FULLSPÄCKAD FREDAG

 
Jeans, Gina tricot. Tröja, Classified. Skärp, COS. Skor, Vagabond. Halsduk, Weekday.
Väska, Urban Outfitters. Skinnjacka, Crocker.
 

Bjuder på en enkel outfit från häromdagen. Har klagat tidigare men gör det igen, JAG HATAR ATT DET BLIR MÖRKT SÅ FORT! Nu var det sagt. Igen. Måste säga att halsduken har varit min bästa vän hela hösten och jag ångrar verkligen inte det köpet. Och hur sjukt är det inte att jag kan gå runt i skinnjacka när det är december på söndag utan att frysa?
 
Min fredag:
8-9 dammade hela lägenheten (pojkvännen får dammsuga)
10-11 intervjua vår controller på jobbet för en skoluppgift
11.30-13 grupparbete
13-14.30 lunchmingel samt föredrag med KRONPRINSESSAN
15-19.30 köpa hyacinter, plugga, städa
19.30-  tjejkväll hemma hos mig

JULPYSSEL PÅ G!

 
Bildkälla: google.se
 

Tänkte dela med mig utav mitt kollage jag satt och knåpade ihop igårkväll till mig själv och min vän Manda. Det närmar sig jul och för andra året i rad ska jag och Manda göra julpyssel ihop! Jag ska även försöka göra en egen adventsljusstake som ska tändas varje advent och jag har fått idéer och inspration från kollaget faktiskt. Ni får se på söndag hur det blir! Det jag vill göra i år är främst julkort och tags till julklapparna, vika papperssaker och göra någon typ av girlang...smällkarameller är alltid roligt också! Har fortfarande inte kommit på vad jag vill ha för färger på allt pynt och så vidare i år men tror jag skippar det röda och tar in mer svart, vitt, grått och silver. Mer jag helt enkelt. Brukar ni julpyssla och vad i så fall?

BARA EN MÅNAD KVAR!

 
En månad kvar till julafton och jag har fortfarande inte tagit fram vinterjackan! Det är både skönt och lite obehagligt på samma gång. Imorgon trillar både lön och csn in på kontot så jag ska försöka planera julklappsinköpen. Ska till Göteborg den 7 december så väntar nog med de flesta köpen tills dess men skönt att veta vad man ska köpa till alla, så det ska jag klura på i veckan. Har dock redan köpt till föräldrarna så det känns bra. Har ni börjat köpa julklappar än?

GINA TRICOT

 
Julfester, julbord och nyår närmar sig. Dags att börja spåna på outfits för decembers alla roligheter! Jag älskar långklänningen från gina tricot som har djup rygg och hög slits på ena sidan. Jag ska på julfest med jobbet i början av december och skolan har en julsittning men den kan jag dessvärre inte gå på. Har ni någon rolig julfest att se framemot?

18 NOVEMBER

 
Älskar min fuskpäls och är otroligt glad över att jag behöll den! Tusen tack för alla fina kommentarer till inlägget då jag visade upp kappan♥ Har fått många fina kommentarer på sistone och det värmer otroligt mycket ska ni veta. Ni är grymma!
 
Idag har jobbat hela dagen och kom hem för två timmar sedan och jag har inte gjort någonting. Har en del måsten men jag har ingen ork kvar. Träna, plugga och äta borde jag göra. Har ätit popcorn som "kvällsmat" men får nog äta något mer rejält. Problemet är bara att kylskåpet är tomt, men ICA ligger en minut från mig så kanske ska ta mig i kragen?

CAFÉ MIGNON

 Fotografen bakom mina outfitbilder♥
 

Vaknade på fel sida idag och tänkte att det skulle bli en riktig skitdag. Men så bestämde jag mig för att försöka få det till en bra söndag. Pluggade några timmar och sedan kom Elin och vi fotade lite, så i veckan dyker det upp outfitbilder! När vi fotat klart satte vi oss på ett café och hade det mysigt. Ikväll har jag och pojkvännen varit på söndagsmiddag hemma hos hans familj. Så sammanfattningsvis har det varit en bra söndag och jag är redo för en ny jobb- och skolvecka. Har ni haft en bra helg?♥
 
 

MY HOME

 
Bokhyllor, soffbord och matta, IKEA. Soffan, furniturebox. Skinnfåtölj, loppisfynd.  
 
Efter många om och men fick vi vår soffa! Orkar inte skriva ner hela storyn här men det var nog sista gången jag köpte från furniturebox, så kan jag säga. Men nog om det. Vi börjar äntligen få i ordning vårt vardagsrum och det känns så bra. Bara ett matbord, lite lampor, kuddar och tavlor som fattas. Att få välja möbler och planera inredning med sin pojkvän är otroligt roligt och mysigt!
 
Nyss hemkommen från en familjemiddag så nu ska jag cykla iväg för en mysig tjejkväll♥

HANNASINSPO

 
Bildkälla: Hannainspo
 
 
Tips på inredningsblogg är Hannasinspo. Blir alltid lika inspirerad när jag klickar mig in på hennes fina blogg. Blir så sugen på att inreda mitt hem. Inreda sitt hem är verkligen något man inte kan få nog utav, i alla fall om ni frågar mig!
 
God morgon! Varit vaken i en timma nu och ska snart ta tag i den här fredagen. Har några saker inplanerade så det är bara att sätta igång! Slipper både skola och jobb idag så det är skönt:) Hoppas ni får en fin dag♥

DETAILS

 
I brist på outfitbilder får ni ett gäng detaljbilder. Outfitbilder lyser med sin frånvaro här på bloggen och det finns flera orsaker till detta. Den största orsaken måste vara att det är mörkt både när jag går hemifrån och när jag kommer hem!! Men på söndag ska jag och min vän Elin som tar alla outfitbilder fota lite:)
 
Nyss hemkommen från en heldag nere i Halmstad. Föreläsningar från 10-17...inte roligaste dagen på veckan kanske. Men nu är jag hemma och taggar för en tacokväll med min SAMBO. Jag måste börja kalla min pojkvän för sambo nu känner jag, låter vuxet haha! Så ikväll blir det tacomys och sons of anarchy. Vad gör ni?

PÅ ÖNSKELISTAN IDAG...

 
Känner ett enormt shoppingsug och det har jag inte känt sen i somras faktiskt! Favoriterna ovan är de gråa mysbyxorna och den ljusa rocken. Rutorna ser man överallt nuförtiden och även jag börjar fantisera ihop fina outfits med ett par rutiga byxor. Ska upp och hälsa på brorsan i Göteborg om någon vecka så då får det nog bli en tur inne på Zara.

WEDNESDAY

 
Min frukost brukar bestå utav antingen en smoothie, yoghurt med musli/flingor eller någon macka. Bananpankakan brukar jag äta som en brunch efter träning. Jag är uppvuxen med att äta havregrynsgröt så det har jag inte ätit på två år snart, sen jag flyttade hemifrån, haha!
Vad brukar ni äta som frukost?
 
Min onsdag: Jobb 9-12.45 och Litteraturseminarium från 13.00 och hela eftermiddagen. Ikväll hoppas jag på att hinna träffa min bästa vän♥ Hoppas ni får en fin dag!

DU ÄR SNART DÄR

 
Och jag tror
När vi går genom tiden
Att allt det bästa
Inte hänt än
 
Mindre än en månad tills jag ska få se min favorit, Håkan Hellström. Tionde gången för min del. Lika magiskt varje gång. Har så mycket i skolan nu så det är bra att ha något att se framemot. Har ni något roligt att se framemot?♥

PREMIÄR

 
Idag hade jag premiär för den här skönheten. 
Älskar min fuskpäls♥

SHOEHOLIC

 
It's all about the shoes♥
 

Efter två månader på Vagabonds kontor har jag lyckats införskaffa mig sex par skor! Det syns rätt så tydligt vilken färg jag föredrar på skor också kanske? Haha! Har inte hunnit använda de bruna Cathy än då de är varmfodrade men förmodligen ska de komma till användning om någon månad. Jag älskar skor och har verkligen hamnat på rätt företag kan jag säga. Skor kan man aldrig ha för många utav, eller vad säger ni?

FLUFFY!

 
Här får ni en liten tjuvkik på min fuskpäls jag unnade mig för en vecka sedan! Har fortfarande inte använt den då jag velat fram och tillbaka om jag ska behålla den eller inte, men nu har jag bestämt mig. En höstpresent till mig själv för att jag är så grym den här hösten och för att jag fixade hemtentan i Förnybar Energi II. Fler bilder får ni i veckan, nu ska jag iväg och jobba hela dagen!

WHAT A WONDERFUL WORLD

 
Hur fin är inte jordgloben jag och pojkvännen fick utav pojkvännens brorsa? Drömmer om att få åka bort någonstans. Thailand eller Stockholm, det kvittar! Vill bara härifrån och se annat än västkusten. Dessvärre hinns det nog inte med då sista året i skolan är pain in the ass. Examen nu tack! Vill ni resa bort någonstans och vart i så fall?♥

HANNA X2

hannamw.devote.se
 
 
Har ni inte kollat in dessa modebloggare borde ni göra detta. Blir alltid lika inspirerad när jag klickar mig in och drömmer om att få äga deras garderober! Har förresten köpt mig en fuskpäls,äntligen, bild kommer i veckan.
 

INSTAGRAM

1. För någon vecka sedan bjöd jag och pojkvännen min bror och hans flickvän på middag. 2. En kväll lockade praliner mer än gymmet...
3. En del av vardagsrummet 4. En typisk höstoutfit
5. Tentaplugg 6. Nöjd efter att ha skyltat om hela butiken för första gången, riktigt roligt var det!
 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: @NLIBORIUS

 

RSS 2.0