FLOWERS

 

Pinterest. Följ mig HÄR.


Hoppas ni alla får en fin helg!


MOODBOARD

 
Min moodboard fick flytta ut från vardagsrummet och flytta in i hallen istället. Mycket nöjd och det känns som att det är där den hör hemma. Vad tycker ni?

DAGENS LOOK

Hatt, Lindex. Skinnjacka, Crocker. Tröja, Zara. Byxor, Zara. Sandaler, Vagabond.


Vad tycker ni om dagens look?


Nu ikväll så åker jag och Jennie upp till Stockholm, ska bli såå roligt!! Fint hotell, bubbel, shopping, vinlunch och fest väntar. Åh vad vi behöver det här! Följ min instagram @nattistagram för bilder från min helg. Har tidsinställt inlägg här på bloggen å det är något som händer här. PUSS


FÖLJ MINA INSTAGRAM

 
In och följ raringar!

Har ni sett avsnitt 6 av It girls? Kom ju ut tidigare idag och jag tänkte titta på det nu innan jag ska lägga mig. Är ju så roligt att se mina tjejer! Har ni någon favorit? In HÄR och titta.

SNEAK PEAK

To be continued...

WISHLIST - FASHION

Ah men skicka hit kimonon och baddräkten tack!

EVERYDAY SNAPSHOTS

Hemmagjorda burgare med klyftpotatis, Eurovision och spelkväll med pojkvän och bror.
 Älskar dessa löjtnantshjärtan som blommar utanför min dörr just nu. Bleeding hearts. Så fint.
Sjukt god hemmagjord pizza. Serrano skinka och mozarella. Perfekt.
 

Obligatoriska selfien i spegeln med myskläderna på.

Hoppas ni får en bra start på nya veckan. Jag kommer ha fullt upp med jobb, kvällsfika med en vän, myskväll med pojkvän och på torsdagkväll åker jag och Jennie till Stockholm! En fullspäckad vecka för min del med andra ord. Har ni några roliga planer?


YES PLEASE

 

Bildkälla: Pinterest


Hade inte tackat nej till en solsemester känner jag. Men nästa vecka åker jag till Stockholm igen, fast med en kompis denna gång. Har varit i Stockholm tre gånger på bara 1,5 månad. Men inte mig emot! Om en månad befinner jag mig i Berlin med min pojkvän också. Men jag saknar fortfarande att ha en solsemester inbokad...


LACE AND CURLY HAIR

 

En typisk slapp outfit. Vad tycker ni?

HALLEN

Jag tror många håller med mig när jag säger att det inte är lätt att inreda en hall. Vår hall har sex dörröppningar och är väldigt lång. Tycker dock om vår hall och jag känner att vi (jag) har fått till en ljus och bra möblering för att det inte ska kännas övermöblerat och mörkt. Nog pratat om hallen! Nu ska jag kolla på senaste it girls avsnittet innan jag somnar.

ELLE

 

Kvalitetstid. Tidningsmagasin, lyx


Nu ligger senaste avsnittet av It girls uppe. Missa inte! Ni hittar det på itgirls.se


FRIZZ

 
Som ni ser så finns det en anledning till att jag inte borstar mitt hår.

BALMAIN + H&M

 
So this is happening... Den här coola snubben tänkte visst samarbeta med H&M i höst, inte mig emot! 5 november smäller det och jag kan bara tänka mig hur dyra kläderna kommer vara. Men oj så mycket fint det säkerligen kommer finnas i kollektionerna. Läs mer om det här.

BEACH LIFE

 
Sommarvärmen får jättegärna skynda på nu. Känner liksom för att glida runt i en liknande outfit ovan. Jalla jalla!

BLACK AND WHITE

Bildkälla: HÄR

WHITE AND DENIM

Inte bäst kvalle den här gången men tiden rusar iväg och jag hinner inte med allt som jag vill göra känns det som. Hoppas ni överlever för den här gången! PUSS

FASHION SISTERS

 
För ett tag sedan mötte jag upp dessa snyggingar för en fika på Da Matteo i Göteborg. Lärde känna Jasmine och Parasto under inspelningen av It Girls. Och tack för det! Tycker synd om er som aldrig kommer få lära känna dessa snyggingar. Älskar att träffa nya människor och få nya vänner. Läs deras blogg HÄR.

STRINGHYLLAN

 
Stringhylla och fina koppar, kan inte få nog<3

DRAMATEN

En vardagsoutfit med klänningen från Filippa K. Love it! Vad tycker ni?

MICHAEL KORS

 

Den här klockan från Michael Kors var en examenspresent till mig själv och jag bär den varje dag. Älskar den. Ångrar inte att jag valde den i rosé heller. Nu känner jag dock att det hade varit trevligt att kunna variera med en Daniel Wellington i brunt läder med guldiga detaljer. Kanske jag kan unna mig själv när jag jobbat min sista dag den 28 augusti på vikariatet jag har nu...


Avsnitt 4 av it girls ligger nu uppe! Jag har inte hunnit kolla på det själv men ska göra det ikväll. Tråkigt att inte vara kvar längre men roligt att få se vad tjejerna ska få göra den här gången! HÄR hittar ni senaste avsnittet.


FRÅN IT GIRL TILL SHIT GIRL

 
Ni som såg förra veckans avsnitt vet att det var min tur att lämna tävlingen. Som jag säger i programmet så blev jag inte alls besviken eller ledsen, det var bara tråkigt att lämna mina it girls!  Jag och Jasmine (som åkte ut i första avsnittet) bestämde oss för att vår titel är nog mer shit girls än it girls! Men på ett positivt sätt såklart. Nu ska det bli spännande att följa mina babes inne i huset och speciellt Parasto och Salem som är mina gullungar. Kort och gott: jag var femte tjejen som åkte ut och jag är enormt tacksam över att jag ens blev utvald att medverka. PUSS till hela grejen!

HELGBUKETTEN

 
Åh bästa tiden på året är nu, och sommaren såklart. Att få plocka in sina egna blommor från rabatten är en sån lyxig känsla vill jag lova. Det sparar in en del pengar för min del också då jag alltid köper helgbuketter. Saknar dock pioner och ranunkel i mina rabatter... Drömmen om en egen trädgård och ett växthus växer för varje år som går. Tjena vuxenpoängen!

DE PERFEKTA KLACKARNA

 
De perfekta klackarna kommer från Vagabond. Är dock osäker på om de säljs fortfarande då jag köpte mina för två år sedan. Älskar att vi går mot varmare tider och alla klackar och öppna skor kan få ta plats på skohyllan. Dock är det en väldig kall start på majmånad, tycker ni inte?

NEW PANTS

Jag ÄLSKAR mina nya brallor från &Other stories. Så sköna och fina! Det jobbiga är att dom blir skrynkliga på en sekund men jag inbillar mig att dom är fina ändå. Perfekta byxor att ha i garderoben då du lätt kan klä upp dom eller klä ner dom. Basplagg. Love it. Kostade 450 kronor och de är värd varenda krona, lovar. Nu ska jag iväg på söndagsmiddag! Full rulle hela tiden men jag gillar det. Måste bara lära mig att hantera det på ett bättre sätt. Kaffe kanske? Eller meditation?

VECKANS NAGLAR

 
Dags att måla naglarna inför den nya veckan. Vilken färg kör ni på?

LYX ELLER BUDGET

 
Den här populära vasen från märket Klong har fått sig en kopia från H&M home. Vilken väljer ni? Jag väljer lyx!

TODAYS INSPO

 
Bildkälla: Pinterest

JERSEY DRESS

Klänning, Filippa K. Väska, Zara. Halsband, H&M. Skor, Vagabond.


Såhär såg jag ut första maj när vi firade en 80-åring med trerätters på restaurang Tradition i Gamla stan. Fullkomligt älskar min nya klänning! Ni ska få se hur jag matchar den till vardags senare i veckan.


Igår var jag på Göteborgs Operan och såg Kristina från Duvemåla! Sån nostalgi för mig verkligen. Jag har stått på scen en del i mina år men det allra första framträdandet jag gjorde var låten Du måste finnas. Mimade såklart. Sex år gammal. Alla andra tjejer ville vara Robyn, men inte jag. Musikalen var i alla fall jättebra!


MED EN DOFT AV LILJA OCH SÖT FIKON

Hej mina fina! Jag måste bara tipsa er om en produkt från Veet, Veet Spawax, som jag fick med mig hem efter att ha besökt en PR-byrå. Resultatet som blir ska kännas som att du har varit på en skönhetssalong och gjort det. Inga vaxremsor behövs och du kommer kunna spara vaxresterna som blir över i behållaren, så det blir inget onödigt vax som slängs. Hur bra? Både plånbok och miljön blir ju glada! Jag som försöker värna om miljön så mycket det går tycker den här produkten verkar super då det inte blir något som slängs ner i soporna i onödan. Jag är så otroligt spänd på att få testa den här produkten så att jag förhoppningsvis kan lämna mina vaxremsor på hyllan. Sen att det är doften av lilja och fikon gör ju inte produkten sämre om du frågar mig! Brukar ni använda vax, eller kör ni på hyvel? Jag tycker det är perfekt med vax då jag alltid har fullt upp i mitt liv, benen håller sig lena i upptill fyra veckor och du slipper både skärsår och stubb, haha! Jag LOVAR att visa er en steg för steg sen när jag har testat produkten.


PUSS


(Andra utmaningen)


AVSNITT 3

Avsnitt tre av it girls är uppe och jag drar liknelser mellan en kaktus och en självständig kvinna. Ah ni hör ju själva...

HÄR hittar ni till avsnitt 3.

HOME

Klänning, gammal från H&M.


Bad update, jag vet. Stockholm, två dagars konferens och medverkat i radio. Så har min senaste vecka sett ut. Inatt får jag äntligen sova i min egna säng igen. Hektisk vecka det här. Hoppas ni alla mår bra och fått en fin start på veckan! PUSS


INTERIOR WISHLIST

 
Nu är våren här på riktigt ändå och det kliar i mina fingrar efter att få börja fixa på min uteplats. Det ska bli den mysigaste uteplatsen på hela innegården! Det var det redan förra året men i år ska det bli ännu mysigare. Jag vill ha nya kuddar till myshörnan och småskyltar till min sallad och persilja. ÅH trädgårdsliv! Vuxenpoäng eller vad?

INSTA LATELY

 

1. Ny kruka och växt till köket 2. Bananpannkakor som helgfrukost 3. Vitsippor och rakudoll som jag fått utav mamma 4. Nya vårskor från Vagabond

FÖLJ MIN INREDNING OCH MODE INSTAGRAM: @NLIBORIUS

 

1. Da Matteo med brorsan 2. Jag och fina Parasto 3. Varbergs kyrka 4. Trädgårdslivet har börjat, äntligen


FÖLJ MIN PERSONLIGA INSTAGRAM: @NATTISTAGRAM


LINNÉGATAN 29

 
Den här fina nyrenoverade sekelskiftses trean på Linnégatan är till salu. Hur fint är det inte med pardörrar? Eller blandaren i mässing och gråa köksluckor? Mässing, grått och vitt är alltid en vinnare om ni frågar mig. Om ni ligger inne på 4,7 miljoner (vem gör inte det?) så kan ni klicka er in HÄR för mer info!

RSS 2.0