Fin dag!

 
Åh idag har varit en bra dag! Har blivit klar med mitt matbord (blev superbra!), haft familjen på besök och nu i eftermiddag har jag haft en vän här. Och hon släppte bomben att vi kommer bo 3 min ifrån varandra nu i höst:D Från 45 min till 3 min är heeelt okej, åh jag är så glad! Nu ska jag trampa iväg till min fina men förkylda pojkvän♥
 
Pst, om ni inte har något att göra, kika in på min instagram: @nliborius

31 juli 2012

Bildkälla
 
God morgon!
Saknar bloggandet alldeles för mycket så nu ska jag försöka hinna uppdatera lite här fastän jag knappt hinner andas i sommar. Klockan är inte ens nio och jag har redan hunnit göra en del, underbart!
Är det något ni saknar på bloggen? Nu har ni i så fall chansen att påverka!:)

Skisser för sommaren

Byxor och keps, H&M. Linne och skjorta, MQ. Skor, Scorett.
 (sorry för den kassa kvallan på bilderna!)
 
Äntligen lördag och ikväll ska jag se Kent! Låtar som Mannen i den vita hatten, Utan dina andetag, Skisser för sommaren och senaste plattan spelas på högsta volym här hemma:)

New in.

 
Rådiggar mina nya shorts som jag fick ge 30 kr för inne på H&M! Egentligen är det nog ett par pyjamasshorts men vem ser det? Älskar dom i alla fall♥

Angelica, jag älskar din stil!

Har ni någon favorit? (samtliga bilder hittar du HÄR!)
Jag älskar att hon vågar bära den första outfiten, hela andra är underbar, i den tredje vill jag ha klänningen och den sista är så sjukt snyggt!
 
 

Men tjenare!
Så ni är kvar? Vad härligt! Jag jobbar ju väldigt mycket den här månaden så uppdateringen blir som den blir...Vill blogga mer än vad jag hinner, tyvärr. Men nog om det! Jag älskar er och det vet ni♥ För er som missat blev jag utvald till veckans blogg på Kenzas fanpage på facebook i söndags. Gissa om jag blev chockad? Slog dock inget besöksrekord men jag klagade inte över besökarantalet den dagen kan jag säg! Nej ska inte sitta här och babbla på om ointressanta grejer, det är väl 20 % av er som läser detta ändå kan jag tänka mig? Cred till dig som läst och fortfarande inte blivit uttråkad..haha! Nu ska jag lära mig vad som menas med nationens finansiella sparande...yes..jag är tvungen att plugga på mitt "sommarlov". Vad är ens lov? Jobba och plugga är vad det är! Bitter? nej inte alls...PUSS PÅ ER!
 
Pst. Följ mig på instagram: nliborius

Senaste...

 
 
 
 
 
Någon favorit?
Jag gillar sista bäst!

Vi kanske tillochmed lämnar Sverige.

Byxdress, ginatricot. Kavaj, JC. Skor, Zara.
 
 

Och du sa sjuk, sjuk, sjuk, blind, blind, blind.
Alla som saknar Håkan säger hej! 10 månader nu...not cool man!

Den 2 juli 2012.

Detaljer för dagen.
 
 

A C N E II

 
Ny vecka, det innebär en vecka närmare slutet på mitt arbetsschema, en vecka närmare löning! Idag är jag ledig, måste passa på att njuta innan det drar igång igen, Vad gör jag då uppe kl 06.58? Jag går nog och lägger mig igen.
 

A C N E

 
Ny favorit t-shirt och nu är det fotbollskväll! Vilka hejjar ni på ikväll?

Söndagens look!

Kjol & sjal, Rut mfl. T-shirt, COS. Skärp, MQ. Brillor, H&M. Skor, Zara. Väska, 2-hand.
 
 
VAD TYCKER NI OM DAGENS, 1-10?
 

Gröna tippar!

 
HISS/DISS?

Önskelista!

1. Angelica Blicks skor, bikbok!
 
2. Victoria Törnegrens jeansjacka, minusey.com!
 
3. Aimees klänning, One teaspoon!
 
Vad står på er önskelista idag?
 

RSS 2.0