Goa

hejhej! jag vet att jag har varit dalig med uppdateringen men ni far ha talamod! jag skriver om min resa pa resdagboken.se, sok pa alias Coklat. allt ar bra har annars och idag har jag solat och badat heeela dagen lang!

hur mar ni? ar det fortfarande sno i sverige?

1 dag kvar

Hejsan!
Jag har varit ruskigt dålig på att uppdatera denna veckan. Det beror på att jag åker till Indien imorgon och blir borta i 2 månader, så denna veckan har jag umgåtts med mina närmaste kompisar, min familj och min älskade pojkvän så mycket som möjligt! Kommer kännas så himla konstigt att vara ifrån familj och Isak i 2 månader. Jag vet inte hur det kommer bli med bloggen nu. Kommer säkert uppdatera någon gång men inte varje dag. Annars kan ni följa mig och min resa på resdagboken.se . När ni klickat in er dit söker ni på "coklat" som alias. Det är jag;)

Mitt flyg går 06.50 imorgon vilket innebär att vi åker härifrån klockan 04.00! Jag kommer alltså gå upp runt 03.15 inatt...jag vette fan hur det ska gå med tanke på att jag somnar runt halv ett varje kväll..

Aja, ni får ha det så bra här i Sverige och följ mig på resdagboken där kan ni också kommentera!



Såhär känner vi oss lite idag..

Nu ska jag packa klart! Puss hej<3


Planera resan

Godmorgon på er! Om bara någon minut ska jag ta mig till bussen! Idag ska jag hem till Emma, vi ska göra upp en resplan! Se hur detta går:P Vi åker ju på fredag så vi känner att någon plan får vi kanske ha. Jag är lite stressad nu och hinner inte skriva så mycket mer men nu vet ni vad jag ska göra idag:D


Tack alla ni som röstade på mig förresten, jag VANN:D roligt roligt!
Vad ska ni göra idag?:)

by Kenza

Jag hade inte tackat nej till denna skon. Har inte en enda vit party sko! För 799 kr är den din!

 

 

Tycker ni den är snygg?

 


Dagens blogg

 



11 januari-4 dagar kvar

Godmorgon läsare!
Har ni sovit gott? Det har faktiskt jag gjort, inga drömmar eller sånt. Skönt. Det var lite segt att gå upp idag, spelade the sims lite för länge. Och jag tänker fortsätta snart;) Man blir beroende ett tag och sen är det skit tråkigt. Så är det för mig i alla fall så jag måste ju passa på att spela spelet innan jag tröttnar!

Idag är det även 4 dagar kvar tills jag åker till Indien och blir borta i 2 månader! Jag kommer försöka uppdatera bloggen lite då och då. Nu när jag fått lite läsare vill jag ju inte tappa er:)

Tillbaka till sims! Dagens enda planer idag är att klippa mig på eftermiddagen. Så därför kan jag spela fram tills dess!


Rösta på mig här ! Så jag vinner dagens blogg. Nr 3!

Vad ska ni göra?


Gå in här:


Sims 3!

Jag har blivit fast, igen. Har spelat sims 3 i cirka fyra timmar nu ikväll! Men tiden går ju så obegripligt fort när man sitter där och spelar:O Tycker ni om sims?

Tack ni som har röstat på mig än så länge! Hoppas fler kommer rösta:) Om ni inte fattar vad jag snackar om så är det bara till att läsa inlägget under!

Nu ska jag försöka sova:)
Godnatt<3


Dagens blogg


Rösta!

Jag har blivit en utav finalisterna på Mayas blogg! Rösta på mig här jag är nummer 3! Kom igen nu:) Skulle bli superglad om jag vann!


Den här tjejen vann min tävling:


169!

Igår hade jag besöksrekord:D 169 pers hade varit inne på min lilla blogg:) Fortsätt läs och kommentera!

Puss på er<3


Dagens blogg

Barnkalas

Hej på er! Har haft fullt upp hela dagen. Min bror fyllde ju 1 år igår så idag har vi haft barnkalas.
Det har varit sex 1-åringar här sammanlagt:) Nu har alla åkt hem.

Min outfit för dagen:


Lackleggings: Ge-Kås
Skjorta: Vero moda
Kofta: Vila


Ni kikar väl in hos dagens blogg?!


Lördag

Hej! Igår fyllde min bror 1 år, därför var jag inte så aktiv här på bloggen. Slänger in lite bilder från gårdagen:)

Finn!


Min outfit!

Jag hade bakat kladdkaka!

Grattis till 1-åringen<3

Kika in på dagens blogg!


Grattis!

Här har vi vinnaren:

Grattis Emelie<3

Jag kommer ha en länk till din blogg i varje inlägg, både idag och imorgon!

Klicka på bilden och kom till hennes blogg:)


Gårdagen

Hallå:D
Tänkte lägga upp min outfit jag hade igår när min mormor och hennes man kom på middag till oss!
(Glöm inte att rösta på dagens blogg)



Finalisterna!

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

Så där ja! NU har jag valt ut 5 finalister! Ni som inte kom med kommer få fler chanser.

Så här går det till:

  • Finalisterna får rösta på sig själv 1 gång.
  • Man får bara rösta 1 gång.
  • Ni får fram till 00.00 på er att rösta.
  • Klicka på bilden för att komma till bloggen.
Så se nu till att ragga en massa röster!!!

Vinnaren kommer jag länka i varje inlägg både söndag OCH måndag, för jag är så snäll:)

Lycka till!

 


DAGENS BLOGG

Vill du bli dagens blogg? Anmäl dig då här!

Ni har fram till 23.00 på er att anmäla er!

Efter det väljer jag ut 5 finalister!

LYCKA TILL <3

 

 

 


udda päron..

Sitter här och äter päron, har så fruktansvärt tråkigt så jag googlade på "udda päron". Detta är första bilden som dyker upp! Det är alltså en bonde från Kina som exprimenterar lite med former osv. Om päronen hade föreställt små figurer så hade det varit roligare att äta päron^^


Bra dag!

Hej på er:)

Idag har jag haft en jättebra dag! Började med att åka in till stan och luncha med Elin på Blådörren. Riktigt trevligt! Vi pratade mest om resor och djur. Sen kom min kära pojkvän förbi och efter ett tag gick vi mot gallerian. Jag fyndade en jättesnygg topp, enligt mig då. Det är 50% på MQ så jag fick den för 150kr. Perfekt pris tycker jag!
När jag kom hem åkte jag och min låtsas pappa till Big thai och köpte thaimat. Han har fått ett nytt jobb så det skulle firas. Gott var det, som alltid. Nu sitter jag här och lyssnar på Lady GaGa<3

Har ni haft en bra dag?:)




-10

Godmorgon:)

Idag var jag riktigt pigg, gick upp klockan halv nio:D Framsteg kallas det! Gick upp och kokade min havregrynsgröt, tog en dusch och snart ska jag ta bussen in till stan. Ska köpa det sista inför resan och luncha med Elin. Vi har inte träffats på hela hösten så nu är det på tiden! Efter det ska jag träffa Isak och köpa födelsedagspresent till min bror som fyller 1 år på lördag! Vad köper man till en ett åring? Jag har redan köpt duplo, stora legobitar för er som inte vet:P

Hur ser era planer ut idag då?<3

Såhär ser jag ut idag:


Koftan är egentligen Isaks, eller först var den Isak morfars! Så skön och mysig:)

Rubrik

Åh jag har så tråkigt! Har inte gjort någonting sen vi var ute i snön! Bara degat framför datorn, kollat på Paradise hotel på tv6 play..haha man blir beroende av sådana program. Eller jag blir det.

Vad gör ni?

Hittade två bilder från nyår. Nån hade lagt ut på facebook. Hade ju inte med mig min egna kamera så man får tager vad som haver! Inte bästa kvalite på bilderna men ändå!


Stjärtlapp!

Hej hej!

Idag gick jag och Isak upp rätt så sent men det var skönt. Gårdagen blev jättelyckad med god mat:) Idag har jag åkt stjärtlapp med hela familjen och Isak. Åh det är så roligt:D Älskar snön och är så glad att den kom hit ner till oss! Min låtsas pappa tog en massa kort så jag ska se till att föra över dom till min dator.

Har ni haft en bra dag än så länge?<3

Trettondagsafton

Ikväll ska min familj på middag hem till min pojkväns familj. I somras var hans familj här på middag och nu bjuder dem tillbaka! Det ska bli riktigt mysigt faktiskt.
Det var längesen ni fick en outfit bild på mig tycker jag så här får ni en:

Hoppas ni får en trevlig kväll vad ni nu ska göra<3


Örhängen: Bikbok
Bolero: Gina tricot
Klänning: H&M

SNÖ!!

Imorse när jag vaknade så snöade det som aldrig förr och det har fortsatt hela dagen. Snöar fortfarande lite. Älskar snö, äntligen har snön kommit ner hit:D Hela Sverige har haft snö utom vi. Eller jo vi hade snö två dagar innan julafton men det räknas knappt..Så idag har jag och Isak haft snöbollskrig! Hur roligt som helst och enligt mig vann jag, enligt Isak vann han. Vem tror ni vann?:P Vi har även skottat hela våran uppfart, frivilligt! Tycker det är roligt att skotta:D Man gör det bara en gång varannat år liksom^^

Såhär ser det ut utanför mitt fönster! Mysigt:)

Jessica Szohr

Ännu en tjej som är snygg! Även hon är med i Gossip girl, såklart!




Dagens planer!

Godmorgon:)

Jag gick upp för en stund sedan men har skördat på Farmville och matat mina fiskar på Fishville;) Isak sover fortfarande och jag orkar inte väcka honom. Ute snöar det som aldrig förr! Äntligen får vi också lie snö:D Så planerna för dagen kanske blir pulka åkning:) Ikväll ska min familj äta middag hos min pojkväns familj, trevligt, trevligt.

Vad ska ni göra idag?:)

Film+varm choklad!

Nu har jag både plockat upp i mitt rum och duschat! Känner mig så fräsch, ni vill inte veta när jag duschade sist...haha! Isak borde vara här vilken sekund som helst nu. När han kommer ska vi se filmen Juno (som jag sett cirka 3 gånger redan) och dricka varm choklad med en polkagris käpp i och grädde på toppen:) Mums!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon<3

Har ni sett Juno? Vad tyckte ni? jag tycker den är mysig:)

Frågestund? Dagens blogg?

Sitter här och är mätt och belåten efter min låtsas pappas hemmagjorda pizza! Hur längesen som helst vi gjorde hemmagjord pizza så det var gott. Nu väntar jag på att min pojkvän ska sluta vara isbjörn och komma hit!
Jag borde plocka upp här i rummet och ta en dusch men har ingen ork.


Jag åker ju till Indien nästa vecka och jag funderar på om man ska ha en frågestund eller köra en dagens blogg tävling innan jag åker? Skulle någon tycka det vara roligt? Svara nu!

Bara 16 år!

Här får ni ännu flera bilder på Taylor Momsen. Ni som inte tycker om henne får blunda! Den här tjejen är född -93, man kan tro att hon är mycket äldre! Gillar hennes utseende OCH stil! Hon spelar ju trots allt Jenny Humphrey;)





4 januari 2010

Godmorgon kära läsare!

Idag gick jag upp hyffsat tidigt (09.17), vill vända tillbaka dygnet lite. I alla fall så jag går upp klockan nio.
Dagens planer är typ inga alls. Detta året har varit ett väldigt slappt år hittills! Jag har bara varit hemma hos antingen Isak eller hemma hos mig och bara slappat. Inte gjort mycket alls. Men jag tror jag behöver det. Vila upp mig inför min backpacker resa!! Det enda som är inplanerat idag är att träffa Emma klockan fem inne i stan och köpa ett reseapotek. Sen på kvällen kommer min kära pojkvän hit, efter det att han varit isbjörn då.

Vad ska ni göra idag? Kanske att ni kan ge mig lite tips på vad jag ska göra:D


12 dagar kvar

Det är 12 dagar kvar tills jag och Emma åker till Indien! Imorgon ska vi gå och köpa ett reseapotek. Har skrivit en liten lista:
  • Resorb
  • Myggmedel
  • Ibumentin
  • Koltabletter
  • Skoskav plåster
  • Plåster
Salva mot insektsbett har jag redan. Är det något mer man ska köpa?

Har även skrivit en packlista! Vad är det första du packar ner när du ska ut och resa? Kom igen nu! Jag kanske glömmer något viktigt!!

bianco.com



Vilken färg är snyggast? Jag tycker den röda skon! Tänk er att ha på sig den lilla svarta och dom röda skorna plus röda läppar! Det ni..

Taylor Momsen

Inspiration

Bort med julen!

Godmorgon på er!
Idag är det städdag här hemma plus att vi ska ta bort allt julpynt. Ska faktiskt bli väldigt skönt. Det är väldigt roligt att ta fram tomtarna men också väldigt skönt att ta bort dom! Eller vad tycker ni? När brukar ni ta bort julen?
Vi ska dock ha kvar julgardinerna och ljusstakarna. Nej nu ska jag sätta igång och städa mitt rum! Vi hörs efter att jag städat:)

År 2010

Hej!
Jag har varit ur usel på att uppdatera nu men jag har haft fullt upp! Många har undrat hur min nyår varit och den var jättebra!
Runt fem tiden kom Victor och Johanna hem till oss (Isaks hus). Vi lagade mat, lyssnade på musik och hade jätte trevligt verkligen. Sen åkte vi förbi Markus som hade middag. Hälsade på allt folk där innan vi drog vidare till Lisa som stod för festen. En mycket lyckad kväll, jag och Isak somnade runt fem på morgonen.


Johanna och jag

RSS 2.0