ÅRETS SISTA DAG

 
 Då är det snart dags att säga adjö till år 2014. Vilket händelserikt år det har varit ändå om man tänker efter:
  • Tog min kandidatexamen i företagsekonomi
  • Åkte till London med min bästis och
  • Gjorde min allra första tatuering
  • Håkans Ullevispelning 7 juni
  • Fick jobb på en ekonomiavdelning
Sen finns det ju hur många andra fina och bra saker som helst utöver dessa punkter. Nu ska jag duka långbord till 13 pers i vår tvåa...finns det hjärterum så finns det stjärterum som det så fint heter. GOTT NYTT ÅR FINA NI♥

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

 
Fyra bilder från mitt konto på instagram ---> @nliborius.

VOUGE AUSTRALIA

 
 
Jag kan inte låta bli att drömma mig bort till ett varmare land i denna kyla...Hade varit underbart att boka en resa till värmen men tiden finns inte för det tyvärr. Får boka in lite weekends och annat vardagslyx för att ha saker att se framemot. Har ni någon resa inbokad?

TABLE SETTING - INSPIRATION

 
Bildkälla: Pinterest.com

Igårkväll fastnade jag på Pinterest. Är endast tre dagar kvar på det här året (eller fyra om vi räknar med idag) och vi ska ha nyårsmiddagen hemma hos oss detta år. Vilket innebär att jag vill duka fint, såklart! Jag tror jag har kommit fram till vilka färger dukningen ska gå i men detaljer som servettvikning och växter får nog vänta till tisdag när jag tänkt duka. Men hur galet är det inte att året snart är slut?? Dags att skriva nya mål för nästa år!

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

 
Ännu en DIY grej av washitejp. Kan liksom inte få nog! Dock ville tejpen inte fästa riktigt på vår strukturtapet så diamanten fick flytta in till badrummet. Men den passa fint där också.
 
Här har det varit tyst i nästan en vecka. Men nu är jag back in track efter alla juldagar! Har ni haft en fin jul?

TWO DAYS LEFT

 
Åh nu har jag också lite julledigt! Sex hela dagar faktiskt, så otroligt skönt.Idag efter jobbet så slog jag in alla julklappar, så bild på årets inslagning kommer i veckan. Imorgon är det dan före dopparedan och det är minst lika mysigt som julafton tycker jag♥ Visst ska det bli mysigt med jul?

HAPPY SATURDAY

 
God morgon!
Äntligen helg och jag har startat lördagen med en lång sovmorgon följt med en lång frukost. Både Elle och Styleby kom för någon vecka sedan och jag har inte haft tiden att bläddra igenom dom, förrän nu då. Har inga planer nu på dagen vilket är sååå skönt! Vad hittar ni på?♥

BOMA YE!

 
Raderade nyss ett långt inlägg där jag beskrev min kärlek till den här snubben. Men det räcker med att skriva så här: Vissa tror på Gud, jag tror på Håkan. Igårkväll såg jag och mamma Ullevifilmen på bio i Göteborg och den var så bra. Han är så bra. Bandet är så bra.Sveriges stolthet♥

SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN

 
I lördags fixade vi vår gran och jag älskar den! I år kör vi med koppar, silver och guldfärgade julgranskulor. Mattan köptes på netto förra veckan och jag gillar den skarpt. Har ni tagit in granen än?

*

 
Min lediga måndag var verkligen behövlig. Tog en lång sovmorgon, slog in lite julklappar, fotat bilder från mitt hem (så nu har jag lite bloggmaterial till inredningskategorin), bakat pepparkakor och lyssnat igenom hela Håkans liveskiva från Ullevi. Och på onsdag ska jag få se filmen♥
 
Vad tycker ni om min outfit?

JULKORT

 
Idag har jag skickat iväg mina egnagjorda julkort! Första gången jag skickar julkort faktiskt. Omdevetet blev det tema gran på korten, haha. Får väl variera mig mer nästa år. Skickar ni julkort? Imorgon är det sista dagen btw.

JUMPSUITEN

 
Har ni någon favorit? Jag har köpt nr 4 och älskar den! Det man inte ser på bilden är att den har en jättefin rygg.

GLAD TREDJE ADVENT

 
Måste berätta om gårdagen för den var himla mysig! Lussefika och firande med familjen, köpte gran, klädde gran, lyssnade på julmusik hela dagen och på kvällen var vi på julbord. Jag fucking älskar julen!!
 
Idag har jag endast hunit med att skänka 100 kronor till musikhjälpen. Hur mycket har ni skänkt? För jag tar för givet att alla faktiskt stöttar det här och skänker åtminstone 50 kronor. Senare idag ska jag hem til familjen och göra lite julgodis. Har jag inte fått julkänslor efter den här helgen kommer jag nog aldrig få det, haha!

HYACINTER

 
Bästa julblomman lätt. Hyacint♥ Finast är när dom inte riktigt har slagit ut än tycker jag. Men man vill ju att de ska slå ut för doften är underbar! Någon som håller med mig?

FAVORIT?

 
Längesen jag samlade ihop mina senaste outfits såhär! Har ni någon favorit kanske? Jag gillar 2 och 6. Men byxorna på 4 och 5 älskar jag!

TORSDAGENS INSPO

 
Bildkälla: här.
 

Imorgon är det äntligen fredag igen och jag känner att helgen kommer väldigt lägligt. Igår kändes dock som lite helg för jag och en vän gick på bio och såg Interstellar, som var jättebra! Vardagslyx♥ Denna kväll blir lugn. Har blivit förkyld igen (hann jag ens bli frisk från förra?!) så det suger. Vad hittar ni på ikväll?

PIMPA DIN TÄNDSTICKSASK

Du behöver: Sax, något att pimpa din tändsticksask med, i mitt fall dekorplast och washitejp.
 Börja med att sätta tejp på kortändarna. Sedan mäter du askens storlek, och klipper efter de aktuella måtten.
Dra av skyddspappret från dekorplasten och sätt fast på både fram- och baksidan av asken.
Voila!
 
Dekorplasten har jag köpt på Panduro och washitejpet kommer från Granit. Visst blev den lite snyggare? Detta var en utav alla julpyssel grejer vi gjorde för några veckor sedan.
 

BRICK WALL

 
Nu ikväll kommer min bror över för en bit mat och spelkväll med mig och pojkvännen. Hoppas ni får en fin kväll♥ Vad tycker ni om min outfit raringar?

SNEAK PEAK

 
Åh min hjärna är helt mossig efter att jag har suttit med hemtentan. Har inte så jättemycket kvar faktiskt vilket är skönt för då kan jag finslipa fram till inlämning på söndag. Annars så går jag runt och längtar efter julledigheten som börjar om två veckor♥

HEMTENTA

 
Bilder från vårat vardagsrum.
 
God morgon läsare!
Då var det måndag igen och en vecka närmare julen♥ Jag är numera ledig från jobbet på måndagar vilket passar perfekt då jag fick ut min hemtenta för en kvart sedan. Uppgiften är att skriva en marknadsplan för ett hotell på sex sidor. Målet är att skriva minst fyra sidor idag. Inlämning är på söndag. Annars så tvättar jag denna förmiddag och hade även planerat att inhandla de sista julklapparna men min plånbok glömdes i brorsans firmabil...
 
Hoppas ni får en grym start på veckan!!

SÖNDAGENS DRÖMOUTFIT

 
Jag hade inte tackat nej till den här outfiten. Vad tycker ni? HISS/DISS?

JAG OCH MIN REN

 
För en vecka sedan tejpade jag fast den här renen av washitejp. Tog sin lilla tid att klippa alla delar och få det på rätt plats, men jag är nöjd! Idag har jag hängt med alla mina fyra brorsor och nu i eftermiddag har Elin fotat tre outfits som dyker upp så småningom. Vi hann även med att dricka en kopp varmchoklad på mignon. Nu blir det en lugn kväll med povjkvännen. Lär bli lite brädspel..Ticket to ride är mitt nya favoritspel! Vad har ni för er?♥

JULPYSSELKVÄLL

 
Förra lördagen bjöd jag in tre vänner för vin- och pysselkväll. Det blev riktigt lyckat och himla mysigt! Den här helgen har jag inget inplanerat förutom att jag ska passa småsyskonen imorgon fömiddag. Jag behöver verkligen helg, såå trött!! Skulle ni vilja se något jag pysslade förra veckan förresten?

JULTRÖJAN

 
I år känner jag för att ha en riktig jultröja på julafton. En tröja man egentligen inte vill ha på sig, haha, som dom ovan! Frågan är om jag är beredd på att lägga typ 300 kr på en tröja som jag aldrig kommer använda sen igen? Tror inte det va...På jobbet har vi en som skulle kunna funka...men vet inte om den är för ful? Men kan nog lära mig att tycka den är söt. Haha! Vad tycker ni om jultröjor?

SÖNDAGENS

 
Vad tycker ni om min outfit raringar?♥

FESTKLÄNNINGEN

 
December är ju en riktig mysmånad men det är även den festligaste månaden på året! Julbord, julfester, juldagen, nyår...Och den ständiga frågan är om vad man ska ha på sig, det är alltid ett problem hos mig i alla fall. Men i år har jag varit ute i god tid. Passade på när det var black friday och nelly.com hade 20 % på allt. Beställde hem den blåa klänningen ovan plus en byxdress/jumpsuit. Handla när det är nedsänkta priser är ju det bästa och om ni inte hann med att handla något inför jul eller nyår när det var 20% så brukar det vara rätt så lätt att hitta olika rabattkoder i alla fall. Alla som är studenter har ju studentkortet (www.studentkortet.se/nelly/) och handlar man via det ger det 10 % på nelly. Ett tips så här i juletid♥ Vilka klänningar tyckte ni var finast? Vet ni redan nu vad ni ska ha på er på till exempel nyår?

MIN ADVENTSLJUSSTAKE

 
Detta är tredje året jag gör min egna adventsljusstake. Himla mysigt och roligt tycker jag. Älskar att pyssla och få vara lite kreativ♥ Jag har ett diy inlägg till er om hur jag gick tillväga med min adventssljusstake, så håll utkik! Det förra diy-inlägget uppskattades väldigt mycket så funderar om om det ska få bli en ny kategori? Vad tror ni?

BYTA BLOGGPORTAL?

 
Som ni vet så har min motivation och inspiration inte varit på topp när det kommer till bloggen det senaste. Jag börjar fundera på om jag kanske ska lämna trygga blogg.se och våga mig på något annat? Mitt domän kommer självklart hänga med så adressen blir densamma (liborius.se). Devote? Nattstad? Tips?

RSS 2.0