LAST DAY

 
Årets sista dag har anlänt och jag håller på och städar här hemma. Min nyårsafton blir lugn då jag är förkyld fortfarande. Men jag får hem några vänner så vi ska äta trerätters och spela spel. Sen blir det nog att gå till fästningen där det är fyverkerier! Hoppas ni alla får en fin nyårsafton♥

2013 OUTFITS

 
Ett utplock av mina outfits det här året. Skulle jag valt att visa alla hade det här inlägget blivit alldeles för långt haha. Den randiga tröjan har dominerat detta år ser jag nu! Älskar när man kan gå tillbaka såhär och få inspiration från sig själv. Ett löfte till nästa år är att komma igång med att fota dagens oufit till er lite oftare.

ESSIE

 
Fick ett essie nagellack i julklapp och nu har jag tre i min samling! Tycker de är himla bra och tycker om att penseln är såpass bred. Kan dock inte bestämma mig för vilket märke som är bäst. Velar mellan essie och OPI då båda är lika bra enligt mig! Har ni något favoritmärke?
 
Annars då? Julen har varit ovanligt lugn och det är precis vad jag behövt. Vaknade upp med en förkylning och mensvärk så jag tycker synd om mig själv idag. Känner mig som ett vrak och hoppas på att jag mår bättre nästa år. Trivs himla bra med mitt liv just nu samtidigt som "bägaren rinner över". Hoppas ni mår fint♥

MUSIKHJÄLPEN

Fuskpäls, Lindex. T-shhirt, COS. Jeans, Wonder. Skor, Vagabond. Hatt, H&M. Väska, Urban Outfitters.
 
Minusgraderna och snön lyser med sin frånvaro, riktigt skönt! Misstänker dock att vintern kommer efter nyår...
 
Igår tog jag ut sambon på en dejt som bestod utav indisk mat och bio där vi såg Hobbit! Nu ikväll blev det pizza och sen vidare till teatern där det var olika band som uppträdde (bl a min pojkvän) och pengarna går direkt till musikhjälpen. Bra initiativ! Nu sitter jag hemma framför musikhjälpen och äter glass. Imorgon blir det en tripp till Ullared och sedan plugg plugg plugg.

TISDAG

 
Ber om ursäkt för min superdåliga uppdatering här. Men har ingen fritid denna höst.
Hoppas ni alla får en fin tisdag och vecka♥

RSS 2.0