GÅRDAGENS VAL

(Försökte se cool ut, men jag insåg att det inte var min grej, haha!)
Jeans, Levi's. T-shirt, Acne. Kavaj, JC. Skor, Converse. Armband, Lindex. Skärp, COS.
 

Hej!
Jag har haft fullt upp både igår och idag men nu har jag en stund att pausa lite innan mina gäster kommer. Igårkväll kom min pojkvän hem så källen spenderades hos honom med hans familj och idag har min familj firat min födelsedag (som är på måndag!). Ikväll ska jag ha födelsedagsfest så det är lite att fixa innan. Men återkommer imorgon igen♥
 
En skala 1-10, vad tycker ni om gårdagens look?

FRIDAY IM IN LOVE!

 
God morgon!
Vaknar upp till en grå fredag men det gör inte  mig så mycket för jag har längtat efter den här dagen hela veckan. Idag ska jag nämligen träffa en väldigt fin vän till mig, skulle vilja påstå att hon är en utav dem bästa jag har! Och ikväll kommer min pojkvän hem och hälsar på, det är 5 veckor sedan vi sågs nu så gissa om jag ser framemot ikväll?? Men först måste jag ta tag i den här dagen och jag har massor att göra. Just nu sitter jag och målar naglarna så bilder på det får ni senare.
 
Hur ser era fredagsplaner ut?♥

DAGENS LOOK

Byxor, Monki. Polotröja och hatt, H&M. Skor, Nilson. Skärp, MQ. Armband, Indien.
En skal 1-10, vad tycker ni?
 

Idag är jag ledig från skolan så jag har passat på att städa hela lägenheten, handlat och hämtat ut min nya dator! Just nu håller jag på att baka inför mitt kalas på lördag. Har bara en sak kvar att baka, nämligen macarons men det gör jag nog ikväll. Nu ska jag ta tag i plugget...sparat det roligaste till sist höhö..

HISS/DISS?

 
För er som har missat detta gör stövlarna comeback nu i höst, helst i over knee modell. Jag hissar! Stöveln från vagabond hade jag inte sagt nej till och Zaras stövel i mitten är ju så cool!
 
Hissar eller dissar ni?

SCREW PERFECTION!!

Kjol, ginatricot. Body, Acne. Kofta, MQ. Halsband, SNÖ.
 

Nää nu ger jag upp, tillskillnad från regnet idag! Halvdanna bilder på dagens look idag men så får det bli. Har precis satt mig ner i soffan efter ett träningspass på gymmet, gött!
 
En skala 1-10, vad tycker ni?
 

HÖSTVÄDER X10...

 
Just nu spöregnar det därute...hoppas det lättar om en timma, för då kan frugan knäppa några bilder på min outfit:) Ljuset blir så mycket bättre utomhus!

GUTEN MORGEN!

Sneakpeak på dagens och i vanlig ordning får ni hela looken senare idag!
 
 
Idag var jag pigg för en gång skull när klockan ringde på 07.40! Så dagen börjar ju bra i alla fall. Igårkväll var jag på födelsedagskalas hos en kompis där det bjöds på massa kakor. Imorgon när jag är ledig ska jag börja baka till min egna födelsedagsfest på lördag..kul!:D Men idag är det skola som gäller! Hoppas ni alla får en bra skoldag eller bra dag på arbetet♥

STYLE BY TYRA!

 
Jag har varken pengar eller behov av en höstjacka egentligen...men ack så snygg den här jackan är!! Velat ha den sen dem kom ut med den röda...995:- kostar den och kommer ifrån stylebytyra.se
 
Hissar eller dissar ni den?

OVER KNEE BOOTS!

Klänning, Ginatricot. Kavaj, JC. Stövlar, gamla som gatan
 

En skala 1-10, vad tycker ni?

MORNING SONG

Sneakpeak på dagens! Fler bilder på hela looken kommer upp senare idag. (sorry för den kassa kvalitén)
 
 
God morgon!
Vaknar upp till en grå tisdag och har en lång skoldag framför mig, jippie! Idag hade jag helst velat stanna i sängen men man missar så oerhört mycket om man inte är i skolan så jag lämnade den tanken rätt så fort. Träningsvärk i armarna har jag också, man känner att jag varit ifrån det två veckor!
Hoppas ni får en fin dag♥

IT'S A BRAND NEW DAY, THE SUN IS SHINING!

Hedvig får stå för dagens inspo denna måndag. Ge mig hennes angora tröja från acne, tack!
 
 
God morgon fina läsare!
 
Då var det måndag igen...helgen har flugit förbi den här gången känns det som. Helgen den här veckan har många saker att se framemot, men först måste jag ta mig igenom en skolvecka. Idag ska vi på studiebesök i Halmstad och om tio minuter ska jag möta upp fina Eric, vi hörs senare♥
 
Vad ska ni hitta på idag snyggingar?

HEY!

Byxor, Cheap monday. Tröja, MQ. Väska, Paris. Skor, Nilson.
 
 
Slapp outfit idag, men det är ju trots allt söndag! Skala 1-10, vad tycker ni?

ANGELICA BLICK!

 
 
 
 
Grattis till min favorit Angelica som vann årets modeblogg på Blog Awards! Den tjejen är grym!!
 
 
God morgon!♥

ÖNSKELISTA!

 
Om exakt 9 dagar fyller jag år och här är lite som står på min önskelista! Jag har mest gjort dessa kollage för min pojkväns skulle som har panik över att jag egentligen bara önskar mig blyertspennor och förvaringslådor från granit i år...Så varsågod!
 
Ser ni något ni skulle vilja ha kanske?:)

VÄLKOMMEN HJALMAR!

 
Jag välkomnar Hjalmar till syskonskaran Liborius! Fjärde och sista brorsan
Att få ett till syskon när man är21 (snart 22) känns ändå rätt så coolt, slipper man ha stressen att fixa egna ungar, haha!
Det var den roliga nyheten jag fick igår för er som undrade:)
Hur många syskon har du?

WEEKDAY LEVERERAR!

Ni vet ju att jag är på jakt efter den perfekta rocken som ska gå till halva vaden och checka den här rocken!! Ge-mig-den-nu-tack! BIlden är tagen från Weekdays lookbook och när jag kommer till en weekday butik nästa gång (troligtvis om 3 veckor...) då ska jag spana in den! Någon som sett den i butik ännu? Det står inget om pris och jag är rädd för att det kan vara en Rodebjer, då blir priset alldeles för mycket:/
 
 

Den 20 september 2012!

Outfit från förra veckan! Visst ser jag mycket coolare ut på första bilden? Haha!
 
 
Nu känner jag mig helt frisk, förutom att jag är lite förkyld men det är nog bara att vänja sig, med tanke på vilken årstid vi har gått in i...Kom precis hem från skolan och direkt när jag kom innanför dörren ringde min mamma och berättade en bra och rolig nyhet! Så nu är jag på bra humör:)

50%, man tackar!


Ginatricot, 124,50:- (Nypris 249:-)
 

Ja som ni ser köpte jag kjolen jag snackade om för några dagar sedan. Förvånad och glad blev jag också när dem sa att det var halva priset på den! Ni ska få se hur den sitter på någon annan dag när jag känner mig lite fräschare..haha!
 
 

FEBER?


Gammal bild men vill ge en puss till er som kikar in här varje dag trots usel uppdatering♥
 

Jag har gått och blivit sjuk, tror jag. Inatt sov jag 11 timmar och idag mitt på dagen fyra timmar till...är groggy och svettig, allmänt äcklig med andra ord. Äger ingen temp men frugan tror jag har feber efter att ha jämfört våra pannor,haha! Misstänker dock att detta kan vara smällen efter min sommar. Att jag är helt jävla slut rent ut sagt. Varför är jag så vek? Är så trött på min kropp och mig själv. Nu ska jag ta efter Elin och skapa en jävla massa rutiner! Hoppas ni mår bra i all fall♥

ALFABETET!


Bildkälla! Jag vill så gärna ha denna poster...stilren och svartvit, perfekt!
Och länk till affischen hittar du HÄR!
 
Go kväll!
Har spenderat min lördagskväll tillsammans med min brorsa och film. Resident Evil, ettan och tvåan för att vara exakt. Mycket mysigt! Nu ska jag sova och drömma om fin inredning♥

Ja tack!

 
Hade inte tackat nej till den här kappan! Vill dock ha en lång rock eller trench som går till halva vaden...tips någon?

KAPTEN RÖD!


Bild från september 2011.
 
 
Ni anar inte hur dåligt jag mått idag. Igår hade jag förfest för klassen och sen drog vi vidare ut. Det hela slutade med efterfest hos mig och en flaska Jäger kl 03.00....eh ja så gissa hur jag mått idag? Förjävligt rent ut sagt!
MEN runt fyra tiden piggnade jag till och klockan fem åkte jag och en vän upp till Ikea (ja jag är stammis på ikea...har varit där 3-4 gånger den här sommaren...). Efter Ikea besöket åkte vi vidare till liseberg och Kapten Röd såklart! Tjena vilken grym konsert det var, ohlala! Hela publiken gungade, det var skön stämning och Kapten är en underbar person, kärlek! Nu: dejt med min kudde♥
 

ONSDAGENS LOOK


Klänning, tröja, MQ. Skor, Nilson. Väska, Kappahl.
 
HISS/DISS?

Issue 1.3

Gokväller!
 
Herregud hur slö kan man va? Varit på/i (hur säger man?!) skolan 10-18 idag och direkt när jag kom hem pluggade jag en timma. Borde plugga minst två timmar till för att ligga i fas. Men vem orkar hålla igång hjärnan 11 timmar i sträck? Inte jag. Har precis skypat med mannen i mitt liv, min andra halva, mitt hjärtasfröjd, min gullegos...ah ni fattar. Isak heter han, min favorit. Nu ska jag sluta skriva, borde slutat för två meningar sen...hehe...
(Jag måste lägga av med att börja skriva på kvällen, vem orkar eller bryr sig om ett sånt här inlägg egentligen? Förutom min mamma...Lägg av Nathalie! Skärpning.)

GÅRDAGENS LOOK.




Byxor, Zara. T-shirt, Cos. Väst, Diana Orving. Keps, H&M. Armband, SNÖ.
 
God morgon!
Idag skiner solen så det blir barbent som gäller. Jag vägrar acceptera att det är höst på riktigt än! Blir heldag i skolan idag och efter det hoppas jag att min kropp vill träna. See you later!
 
HISSAR/DISSAR ni min tisdagslook?

PERFEKTA HÖSTKJOLEN!

Var inne på ginatricot igår och såg den här fina kjolen. Skinn, sportigt tyg och modellen är ju perfekt, allt vad som gäller denna höst känns det som! Måste-ha-begär! Funderar om jag ska unna mig den här för att jag blev godkänd på andra tentan också!
 
Hissar eller dissar ni den?
 
Måste bara säga att det blivit så mycket roligare att blogga nu när jag lagt till inredningskategorin. Det är bara att tuta och köra liksom! I övrigt trivs jag rätt så bra med mitt liv. Längtar ihjäl mig till den 28 september för då får jag pussa på min pojkvän igen. Nu ska jag kila iväg till kvantum och köpa något ätbart, alldeles för lat för att laga mat ikväll...

DAGENS DETALJER.

Sneakpeak på dagens look. Och ja jag är medveten om att min keps är skiten, rollade den sen! Haha!
 
Tjenare!
Kom precis hem från skolan nu och idag är jag riktigt seg i huvudet...Vet inte varför men misstänker att det är för att jag tuggade ett tuggummi väldigt hårt när Vice Riksbankschefen hade föreläsning idag, haha. Nu är jag i alla fall hemma! BIlder på hela looken hoppas jag att jag hinner fixa senare.

NI ÄR UNDERBARA!!


bildkälla
 
bildkälla
 
bildkälla
 
Jag tycker det är fruktansvärt svårt och hitta något snyggt att ha på väggarna! Håller ni med mig? Vad har ni på era väggar? Hade jag fått önska skulle jag ha en stor färgglad målning ovanför soffan i vardagsrummet och lite roligare (som dom ovan) runt min arbetshörna och min säng.
 
Måste säga TACK för all respons på min arbetshörna!! Stort tack till dig Karin som fixade så det ramlade in över 600 läsare här igår. Jag hoppas det är många som kommer tillbaka och till er nya säger jag VÄLKOMMNA♥

MON AMIE

 
Här ser ni mitt senaste inköp! Unnade mig denna fina tekopp från Rörstrand när jag fick reda på att jag klarat den ena tentan jag gjorde i somras. Nöjd med koppen. Nöjd med tentan.
 

VÄLJ EN FAVORIT!



Fyra av mina senaste outifts! Har du någon favorit?


RÖDA NAGLAR


Röda naglar som gäller nu, känns klassiskt och snyggt! 
 
Vilken färg kör ni just nu?

VI KOMMER ALLTID HA PARIS...

Eftersom jag inte är ute och härjar ikväll bjuder jag på en bild från en trevlig kväll i Paris förra året! Den här helgen är riktigt tråkig men jag biter ihop och intalar mig själv att det är bra att ta det lugnt och inte ha något att göra ibland...men fy vad tråkigt det är! Jag är för rastlös och vill ha något att göra hela tiden!! Idag har jag hunnit städa, plugga, klippa mig och fikat med min mormor men enligt mig själv har det inte hänt någonting idag. Och när jag väl har massor att göra klagar jag på att det är för mycket! Knepigt det där...Jag vill oftast mycket mer än vad jag egentligen klarar av och orkar. 100% eller inget. Lagom är för tråkigt, medelsvensson , haha! Vad snackar jag om? GOD NATT!♥ 

ARBETSHÖRNAN



Inviger min nya kategori "Inredning" med bilder på mitt lilla mini kontor som jag kallar det! Det som fattas är en ny skrivbordsstol, den jag vill ha kostar över 2000:-...ehee...Sen vill jag ha en korg att slänga papper och dylikt i. Även lite mer att hänga upp på min moodboard (fick idén utav Trendenser). Fast prio 1 är att köpa en glödlampa till lampan, köpte lampan i mitten av sommaren och har fortfarande inte fått tummen ur...hur svårt kan det vara egentligen? Haha! VAD TYCKER NI OM MITT LILLA KONTOR?

HÖSTENS SKOR!



 
 
 
 
 
Ovan ser ni tre olika skomodeller jag tror många modeintresserade tjejer kommer skutta omrking i nu i höst! Utöver dessa modeller gör stövlarna en comeback. Nedersta modellen är inget för mig men däremot står jag och velar mellan dom två översta...Det lutar troligtvis åt klassiskt svarta stövletter/boots för min del. Helst ett par från Jeffrey Campbell(såklart!) som jag suktat efter sen i våras! Men dom måste transporteras enda ifrån USA...känns bökigt...eller?
 
 
 
 
 

NY HEADER!

FÖRE:



EFTER:
 


 
Ny header som ni ser! Tycker ni att den är lika fin och stilren som jag tycker?♥

Bara massa svammel...

Började denna torsdag med att vara sjukt irriterad och avslutar den med att vara oerhört deppig och nere. Låter det som en bra torsdag? Haha, det är inte så illa som det låter. Jag skulle nästan påstå att den här dagen varit väldigt bra! Fått bevisat på papper att jag är sjukt jävla grym och jag är så stolt över mig själv. Jag trivs väldigt bra med livet just nu. Jag pratar i gåtor känns det som men det får bli så ikväll. Imorgon är jag ledig och då ska jag knåpa ihop en ny header (äntligen) och fixa lite inredningsinlägg. Ja, nu kommer Liborius skriva om både mode och inredning! Och nu ska jag släcka lampan och dejta kudden♥

ONSDAGENS LOOK


Tröja, Nowhere. Shorts, avklippta cheap monday. Skor, Palladium.
 
Hello!
Kom hem för en timma sedan från Ikea och Freeport. Börjar sakta men säkert få iordning här i lägenheten, skönt! Behöver en ny klädsel till soffan, ny matta och en skrivbordsstol...och mycket mer men dom grejerna känns mest panik. Det snurrar bara en massa inredning i mitt huvud nuförtiden så kanske släpper modebloggen och satsar på inredning? Haha! Eller en kombo kanske? Vad säger ni?:D Skulle ni tycka det var roligt?

DAGENS DETALJER

God morgon!
Jag vet att det är september, kallt och snart höst men kan inte låta bli att vara barbent när solen skiner! Ska ändå bara vara inomhus idag, haha..Hela outfiten får ni senare! Nu måste jag gå, har en tid att passa klockan nio. PUSS♥

NAGELLACK

Tre nya färger till samlingen. Den prefekta röda, en vit då min andra är för gammal och en fin turkos!
VILKEN FÄRG GILLAR NI BÄST?

MÅNDAGENS INSPO!


Bildkälla
 
God morgon!
Idag börjar jag skolan, andra året på högskolan. Är taggad till max inför den här terminen och hösten! Ska svara på alla era kommentarer när jag kommer hem i eftermiddag♥ Önskar er en toppen start på veckan!

RSS 2.0