KANDIDATEXAMEN - CHECK!

 
Mina fina klassisar Louise och Jenny♥
 

JAG HAR NU EN KANIDIDATEXAMEN I FÖRETAGSEKONOMI!!!! Igår hade vi vår examensdag och vi fick äntligen reda på att vi blivit godkända på vår c-uppsats som vi suttit och skrivit på hela våren. Så otroligt skönt! Nu är jag alltså en akademiker. Konstig känsla. Igår var jag med klassen hela dagen och kvällen och denna kväll har jag bjudit hit släkt och vänner! Full rulle men roligt är det :)

MACARONS

 
Hallonmacarons♥

27 GRADER OCH SOL

Onsdagens
 
SOMMAR!! Älskar detta vädret vi har just nu♥ Hoppas ni alla hinner njuta av värmen. Ha en fin fredag!

FJÄDERSPARRIS

 
Ja ni ser ju själva...krukan har också fått sig en omgång dekorplast!
Fast nog om dekorplast.
Ville mest visa min nya favorit, fjädersparrisen.

GREY

 
God morgon fina ni!
Vilken rolig överraskning det blev igårkväll när jag skulle logga in på blogg.se och ser att mitt förra inlägg blev publicerat längst upp på framsidan! Tack för alla fina kommentarer♥ Dekorplasten är köpt på panduro för 60 kronor, riktigt billigt med andra ord. Både sovrumsdörr, vägg och kruka har fått lite dekorplast hehe...

DIY

 
Ni som följer mig på instagram (@nliborius) har nog märkt att jag blivit en aning besatt av dekorplast...Men det är ju så roligt och billigt!! Livar upp vilken tråkig sak som helst. Köket har fått en omgång dekorplast och jag är riktigt nöjd. Ett stort tålamod och noggrannhet krävdes dock. 

GAMLA STAN

 
Vi var som sagt i Stockholm över helgen och det var en underbar vistelse. Jag behövde verkligen komma ifrån min hemstad och uppsatsen för ett tag. Fick träffat mina fina vänner däruppe och det enda som var segt var att jag blev jätteförkyld. Men det börjar släppa nu, äntligen. Börjar få tillbaka blogglusten igen förresten. Godnatt♥

DEN NYA TRENDEN

 
(Samtliga produkter finns på bubbleroom.se)
 

En av vårens och sommarens heta trend är blusar och klänningar som är axellösa. Först vart jag skeptisk mot det då just denna typ av klänning, alternativt blus, är väldigt romantisk och lantlig vilket inte är min stil riktigt. Men efter att ha sett olika kombinationer börjar jag tycka om det allt mer. Flera inspirerande bloggerskor klär upp dessa blusar och klänningar med stil så jag blir sugen själv på att köpa mig något axellöst.

 

Klänningen ovan tycker jag är jättesöt och den kan man bära både till vardags, stranden och festen. Outfiten ovan är en snygg vardagsoutfit enligt mig men om du adderar en stråhatt och byter ut skorna mot flipflops får du genast en fin outfit att ha när du går till stranden. När kvällen sedan smyger sig på byter du ut flipflopsen mot ett par grova och stabila klackar, byter ut fransväskan och tar istället fram partyväskan, sätter upp håret och adderar smycken. Det viktiga för mig är dock att ”tuffa till” klänningen så den inte blir för shabby chic och romantisk, då det inte är min stil för fem öre.

 

Vad tycker ni om denna axellösa trend som syns allt mer? Är det något ni kommer köpa eller kanske redan har köpt? Hur skulle ni själva matchat klänningen? För övrigt, hur snygga är inte skorna?! Har dock lovat mig själv att ha köpförbud när det kommer till skor. I alla fall fram till höstkollektionen hehe… Sommarklänningar och blusar däremot är något jag har underskott av!


STOCKHOLM HERE I COME!

 
Imorgon ska jag äntligen åka till Stockholm igen, efter 11 månader! Njuta, promenera, shoppa, umgås och mysa♥ Precis vad jag behöver nu när det är slutet på min utbildning och jag nästintill bor på skolan. Att få umgås med min pojkvän i fyra dagar och dessutom få träffa bästis i en av mina favorit städer, bättre kan det nog inte bli. Jo. Vädret. Haha!

FÖLJ MIN INREDNINGS INSTAGRAM!

 
Här hinner jag inte vara så aktiv men på instagram däremot läggs det upp flera bilder i veckan.
 
Följ mig: @nliborius om du tycker om inredning.
 
Har ni något instagramkonto? Jag följer mestadels mode- och inredningskonton.
 
 

RSS 2.0