Valborg

Idag är det valborg om någon hade missat det. Planen först var att åka in till stan och lyssna på lite musik i pilhagen men det regnar. Så jag har faktiskt beslutat mig för att vara hemma hela kvällen. Varför ska man hitta på något speciellt bara för att det är valborg? Nej, orkar inte se en massa fjortisar på stan som har sin första fylla. Så jag ska föreslå till mina föräldrar att äta thaimat eller sushi ikväll.

Är det någon som har sol idag? Hur ser era planer ut?

Underbar klänning!

Klickade in mig på lookbook.nu och såg den här underbara klänningen! Den här tjejen har sjukt snygg stil. Kolla in hennes blogg: http://thechicmuse.blogspot.com/


Ja tack!

En svart enkel söt klänning jag gärna skulle vilja ha i min gaderob! Kommer från bubbleroom.se och kostar 299:-

 

Söt klänning från H&M. Den ser ut att vara väldigt skön, perfekt nu till sommaren! Rosa är egentligen inte min färg, men det kan la bli;) Även denna kostar 299:-

 


FINALISTERNA TILL VECKANS OUTFIT!

1.

Angelica!

http://stylings.blogg.se/

2.
Bella!

http://bbellahh.blogg.se/

3.
Ingrid!

http://lillsiz.blogg.se/

4.
Linda!
http://lindababby.blogg.se/

5.
Sagha!

http://ibeliveinyou.blogg.se/


GRATTIS!

Här har vi fem finalister!

Nu är det upp till er hur många röster ni vill ha, så kom igen och börja ragga!:D

Ni har fram till söndagkväll på er, då utser jag en vinnare!

Vinnaren kommer vara länkad på min blogg i en vecka!

Ni får bara rösta en gång, jag ser ip adressen;) Man får inte rösta på sig själv.

Ni som Inte kom med denna gången ska inte hänga läpp för det! Nästa vecka kommer en ny tävling med nya chanser. Det var jättefina outfits allihopa så det var inte så lätt att välja. Tack alla som anmälde sig.


Snygg klänning!

Åh jag tycker att den här klänningen är hur söt som helst. Älskar det blommiga mönstret och ryggen är underbar.
Klänningen kommer från nelly.se och kostar bara 369:-

Snygg? Ful?


29 april

Vaknade brevid en snygg kille. Nu har han cyklat hem.
Idag ska jag bara vara hemma, som det ser ut nu i alla fall. Ska se till att få viktiga saker gjorda, som att ringa min chef på mitt förra jobb och säga att jag inte kan jobba där i sommar. Ska även skicka iväg två plagg som jag fått sålt på tradera, skriva lite mail och ikväll är det jag som står för matlagningen.

Ni glömmer väl inte att anmäla er till min outfit tävling? Fem finalister utses ikväll! Maila [email protected], skriv namn och blogg! Just do it!:D

Eftersom jag ska vara hemma hela dagen blir det en slapp outfit idag:

Tröja gina tricot. Byxor Indien.

Annorlunda skor

Vad tycker ni om Andreia Chaves skor? Inget man skulle använda men snygg design tycker jag!
Vad säger ni?




Nytt jobb!

Wihooo, jag har nytt jobb! Men inte på det stället jag var på idag, haha. Utan på Sakura thai, en restaurang. Kul med ny erfarenhet, sevitris:) Men idag provjobbade jag ju på ett café och det gick hur bra som helst. Tjejerna som jobbar där var jättemysiga men jag har ju jobbat på café i 4 år så kul med något nytt.  Firade detta genom att köpa SOLOs nya tidning och marabou choklad med smaken passion/chili, hur god som helst är den!

Ikväll kommer Isak hit och då ska vi äta Ben&Jerrys, mums.


Provjobba

Godmorgon!
Idag ska jag provjobba på Café Ströget här i stan. 10-18 är min tid. Jag är inte alls nervös men hoppas inte det blir för stressigt och att det inte är allt för krångliga arbetsuppgifter. Har ju ändå jobbat på café i 4 år men det kan skilja sig en del från café till café. Otroligt skönt att slippa pendla i alla fall! Vet inte om jag nämnt det men jag slutade på munkvagnen för det blir ju samma pendelsträcka, så nej tack. Nu kan jag ta cykeln som tar runt 25 minuter, underbart! Kunde varit finare väder idag men det regnar inte i alla fall och det är väl viktigast?
Vi hörs när jag kommer hem ikväll igen!

Önska mig lycka till! Vad ska ni själva hitta på idag? Skola?Jobb?

min bror som står bakom kameran.

Outfit tävling!

Wuhuuw! Nu var det dags för tävling igen:D

Förra veckan var det en "veckansblogg" tävling, denna veckan kör vi en outfit tävling!

Ni anmäler er genom att maila till [email protected]

Ni skickar den outfit bilden ni vill tävla med, skriver erat namn samt eran blogg!

Jag utser de fem snyggaste torsdag kväll!

Så vad väntar ni på? Anmäl er:D


Ny kofta!

Om en kvart ska jag iväg och klippa mig. Min mormor har varit frisör i många år så det är hon som klipper mig, gratis. Har aldrig betalat en enda klippning i hela mitt liv, helt okej va? Köpte även en ny söt kofta från gina tricot igår på deras spring sale!

Dagens outfit:


Halsband H&M. Kofta gina tricot. Linne MQ. Jeans cheap monday.

 

Jag behöver verkligen klippa mig!!


Nytt halsband!

H&M 79:50:-

 

Vad tycker ni? Snyggt? Fult? Jag älskar det!


27 april

Godmorgon!
Blev inte så många inlägg igår men jag hade fullt upp. Åkte in till stan runt ett tiden och lämnade in en arbetsansökan (det lät positivt! håll tummarna!) Sen efter det träffade jag Elin och vi shoppade och fikade. Visar det jag shoppade senare idag! Kom hem runt fem tiden, åt kvällsmat och sen till Isak! Där var det top model som gällde, för min del. Sen somnade jag! Haha så såg min dag ut igår!

Vaknade kvart i sju idag för väckarklockan ringde. Isak ska på audition idag så då skulle han upp tidigt. Jag cyklade hem och nu ska jag äte frukost snart.

Puss på er så länge!

Dagens outfit!


Byxor gina tricot. Skjorta vero moda. Kofta H&M.

puss

26 april

Hej hej!
Dagens planer idag är att cykla in till stan och träffa Elin. Innan jag träffar henne ska jag lämna in ytterligare en arbetsansökan! Jag ger inte upp, haha. Halv två ska jag träffa Elin och vi ska gå runt och kika i affär och jag ska köpa födelsedags present till min bror som fyller nästa vecka! Ska fika också:) Får inte glömma att jag ska träffa Emelie strax efter fyra och köpa biljetter till modevisningen!
Dagens outfit dyker upp när jag kommit hem.

Vad ska ni hitta på idag?

Syskonen

Var ute och gick runt i trädgården innan med mina 2 småbröder. Jag och Oliver tog lite kort.

Oliver

Oliver

Jag och Finn

Vinnaren!



http://jllicious.blogg.se/
Stort Grattis till er, ni vann överlägset!

Nu var det dags igen!

Ja nu var det dags att rösta på mig så jag blir veckansblogg:D Skulle bli så himla glad. Är nummer fyra.

Rösta här!!

Puss till er som röstar!


Myskväll igår.

Igår var mina föräldrar och min yngsta bror bort bjudna på middag hos grannarna. Så jag och Isak hade en riktig myskväll! Började med att cykla upp till affären och köpte pommes, ryggbiff och brieost. Sen var det dags för matlagning. Jag stod för att hålla koll på pommesen medans Isak fixade kött och sås. Han kan det där med mat så det är lika bra att låta han få sköta det. En stor överraskning när han kom var att han har rakat av både skägg och polisongerna! Polisongerna behövde han inte ha rakat av, men han är fin ändå<3
Till förrätt hade vi osten och kex:) Maten blev supergod. När vi käkat badade vi i jacuzzin med en massa badskum,älska skum<3 Sen var tanken att vi skulle titta på film och käka glass men vi var så trötta så efter några skedar glass somnade vi. Bra lördag.



Nu ska jag svara på era kommentarer! Glöm inte av att rösta på veckansblogg, ikväll får vi en vinnare:D


Lördagens enkla outfit:

 

Byxor gina tricot. Klänning H&M. Bolero MQ.


24 april

Godmorgon! Solen skiner och jag är glad:D
Jag hade en jättemysig kväll igår. Jag och Elin gick till Akropolis för Campino var fullt, men det var gott ändå. Jag åt upp en hel pizza själv! Så sjukt gott och jag var hungrig!! Där satt vi ett tag och bara pratade, mysigt. Fastän vi var så mätta så vi ville spy tog vi oss till Hemmakväll och köpte godis och glass. Sen körde vi till Elin och hade Gossip girl kväll. Kollade på hela första skivan på säsong 1,underbart. Jag körde hem runt halv ett tiden. Hade som sagt en mysig kväll med en massa tjöt!

Nu ska jag fortsätta spela sims 3! Haha

Puss

Pizza!

Om en halvtimma kör jag in till stan för att träffa Elin 18.35 utanför hennes jobb. Kvälens planer är pizza och sen eventuellt hyra film. Jag har även med mig mina två gossip girl boxar så kanske att det blir lite G.G ikväll med!
Jag kunde valt att gå på Antons fest ikväll men är inte alls festsugen så filmkväll blir perfekt.
Jag är så sjuuukt sugen på pizza med:D

Vad ska ni göra ikväll?

Tröja ginatricot. Byxor gina tricot. Väst Indien. Ring Indien. Örhängen SNÖ.



Sims 3!

På morgonen läste jag i den tjocka boken. Sen spelade jag sims 3! Så sjukt kul är det och man blir så beroende, haha. När man väl satt igång kan man inte sluta och timarna bara spriger iväg. Men jag tog faktiskt en paus på en timma och passade min bror. Men funderar på att spela nu igen innan man ska göra i ordning sig för att åka in till stan! Okej jag ska vara i stan halv sju men som sagt, när man väl satt igång det där förbaskade spelet...då är det kört!

Haha, så undrar ni varför jag inte är så aktiv eller lägger upp roliga inlägg framöver är dte för migg spelberoende :P

Just nu!

Ligger i min säng och läser i min bok. Jag är på sidan 519 och det finns 942 sidor! Puh. Men jag ska nog klara av att läsa ut denna boken också:)

Brukar ni läsa böcker?




Forever21

Ny klänning från forever21. Så söt!

Vad tycker ni?


Gina tricot

Har haft en mysig dag med  Emma. Vi satte oss på Café Mignon på uteserveringen. Det var kylig vind så vi svepte in oss i filtar. Det var skönt att träffa Emma, behövde prata ut! Det är så skönt med henne för man kan säga vad som helst, våran vänskap är rätt så speciell nu efter 2 månader i Indien.

Ikväll blir det till att ta det lugnt. Bella&tyra show klockan 21.00 såklart! Fler som tittar på det?

Snygg outfit från gina tricot!


Stan nästa!

Nu har jag precis gjort i ordning mig och ska cykla in till stan om cirka tio minuter. Ska träffa Emma, fika och prata en massa. Vi är rätt så bra på att prata när vi väl satt i gång, haha!

Här får ni en titt på min outfit idag:

Tunika: zara

Shorts: Avklippta jeans från Vila

Strumpbyxor: Bikbok

Kängor: Dr. martens

Smycken: Indien

Väska: Indien


S som i sol.

Godmorgon! Vi har sol idag också, så underbart. Tycker synd om er stackare som fått tillbaka snön. Nu ska jag göra i ordning mig och sen blir det till att hitta på något som jag inte vet vad det ska vara än...Inte allt för kul att varken gå i skolan eller ha jobbtider! Men jag överlever.

Puss<3


kortet är taget för 4 år sedan, en solig dag efter en dansträning!

Fortsätt rösta!

Fortsätt rösta nu! Själv ska jag snart gå och lägga mig, är jättetrött.

Godnatt<3

FINALISTERNA TILL VECKANSBLOGG!

1. 

http://jllicious.blogg.se/


 

2.

http://beliveinme.blogg.se/


3.

http://emmablid.blogg.se/

 

4.

http://emeliemartinsson.blogg.se/



5.

http://magnussonbella.blogg.se/

GRATTIS TILL ER!

Ni som inte kom med denna gången behöver inte hänga läpp för det. Kommer nog en till tävling nästa vecka!

Nu är det dags för er finalister att ragga en massa röster:D

Man får bara rösta 1 gång, jag ser ip adresserna så här kan man inte fuska! Ni får Inte rösta på er själva!

Ni har fram till söndag kväll på er att rösta.

Vinnaren är länkad på min blogg i en hel vecka!

Lycka till<3

Snart så..

Snart så ska jag kolla igenom alla bloggar som anmält sig till veckans blogg tävling:) Ska bara svara på lite komentarer och smälta maten! Det var jag som stod för matlagningen denna kväll och nu är jag propp mätt!

Men håll utkik, snart kommer finalisterna upp:)

Puss<3

Onsdagens outfit!



Byxor: only
T-shirt: Håkan<3

Guten morgen

Jag har haft en jättemysig förmiddag med Isak och min lillebror. Halv nio tog vi en 40 minuters lång promenad. Så skönt, soligt och det blåste knappt. Sen har vi bara tagit det lugnt och nu har Isak cyklat hem.
Dagens planer är att passa min bror lite, fortsätta lära mig att teckna. Började kladda lite igår och jag suger verkligen men vill bli bra på det!

Ha en bra dag!


(Glöm inte att anmäla er till tävlingen)

VECKANS BLOGG TÄVLING!

Nu var det dags för en Veckans blogg tävling här!

Imorgon kväll utser jag 5 finalister.

Så kom igen och anmäl er nu!

Vinnaren får vara länkad på min blogg i en vecka!

Det är i detta inlägget man ska anmäla sig på, annars gills det inte.

Lycka till nu<3


Mössan.

Minns ni att jag virkade en mössa till min lillebror? Nu har jag äntligen fått en bild på den när han har den på huvudet!
Jag är nöjd med resultatet måste jag säga.


Turkost!

Den här klänningen från gina tricot tycker jag är jättesöt! Älskar ryggen. Kostar bara 149:-, snyggt med turkost nu med på våren och sommaren.

Vad tycker ni?


20 april

Varit uppe sen halv åtta idag. Vaknade upp hos min pojkvän som är jättenervös idag! Han ska nämligen på audition till en folkhögskola. Tyckte lite synd om honom, så nervös var han när jag lämnade honom imorse! Men jag tror att dte kommer gå fin fint:) Har tänkt skicka lite pepp sms hela dagen till honom!

Har även hunnit med och baka en kladdkaka nu på morgonen! Dock var den inte till mig utan till min mammas föräldragrupp som hon har här nu. Så jag sitter instängd på rummet.

Trodde att jag skulle klippa mig idag men dte visade sig att det var nästa tisdag! Så nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på...

Ha en bra dag<3

Tunika: Zara
Strumpbyxor: Bikbok
Sjal: Indien

Ha en bra kväll!

Det var jättemysigt att Elin och Anette kom förbi innan idag. Elin blev glad för sina saker jag köpt i Indien också,tur! Inte för att hon är kräsen och så men man vet ju aldrig.
Nu har jag duschat och gjort i ordning mig. Ska cykla hem till Isak om en liten stund.

Vad ska ni hitta på denna soliga måndag kväll?

Sjal: Indien

Nytt diadem

Tänkte visa er diademet jag köpte på Ge-kås i lördags. Tyckte det var lite gulligt:) Vad tycker ni?


Måndagens outfit!

Hej på er alla<3 Hur mår ni idag? Jag mår prima, solen skiner ju och allt! Nu på förmiddagen har jag passat min lillebror så min mamma kunnat plugga lite. Annars har jag väl inte hunnit med så mycket mer. Klockan 14.00 kommer min vän Elin och hennes mamma hit. Det ska bli roligt att träffa dem:) så då ska vi fika och prata en massa! Brukar bli så att hennes mamma och min mamma pratar lite för mycket, haha. Så funderar på om jag och Elin kanske ska ta en promenad! Ska även ge mina presenter jag köpt till Elin när jag var i Indien.
I kväll ska jag mysa lite med pojkvännen.

Dagens outfit:



Topp: H&M
Byxor: Gina tricot
Smycken: Indien

Vad tycks?

Tradera!

Nu har jag rensat lite smått i min gaderob. Har flera plagg som bara hänger och som jag bara använt enstaka gånger! Så ikväll ska jag vara duktig och lägga ut allting på tradera. Jag blir glad bara jag får 20 kr för varje plagg, bättre än ingenting liksom.

Den här klänningen t ex, har jag aldrig använt! Tänkte ha den som studentklänning först men bara någon vecka innan studenten hittade jag en som jag tyckte var mycket finare!



Blommor!

Den här snygga blommiga väska skulle jag vilja ha nu i sommar! Tycker den är jättesöt. Väskan kommer från Friis & Company och kostar 599:-.

 

Dessa snygga solglasögon från Gina tricot skulle jag heller inte tacka nej till! 59 svenska riksdaler så blir dom dina!

 

 

Vad tycker ni om blommigt mönster?

 




18 april

God förmiddag! Ja det är faktiskt förmiddag nu, inte morgon. Jag gick upp 8.10 idag. La mig runt halv elva igår och somnade direkt. Då är man trött! Nu på morgonen har jag, mamma och Uffe städat hela huset. Vad ska man göra nu då? Chipsen har jag också hunnit äta upp. Har i och för sig en påse till men den får vänta.

Idag är det ingen sol och det får mig att tänka tillbaka till Indien där det var sol nästan varje dag!


Indien,Goa,Palolem<3

Ska ni åka till Goa åk då till Palolem! Det var så mysigt och fint där.
De andra tre ställena vi var på hade inte alls samma mysiga stämning!
Ett litet tips;)

Vill sova!

Hej! Jag har varit hemma i snart tre timmar,ätit och duschat är vad jag hunnit med. Är så sjukt trött! Sov inte bra alls inatt så jag hoppas på att denna natten blir bättre. Jag är trött i både armar och huvud. Kom på att jag drack inte en enda droppe på hela dagen:P Konstigt att jag är tung i huvudet!

Dålig uppdatering dessa två dagarna. Detta blir nog mitt sista inlägg för idag så hörs vi imorgon! Svarar på kommentarer imorgon med:) Puss!

Åh nej..!?!.

Skiit! Det blåser jättemycket därute och jag ska cykla in till stan snart för att hinna med bussen:( Jag lovar att det är motvind! Är så sjukt trött,vill inte jobba. Att pendla 3 timmar sammanlagt idag för att stå i en jävla munkvagn är inte värt! Haha. Men nu har jag lovat och jag får hoppas att jag fyndar något inne på Ge-kås som kan frgylla min dag! Ser redan framemot att få komma hem igen. Jag är hemma klockan halv sex ungefär så vi hörs då!

Ha en bättre lördag än mig:D

Det är pengar nathalie,tänk positivt...men jag lägger ju typ ut hur mycket pengar som helst på att få komma dit xD det går faktiskt inte att vara positiv här....eller jo, jag slutar 2 timmar tidigare idag! Där har vi det! Tänk positivt!:D



Trötter!

Hallå på er!
Jag har jobbat hela dagen och nu är jag jättetrött! Jobbet var helt ok. Rätt så lätt,man ska bara få koll på allt och det har man nästan på en gång. Det kändes bra och det var roligt att jobba med Johanna. Jag åt endast en sockermunk! Duktigt va? Eller korkat för man borde ju passa på,haha! Jag kom hem strax efter sju och när jag kom hem käkade jag tacos<3 Vrålhungrig var jag verkligen! Sen blev det slappa framför Talang med familjen.

Så har min fredag sett ut! Imorgon ska jag jobba 9.30-16.00. Men då jobbar jag inte med Johanna så det får bli bussen! Fy fa-an rent ut sagt vad jag hatar att pendla! Jag får alltså ta mig hemmifrån halv åtta när jag börjar halv tio. Bussen går 08.05. Så jag kommer fram kvart i nio!!!! Jaja jag har tänkt gå in till Ge-kås en snabbis.

Godnatt! Roligt att så många varit inne på bloggen fastän jag inte varit så jätteaktiv:)


Puss

Första jobbdagen!

Godmorgon! Solen skiner även idag, underbart. Inte för att jag kommer få njuta av den idag men man blir glad i alla fall. Idag har jag min första jobbdag i munkvagnen! 10.30-18.30. Ska jobba med Johanna idag så hon kommer och hämtar mig med bilen kvart i tio,lyx! Jag hoppas att allt kommer gå bra idag. örsta dagen och allt. Jag kommer lätt äta minst 2 munkar i alla fall:D Haha

Ha en bra fredag!

Har någon utav er jobb, extrajobb?


Liite nervös är man trots allt!

Tack!!

Tack alla ni som röstade på mig! Jag vann veckans outfit tävling hos emelie !


PUSS!<3

Orange.

Idag blev det orange. Mitt hår är jätteslitet! Klipptid är bokad!

Tummen UPP eller NER?

Byxor: Indien
Kofta: Gina tricot
Klänning: Gina tricot

Pimp ring!

Den här snygga ringen vill jag ha! Jag har blivit galen i ringar, så sjukt snyggt! Den här kommer ifrån H&M och kostar bara 49:50:-

ANVÄNDER NI RINGAR?

Ja tack!

Munkvagnen!

Godmorgon!

Har precis hängt ut tvätten jag tvättade tidigare idag. Man måste ju passa på nu när det är så fint väder. Hörde att det skulle regna i helgen men det hoppas jag inte stämmer!

Min "munk" chef ringde imorse också och frågade om jag ville jobba lite längre på lördag och självklart vill jag det! Jag har inte berättat det men jag har fått jobb i munkvagnen som står utanför Ge-kås! Johanna hade tipsat mig, så ringde chefen förra veckan:) Jag ska alltså stå och göra munkar samt sälja dom. Jag får äta huuur mycket jag vill också,gott. Nu blir det ju att jag pendlar i alla fall men dom gångerna jag jobbar med Johanna kan jag förhoppningsvis åka med henne. Så imorgon och på lördag ska jag jobba! Gött med pengar:D


TYCKER NI OM MUNKAR?

bild från google

Sov gott!

Nu ikväll harjag och min lillebror  bakat kladdkaka! Så himla god blev den,perfekt kladdig. Isak kom hit och vi tog en promenad längs havet,mysigt. Det var riktigt behagligt i luften trots att klockan var strax efter nio! VÅR!!
Nu ligger vi och tittar på tv och bara slappar. Ska snart lägga mig, ögonlocken känns tyngre och tyngre.

Ni får sova så gott så hörs vi imorgon!<3

Snygga partyskor!

Dessa snyggingarna skulle jag vilja ha på mina fötter! have2have kommer dessa ifrån och blir dina för 698:-

Vad tycker du? Snygg eller ful?


Rubrik

Hejsan! Idag vaknade jag upp hemma hos Isak, vi kollade på senaste avsnittet av Gossip girl;) Alla har så sjukt snygga kläder! Jag vill vara rik. Runt halv tolv cyklade jag hem och jag följde med mamma till mormor.
Så jag har precis kommit hem.  Har hunnit ringa ett utav fiken jag sökte jobb på igår, för att säga att jag verkligen är intresserad och dem tyckte att det var skitbra att jag ringde! Så det känns bra:D Håller alla min tummar så jag får jobbet!

Idag är det sol så jag ska snart gå ut och sola lite. Vad har ni för er?

Tunika/skjorta: zara

Kofta: H&M

Jeans: Vero moda

Halsband: Indien


Ha en bra kväll!

Ha en bra kväll allihopa! Nu ska jag cykla hem till pojkvännen. Det är fortfarande sol ute och jag blir så glad:D
Hoppas på att vi ska spela bondespelet och sen titta på Gossip girl!

Vad ska ni göra ikväll?

Virkat en mössa!

Nu har jag virkat klart mössan till min yngsta bror! Den blev riktigt snygg måste jag säga. Jag har inte orkat ta kort på den med min bror men det ska jag fixa! Så ni får se hur den ser ut:)

Brukar ni virka eller sticka någon gång? Jag tycker att det är jätteroligt och mysigt:)


Sökt jobb!

Hallå på er! Mår ni bra? Jag mår suveränt. Har hunnit cyklat in till stan och lämnat en massa jobbansökningar till alla fik i stan. Håller nu tummarna så jag får något sommarjobb. Jag vet att jag är sent ute men man kan ju alltid hoppas. Skulle jag inte få något jobb har jag alltid två jobb jag kan välja mellan men det skulle vara skönt att slippa pendla!

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och ikväll cyklar jag till Isak!

Vad ska ni göra?!

Dagens:

 

Klänning: MQ

Strumpbyxor: Bikbok

Halsband: Indien


Godnatt

Godnatt allihopa! Hoppas att ni har haft en bra måndagskväll. Jag har tittat på tv och virkat! Haha det lät som att jag var runt 80 år där men det är vad jag har gjort. Nu är det dags för sängen och förhoppningsvis kommer min pojkvän hit och gör mig sällskap!

Godnatt så hörs vi imorgon<3

Bianco

Snyggsko från bianco för  750:-

Solat idag!

Hej! Inte den bästa uppdateringen idag men skitsamma! Idag har jag solat nästan hela dagen på våran varma altan. Det blir jättevarmt där när solen steker. Ja, det var så varmt så jag tog på mig bikinin! Det ni:) Har faktiskt fått lite färg..eller jag inbillar mig det i alla fall:)

Vill även säga tack till alla ni som röstat på mig än så länge! Ni som inte gjort det än, gör det!
Rösta här!


Dagens outfit!

Godmorgon på er! Jag har sovit jättegott inatt, hoppas att ni också gjort det? Idag är det sol,igen:D Det är nog 4:e dagen vi har sol, underbart. Så jag ska sitta ute och sola, hoppas på att få lite färg:) Min bränna från Indien börjar försvinna!

Såhär ser jag ut idag:

Vad tycker ni om dagens outfit?



Toppen är ifrån H&M


Rösta!

Hallå mina fina läsare! Nu är det dags för er att rösta på mig så att jag vinner "veckans outfit" tävling hos söta emelie! Ni röstar här ! Jag är nr 5..om ni inte ser det!

Den här outfiten tävlar jag med:)


Åh ge mig<3

Den här skon är riktigt snygg tycker jag! Perfekt för alla sommarfester vi har framför oss.

Vad tycker ni?

Mango,599:-

Städdag!

Godmorgon allihopa! Hoppas att ni sovit gott. Vi har fantastiskt väder idag också, strålande sol! Kan våren ha kommit på riktigt nu? Så kommer det säkert regna hela nästa vecka för att jag tror att våren är här:P

Idag är det söndag och det innebär städdag hemma hos oss. Inte alls kul men det är något som måste göras! Jag har faktiskt städat klart mitt rum snart, det gäller att vara effektiv. Lika bra att ta tag i det! Sen ska alla andra rummen också städas...

Har ni städdag hemma hos er?

85-års kalas!

Nu sticker jag och min familj på 85-års kalas! Det är min kära gamlamormor som fyller år<3 Grattis!

Vad tycker ni om kvällens outfit då?



Väst: Indien
Klänning: H&M
Strumpbyxor (nya!): Bikbok

Underbar dag idag!

Jag har haft en helt underbar dag med min pojkvän. Vi har varit ute och gått vid havet, gick ut på den långa piren och solen sken på oss hela tiden. Efter en stund blev vi sugna på glass så självklart köpte vi det;) Sen har vi bara slappat. Somnade faktiskt i 1 timma,skönt.


Vi hittade ett ostron skal!



mangosorbet,hallon saltlakrits,choklad och varm nötsås!

Lördag och SOL!

Åh godmorgon på er:D Är så glad för det fina vädret vi har idag också! Solen påverkar mig verkligen jättemycket.
Efter frukost ska jag och Isak ta en promenad nere vid havet, hoppas Tre toppar har öppet så man kan köpa glass! Han sover fortfarande så det lär väl bli om några timmar:P

Nu ska jag fortsätta virka på min lillebrors mössa! Började med den igår och nu kan jag inte sluta! Tycker det är jättekul. Hoppas det blir bra resultat bara, kan ju lägga upp en bild när den är klar;) hoho

Ha en fin lördags morgon<3

Kill bill!

Godkväll! Hoppas ni har en toppen fredag. Jag har fixat tv i mitt rum:D ååh är så glad!! Så nu kan jag också börja titta på tv och följa massa skitserier;)

Nu är Isak här och vi ska titta på filmen Kill bill. Jag hoppas att jag kan hålla mig vaken under hela filmen. Jag brukar somna rätt så lätt bara jag lägger mig brevid Isak!

Ha det bra! Vi hörs imorgon<3

Sommaroutfit från H&M!


Jag skulle gärna vilja gå klädd så här! Allt är ifrån H&M:
linne,149:-,shorts,249:-,skor,129:-

Underbart väder!

Åh älskar vädret vi har idag!! Soooool:D Varit ute sen klockan 10.00 till nu. Har suttit och solat för första gången i år (här i sverige då:P). Suttit och läst i den tjocka boken som är hur bra som helst! Den handlar om Indien och jag drömmer mig bort. Har även druckit indisk chai, kan det bli bättre?

Har ni lika bra väder hos er?

Bara jag inte får linnebränna._.


Fredag och sol:D

Vad ska du hitta på idag?

Jag ska vara ute i det fina vädret och läsa. Sen senare idag ska jag passa min bror och ikväll kommer min pojkvän hoppas jag!

Vi hörs imorgon!

Denna dagen har varit väldigt lugn. På förmiddagen passade jag min lillebror. Sen har jag bara läst och umgåtts med min bror och mamma. Ikväll har jag tittat på bella&tyra show, såklart! Någon mer som tittar på det?

Snart ska jag gå och lägga mig och läsa lite. Godnatt!

(många har tittat in på bloggen idag, jättekul! Hoppas ni tittar in här fler gånger<3)

Palolem, Goa, 2010<3

Ja tack!

Scorett
Snygg eller vad?:P

Kvällens outfit!

Myskläderna på!Byxor från Indien och tröjan från vila!

Lipsy

Tycker denna klänningen är riktigt snygg! Med ett par skyhöga klackar till;)

Vad tycker ni om klänningen från Lipsy?


8 april

God morgon solstrålar! Har ni sovit gott? Jag har sovit jättebra men drömde en massa på slutet innan jag vaknade, lit jobbigt. Då känns det som att man vaknade tidigare än vad man egentligen gjorde!

Om bara 10 minuter eller nåt så ska jag passa min lillebror och vi ska gå ut och ta en promenad tänkte jag. Lika bra att få den nypa frisk luft man behöver varje dag. Ingen sol idag men det regnar heller inte så det är skönt.

Ha en bra torsdag<3

Guten morgen!

Fläckigt!

Tummen upp eller tummen ner?

Jag säger tummen ner!
sko från have2have

Framtid

Jaha, så var det den däringa framtiden man ska börja tänka på nu också! Jag har pratat lite med mamma idag och jag tror att jag har hyffsad koll på situationen. Hoppas allt går som jag vill bara! Slängde ihop ett cv idag lite snabbt, tycker det är jättekul att skriva cv! Haha är det bara jag? Jag ska nu söka sommarjobb på alla fik här i stan och hoppas på att jag får något! Pallar inte pendla till det jobbet jag har nu. Sen är min plan att läsa matte C via komvux i höst, plus jobba. Så jag kan resa i början av nästa år och sen hösten 2011 komma in på en utbildning i Lund! Så ser min plan ut:D

Sol idag:D

Åh våren är här idag:D Kom precis in från en promenad med mamma och min bror. Nu ska jag baka äppelpaj, blev aldrig igår.

Första "spegelbilden"! Wuhuh





Sommarskor!

Idag är det soligt väder vilket är bra! Det piggar upp jättemycket tycker jag. Men jag vill ha en riktig varm vår snart och vill ha sommar ännu mer! Men om en eller två månader kommer den. Hoppas jag!

Snygga sommarskor från friis&company! Vilken färg tycker du är snyggast? Jag tycker svart eller grå:)

För 1199:- blir dom dina!

7 april!

Godmorgon!

Inatt har jag sovit otroligt skönt. Hade inte sovit med Isak på 2 dagar men nu så!
Igår tittade vi på gossip girl, säsong 3, avsnitt 17. Sen var det meningen att vi skulle kolla på kill bill men vi lyssnade på musik och pratade en massa massa. Det var skönt att snacka så det gjorde ingenting att det inte blev film. Fick även ett påskägg utav Isak igår! Bättre sent än aldrig:P

Snart ska jag passa min bror i nån timma, sen får vi se vad man ska hitta på idag:)

Hur ser era planer ut?

Barnvakt

Mellan 13.45 och 14.45 passade jag min lillebror! Vi började med att gå ut och gå i trädgården. När vi kom in lekte vi med klossar, duplo och kasta boll! Han var glad hela tiden så det var ju skönt!


Spets!

Vad tycker ni om spets? Jag tycker det är jättefint, det känns så romantiskt!

Klänningen från Vila hade inte suttit fel! Eller vad säger ni? För 299:- är den din!


6 april

Godmorgon!

Idag gick jag upp 7.20, det kändes bra. Lika bra att ta tag i dagen på en gång! Inte för att jag har gjort något speciellt eller ska göra något speciellt heller..började dagen med att bara ta det lugnt, läst i min tjocka bok på 940 sidor. Dagens planer idag är att passa min bror i en timma efter lunch, baka en äpplepaj och ikväll kommer Isak hit!

Vad är era planer för dagen?



Dessa snyggingarna hade jag på mina fötter i lördags!
wildflower by Kenza

Säger godnatt

Idag har jag haft en lugn och skön dag. Det känns som att det är söndag idag...eller det är det ju! Eller?
Ikväll har jag visat mina bilder från Indien för min mamma. Kanske att man ska lägga upp bilder här?

Nu ska jag sova snart! Säger godnatt så hörs vi imorgon!
Har bestämt mig för att uppdatera min blogg lite oftare nu igen:)

Puss

Ja tack!

Dessa skorna hade jag inte tackat nej till nu i vår! Finns på scorett och för 599:- blir dom dina!



Vad tycker ni om denna sko modell?

Snyggsko!

Påsken 2010

Skärtorsdagen spenderades hemma hos Isak på kvällen. Vi tog det bara lugnt, köpte thaimat från bigthai och tittade på film!

Långfredagen åt jag och Isak middag hemma hos mig med min familj. Mysigt som vanligt:) Sen drog jag och Isak hem till Isak. Han är ju hemma själv denna veckan så vi måste passa hunden! Väl hemma så åt vi glass, spelade tvspel och tittade på film!

Påskafton
började med att jag och Isak plockar i ordning i hela huset för att ha det snyggt till kvällen. Sen cyklar jag hem och halv tre träffar jag Emma utanför Tre toppar och jag äter årets andra glass därifrån! Vi satte oss nere vid småbåtshamnen och prata och prata och prata! När vi sagt hejdå gick jag hem och hjälpte min familj med påskmiddagen. Isak kom och vi åt påskbuffe! Efter middagen var det dags för förfest hemma hos Isak och sen vidare till Oscars för att dansa loss! Jag var nykter och det kändes bra. Tog inte ett enda bloss heller! Framsteg kallas det.

Påskdagen hände det inte så mycket. På kvällen gräddade jag våfflor till hela familjen och jag visade hälften utav bilderna från Indien resan.

Annandag påsk
, idag, har jag städat hallen och mitt rum än så länge. Ska städa arbetsrummet innan dagen är slut också. Vad händer mer idag? Ska visa resten utav Indien bilderna!

Puss
Bilder från påskafton:

Min lillebror var självklart påskgubbe!



Jag invigde mina vårskor jag fick utav Isaks familj i julklapp.
Har även nya strumpbyxor!

På Påskafton var det sol så därför fick sjalen
från Indien åka fram istället för halsduken!

RSS 2.0