THE WOMAN IN BLACK

WOHOO! När hände det senast att jag la upp ett outfitinlägg? Tog mig i kragen i eftermiddags och knäppte av några outfitbilder. Solen hade redan börjat gå ner så ljuset blev sådär men jag är så nöjd ändå, haha! Kaftanen från H&M är ny och jag älskar den.
Vad tycker ni om dagens outfit mina fina läsare?♥
 

Nyss hemkommen från en myskväll hos bästis och hennes sambo. Vi dippade grönsaker och chips samtidigt som vi tittade på På Spåret och Skavlan. En perfekt början på helgen. Hoppas ni har en fin kväll!

PERFEKTA SKON

 
Bildkälla: Angelica Blick och Asos
 

Skulle mer än gärna ha dessa skorna i vår. Jag har blivit galen i rosé och koppar! Dessvärre är skorna slut i min storlek men det är nog bra för jag kommer köpa alldeles för många skor i vår ändå har jag en känsla av. Skor kan man aldrig ha för många men däremot måste jag nog rensa bort gamla skor jag inte använt på flera år som är slitna och sönder. Även gå ner med skor till källaren jag inte använder.
Men visst är de snygga?!

VAGABOND SS14

Snön vräker ner utanför fönstret men härinne drömmer jag om våren och vårskor! Vi packar upp massa fina vårnyheter på jobbet nu och jag ska nog köpa mig ett par vårskor inom snar framtid. För tro mig, så fort vi lägger ut skorna till försäljning på hemsidan så tar alla snygga skor slut. Måste vara snabb, haha! Ser ni någon sko på bilden ni hade kunnat tänka er?

27 JANUARI

Sitter och äter frukost nu och om 35 minuter ska jag cykla mot jobbet. Har ingen lust alls att ta mig ut när man ser att snön vräker ner. Idag är en sån dag då man vill vakna av sig själv och sen inte ha något planerat på hela dagen. Men det får bli till helgen! Hoppas ni får en fin start på veckan♥ 

MOBILSKAL

 
Kom in på en blogg för någon dag sedan som hade beställt hem mobilskal från merskal.se och blev sugen på att göra detsamma! Valde dock bara ett skal, men kan ni gissa vilket? Vilket hade ni själva valt?
 
Söndag och jag har haft en toppen helg! Nu på förmiddagen har jag suttit och skrivit lite på vårt grupparbete och läst lite bloggar. I eftermiddag ska jag ut och hälsa på familjen, var en vecka sedan nu. Lugn söndag för min del med andra ord. Hoppas i har en fin helg♥

LÖRDAG MORGON

 
Arbets- och skolveckan avslutades på bästa sätt igår med thai, vin och På Spåret med fint sällskap. Helgen har även den börjat bra med sovmorgon och hallonsmoothie. Nu ska jag fixa mig för att ta mig mot Göteborg! Hoppas ni får en fin lördag♥
Vad tycker ni om veckans naglar förresten?

FRIDAY INSPO

Victoria Törnegren
 
God morgon fina läsare!
Ville bara in och säga hej för nu måste jag rusa! Heldag nere i Halmstad med föreläsningar står på schemat. Inte alls pepp, så skönt att det är fredag och helg snart♥ Hoppas ni får en fin dag!

TBT

 
En outfit från arkivet. Undra hur lång tid det kommer ta innan vi kan gå runt med bara ben igen? Just nu känns det väldigt långt borta när man tittar ut och ser all snö. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! 

DETAILS

 
Lite nya smycken och en ny tröja som ni ska få se lite närmare i veckan. Ska även försöka knäppa outfitbilder till er snart. Men det är ju så sjukt kallt ute!! Får se till att fota lite härinne kanske:)
 
Idag börjar min sista termin på min 3-åriga utbildning och det känns underbart! Kommer nog bli en lång dag idag men lika bra att gå ut hårt på en gång. Examen är inte så långt borta trots allt♥

MINNESBURKEN 2013

 
Igår tog jag mig äntligen tiden för att gå igenom de lappar som blev för det gågna året. Det var närmare 100 stycken och jag skrev ner alla i en bok så det tog cirka två timmar! Men det var det värt måste jag säga. Har en burk för det här året också och jag hoppas på ännu fler fina minnen detta år. Har ni någon minnesburk?

MY KITCHEN

 
Älskar det här hörnet av köket. Känns som ett riktigt kök med familjealmanacka på väggen och en hylla med massa kokböcker och te! 
Det känns hemtrevligt tycker jag. Vad tycker ni?♥
 

Åh äntligen är min tentaperiod över!! På fem dagar har jag skrivit två salstentor och en hemtenta. Jag vill inte öppna en enda kursbok mer känner jag nu. Har samma känsla för alla tentor, att ingen känns självklar men tycker och hoppas att jag ska bli godkänd på samtliga. Om tre veckor vet jag. Den här eviga väntan.

MOVING MY FURNITURE AROUND

 
Det första jag gjorde idag efter min juridiktenta var att gå hem och möblera om för att sedan fota lite. Inredningsstylist är nya drömjobbet! Tycker det är otroligt roligt att gå runt för mig själv och fota till både bloggen och instagram. Påtal om instagram så taggade en utav mina favoriter mig, @fouremptywalls, det gav mig 50 nya följare! Heter @nliborius om ni vill följa mig där♥ Märker att bloggen förvandlas till en inredningsblogg denna vinter. Förståeligt då inredning är något jag tycker är riktigt roligt och jag har noll inspiration när det kommer till outfits nuförtiden. Men hoppas ni uppskattar mina inredningsinlägg? PUSS

FAVORITER

 
Mina absoluta favoritsmycken just nu (och har varit en längre tid). Jag fullkomligt älskar koppar/rosé och speciellt mina smycken från COS. De har alltid något fint som jag vill ha! På bilden är allt från COS förutom wishbonehalsbandet och den ena ringen. Återigen, COS vet min stil när det kommer till smycken. Minimalism men ändå något extra! Besökte COS i lördags så köpte ytterligare några smycken ni ska få se i veckan♥
 
Vill bara att hemtentan ska komma ut och hoppas verkligen på att jag kan några av uppgifterna...Under tiden sitter jag och pluggar till juridiktentan imorgon. Måndag, och min helvetiska tentavecka är påbörjd.

L:A BRUKET

 
Älskar deras produkter, närproducerat (kommer från min hemstad) och utan giftiga ämnen. Fick den här fotcrémen i julklapp och har ännu inte testat den. Ska testas så fort min tentavecka är över! Läppbalsamet använder jag varje dag och jag har dessutom två flytande tvålar från L:A Bruket som används flitigt här hemma♥
 
 
Åh har haft en superbra lördag och än är dagen inte slut! Varit i Göteborg hela dagen med pojkvännens familj, hunnit plugga nääästan allt jag ville idag och nu lagas det ryggbiff med hasselbackspotatis och sherrysås! Om bara 30 minuter kommer min bästa vän hit och då blir det film och glögg♥ Har ni en bra lördag?

MY BEDROOM

 Såhär ser en del av vårt sovrum ut just nu! Affischen har jag velat ha ett tag och nu i jul fick jag den utav min bästa vän♥ Ska bara hitta en svart ram tänkte jag. Sovrummet är långt ifrån färdigt, vet inte ens om det ska se ut såhär. Ett rum jag och sambon ska ta tag i nu i vår tänkte vi. (Bilderna blev suddiga på grund av det värdelösa vädret!)
 
Åh jag är helt slut! Idag har vi kastat ut julgranen, ner med alla julgrejer till källaren, städat, putsat fönster och tvättat! Innan dess satt jag och pluggade två timmar också. Nu är vi färdiga och jag ska sätta mig med plugget igen. Såå skönt att det bara är en vecka kvar nu! För er som har missat har jag tre tentor nästa vecka, wiiiee. Hoppas ni får en toppen fredag♥
 
Jag finns även på instagram: @nliborius

BLACK & STRIPES

 
Sämsta tänkbara vädret ute nuförtiden (grått, mörkt och regn), så ni får nöja er med en detaljbild från gårdagens outfit. Insåg igår att det är dags för mig att uppdatera garderoben med nya basplagg. Basplagg är nästan det enda jag använder, är inte så mycket för "engångskläder" om ni förstår vad jag menar med det? Kläder som inte är tidlösa utan bara funkar en kort period.
 
Hur är ni när det kommer till kläder? Jag skulle vilja sammanfatta min stil som bas, minimalistisk, klassisk men ändå personlig och modern! Håller ni med?

WORK WORK WORK

 
God morgon!
Jag har vänt på dygnet...det går verkligen inte att gå upp innan klockan nio! Tur för mig att jag börjar jobba 10.15 idag då men måste försöka vända tillbaka så jag orkar gå upp vid halv åtta. Idag ska jag som sagt jobba hela dagen lång och sen hem och tentaplugga. Så roligt är mitt liv nuförtiden. Bara tio dagar kvar på tentaperioden.
 
Ska försöka fota lite outfits till er i veckan också, bara det inte regnar!
Hoppas ni får en fin vecka♥

LINNÉSTADEN

 
Bildkälla: Stadshem
 
Någon som har lite över 2 miljoner och behöver en lägenhet? Här har ni en! Den här fina 1,5:a lägenheten i Göteborg är till salu och jag blev lite smått förtjust i den. Så fint med sekelskiftesstilen! Gillar inredningen och stylingen också. Åh nu blev jag sugen på att köpa lite inredning♥

GÅRDAGEN

 
 
Tapas, bubbel och massa tjejsnack med mina bästa♥ Sedan blev det ett glas vin på Grappa med min pojkvän och hans vänner som vi mötte upp! Riktigt lyckad kväll med mina fina vänner och pojkvän.Idag blir det lite plugg innan vi ska iväg på kalkonmiddag hos min familj. Hoppas ni har en fin helg♥

RASPBERRY SMOOTHIE

 
God förmiddag!
Steg upp vid tio idag pch fixade mig en hallonsmoothie, så gott! Idag ska jag och pojkvännen på en liten loppisrunda, handla och sen ska jag plugga hela dagen fram tills ikväll. Ikväll ska jag och två av mina bästa vänner fira nyår på nytt, haha! Vi firade inte ihop nämligen så det blir middag och bubbel ikväll♥ Vad hittar ni på en lördag som denna? 

PARIS IN FOUR MONTHS

 
Bildkälla: HÄR
 
Är så glad över att Sania tipsade om den här bloggen. Det är en svensk tjej som driver bloggen och som numera är bosatt i Paris. Så fantastiskt vackra bilder och outfits. Jag vill också gå runt i fina klänningar och klackar på Paris gator!

DAGENS ÖNSKELISTA

 
Detta runda brickbord funderar jag starkt på att beställa hem faktiskt. Funderar på om jag ska ha det som nattduksbord. Hatar vårt sovrum och är riktigt sugen på att ta tag i det rummet nu! Det kommer bli nästa projekt:)
 
Sitter och äter frukost nu. Fy vad jobbigt det var för mig att gå upp idag! Men idag är det jobb 9.15-18.15, halvkul men hoppas på att dagen går fort. Hoppas ni får en fin dag♥

2014!

 
GOTT NYTT ÅR ALLA FINA LÄSARE♥
Middag, spel, fyverkerier, nyårskyss, efterfest och somna bredvid pojkvännen vid fyra imorse. Det är sammanfattningen av mitt nyår. Första dagen på nya året har varit lugn hittills. Nu ska jag sorgligt men sant sätta mig med juridikplugg...Hade ni en bra nyår och hur spenderar ni er första dag? 

RSS 2.0