EN SNORIG TORSDAG

En godare frukost från i påskas. Idag när jag vaknade så hade jag absolut ingen ork till att fixa någon frukost. Nu är det min tur att ha en fruktansvärd halsont och snora. Strepsils och näsdukar är min räddning denna torsdag.
Solen har varit framme hela dagen och kvällen här i Varberg och jag har varit soffliggandes. Fått svarat på mail och kommit ikapp med bloggen så något positivt med att ligga i en soffa hela dagen lång. Vid fem tiden så mötte jag upp min bästis för en liten promenix ner till havet och det var så skönt att komma ut i solen. Rensa luftvägarna lite. Annars har min kväll varit lugn. Vi köpte med oss indiskt och bara tog det lugnt. Jag njuter varje dag härnere över att få umgås med min bästis och familj. Kan de inte bara flytta upp till Stockholm kan jag tycka. Nu ska jag fortsätta kurera mig med strepsils och fjärde koppen te.

EN TISDAG I VARBERG

 
En finare tisdag hade jag den här veckan. Vi tog cyklarna ner till strandpromenaden som ligger 5 minuter bort från vår lägenhet. Det var lite rått men kändes fint att se fästningen och det öppna havet igen. Skillnad från i Stockholm. 
 
Efter att vi var nöjda med den cykelturen cyklade vi ut till Isaks familj för en lyxigare lunch. Vädret skiftade mellan solsken och lätt duggregn men vi satt inomhus och spelade Chicago så det gjorde inte så mycket.
Mätta efter lunchen och lite sega så hann klockan bli halv fyra och det var dags för oss att trampa vidare. Denna gången till min familj. Vi hade tur med vädret också för solen tittade fram när vi cyklade. Det tar bara 10 minuter att cykla hem till min familj från Isaks familj dessutom.
Min familj bor någon gata från hamn, strand och Varbergs populäraste glasscafé. Vi stannade till vid hamnen och dels andades in havsdoften men mest för att fota av min outfit. Äntligen börjar det bli väder för det igen.

Väl hemma hos min familj förbereddes det inför middagen och efter vi alla var mättna och belåtna och mina småsyskon gått och lagt sig så blev det en omgång Chicago även här. Vi fick dock ta en paus efter ett tag för då rullade min lillebror in med sin allra första nyinköpta bil. Hela familjen jublade och gick ut för att titta på den lilla bilen. Där kom han ikapp mig, sin storasyrra med si sådär 10 000 vuxenpoäng. Det hade hunnit bli mörkt därute så då var det dags att cykla hem. Utan lampor. Opsi. En finare tisdag helt enkelt.

Skinnjacka, Mq. Stickad tröja, H&M. Byxor, Gina tricot. Keps, Lindex. Skor, Vagabond. Väska, Urban Outfitters.


NY MATTA

 
Ni som följer mig på instagram (@nliborius) har redan fått se den här nya favoriten som ligger i vår hall. 249 kronor från Lagerhaus.
Och när vi ändå hade köpt en ny matta så kunde jag inte låta bli att möblera om i hallen. Och det blev så himla mycket bättre! Vi har verkligen haft fullspäckade dagar nu i påsk och det kommer vara så även i morgon. Men sen lugnar det ner sig lite så jag hinner spendera tid åt bloggen och plugget. Hoppas din påskhelg har varit fin.

PÅSKAFTON

GLAD PÅSK önskar jag dig som sitter och läser det här. Jag vaknade ovanligt tidigt för att vara mig (7.30) men det är mycket som händer idag så lika bra att starta dagen med en lugn morgon. Och vore livet utan rostat bröd och avokado? 
Vad är det som händer idag kanske du undrar? Jo det blir äggjakt i trädgården, påsklunch och ikväll kommer våra vänner hem till oss för påskfest innan utgång. Men först tänkte jag gå och köpa godis till alla mina sex påskägg jag så generöst ska ge bort och även förbi torget för en helgbukett. Hoppas din lördag blir fin!

SKINNJACKAN

Igår hade jag premiär för min skinnjacka utan att frysa! Ett tecken på vår om du frågar mig. Just nu befinner vi oss nere i Varberg och i vår egna lägenhet. Hade sådan abstinens igår när det kommer till möblera om att vara kreativ med inredning så jag möblerade om i hallen 20 minuter efter att vi kommit hem! Och jag är så nöjd med resultatet. Idag är det våffeldagen, glöm inte det. PUSS

BLOGGLISTAN

Bild tagen för 4,5 år sedan.

Hur länge har du bloggat? I september är det sju år. Kalla mig veteran haha! Tänk vad mycket som har hänt på sju år… Nästan så jag har lust att summera mitt liv de senaste åren. Har valt att visa 3-5 år gamla bilder i detta inlägget! Kan vara roligt och se?

Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Kenzas. Och sen Hanna Stefansson tror jag. Så dem två bruttorna har jag följt i 6-7 år.

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Jag har alla mina sparade som favoriter och de är uppe i hela 20 st! Min morgonrunda.

År 2012-2013 så var min blogg en ren och skär modeblogg. 

Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? De bryr sig nog inte så mycket. Vad skulle de kunna ha för åsikt?

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Det tror jag!

Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Efter att ha bloggat i några år så har jag lärt mig detta. Personlig men inte privat. Jag tycker inte det är så roligt att läsa om andras privatliv heller så det kanske är därför jag väljer att vara mer personlig och håller det privata utanför.

Hur var din blogg i början? Katastrof! 2009: Fula bilder och en del selfies. Det var mer som en dagbok. 2010: Oklart vilken inriktning jag vill ha på bloggen. Laddade upp små och halvbra bilder. Nej ingen blogg och hänga i granen… 2011: Varje rubrik nästan var ifrån en textrad ur Håkans låtar. Fortfarande oklart vilken inriktning jag hade. 2012: Nu skäms jag inte över bloggen längre, haha. Här började jag gå all in på modeblogg. 2013: Bara modeblogg med massa outfits och kollage. 2014: Fortfarande fokus på mode men började komma in på inredning lite smått. 2015: Min blogg blev både mode- och inredningsblogg. 2016: Idag vill jag nästan kalla min blogg för en livsstils blogg med både mode, inredning och vardag.

Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför? Mitt privatliv som sagt. Skulle aldrig skriva om jag och min pojkvän har bråkat, mitt sexliv eller om det hänt något med mina nära och kära. Sen skulle jag inte gå in på för starka åsikter. Det är inte vad min blogg handlar om. Men jag vet mycket väl vad jag tycker om saker och ting.

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Ingen alls. Jag har inget behov av bekräftelse på det sättet. Är så pass trygg i mig själv och har underbara människor i min närhet som ger mig den bekräftelsen jag behöver. Men sen tycker jag om att få respons på det jag lägger upp på bloggen. Så jag älskar att få kommentarer!

 

År 2011 så målade jag naglarna i konstiga och roliga mönster. Minns att det var uppskattat av mina läsare.

Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Nej. Men man kan få en viss typ av uppfattning om någon.

Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Har fått en och annan dum kommentar men inget som jag blivit sårad utav. 

Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig? Idag har den inga nackdelar men förr kände jag en viss press och stress. Ville uppdatera minst två gånger per dag och hinna svara på kommentarer samma dag. Vilket resulterade i att jag blev stressad och kunde sitta framför bloggen i flera timmar om dagen. Men idag har jag lagt allt det där på hyllan. Prioriterar livet istället. Och instagram (@nliborius), haha!

 

Nästan exakt sex år sedan när jag backpackade i Indien. 19 år gammal. Inte så mycket kött på de där benen heller.

Lånade listan av Johanna!

 
 

INSPIRATION OCH LÄNGTAN TILL MINA NÄRA OCH KÄRA

 

Bilder från Pinterest.

Jaha. Då vaknade man upp till att det snöar. Men det känns bara som att vädret har någon typ av identitetskris nu innan våren och jag tror inte på att vintern faktiskt är tillbaka helt. Nu börjar det äntligen närma sig skärtorsdag och då åker vi ner till västkusten och faktiskt hem till vår lägenhet vi har där. Vår hyresgäst har flyttat ut så vi kommer kunna bo där över påsk, du anar inte hur underbart jag tycker det ska bli! På torsdag ska jag även få ha en helkväll med min bästis också. Som jag längtar! Det är det som jag tycker är jobbigast med att bo häruppe. Att jag lämnat min bästis och min fina familj. Kan dem inte bara flytta upp hit också? I alla fall…jag kommer vara kvar därnere tre dagar längre än beräknat då jag ska på gruppintervju helgen efter påsk. Behöver verkligen ett sommarjobb. Men mer om det någon annan gång. Nu? Frulle!


FASHION WALL

 
En bättre bild på mina nya bågar som jag diggar stenhårt.
 
Matchade naglarna med mitt halsband denna veckan. Nu kör jag dock en mörkare variant.
Randig skjorta och ett silverhalsband från min pojkvän. Fint som snus. Fast snus är ju inget vidare egentligen…
 
Mycket shopping på rean har det blivit den här veckan. Bland annat den här blusen från Gina tricot.
 

Och den här gosiga tröjan från H&M. Har bott i den här tröjan hela helgen, Och priset? 100 kr.

Då var söndagskvällen kommen och här hemma står det en indisk kycklinggryta puttrandes på spisen. Isak som är i farten såklart. Jag är inte mycket för att laga mat och han älskar det. Win-win. Har haft veckans slappaste dag tror jag allt. Började med sovmorgon och sedan åkte jag in till gamla stan för att luncha med en vän jag inte träffat på ett tag. Annars har jag bara halvsovit hela dagen typ. Hoppas du som läser har haft en lika fin helg som jag. Trevlig kväll!


KENT-BILJETT KIRRAD

 
Idag släpptes biljetterna till Kents absolut sista turné i höst. Och känslan av att man kanske inte får en biljett är hemsk. Efter många om och men så åkte jag och min kompis till Globen för att köa. Att sidor på nätet har kraschat och att man inte kommer fram vid biljettsläpp har vi erfarenhet utav och denna chansen fick vi inte missa. Två och en halv timma senare och med fötter som hade blivit isbitar stod vi med ståplatsbiljetter i handen och med glädjetårar kramade vi om varandra och det var så mycket som släppte. Obegripligt vilka känslor som vällde fram i den kön. Ståplats till deras absolut sista konsert den 17 december här i Stockholm är så blandade känslor men det kommer bli sjukt jävla bra. Nu blev detta ett långt inlägg om min morgon men jag är så lättad och lycklig just nu. Och frukosten var god, haha!

CROPPED TROUSERS

 

Har helt snöat in mig i denna byxlängd och modell! Tycker det är fint när de är lite kortare så man kan bära ett par glittriga strumpor som syns till exempel. Jag har redan flera byxor i denna modell och fler lär det bli nu när våren börjar komma! Mina favoriter ovan är nog faktiskt de från Zara.

Happy FRIYAY! Åh fredagkänslan har infunnit sig hos mig och jag är helt ledig även idag. Igår var Nicolina här och åt middag, gav mig fina presenter utan någon anledning och pratade på som vanligt! Älskar hur vi två verkligen har funnit varandra det här året och jag är så tacksam över att ha henne i mitt liv. Allt tack vare it girls för snart ett år sedan! Du har väl inte missat att det är en ny säsong av It girls? In och starta en blogg och delta i utmaningarna vetja (itgirls.se)! Idag vet jag inte hur dagen ser ut, kanske åka in till stan en sväng och sen sätta mig och sola någonstans. Trevlig fredag!


RANDOMS

 
Min frukost den senaste veckan fortsätter vara turkisk yoghurt, honung och vår hemmagjorda musli. Kan inte få nog!
 
Godaste juicen. Apelsin, ingefära och kiwi. Inga onödiga tillsatser, allt är naturligt. Så priset är ju åt det dyrare hållet… Men värt varenda krona om du frågar mig. Vardagslyx. Mitt favoritord.
Jag och mina nya brillor som jag fått gratis via praktiken. Älskar dom! Kul att kunna variera lite mellan bågarna. De kommer ifrån favoptic.se för den som undrar.
Ljusare väder innebär att även jag klär mig i ljusare kläder. Jag drömmer om vitt, denim och härliga tunna blusar.
Önskar att jag hade kunnat säga att detta var mitt smyckeskrin men det är hemlån från praktiken så jag kunde fota lite här hemma. Några frågor om min praktik har dykt upp så jag tänkte ta med kameran nästa vecka och göra ett eget inlägg om detta. Vad jag gör, hur jag fick det, vad det är för praktik osv. Hur låter det?
En vissen helgbukett som väntar på att få bli utbytt. Imorgon är det fredag igen, håll ut!
 
Plusgrader ute innebär att det blir varmare inne i vår annars så kalla lägenhet. Jag kan äntligen gå barfota här hemma och det kombinerat med en kopp kaffe (hällde i en skvätt mjölk sen) och ett fint armband som jag lånat från praktiken är oslagbar.

OH SUNNY DAY

Att få vakna upp till solsken är nog den bästa starten! Jag ska iväg till praktiken idag och vi sitter nere i en källare så jag får njuta av solljuset till och från byrån helt enkelt. Tänkte jobba på bra så jag kan hinna njuta en stund av solen innan dagen är slut i alla fall. Hoppas du får njuta av den fina dagen!

INTERIOR DREAMS

Bilder från min Pinterest, här.

Åh jag måste få utlopp av mitt inredningsintresse snarast! Har en sådan stor längtan till att bo större, ha något eget och kunna inreda med sina egna prylar och möbler häruppe i Stockholm. Tur för mig som ändå har en stor lägenhet på västkusten som jag ska få bo i hela sommaren! Jag vill möblera om och förändra hela lägenheten. Nu helst. Att bo i andra hand är verkligen inte min grej men jag klarar det ändå överraskande bra. Synd att man inte kan flytta upp min lägenhet hit till Stockholm, placera den vid Nytorget gärna. Jag får fortsätta drömma och planera i mitt huvud… Men i påsk ska vi faktiskt få bo i vår lägenhet så då ska jag möblera om lite!


EN LUGN MÅNDAGSKVÄLL

Har du haft en härlig start på veckan? Jag har diskat och dammsugit här hemma, kört en timmas träning på gymmet och suttit lite framför Photoshop. Ikväll slappar jag bara. Isak sitter bredvid mig och jobbar medan jag tittar på När och fjärran, det programmet är sån nostalgi från när man var barn! Funderar på om jag ska ta en snickersglass eller poppa lite popcorn. Hoppas du har en fin kväll!

INTERIOR WANTIES

 

Igår var Elias här som sagt och började lärde mig grunderna i Photoshop då jag a l d r i g har arbetat i det programmet. Mycket information men det är väldigt roligt och jag är så taggad på att lära mig det programmet. Att gå en kurs i PS är otroligt dyrt så jag är verkligen tacksam som har en kompis som är villig att lära ut. Första ”läxan” är att jag ska lära mig frilägga bilder och kunna göra simpla kollage som detta ovan. Så gissa vad jag ska göra hela dagen? Hehe. Fast med gott samvete då min hemtenta känns helt klar nu! Vilket innebär att jag inte har något plugg alls i veckan!

Och jag måste bara nämna att veckan började med tunga besked från mitt favoritband Kent. Tur att man hann skapa så många fina minnen ihop ändå.


NYA MATERIELLA TING

 
För någon vecka sedan så gick jag in till Lindex för att köpa denna kepa jag spanat på ett tag. Har haft en liknande som blivit alldeles för nopprig så en ny var på tiden.
Du ser mina två guldringar i öronen? Jag har inte använt dessa hålen på cirka fem år, om inte mer, så du kan ju tänka dig hur förvånad jag blev när det gick så smidigt att trä igenom dessa fina ringar. Nu sitter de där dygnet runt. Köpta på Other stories om du undrade.
Söndag och jag vaknade upp en aningen dåsig i huvudet efter gårdagen som bjöd på rödvin, spel och utgång med fina vänner. Vissa hade jag inte träffat sen i julas så det var mysigt att ses igen! Och jag måste ju berätta att jag faktiskt blev klar med min hemtenta igår. Bara finlir kvar. Så idag släpper jag plugget och tänker sitta framför photoshop och lära mig det programmet. Elias kommer förbi och lär mig, han är numera min mentor. Ikväll blir det tv-spel och matlagning med Isak och Linn. Älskar den här helgen!

EN LÖRDAG I MARS

 
Solen skiner och på bordet står det en bukett med ”lyxtulpaner” aka piontulpaner. Imorse unnade vi oss sovmorgon och en lång frukost, precis så som en lördagmorgon ska se ut. Har suttit med min hemtenta hela dagen och det går framåt. Vågar till och med säga att den kommer bli färdig i helgen trots att den ska in nästa fredag! Kvällens planer är lite oklara än så länge men funderar på att springa och handla en flaska vin ändå. Behöver nog komma ut i det fina vädret också och få en paus i skrivandet. Hoppas du har en fantastiskt fin lördag!

SPRING FEELINGS

Stickad tröja (gammal), MQ. Jeans, Acne. Keps (ny!), Lindex. Skor, Vagabond. Jacka, Lindex.

Hur underbart väder har det inte varit idag? Jag vågar faktiskt säga att våren nog är här. I påsk låser jag in vinterjackan och vinterkängorna.


JEWELRY

 

Glasaskar från stylemood.se

God morgon! Hur fina är inte mina askar? Perfekt för alla mina smycken som jag varvar med just nu. Och det bästa var priset, två askar för sammanlagt 128 kr. På hm home kostar en ask 149 kr, så ett fynd! Redan onsdag och jag har haft fullt upp hela veckan och har en fullspäckad dag även idag. Får lite panik över att jag varken hunnit träna eller sitta med min hemtenta den här veckan. Hoppas på att kunna ta ikapp allt i morgon när jag är ledig. Idag är det praktik som gäller och ikväll AW med några tjejer från klassen! Hoppas du får en fin onsdag.


ON MY MIND

 

Pinterest.

Solen har hittat tillbaka till Stockholm och jag lyckades gå upp innan klockan åtta även idag. En bra början på denna kvinnodag som jag tycker är lite underligt att vi ens ska behöva ha en sådan dag. År 2016 och det är fortfarande inte självklart med jämställdhet därute i världen. Men klart vi ska uppmärksamma även denna dag men att säga ”grattis” känns konstigt? Och diskussioner om att det borde finnas en specifik mansdag också. Lägg ner. Då har man ju missuppfattat hela grejen. Fin dag till dig oavsett om det är kvinnodag eller en helt vanlig tisdag!


HEMMAGJORD EKOLOGISK MUSLI

 
Igår bestämde sig Isak för att göra egen musli och inte mig emot! Vi gick till Willys för att inhandla allt vi ville ha i. Ekologiska varor. Såklart. En självklarhet för oss men vill påminna dig som läser att också köpa ekologiskt. 
 
När vi kom hem så ställde sig min hemmaman framför spisen för att rosta allting och det luktade ljuvligt vill jag lova! 
 

Dagens frukost blev självklart: turkisk yoghurt, musli, frysta bär och honung. Tio av tio.

Hoppas du har en trevlig kväll och tack för att just du läser min blogg! PUSS


INTERIOR WISH LIST

 
Hur söt är inte mattan från Lagerhaus? Jag måste in och se hur den ser ut i verkligheten, den hade varit perfekt till vår lägenhet i Varberg. Har en sådan stor lust att ändra om där hemma när vi flyttar ner över sommaren. Sedan älskar jag korgen från afro art och hade gärna haft en i vardagsrummet för att lägga alla plädar i. Eller kanske ha en stor växt i den? Och grönt är ju ingen hemlighet att jag tycker om att ha i min inredning så kudden hade varit perfa i vår soffa. Marmorfatet kan jag se framför mig i köket med oljor och kryddor. Och kapsylöppnaren tyckte jag var lite rolig. Så. Kan allt detta bara skickas hem till mig så jag kan börja inreda?

FAV JEANS

I brist på en hel fashion wall denna söndag så visar jag dig ett utav mina favoritjeans i garderoben just nu. De kommer ifrån monki och jag köpte dom i höstas. Har helt snöat in mig i crop flare jeans och det är vad jag använder mest i jeansväg just nu.

Söndag idag som sagt och jag hade en väldigt mysig kväll igår med både bio (du bara måste se The danish girl!) och ett besök på Urban Deli med ett glas vin och en bit mat. Hängt på Urban deli två gånger den här veckan men det är mest för stämningen än för att maten är god. Idag ska jag skriva någon sida till på min hemtenta, fick faktiskt skrivit en hel sida igår. Senare ikväll ska jag och Isak ut och äta. Tredje kvällen för mig den här veckan som jag äter ute men jag älskar verkligen det! Pengar ska läggas på mat, konserter och resor. Om jag får bestämma. Trevlig söndag till dig!


LÖRDAGSFRULLE

 
Vaknar upp vid tio utvilade efter gårdagen som blev lyckat med god mat, vin och spel. Svårt att inte få en lyckad kväll när man har så fina vänner och pojkvän. Efter att jag konstaterat att vinet inte givit någon efterverkan idag (tack och lov) så tassade jag upp och gick ut i det gråa vädret som Stockholm bjuder på idag.
 
Köpte ett nytt minneskort till kameran och sedan promenerade jag till kvantum för att köpa frukost och en helgbukett. Frallor med ost och avokado kändes givet denna morgon. När jag kom hem igen så hade Isak bäddat sängen och vi dukade upp för frukost. Nu borde jag sätta mig med hemtentan men min kompis installerade photoshop på min dator igår. Han tycker att det är högtid för mig att börja lära mig det programmet. Och jag kan inte annat än att hålla med. Så det kliar lite i fingrarna. Hemtenta eller redigera bilder. Vilket låter roligast tycker du?

CHLOÉ FAYE LOOK-A-LIKE

 

Denna väska har jag bloggat om förut och det är verkligen dagens it-väska om du frågar mig. Men 15 000kr är ju inget jag lägger på en väska, hur mycket jag än hade velat. Men tur är väl det att flera budgetalternativ har kommit. Gillar både den från Chiquelle och nelly.

Idag har jag hunnit med både städning av lägenheten och ett pass på gymmet. Så nu är jag mer än redo för matlagning och rödvin med vänner som kommer över hit om någon timma. Mitt minneskort till kameran gick sönder (hur då egentligen?!) så måste verkligen gå och köpa ett nytt snarast. Jag är handikappad utan en kamera. Trevlig kväll till dig som läser<3


SNAPSHOTS #8

 
Äta glass i sängen kan vara bra botemedel om man är på dåligt humör eller är hängig. Tips!
Senaste veckan har jag haft vårkänslor och jag förhöjer känslan med fina tulpaner. Brukar du köpa fredagsbukett?
 
Vi bor fem minuter från en pizzeria som ger bra studentrabatt. 56 kronor. Tackar.
 
Som alltid blir det många matbilder när jag ska fota vardagsbilder. Förra veckan hanns det med en fika på Snickarbacken 7.
 
Innan jag hoppade på tåget ner till bästkusten för en vecka sedan så hann jag med att gå på ett event! Fin goodiebag fick man och jag gav mycket av innehållet till min mamma och bästa vän. Gissa om de blev glada?
Kom tillbaka från bästkusten i söndagskväll och som du redan vet vid det här laget beslutade jag mig för en kortare variant. Och jag är jättenöjd. Mamma var grym med saxen ändå…
 
I förrgår gick jag och Isak till ett supermysigt café som vi garanterat kommer återkomma till. Och det får bli sista bilden på detta inlägg. Jag har en hel drös med bilder från helgen men tänkte att det kunde få bli ett eget inlägg. Vill inte tråka ut dig med för många bilder.

GÅRDAGENS LOOK

 
Tröja – Lager 157. Jeans – &Other stories. Skor och Väska – Vagabond.
 

Vad tycks om gårdagens?

Bjussar på halvbra kvalité i skymningstid men bättre än inget alls kände jag. Har varit en brist på outfitbilder och det är väl kanske förståeligt med tanke på den kalla vintern. Men snart hoppas jag att våren är här på riktigt (vägrar acceptera att snön tydligen ska komma tillbaka i helgen) och då kan jag få till bättre och fler bilder på mina looks. Måste återigen berätta hur nöjd jag är med min nya frisyr!


DÅ VAR DET KLIPPT

Så jag och mamma bestämde oss för att ta fram frisörsaxen när jag var nere i helgen. Och självklart var vi tvungna att ta en före bild. Mamma hade inte klippt någon sen 90-talet eller något åt det hållet. Men jag litade på henne!
All min färg skulle bort då det var otroligt slitet och jag kände för en kortare variant.
 

Voíla! Supernöjd med längden och det ser faktiskt bättre ut i verkligheten. Har jag i lite hårprodukter så framhävs mina lockar tydligare också och det blir inte lika frissigt som på bilden. Jag ger mamma högsta betyg i alla fall och jag känner mig fin. Nytt år och ny frisyr!

Redan onsdag och tittar jag ut ser jag bara moln. Men det snöar inte som längre ner i Sverige i alla fall! Jag är så sugen på att köpa lite nya växter och snittblommor. Om vädret har bestämt sig för att göra comeback med vintern i veckan (hann vintern ens försvinna?!) så tänker jag se till att det känns som vår härinne. Hoppas du gör det bästa utav dagen så hörs vi senare idag med ett outfitinlägg!


ONE DAY

Min pinterest hittar du HÄR.

Jag älskar att titta på drömmiga bröllopsbilder och kan självklart inte låta bli att fantisera om mitt egna framtida bröllop. Än är jag och Isak inte där men jag vet att den dagen kommer. Och jag kommer älska att planera inför den stora dagen! Vet redan hur jag vill ha det…inte allt såklart…men blommorna i buketten i alla fall.

1 mars. Nu är det officiellt vår och solen visade sig även idag. Jag har haft en bra start på veckan och jag hoppas att den här känslan kan hålla i sig året ut. Det känns som att jag börjar komma ur min vinterdepp och ingen är gladare än jag. Har inga större planer i mars förutom att åka ner till västkusten igen över påsk. Hur sjukt är det inte att påsken är om tre veckor?


RSS 2.0