Intervju med Pouline!

Pouline är tjejen som kommer ifrån skåne och som pratar flytande danska! Utöver det driver hon en utav mina favoritbloggar som är en riktig inspirationskälla. Läs intervjun och få reda på vem den här sköna tjejen är!

 

Hej!

Vem är Pouline?

Jag är en glad, kreativ tjej på femton somrar.

Din blogg bjuder på många underbara bilder, är det du som fotar alla?
Yesbox, det är jag fotar alla bilderna själv med hjälp av stativ & en liten fjärrutlösare.
Du verkar vara en väldigt kreativ person. Du fotar, syr, ritar, sjunger och mycket mer! Vad är roligast av allt det här?
Oj, vad svårt! Måste nog bli sången ändå, har sjungit i princip oavbrutet sedan jag föddes och uppträtt sedan jag var 6.




Vilket är ditt drömyrke?
Eftersom jag har många intressen och brinner starkt för alla så vet jag inte riktigt. Men jag menar, det skulle ju vara "rätt så" fett att jobba på en modetidning i NYC.

Förutom dina fina bilder bjuder du på snygga outfits! Är mode och trender något du är intresserad utav? Och vad är mode för dig?
För det första -tack! Jag är absolut intresserad av mode och trender, dock följer jag inte alltid varje trend rakt av. För mig är mode all about personlig stil, att bara ha på sig det man själv känner för no matter what liksom.




Om jag inte minns fel äger du hela tre par skor av märket som många unga tjejer drömmer om...Jag pratar självklart om Jeffrey Campbell! Kommer det bli ett fjärde par tro och hur många skor har du egentligen?
Det stämmer! Mina underbara klassiska litas, ett par mary-roks och ett par k-2. Egentligen är de wayy utanför min prisklass men jag har faktiskt lyckats få grymma deals på alla mina tre par. Ett fjärde par är faktiskt på g, he-he, ett par lita crochet till skolavslutningen. Från här jag sitter nu, på sängen i mitt rum, kan jag räkna till 13 par klackar under klädställningen (heeloholic? jajemen!). Är inte säker på att jag själv vill veta det exakta svaret, haha!

Hur länge har du bloggat och hur många följer din fina blogg varje dag?
Jag har bloggat i ca 3,5 år nu och det är ca 600-1000 finingar inne och kollar varje dag. 

Bästa ingrediensen för en lyckad blogg?
Fina bilder, helt klart!




Absoluta favoritbloggen? (ja.. du får bara svara en...)
Nej sluta, det är ju helt omöjligt!! Okejdå, kanske grymma LA's blogg lafromlasblog.com

Hur ser en perfekt dag ut?
Alla dagar man slipper stressa är perfekta dagar. Men en hel dag på stranden i LA med dem finaste vännerna vore ju askalas!




Tack för att du ställde upp!
För att gå in på bloggen klicka HÄR eller på bilderna!

Mitt lilla krypin!

 

Nu var det dags för mig att visa er hur det ser ut där jag sover tycker jag! Detta är alltså mitt såkallade sovrum, jag sover ju i vardagsrummet. Frugan har fått sovrummet! Jag skulle vilja ha lite mer på väggarna och något på hörnet av sängen för att skilja av det ytterligare...men annars är jag nöjd. Vitt, modetidningar och Håkan Hellström, man ser att det är mitt lilla krypin i alla fall! Fler bilder på lägenheten kommer.

 

Vad tycker ni om mitt "sovrum"?


Vilken färg föredrar du?




Vilka färger brukar ni köra på nu när det är sommar?
Jag gillar att ha färgglada naglar!

Glädje, sorg och mycket plugg!

Bild från vårsittningen för två veckor sedan.

 

Vad händer med min uppdatering kanske ni undrar? Jo det är så att jag har så fruktansvärt mycket i skolan nu fram till den 31 maj. Känns som att jag bor på skolan och har ingen koll på dagarna då jag sitter i skolan både lördagar och söndagar numera! En annan anledning är att min gammelmormor blev en ängel förra veckan så lusten till att blogga har inte varit så stor. Sen vill man njuta av det underbara vädret som är här!! Men jag kommer tillbaka, håll ut. Kanske blir det imorgon, nästa vecka eller nästa månad. Men jag kommer tillbaka♥


Ha det bäst och bränn er inte ute i solen!


Ready to start.


Linne, Gina tricot. Kjol, H&M.


VAD TYCKER NI OM DAGENS LOOK?


Nails.



Vad tycker ni om veckans naglar?



Den här veckan kommer det inte hända allt för mycket här då jag drunknar i allt plugg...men ska försöka uppdatera någon gång om dagen i alla fall:) Klarar nog inte av att vara ifrån bloggen helt..hehe..Ni är ju för underbara♥

You choose...

 

Förra veckans outfits! Har du någon favorit?


Vårsittning.

 

Jag fick aldrig kort på min outfit men här ser ni två sneak peak bilder!

 

Hej!

Vilken kväll det var igår...oj, oj, oj! Jag la mig klockan 08.00 imorse och vaknade två timmar efter det. Varför kunde jag inte sova längre? Det var en lyckad kväll igår som avslutades hemma hos en klasskompis. Vi var fem killar och tre tjejer på 20 kvm! Haha trångt, intimt och mysigt. Vid tolv idag blev det bakislunch på cafét! Hur ska jag orka plugga idag? Kill me!


Kvällens frisyr.

Fixade till en frisyr som ser svårare ut än vad den är. Nöjd med resultatet. Som alltid. Ska se om jag hinner knäppa en bild på outfiten senare! ♥


I am in love with you!

God morgon känns lite fel att säga kanske...God middag!

Jag har suttit och pluggat miljökunskap hela förmiddagen och nu ska jag plugga in redovisningen jag ska ha på måndag. Är lite stressigt idag för redan klockan fyra kommer en vän hit och då ska vi börja fixa oss inför skolans vårsittning som är ikväll! Och klockan halv sex redan kommer folk hem till mig och krökar innan vi drar till sittningen:) Men tånaglarna är målade och jag vet redan vad jag ska ha på mig så med den biten är det inte så stressigt!

Hoppas ni alla får en underbar lördag♥

-

Och en fågel som sitter på en gren och sjunger

är plötsligt försvunnen utan att du ens hörde den

utan att du utan att du ens hörde den.

H.H


Fredagens look.

Kofta och chinos, Gina tricot. Tischa, Kling for H&M. Skärp, COS. Skor, Scorett.

VAD TYCKER NI OM FREDAGENS LOOK SNYGGINGAR?

Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén.


Dagens detaljer.

Sneak peak!


INSPO details.

Källa 1. Källa 2. Källa 3. Källa 4.

 

HOPPAS NI FÅR EN FIN FREDAG OCH INTE DRUNKNAR I REGNET♥

Bäst klädda idag.

Idag utser jag Angelica Blick till dagens bäst klädda. Älskar allt med outfiten, så underbara färger!

 

God natt♥


Nelly trend.

Två fina tröjor från nelly trend. Vilken färg hade du valt?

 

Vilken grå och regnig dag! Ville bara ligga kvar under täcket och tycka synd om mig själv när jag vaknade. Men när jag väl tog tag i mitt liv fick jag gjort rätt så mycket. Som att städa lägenheten, panta burkar, gå till biblan, fika med en vän, laga middag och nu ska jag plugga! Helt okej torsdag ändå. Men som sagt, nu blir det plugg och lets dance! Vad gör ni ikväll?


En sång om att växa upp.

Kavaj, JC. T-shirt, COS. Jeans, Zara. Skärp, nelly.com. Ring och armband, Indien. Halsband, Present från mitt ♥.


VAD TYCKER NI OM TORSDAGENS LOOK?


Ge mig sommar och en Håkan Hellström konsert. "Starta bilen Hurricane"! Typ nu.

Intervju med Kajsa!

Kajsa är en 18 åring som älskar livet! Foto, film och mode är något hon älskar att syssla med. I bloggen får man ta del av Kajsas liv och underbara foton. Läs intervjun och få reda på vem hon är!


Hej Kajsa!

Första frågan, beskriv dig själv med tre ord!

Glad, livsnjutare och positiv.

 

Du går samhälle med inriktning media om jag inte minns fel? När började intresset för film och foto?

Yes, det stämmer. Oj det vet jag inte. Har alltid varit intresserad av att fotografera, och alltid älskat film.

 

Vilket motiv tycker du är roligast att fotografera?

Jag har inte det intresset att jag går ut i skogen och fotar blommor. Inte alls så. Jag tycker det är roligt att fånga mitt liv på bild. På maträtter. Mina vänner. Kläder. Allt sådant är kul.

Din blogg bjuder på många fina outfits och inspirerande kollage, vart får du din inspiration ifrån?

Främst modebloggar. Angelica Blick var länge en stor inspirationskälla, men tycker hennes stil levererade som mest 2010. Nu är Victoria Törnegren min största förebild. Kenzas klädval gillar jag också.

 

Hur ser en typisk "Kajsa outfit" ut?

Hm. På hösten/vintern är det nog ett par svarta jeans, ett par boots/kängor och en massa ringar. På sommaren föredrar jag ett par höga, slitna jeansshorts. Till det ett par converse eller kängor. Sen en massa ringar. Älskar ringar, det kan göra en hel outfit.


Vem har den snyggaste och mest inspirerande stilen i bloggvärlden och varför?
Som sagt, Angelicas stil sommaren 2010 var helt underbar. Kan sitta och bläddra tillbaka flera gånger om dagen. Men nu är det Victoria Törnegren. Hon gör allt simpelt så snyggt. Enkla, Svartvita kläder, men ändå blir det så jäkla bra. Hon är en stor inspirationskälla!

Du har varit med i bloggvärlden i cirka fyra år, har det alltid varit lika roligt? Hur många besöker din fina blogg?

Ja, det har alltid varit lika roligt. Men så roligt som det är nu har det nog inte varit innan. Jag har runt 1100 unika om dagen, ibland mer, ibland mindre. Hur kul som helst!

Man blir så glad när man läser din blogg, läsa om en tjej som njuter av livet och fångar det på bild är underbart! Har du några tips på hur man ska lära sig att älska och uppskatta livet?

Åh, vad glad jag blir. Det gäller att ta vara på de små stunderna i vardagen också. En tråkig tisdageftermiddag, tänd några ljus och gör dig en god fruktsallad. Eller ta dig ett bad och bara lyssna på musik. Det är de bästa stunderna i livet. När man bara kan sätta sig ner för en stund och andas.

Bästa ingredienserna för att få till en bra blogg?
Bra kamera. Fotografera mycket. Snygg design. Intressant text.

Vad lägger du helst dina pengar på?
Mina pengar går oftast åt till kläder, frisören och lunch på caféer.



Tusen tack för att du ställde upp! För att komma till Kajsas fina blogg klickar ni HÄR eller på bilderna.

Basplagg.



T-shirt från COS.

Köpte även den här t-shirten uppe i Stockholm. Älskar den! Upptäckte att jag endast äger tre t-shirsts sammanlagt så nästa köp får bli en t-shirt i svart! Jag håller på och storrensar min garderob på kläder som jag aldrig använder eller inte tycker om, så himla skönt. Nu ska jag bara äga plagg jag älskar!


TYCKER NI DET ÄR ROLIGT ATT KÖPA BASPLAGG?
Jag tycker det är jättebra att ha i garderoben! Tycker det är så snyggt när det är stilrent och med utstickande accessoarer till.

Dagens look II.

En närmare titt på mitt fina halsband som jag köpte i Indien för två år sedan!

 

Försöker hitta pluggmotivationen men den är väldigt långt borta just nu...Varför är det alltid så? När man verkligen behöver plugga går det åt helvete och när man inte har alls mycket går det jättelätt? Skumt det där...inre stress tror jag det kallas. Imorgon dyker det upp en bloggintervju!


JC favoriter!

 

Här ovan ser ni mina favorit Jeffrey Campbell skor! ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!!!


Blue.


Linne, COS. Kofta, Monki. Kjol, H&M. Halsband, Indien. Skor, Dr Martens.


VAD TYCKER NI OM DAGENS LOOK?

Abbey Lee Kershaw.

Jag hoppas att ni alla får en bra onsdag!♥


Jag var bara inte gjord för dessa dar.

Jag var bara inte gjord för dessa dar,
och dessa dar är inte gjorda för mig.

H.H




Indiska shopping!

Jag har ju helt glömt av att visa er vad jag köpte i Stockholm för två veckor sedan! Fick ett presentkort på Indiska i inflyttningspresent så var nog inne i alla Indiska butiker i hela Stockholm minst 10 gånger! Men tillslut hittade jag något som föll mig i smaken:)

 


Ice cream nails!

VAD TYCKER NI OM VECKANS NAGLAR SNYGGINGAR?

Ser man att det ska föreställa glass med chokladsås och strössel?


Vilken modell föredrar du?

Vilken solglasögon modell brukar du köpa?

Som ni ser är mina runda favoriterna. Men innan sommaren är slut ska jag investera i ett par hjärtformade!


Shake it out.

Långkjol, H&M. Tröja, Classified. Armband(nytt!), Indiska. Brillor(nya!), FAA-H&M. Väska, Paris. Skor, Converse.

 

VAD TYCKER NI OM DAGENS LOOK?


Honey, I'm home!

 

Hej på er!

Jag har flyttat tillbaka till min gamla hederliga blogg igen. Måste säga att det redan känns hur bra som helst! Hoppas alla ni devotare fortfarande kommer följa mig?♥ Som ni ser har jag fixat lite med designen och den stora frågan: Vad tycker ni om min nya design här på bloggen?


RSS 2.0