns en jacuzzi, fotbad och ett kalltbad. Sen ångbastu och vanlig bastu:) Men det var i alla fall super mysigt inrett så det var helt okej. Först gick vi till relax rummet och åt frukt och drack te. Gott. Jag glömde självklart kameran men har snott lite bilder från hemsidan. Så vill ni veta mer läs Här!
Efter att vi badat åt vi en jättegod kvällsbuffe! Fanns hur mycket som helst och nu är jag hur mätt som helst! Säkert gått upp 3 kg ikväll;) haha

Nu ska jag sova för jag jobbar imorgon!
Ni glömmer väl inte rösta på mig så jag blir veckans blogg? Det gör ni här. Jag är nummer 7:P

Lite bilder ifrån hemsidan:













Dagens:

Nu har jag ringt alla samtalen jag skulle ringa idag. Det känns otroligt skönt att jag fått en läkar tid på tisdag. Men hon sa att jag kommer hinna ta alla sprutor innan vi åker så det känns skönt:) Ringde och bokade bord nu med, tog typ 20 sekunder. Herregud vad han pratade fort! haha men jag tror han sa att det gick bra innan vi la på:P

Cardigan:H&M

Klänning: Gina tricot

T-shirt: MQ

En smutsig lillebror<3

Göra idag:

Godmorgon på er:D Hoppas ni sovit gott! Jag har gjort det i alla fall. Men har fått så ont i halsen och rethosta så det är lite jobbigt:/ Men jag överlever!

Idag är jag ledig och det innebär att jag ska vara lite duktig och få saker gjort.

  • Ringa sjukvårdsupplysningen (angående Indien-sprutor)
  • Ringa kliniken i Varberg som vaccinerar dem som ska resa
  • Ringa Cheers & Beers och boka bord
  • Lenin badet med stickgruppen!

Så jag ska ringa en väldans massa samtal idag. Lika bra att få det gjort. Utöver det ska jag göra andra små saker:)

Hur ser eran dag ut?<3

Bild från igår men det var så länge sen jag la upp en ego bild;) hoho

Chokladkalender!

Chokladkalender är ett måste varje jul. Spelar ingen roll hur gammal man är:) Köpte min chokladkalender idag.

Brukar ni ha en chokladkalender?



Jag ser framemot att öppna lucka 24<3

Rösta på mig:D

Hej alla:D
Jag har nu kommit hem från julklapps shoppingen och jag är nu nästan klar med alla julklappar:D Det känns otroligt skönt måste jag säga. För första gången i hela mitt liv kommer jag vara klar innan december! Vilket innebär att jag kan sitta på ett mysigt fik och titta på alla stressade människor^^

För någon dag sedan anmälde jag mig för skojs skull till en "veckans blogg" tävling. Kan ju vara lite roligt tänkte jag och nu ser jag att jag är en utav finalisterna! Så tycker ni att min blogg ska bli veckans blogg gå då in på denna bloggen: http://thaipinnen.blogg.se/ ni har fram till torsdag på er!
Hade varit roligt:)

Puss på er<3

Köpa julklappar idag!

Helloo alla morgonpigga! Idag efter jobbet ska jag köpa julklappar hade jag tänkt:D Hoppas jag hittar till dem flesta, hade varit skönt. Sen ikväll kommer Isak hit:) Vi har inte setts på..fyra dagar? Nåt sånt i alla fall. Nu ska jag till jobbet! Skriver mer ikväll!

Ha en fin måndag<3

Försäkringar, kontantkort osv!

Sitter och kollar upp ännu mera saker inför Indien! Tycker detta är så roligt, kolla upp, organisera och planera:D Nu har jag precis kollat upp försäkringar och sånt. Tydligen ingår alla försäkringar jag behöver ha på mitt betalkort, master card. Hur bra som helst ju, annars hade man varit tvungen att betala ännu mer och det vill man inte:P Nu ska jag kolla upp hur det är med mobilen utomlands. Hur mycket det kostar att ringa hem och smsa osv. Utlands priserna helt enkelt:) Så detta är vad jag kommer sysselsätta mig med ikväll. Ska ju ändå upp tidigt imorgon för att jag ska jobba!

Ha en bra lördag<3

Ont i halsen

Vaknade med halsont, mindre trevligt! Inte roligt att vara uppe såhär tidigt en lördag men detta är faktiskt min näst sista jobb lördag så då är det lite mer okej. Ska jobba fram till måndag nu så aktiv på bloggen och roliga inlägg lär det inte bli. Om ni inte vill höra om livet på Ge-kås:P vilket jag inte tror för realityserien är nog!
Nu ska jag borsta tänderna och snart cykla in till staden.

Ha en bra dag<3

Esteternas föreställning

Igår var jag och Isak på esteternas föreställning. Frågade min bror hur länge den skulle hålla på och vart det skulle vara någonstans. Han svarade 1,5 timma och på Rosenfred. Det var 2,5 timma (!) och på PS aula! Jaja:P
Det var första gången någonsin som inriktningarna samarbetade. Helheten var bra:) Sen var det ju självklart sånt som var dåligt med:P Jag och Isak satt och kritiserade folk, kul kul^^ Men som sagt det var en bra föreställning och det var roligt att få träffa gamla lärare:) Man kände sig jätte gammal när man var där och att det var en evighet sen man gick där, så var det bara ett halv år typ:P

Hålla ut!

Jaha så var ledigheten slut ännu en gång. Man är inte uppe runt den här tiden för skojs skull om man säger så:P Fick nyss reda på att det kommer bli en halv rolig dag för varken Emma eller Jing jobbar idag:/ men jag får hålla ut och se framemot ikväll! Då blir det föreställning på Rosenfred med Isak:)

Ha en bra dag<3

091111

Hej! Var någon dag sen jag skrev här nu, men så kan det vara ibland! Igår läste jag ut New moon, den var bra. Handlingen är rätt så gay men man blir så beroende! Man bara måste fortsätta läsa^^

Idag har jag fikat med Johanna på madali, det var mysigt^^ Det är altid mysigt att träffa Johanna:) Vi snackade mest om Indien och om vad man ska ge sina pojkvänner i julklapp. Vad ska man ge?!

Så här såg jag ut idag:





Klänning, H&M
Kofta,H&M

Jag bjuder på den första bilden;P

Vill ha!

Jag vet att jag inte behöver ett par vinter skor men dessa är så fina som jag hittade på sidan have2have.se

Älskar skor! Man kan aldrig ha för många<3 Men tyvärr så räcker pengarna inte till.



Gossip girl snart!

Hej allihopa^^ Idag har jag haft en bra dag på jobbet. Trodde dagen skulle bli seg för Emma jobbade inte idag men så kom Jing och räddade mig:)

Nu sitter jag och väntar på att Isak ska komma hit. Kvällens planer är avsnitt 8, säsong 3 av gossip girl<3 plus Ben & Jerrys, chocolate fudge brownie. Längesen vi åt den nu så ikväll är det dags! Än så länge är det bara jag som vet om att vi ska äta glass (om inte Isak läser min blogg innan han kommer hit:P).

Haft en bra dag?<3

New moon

Om ni undrar varför jag inte varit så aktiv på bloggen idag är det för att

1. det har inte hänt så mycket idag.
2. jag har börjat läsa När jag hör din röst, eller New moon som är orginaltiteln:)

Jag har blivit helt fast i boken. Jag tycker att själva handlingen är rätt så töntig men författaren skriver på ett sånt sätt så man bara vill läsa mer! Jag har en lista där det står massa saker jag ska ha gjort osv innan nyår! Då står det bland annat att jag ska ha läst Twilight serien^^ Har inte sett filmen Twilight än, borde göra det snart.

Imorgon ska jag jobba så jag skriver efter jobbet:) Nu ska jag fortsätta läsa!

Godnatt på er<3

Dagens:







Min mormor har stickat tröjan:)
Shortsen är ett par avklippta jeans!

Vill ha!

Åh dessa skorna vill jag ha så sjukt mycket! Perfekt hög klack och sköna att gå i. Testade skorna igår när jag och min bror var i stan. Finns på Scorett.



Visst är dom snygga?

300

Igår hade jag, Isak och min bror filmkväll. Det blev filmen 300^^ Haha den är så episk så det blir roligt. Men jag diggar den filmen. Vi åt även en massa godis och chokladpudding! Det var en mysig och lugn kväll igår med andra ord:)


Paljettväst!

Köpte denna snygga paljettväst från Ge-kås igår. Det var sjukt längesen jag hittade kläder därifrån men nu när man jobbar där ser man vad som är snyggt och vad som kommer in:P Perfekt ju!


99:-


Mysig dag med lillebror

Jag har haft en jättebra dag idag:) Vi gick runt i affärerna, provade lite kläder och shoppa^^ Hur mysigt som helst. Efter det satte vi oss på café Ströget och åt lunch. Jag var den snälla storasystern som bjöd. Man har la råd;) haha
Fick även köpt en fars dag present. Vad ska ni ge eran far? Jag tycker det bara ska vara nåt symboliskt så vi köpte inget dyrt. Har även köpt hur mycket godis som helst som jag och Isak ska käka ikväll:D


Kofta från H&M



Oliver köpte en mysig kofta från MQ och tumvantar från MQ, som förövrigt är hur sköna som helst!





Ändrade planer!

Det blir ingen bowling för min del. Bestämde mig för att spendera lite tid med min bror. Så vi ska åka in till stan om en halv timma:) Tänkte bjuda honom på en fika. Hoppas det blir mysigt, det var så längesen vi hittade på något så bowla kan jag göra någon annan dag! Ska köpa en present till fars dag som är imorgon! Bara nåt symboliskt sådär:)

Såhär ser jag ut idag:




Kofta, Gina tricot
Tunika, Zara
Lack leggings, Ge-kås




Föräldrarna borta!

Denna helgen är mina föräldrar och yngsta brodern i Smögen på spa helg. Så det är bara jag och min andra lillebror som är hemma^^ Idag hade jag dukat fram frukost och tänt ljus. Det är mysigt att vara hemma utan föräldrarna! Brämhults juice är den godaste juicen, helt klart. Har du inte smakat den? Gör det! Mina personliga favoriter är jordgubb/lime och hallon.



Godmorgon:D

Idag är jag ledig, tjohoo^^ Så jag vaknade 10.45 vilket var väldigt skönt. Man behöver sova ut när man gått upp 04.50 fyra dagar i rad:) Gårdagen var jättemysig men jag var väldigt trött. Det var i alla fall sjukt god mat och efterrätt. Nu sitter jag här och Isak ligger fortfarande kvar i sängen. Funderar på om jag ska städa mitt rum lite kanske? Det är inte så upp plockat om man säger så:P

Vad är era planer idag och ikväll?

Jag ska bowla med Isaks familj och ikväll blir det nog en mysig och lugn kväll med godis och tv^^

Puss<3

Middag med Isaks familj<3

Idag fyller Isaks pappa år så jag ska hem till dem på en liten middag^^ Har jobbat hela dagen så jag har stressat runt här nu när jag kom hem. Men självklart har man tid för ett inlägg;) Fastän jag ska vara där om 10 minuter...
Det blir premiär för min nya klänning^^

Ha en fin fredags kväll för det tänker jag ha<3






Min bror som tagit bilderna^^ Bilden längst ner är på världens goaste bebis<3

Farmville nörd!

Jag är verkligen en farmville nörd, fortfarande! Jag sår och skördar varje dag:D Det är lite som ett beroende^^ Men jag tycker det är mysigt. Man har nåt att göra liksom:P Är på level 32, halvvägs till 33! Målet är att kunna köpa villan och då måste man vara på level 35^^ Det känns som att jag är den enda som fortfarande håller på med farmville. Är jag det?

Sova!!

Nu har jag kollat upp en massa om Indien^^ Är inte klar än på långa vägar! Men ställen man vill besöka är ju Mumbai/Bombay, Calcutta, Goa och Jaipur "den rosa staden". Vi får la se vad som händer^^ Kollat upp lite med visum och så med:)

Nu måste jag gå och lägga mig. Ännu en jobbdag väntar. Men snart är det helg<3 Åh längtar:) Hoppas dagen går mycket snabbar imorgon än vad den gjorde idag! Det fanns absolut ingenting att göra idag. Kan ni tänka er, ingenting att göra på Ge-kås!

Sov så gott allihopa<3

Visum, sprutor osv

Nu sitter jag och letar upp en massa info om Indien. Man måste ju ha visum och ta sprutor! Bra att kolla upp så här innan man åker:) Ska även skriva ner lite saker jag vill uppleva och ställen jag vill åka till!
Har jag förresten nämnt att jag och Emma åker till INdien nästa år? Efter nyår ^^ Biljetten är inte bokad men vi planerar och är pepp så hoppas det blir av:D

Någon som varit där?

Bloggen 2 månader!

Hahha ja så är det faktiskt:P Jag har inte tröttnat än! Trodde jag bara skulle orka skriva i 2 veckor men det är ju riktigt roligt att ha en blogg^^ När det är fler besökare så blir det ju ännu roligare:) Man får kick av er besökare och era fina kommentarer<3 Fortsätt så;)
Jaha, nej men jag fortsätter väl att skriva som jag gör:P Har egentligen inget mål med bloggen. Inte kommit på något än i alla fall, kanske kommer vem vet? Inte jag.

Hoppas ni haft en fin dag<3

Vill ha!

Var inne på scorett igår och blev kär i dessa skorna:



kostar dock 899:- , för dyrt för min plånbok just nu! Lite för hög klack med...men ååh<3

Så gick jag in på deras hemsida och hittade dessa med<3



Vilka tycker ni är snyggast?

En låda clementiner!

Halloj^^
Idag hade jag tur som fick skjuts hem från jobbet:D Min mormor och hennes man var och shoppade så jag var snabb på att fråga om jag fick åka med hem. (Annars kommer bussen till Varberg 20.30, framme 21.00, buss hem 21.30=hemma 21.45!)
Ge-kås slog ju rekord för någon vecka sedan så som tack till oss anställda får vi varsinn låda med clementiner! Hur gott som helst:D Tänkte ta kort på den men palla inte:P

Äntligen hemma<3


Guten morgen!

Nu är det slut på ledigheten igen, suger! Jag hade gärna legat kvar i sängen tillsammans med Isak någon timma till, men icke. Idag jobbar jag sent med så jag är hemma runt tio tiden. I vanliga fall halv tio men det regnar så jag tar bussen idag. Måste köpa regnkläder! Ja, ja. Vi hörs ikväll när jag kommit hem!
Hoppas ni får en bra dag:)

Puss<3

Dagens köp:


Linne/klänning, H&M

Dagens:




Leggings, Ge-kås
Skjorta, H&M
Linne, MQ
Halsband, H&M

Mot stan

Om 20 minuter går jag till bussen. Idag ska jag luncha och gå på stan med Isak<3 Men vädret är grått och det småregnar så det får bli bussen:) Skönt att vara ledig idag meed:D
Vad ska ni göra denna gråa måndag?:)

puss<3

Lyckad söndag:)

Hej hej! Igår tog jag som sagt tåget upp till Göteborg:) Lisa tog samma tåg så jag fick någon att prata med. När vi väl kom fram bestämde vi oss för att ta en kaffe på Espresso house, Johanna kom också dit^^ När vi suttit där ett tag skulle jag och Johanna leta upp någonstans att äta men vi orkade inte leta efter något mysigt ställe så det fick bli donken:P När klockan närmade sig sju tog vi spårvagnen upp till Korsvägen och gick in till Lisebergs hallen där Winnerbäck skulle spela:)



Lars Winnerbäck 2009:

Förband var Andreas Grega som inte var särskilt bra. Han var alldeles för rörig och bara inne i hans egna värld. Han höll på med sitt mickstativ hela tiden med. Inget för mig!
Sen var det då dags för winnerbäck och inledningen var nån slags video. Det var lite annorlunda:P Sen drog det i gång! Järnvägsspår var öppnings låten:) Ljussättningen var hur underbar som helst! Hur grym och snygg som helst verkligen, ljuset gjorde halva konserten. Mycket bra! Det var en bra och mysig konsert med:) Jag och Johanna kände oss nöjda när vi var tvungna att springa till tåget efter "om du lämnade mig nu". Det var sista låten så det var bara extranummer kvar. Vi hann till tåget! Mitt lokalsinne är inte helt borta ändå, skönt att veta faktiskt:)

Mysig eftermiddag/kväll<3

Konsert ikväll!

Sitter här och lyssnar på Lars Winnerbäck:) Är faktiskt mer pepp idag än igår så det ska nog bli roligt:) Detta blir 3:e konserten med winnerbäck jag går på, det brukar alltid vara bra! Svenska dagbladet hade gett honom en bra recenssion med:) Jag ska ta tåget upp till Göteborg halv fyra för att möta upp Johanna. Vi ska gå och käka någonstans innan det är dags för att stå längst fram och sjunga med i alla låtar:P Då krävs det att man har ätit och druckit innan så man inte svimmar^^

Puss<3

<3<3

Gårdagen

Igår var jag och Stina hundvakter:) Vi passade busiga Fritz. Det var jättemysigt igår, vi satt och pratade en massa..drack lite och tog det lugnt:) En perfekt kväll! Sen runt ett tiden gick vi ner till krogen. Vägen ner var lite läskig för alla var utklädda till konstiga saker, haha^^ Stod i kö till cheers i typ en kvart och sen när man väl kom in drog jag och mötte upp Isak. Sen cyklade vi hem till honom^^
Tog aldrig med mig kameran så det finns inga bilder att lägga upp menmen:)

RSS 2.0