Dissar Göteborg..

Tanken var ju den att dra upp till underbara Göteborg ikväll för att ha en mysig förfest, gå på en bra spelning (nudity is not a crime såklart:p) och sen träffa Anja och Natalie och festa järnet! Men jag har ingen ork och jag är för snål för detta. Så ligger dte till. Så det får bli en 2-manna fest istället:D Låter ju mer värt tycker jag:D Så runt sju ska jag hem till Stina och käka. Kanske ska börja fixa mig snart..
Jag tar Göteborg imorgon istället^^

Vad ska ni göra ikväll?:)

Isaks kväll..

Hej! Igår var det jätte mysigt verkligen:D Allt blev lyckat och Isak tyckte också det var mysigt^^ Halv sju hämtade jag honom med bilen. När vi kom hem var det välkomstdrink (vitt vin) sen vidare till förrättens om var ugns gratinerade kräftor. Huvudrätten var krabbpaj och efterrätten panacotta! Allt blev super gott:) Sen blev det dags för skumbad i jacuzzin. Det var tända ljus överallt och rosenblad^^ Det var hur skönt som helst att bada, var längesen jag badade:) Synd att det låter så högt när man sätter igång bubblorna bara.. efter det gick vi upp till mitt rum där jag hade massa tända ljus, godis och choklad^^ Bra musik och presenter! Hade även köpt massage olja så jag masserade honom:)

Det var världens mysigaste kväll<3




Klockan närmar sig..

..fyra och då ska jag hoppa in i duschen. Halv fem ska jag börja med maten:)  Ska ju fira Isak idag! Åh jag har sett framemot denna kvällen jätte mycket så jag hoppas det blir bra. Jag kan inte avslöja vad vi ska hitta på ikväll, gör det imorgon:) Men vi ska ha världens mysigaste kväll i alla fall:)

Nu är det bestämt att jag ska till Göteborg imorgon! Fest! Ska bli roligt:) Hoppas på att få träffa Anja och Natalie med<3

Hur ser era planer ut ikväll och imorgon?:)

puss<3

Godmorgon på er!

Gick upp för en halv timma sedan, fastän jag är ledig idag! Eller ledig och ledig, jag ska passa Finn hela förmiddagen! Somnade tidigt igår så jag känner mig ändå utvilad:) Idag har jag massor som står på schemat! Hur ska jag hinna allt? Äh det ska nog gå bra. Inte stressa men ändå vara snabb och effektiv brukar funka för mig. Tycker om att jobba under press osv.

Förmiddagen:
  • Passa Finn
  • Städa mitt rum
  • Fixa klart Isaks present
  • Prata med Johanna så allt är klart för imorgon (halloween)
  • Få tag på Claudia
Eftermiddagen/ kvällen:
  • Luncha med Isak
  • Gå på stan
  • Hem och ordna allt inför ikväll
  • Duscha
  • Fira Isak
Det var nog allt. Visst det är roliga saker att göra men mycket! Självklart ska jag hinna skriva lite på bloggen och lägga upp lite foton kanske:)
Nu ska jag ta på mig kläder och snart hoppa i sängen så Isak vaknar^^

Dagens köp:

Vantar, Ge-kås


Linne, MQ

Leggings, Ge-kås


Hej allihopa!

Nu har jag kommit hem från jobbet. Slutade fyra idag men mamma och uffe skulle shoppa lite så jag åkte hem med dem! Eller det var jag som körde hem^^ Mörker körning är läskigt..
Även jag har shoppat lite idag:) Slänger in bilder på det om en stund tänkte jag, men först måste jag plocka upp i rummet för Isak är påväg<3 Vi har inte sovit med varandra på en vecka så jag saknar honom sjukt mycket<3

Haft en bra dag idag?


Puss<3

Missade bussen!!

Idag har jag jobbat hela dagen lång. Var inte så mycket folk ändå. Det skulle man ju kunna tro att det är på Ge-kås på höstlovet^^ I alla fall efter jobbet så bestämde jag och Emma oss för att vi skulle hinna springa ner till personal köp och betala våra varor och sen gå till bussen. Man brukar hinna detta fastän man bara har en kvart på sig! Meeen så hade Emma nåt kvitto där som ja..blabla...kassörskan var super långsam och tiden gick. Vi kom därifrån 3 minuter innan bussen gick och ja det slutade med att vi såg bussen köra iväg. Jaja tänkte vi och gick och köpte oss varsinn munk:) (så var det inte riktigt fö emma var jättearg och sur och hon försökte fixa skjuts hem men det gick inte så bra..) Sen gick vi och kollade i affärer. Såg ett linne jag vill köpa imorgon på MQ, även en fin kofta..men frågan är om jag ska unna mig den?
Jag var hemma en timma senare idag men det var helt okej. Ikväll har jag tagit det lugnt, fixat och planerat inför fredag osv:)

Har ni haft en bra dag?:)

Ingen ork att gå till jobbet?

Jag läste i dagens metro att just denna veckan, enligt forskare, är den veckan då vi får minst gjort på jobbet. På grund utav att vi ställt om klockan. Det blir mörkare och man vill bara vara inne och mysa med filten och en bra film! Så om du har varit extra trött och hängig denna veckan, har du fått svaret här^^

Planera..

På fredag ska jag fira Isak eftersom jag inte kunde göra det igår:) Så just nu sitter jag och planerar en massa! Håller på att skriva ner alting på papper så man inte glömmer nåt. Det är inte så jätte mycket att planera egentligen men lite småsaker som ska fixas:) Känner mig så romantisk, haha^^ Brukar inte vara den som är romantisk men någon gång ska man la vara det. Hoppas det blir lyckat nu och att han uppskattar det. Kan inte avslöja något nu för jag vet att han läser min blogg. Nu ska jag fortsätta!

Kvällens: Lenka, hon är bra:)

Nytt utseende!

Ja som ni ser har jag ändrat en väldans massa här på bloggen! Riktigt roligt när man börjar fatta hur det går till med alla kodmallar och vad det heter. Jag är nöjd:) Ska försöka lägga in lite reklam någon dag med. Tycker det ser så tomt ut på sidorna. Men bara lite.

Var ute och tog lite kort innan, blev inte så många men här får ni se två i alla fall^^


Dagens:

Kjol från rut mfl. jacka från h&m. sjal från MQ. skor från wedins.

Besöksrekord igår:D

Tjohooo snart kommer jag upp till 100 (hoppas jag)! Igår var det 70 pers som varit inne på min blogg! Jätteroligt^^ Jag får värsta kicken utav detta, haha:) Ja det var väl allt jag ville säga. Nu ska jag ta på mig och sen gå ut och fota i det fina höstvädret:)

puss<3

091027

Idag är jag uppe i tid! Mitt nya mål är att gå upp klockan 8 de dagarna jag inte jobbar! Så man inte vänder på dygnet och så vidare. Helger är faktiskt ett undantag. Ute är det jättefint höstväder, sol med andra ord:) Så om jag har ork ska jag nog gå ut och fota lite^^ Har tappat det lite för jag har inget att fota känns det som..men vi får la hoppas att inspirationen kommer tillbaka!

Sitter och lyssnar på Imogen Heap och bara tar det lugnt. Ingen aning om vad som ska hittas på idag:)

Vad ska du göra?

puss<3

Marabou vinter

Någon som smakat den nya smaken? Det är smak från kardemumma, kanel, vanilj, nejlika och ingefära! Jag tycker den är god. Första biten man tog var väl sådär men sen blev den helt okej! Inte favoriten men helt klart godkänd. Den smakar verkligen jul^^


Skådis nästa?;)

Kan ju börja med att min jobb dag gick sådär. Jag gick hem ett antal timmar innan jag sluta för jag hade gått runt och kall svettats hela dagen. Kände mig inte så fräsch kan jag meddela!

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, tittat på tv med mamma och så:) Vi diskuterade även min framtid lite och så..jag gick ju som sagt estet teater men tanken var att inte fortsätta med detta. Men nu saknar jag teatern och framförallt scenen hur mycket som helst! Så jag ska söka lite skolor hade jag tänkt. Troligast blir till år 2011, vilket känns som en evighet men det finns så mycket annat jag vill göra. Som att tjäna pengar och resa;) Det skulle bara vara roligt och se hur långt jag kan komma när det gäller teatern. Har ingen tanke på att bli nästa Peter Stormare (eller..klart tanken finns;P haha) jag ser det mer som en kul grej:) Känner jag mig själv kommer jag ångra att jag inte försökte! På tal om teater så saknar jag min teaterklass! Återträff nu?!

Bild från Lysistrate (kass kvalite jag vet)

Ny vecka, ny dag.

Idag var det jobbigt att stiga upp. För det första hade jag drömt mardrömmar så jag vaknade med världens panik och det var nära att jag började gråta:S För det andra är jag så sjukt stel i nacke och axlar efter att ha legat ner i 1,5 dygn. Så kan det vara ibland. Nu är jag uppe och har en halvtimma kvar innan jag ska dra. Mina planer för dagen är inte så roliga. Jag ska jobba sent så jag kommer hem halv tio. Efter jobbet ska jag ringa födelsedagsbarnet och sen sova! Hoppas eran dag blir roligare? Hade gärna gått i skolan nu så man fick höstlov!!

Puss<3

Grattis<3

Grattis till den finaste människan jag vet<3
19 år wihooo bättre sent än aldrig;)

Tyvärr ses vi inte förräns torsdag:( men det kommer jag gott göra genom att fira på fredag<3^^

Söndag=slappis dag

Har fått gjort lite idag ändå. Målade mina naglar med en genomskinlig färg, plockade upp i mitt rum och damsuga hela huset! Har även packat väskan för imorgon och tagit fram kläder! Jag är fortfarande sugen på chips. Orkade inte gå till affären innan. Kanske att man köper hem en påse imorgon efter jobbet?:P Lönen kommer ju ändå in imorgon^^ Ingen aning om hur mycket det är men nog räcker det till en 10 kronors påse;)




Ta tag i mitt liv

Har inte gjort någonting idag. Suttit framför datorn och inte gjort något viktigt alls. Har ingen ork eller lust till nåt känns det som. Men nu ska jag börja leva igen hade jag tänkt. Plocka upp i mitt rum, måla naglarna,äta och packa väskan till imorgon. Kanske ta en promenad till affären? Sjukt sugen på chips!


Pengar

Varför ska jag bli sjuk på helgen då jag tjänar som mest pengar?! Inte för att jag kan hitta på något, för Isak har inga pengar. Han har inte ens råd med en fika. Kan inte minnas sist vi fikade, var ute och åt eller hittade på något sånt över huvudtaget. Jaja, bara till att acceptera antar jag. Får hitta på sådana saker med mina kompisar istället sen när jag slutat jobbet. Bara 1 månad kvar nu<3


Sjuk

Detta är andra dagen jag är hemma från jobbet. Igår hade jag 38,6 grader feber och låg i min säng i ett helt dygn utan mat och dryck. Hade ingen ork. Så for jag försökte resa mig upp kändes det som att jag skulle spy.

Idag har jag inte mycket feber alls men har ingen ork eftersom jag inte ätit på 1,5 dygn. Men  nu har jag fått i mig lite. Imorgon ska jag tvinga mig själv till jobbet!

3:e julklappen!

Jaha nu var tredje julklappen fixad:D känner mig så duktig^^ Denna gången var det till mamma. I år ska jag sprida ut julklapps shoppingen så man slipper bli fattig i december. Då slipper man ju även julklapps stressen! Viist är jag smart? Så när alla stressar med julklappar kan jag unna mig en  fika på ett mysigt cafe och bara ta det lugnt^^ Har ingen aning om vad jag ska köpa till Isak, min äldsta lillebror och min låtsas pappa! Varför är det svårast med killar?

Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Slut på ledigheten. Nu väntar 8 dagars jobb på raken! Men det ska nog gå:) Ser redan framemot den 30:e oktober då jag är ledig nästa gång^^

Godnatt<3

Halloween masker!

När jag kollade igenom mina lådor som jag har här i rummet fann jag några masker man kan ha på halloween:D Försökte även skrämma Finn med att ha på mig maskerna men det funkade inte. Skit tråkigt.





Denna är min personliga favorit^^ (den i mitten alltså)


Lars Winnerbäck

Kom på tidigare idag att jag kanske borde börja lyssna på hans senaste skiva, med tanke på att jag ska på hans konsert den 1 november^^ Man vill ju kunna alla låtar även på denna skiva liksom:P Och hur kul är det att gå på en konsert och inte kunna ALLA låtar? Nej juste så nu ska jag lyssna på skivan och förhoppningsvis lära mig någon låt^^ Ska även möblera om mina pylar här i rummet. Glömde att nämna i mitt förra inlägg att jag och Johanna bytte födelsedags presenter idag:D Blev super glad<3

Lunch med Johanna<3

Idag lunchade jag med Johanna på Blådörren. Det var sjukt längesen jag fikade där och längesen jag fikade med Johanna så det var mysigt^^ Det blev en baugette med kycklingröra, som det alltid blir om man fikar på Blådörren:P Vi lyxade till det lite och köpte efterrätt med:) Skogsbärspaj för min del^^ Det var som sagt jättemysigt att få träffa Johanna<3 Har saknat henne otroligt mycket! Saknar även mina andra vänner men har ingen tid för att träffas. Men det kommer bli bättre^^ Dagens samtals ämne var pengar! Haha;) men eftersom jag tycker om pengar var det ett helt okej samtals ämne. Isak kom även förbi en snabbis.

Mysig fika<3

Dagens:



Jeans, Vero Moda
Linne, MQ
Kofta, gina tricot

Hejdå bilddagboken.se

Nu har jag tagit bort min bilddagbok. Lika bra kände jag. Så nu är det bloggen och facebook som gäller:D Kändes så onödigt att ha ett konto där när jag själv aldrig lägger upp bilder numera och sen aldrig pallar kolla på andras bilder:P

Ledig..

..idag, så skönt! Har inte gjort ett piss idag. Vaknade runt halv tolv men gick la upp runt tolv tiden. Sen dess har jag inte gjort någonting, bara slappat. Vilket jag behöver känner jag. Kollat runt lite på snygga skor och kläder. Drömmer om att jag har råd med allt jag tycker är snyggt. Men icke. Ska snart ringa Isak om han vill käka kvällsmat hos oss. Det blir krabba! Vi har fått runt 30 st krabbor gratis, gott!




kolla in krabbans ansikte..

Lipsy!

Lipsy är ett brittiskt märke som kom till den svenska marknaden år 2008. Jag är lite efter så jag har upptäckt märket för bara några dagar sedan:P Tycker deras party klänningar är jättesnygga! Lipsy klänningar kan man köpa på nelly.com eller på deras hemsida http://www.lipsy.co.uk/
Bloggerskan Kenza hade på sig en snygg klänning på årets Blog Awards:)






Munk!

Idag efter jobbet gick jag till Munkvagnen som finns utanför Ge-kås. Hälsade på Johanna som jobbar där, numera känd som munk-johanna^^ Det var riktigt mysigt inne i vagnen måste jag säga:D Nu vet jag även hur det går till att göra munkar^^ Åt min första munk, sockermunk. Aldrig ätit munkar innan men det var gott! Fick även en chokladmunk men den var alldeles för söt för min smak. Men är det gratis så käkar man upp det;)
Det luktade sjukt gott i munkvagnen i alla fall^^ (som Johannas mobil ungefär).

google.se<3

Filip och Fredrik!

Sitter och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik. Är helt slut i kroppen efter ännu en jobbdag! Lite ont i magen med:P Vi hade godis på jobbet idag plus att jag åt en äckel peckel bakelse...haha mer säger jag inte^^ Emma åt upp hela sin men jag kunde inte, bröd,grädde och banan ...låter det gott? Nej.

Imorgon ska jag äntligen träffa Isak! Vi träffas typ 2 gånger i veckan numera. Suger.

Godnatt<3

G.G

Ikväll hade Gossip Girl säsongspremiär:) Jag har självklart redan sett avsnittet men man kan aldrig se Gossip girl för många gånger så jag såg det ikväll:) Älskar den serien^^ Kläderna är helt underbara, det gör typ halva serien^^
Jag tycker i och för sig att det hade räckt med 2 säsongrar men jag klagar inte!

Gekås reklamen är även i full gång! Ni missar väl inte den 2 november då det börjar?;) Måste ju följa programmet. Jag antar att ingen missat att jag jobbar där:P så det känns nästan som att det är tvunget att följa det:)


<3

Sakna.

Idag har det varit mycket att göra på jobbet! Puh! Men dagen tog slut efter 9 timmar och det var skönt:D När jag satt på bussen hem ringde Johanna<3 Det var jätte längesen vi pratade och jag saknar henne<3 Båda jobbar nu så det är svårt att hitta en dag då båda är lediga. Men på onsdag ska vi luncha:) Bara snacka av oss. Jag känner mig rätt så osocial mot mina vänner nu för tiden för att jag jobbar så mycket. Men jag tar igen det i december;)


Puss på dig<3 (nyår 2008)

Jobbig dröm

Jag har haft en jobbig natt. Drömde om att jag låg och sov men var rädd för att inte försova mig så jag sov jätte oroligt och vaknade hela tden. Vilket slutade med att jag i verkligheten vaknade typ tio gånger mellan 04-06! Skit jobbigt. Men nu är jag uppe och ska strax käka frukost och sen cykla in till bussen mot jobbet. Hoppas ni får en roligare dag vad ni nu ska göra:)

Puss<3

Jobba..

...hela helgen ska jag göra:/ Känns väl sådär men bara till att bita ihop! När jag kom hem halv sju idag körde jag iväg med sopsorteringen och sen  gjorde jag toast och satte mig framför tv:n. Hur skönt som helst att få sätta sig ner! Sen fixade jag min matlåda. Tvekade på om jag skulle köpa lunch imorgon men beslutade mig för att lägga dom pengarna på något bättre^^ Så jag kokade pasta och stekte hamburgekött. Inte världens roligaste måltid kanske men det är bättre än att köpa;) Tycker att jag är duktig som fixar matlåda varje dag för alla raster vi har (frukost, lunch, fika). Kunde lika gärna vara lat och bekväm och köpa frukost eller till exempel lunch, men icke:) Jag kokar mitt ägg och gör mina smörgåsar till frukosten på jobbet^^
Vilket intressant inlägg detta blev...inte.
Har tittat lite på idol nu, orkar inte titta klart på hela. Ska snart sova för jag ska som sagt jobba imorgon med. Men först skörda på farmville:D haha^^

Godnatt<3

Snöade idag:O

Ja det är sant! Idag snöade det när jag stod och jobbade^^ Ullared har alltid varit lite speciellt..det snöade liksom inte lite heller. Helt vitt var det när man tittade ut, inte för att snön hade lagt sig utan för att det snöade så mycket:D Åh vad mysigt det var^^ Kändes som att det var jul och jag blev genast sugen på lussekatt:D Men det varade bara i två timmar, sen blev det tråkigt oktober väder igen (grått, mulet och regn). Men nu längtar jag jätte mycket till december:D Åhh, älskar julen och allt som ska förberedas innan^^

Ska bara..

..packa väskan nu och fixa mig. Sen tar jag cykeln till Isak! Blev inte stan idag men jag har ändå inga pengar nu. Jag ser framemot lönen<3 Kommer få mycket mycket pengar:D Som självklart sätts in på sparkontot så jag kan uppfylla nån resa i alla fall:D
Imorgon ska jag jobba igen, helt okej ändå om man tänker på fredagen nästa vecka då lönen kommer;)

Puss<3

Stickat en kjol!

Äntligen är jag klar med kjolen:) Den har varit färdig stickad ett bra tag men nu har jag satt på en resår och sytt ihop den också:D Jag har aldrig stickat en kjol innan så jag är nöjd med resultatet^^ Vad tycker ni?:)








Städa!

Har städat nu på förmiddagen, tråkigt är det men nåt som måste göras! Idag är jag ledig, skönt! Ska hem till Isak om nån timma eller två. Kanske att vi drar in till stan och fikar? Jag vill i alla fall hitta en snygg spetsklänning, tycker det är snyggt:)

Här är lite bilder på mitt rena rum^^






Har äntligen tagit bort alla sommarskorna och tagit fram höst och vinter skorna^^





Godkväll!

Kom hem för 45 minuter sen ungefär. Dagen på jobbet gick fort idag, skönt^^ Tror det var för att jag åt mina fikor och lunchen sent. Det ska jag fortsätta med. Efter jobbet var jag och Emma sugna på chips så vi köpte en påse och delade på^^ Så gott! Imorgon jobbar jag tidigt så jag måste sova nu! Men skriver mer imorgon och kanske att det kommer lite bilder med:)

Godnatt<3

God morgon!

Godmorgon på er:D Igår var jag hur trött som helst efter jobbet. Jag gick och la mig 20.20 redan! Det var längesen jag la mig så tidigt, men skönt var det^^ Behövde vila ut! Idag jobbar jag 11-20 men det känns helt okej ändå för Emma ska också jobba den tiden:) Då har jag någon trevlig att käka med! Kvällarna har sin charm på Gekås också. Då det alltid är finsk radio vid nån viss tid! Hahah..varje gång jag lyssnar på den finska radion vill jag också kunna finska. Verkar vara ett roligt språk ändå^^

Hoppas ni får en bra dag<3

Mys!

Igår hade jag ju även middag för mina underbara gamla jobbar kompisar från Veras! Vi åt mat och pratade, skrattade mest:D haha^^ Det var verkligen underbart mysigt:) Vi hade mycket att prata om:) Ni är dem bästa jobbarkompisarna jag haft<3 Maten blev lyckad också^^ Fick fina presenter som jag inte hade en aning om att jag skulle få! Just nu sitter jag och äter upp det goda, lysxiga naturgodiset som var en utav grejerna^^
Ser redan framemot nästa middag då vi ska vara hos Bella<3

Tack för en underbar kväll!



Tre underbara tjejer. Linnea du får hålla ut nu när vi andra slutat<3

Skogen!

Igår hade jag och familjen picknick i skogen:) Bulle och varmchoklad^^ Tog även lite kort. Mysigt var det!









Kolla in min nya halsduk jag fick i födelsedags present! (MQ)


Ja som jag skrattade..!

Middag!

Ikväll ska jag ha middag för mina gamla arbetskompisar:) Ska bli mysigt^^ Inte träffat dem på ett tag. Så snart ska jag ta tag i middagen, städa mitt rum och fixa i ordning mig. Har ingen ork för tillfället bara! Det jag ska bjuda på är kycklingfile, klyftpotatis, bearniesås (hur det nu stavas) och en sallad:) Efterrätt får bli vanilj glass med varm jordgubbssås! Måste hinna cykla till affären och köpa cider kom jag på nu...
Hoppas ni får en bra kväll:)

puss<3

Ben & Jerrys!

Igårkväll hämtade jag upp Isak och vi körde in till staden för att köpa världens godaste glass, Ben & Jerrys såklart! Det blev New York Super Fudge Chunk! Min personliga favorit:) Den med brownies är också god^^ Vilken tycker ni är godast? Vi tittade även på filmen The brothers Bloom, den var bra men jag var så trött så jag somnade på slutet av filmen^^ Nu har Isak gått och jag sitter och äter chips! Snart ska jag åka till skogen med familjen, mys:)

<3<3<3

Farmville!

Innan var jag beroende utav Farmville på facebook! Seriöst jag levde som en bonde:P skördade hela tiden och höll på! Mitt mål var att komma till högsta leveln! Vilket är..jag vet inte 36? Nu har jag inte sått något på jättelänge men nu ikväll var det dags kände jag:P haha jag ska uppnå mitt mål!^^ Mysig musik ä det också^^ inte för att jag lyssnar på den nu, för nu är det Tingsek som sjunger:)

Godmorgon på er!

Jaha, ute skiner solen..enda positiva med dagen idag känns det som! Ska jobba det tråkigaste passet, 11-20, menmen jag överlver^^ Jag kommer bli glad när lönen kommer om typ 3 veckor i alla fall:D Idag vaknade jag av att jag hade näsblod:S det var ett tag sen jag hade det. Efteråt kände jag mig illa mående men nu är det bra igen..hatar näsblod!
Jaja nu ska jag cykla in till bussen! Gekås nästa! suck...

puss<3

sovdags..

Jaha då ska man lägga sig nu då:/ Jag vill inte att morgondagen ska komma för då ska jag jobba, mellan 11-20! Hatar att jobba den tiden för då är jag hemma halv tio på kvällen! Inte så kul. Man kommer hem och ska lägga sig direkt! Men, men^^

Godnatt<3

Paljetter!

Har blivit kär i en paljettväst som finns på H&M! Jag vet inte vad det är med mig men jag har blivit helt galen i paljetter! Tycker det är jättesnyggt:D Är riktigt sugen på att köpa den västen...jag vet att jag borde spara mina pengar! Vi får se hur det blir men jag tycker den är riktigt snygg^^ Party västen!
Det är inte paljetter på baksidan, därför är den så snygg!

H&M, 249:-


Presenter!

Tog kort på min klänning jag fick utav Elin idag:)
Även på min fina klocka jag fick utav Isak! Isak ska även bjuda mig på Salem al fakirs konsert på konserthuset i Göteborg den 26 mars<3







Fika med Elin<3

Hej hej^^ Idag vaknade jag upp bredvid Isak<3 Vi åt frukost tillsammans och sen cyklade jag in till stan. Fixade nya p-piller och sen träffade jag Elin:) Det var ett tag sen vi sågs så det var roligt^^ Vi fikade på Espresso house och drömde om att resa. Det slutade med att vi bestämde oss för att dra till Indonesien efter nyår:D Hoppas nu att detta bli av också^^ Jag är i alla fall jättesugen på att åka:) Tror det är runt 25-30 grader där i januari. 26 grader i vattnet...helt okej^^
Jag fick även min födelsedagspresent:) Blev superglad^^ Fick en svart klänning, "den lilla svarta" och att vi ska gå på bio inom en snar framtid:)

Tack Elin för en mysig dag<3

Indonesien!

Sitter och letar en massa fakta om Indonesien eftersom det lutar åt att jag och Elin åker dit efter nyår:D Hoppas!! Det skulle vara så sjukt kul:) Så just nu kollar jag upp sevärdigheter i Indonesien^^ Anledningen till att jag vill dit är för att min pappa är där ifrån:)



Duschen!

Så där ja! NU har jag betalat mina räkningar, skönt. Mindre skönt att man är pank nu tills den 25 oktober..
Nu ska jag hoppa in i duschen. Efter det blir det en cykeltur till min kära pojkvän!


Röda läppar..

Jag har insett att röda läppar är väldigt underskattat! Då menar jag rött läppstift, så klart. Det kan bli för mycket om man använder det på en vardag, kan bli tant varning på det;P Men på fest är det ju super snyggt! "Den lilla svarta" och rött läppstift, hur snyggt som helst! Det är vackert, snyggt, sexigt, elegant...osv^^

Dock passar inte alla i rött läppstift,tyvärr. Jag ska köpa ett läppstift för att se om jag passar i det^^ Vilket jag hoppas^^

När vi ändå håller på, så tycker jag att rött nagellack också är underskattat:P Det kan man ha även till vardags:) Det ger bara handen en fräsch het! Att man bryr sig om sina naglar:) Fast det spelar nästan ingen roll om vilken färg det är:)




Sova!

Jaha nu väntar sängen igen^^ Ska upp tidigt imorgon (05.00) och jag måste ha min skönhets sömn^^ Nu när internet äntligen kommit tillbaka kommer det bli mer inlägg:)
Godnatt<3


foto: Isak

Ge mig bara pengarna!

Är redan trött på Gekås jobbet! Jag trivs jättebra med mina jobbarkompisar och stämmningen där är hur bra som helst! Men själva arbetsuppgifterna är hur tråkiga som helst, känner mig som en robot om jag ska vara ärlig! Varför måste man jobba för att få sina pengar?:P Det jobbigaste är nog pendlandet! Jag måste gå upp 2 timmar innan jag börjar och är hemma 1,5 timma efter jag slutat. Men det är bara till att hålla ut fram till 21 november! Måste tänka på pengarna^^ Sjukt att pengar har så stor makt, men så är det!

Jag har fyllt 19!

Hej hej:D Jag har inte haft internet på typ 4 dagar, men nu är jag här igen:) Den 1:a oktober fyllde jag 19 år:D En rätt så meningslös ålder om ni frågar mig. När man var yngre såg man framemot sin födelsedag jätte mycket! Men nu är det inte alls lika spännande, tråkigt tycker jag.
Jag var ledig på min födelsedag och umgicks med med Isak och familjen hela dagen:) Kollade på Gossip girl med Isak^^, fikade och tog en promenad med familjen:) På kvällen kom min mormor och hennes man hit på middag. Sen senare på kvällen sov jag hos Isak:)


Grattis till mig!


<3<3


Kolla in mina nya stövlar:D


<3<3

RSS 2.0