FRÅGESTUND/ÖNSKEINLÄGG

 

Fina bloggläsare jag ber om ursäkt för min frånvaro dessa dagar.

But now I’m all yours♥ Och jag tänkte starta veckan med en frågestund samt om ni har förslag på önskeinlägg? Kom igen nu, hit me! Ställ en fråga eller två och/eller kom med förslag på inlägg du vill se här på bloggisen. 


FAVORITE OUTFIT

 
Mina senaste outfits. Åh så sorgligt att man snart inte kan ha bara ben längre. Har ni något favorit?

SUEDE

 
Mocka- och 70tals trenden håller i sig även i höst. Och jag klagar då inte! Älskar mocka och kommer lätt vilja köpa en mockajacka. Är riktigt sugen på den svarta korta här ovan eller någon av de tobaksfärgade. Sen är det ju riktigt hett att ha matchande set. Mhm! Har ett par mockaskor som jag kommer använda flitigt i höst har jag en känsla utav. Har även köpt mig en söt liten blå handväska i mocka med fransar. Hur rätt är inte det den här hösten då?! Blått är en färg som jag kört på ett tag och i höst matchar jag det med svart, mocka och fransar. Top notch! Vad tycker ni om mocka? HISS/DISS?

#INSTAGRAM

 
Ni vet väl att ni kan följa mig på instagram också? Älskar instagram och jag hämtar verkligen mycket inspiration därifrån. Jag lägger upp lite blandat där: inredning, mode och vardag. Så vi ses där! @nliborius

IDA SJÖSTEDT

Bildkällor, finest.se och elle.se

Okej Ida. Ida Sjöstedt. Vilken talang. Bilderna kommer från Stockholms fashion week som drog igång nu i måndags (och avslutas idag). Ida öppnade hela modeveckan med sin underbara kollektion. Om jag skulle gifta mig nästa sommar så hade jag köpt antingen den vita på första bilden eller den ljusrosa klänningen. Nu ska jag ju inte det (If you like it then you should put a ring on it….). Men jag har sagt i många år nu att den dagen jag gifter mig så får det bli i en Ida klänning. Alla gånger. Hon har ju sagolika klänningar!♥


GREEN TEA

 
Te.

LET’S TALK MAKE UP

 

i som har följt min blogg länge vet att jag aldrig sminkar mig. Eller nästan aldrig. För gör jag det fyller jag gärna i mina ögonbryn och kletar på något gloss eller läppstift. Måste dock flika in att jag upptäckt puder, såhär 10 år senare efter alla mina vänner. Jag har verkligen ingen perfekt hy och skulle säkert behöva lite smink för att se fräschare och piggare ut. Men jag är lite emot den här hetsen kring att det nästan är ett måste och en regel att tjejer ska sminka sig. Naturlig skönhet är vackrast. Och du är vacker utan smink. Det handlar mest om en vana. Du är inte van vid att se dig själv utan smink och därför känner du dig blek och ful. Men nu ska jag vara helt ärlig och säga att det är du inte. Jag sitter inte här och tänker att alla borde sluta sminka sig och att det är fel. För det tycker jag absolut inte. Jag säger bara att det inte borde vara en känsla av tvång. Tjejer börjar redan på mellanstadiet. Och jag kan nästan bli mörkrädd när jag ser småtjejer, då menar jag tjejer under 14-15 år som går runt och är sminkade och nästan ser ut som minivuxna. Herregud chilla!

Tänk på att Du är vacker som du är. Sminka dig för att du tycker det är roligt, inte för att du känner att du måste.


HÖSTEN KNACKAR PÅ DÖRREN

 
Kvällarna är inte så varma längre och solen går ner redan runt halv nio. Sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten knackar på dörren. Jag är otroligt tacksam över att vi fick den korta intensiva sommarvärmen ändå. Tänk att det lilla räddade hela sommaren. Nu i höst står jag inför en massa nya äventyr som är helt främmande för mig. Men det bästa är att min andra halva står bredvid. Tisdag och det är en regnig en. Tända ljus och raggsockar blir det nog ikväll efter middagen hemma hos mormor. Hoppas ni får en fin dag!

SCUBA SKIRT

Kjol, gina tricot. T-sjirt, Acne. Sandaler, Vagabond. Väska, Lindex.

Vad tycker ni om min look?

(Min dator börjar sjunga på sista versen för allt krånglar och det går superlångsamt. Så jag ligger jättemycket efter med att svara på era kommentarer. Jag har tänkt köpa en ny dator snart så håll ut!)


BRA START PÅ DAGEN

 
Klockan är bara tolv och jag har redan hunnit med massor känns det som. Och nu väntar jag på Elin för vi ska cykla ner till stranden! Men först förbi Ica för lite lunch, gifflar (ett måste) och annat gott. Jag måste njuta så mycket det går av fin Varberg innan dels sommaren är över men också för att jag flyttar härifrån fram till jul. Hoppas ni får en fin lördag kära läsare. PUSS

MIN FREDAG

Nyss hemkommen från havet med min bror och bästa vän. Den här eftermiddagen och kvällen har varit perfekt. Vi tre började med att ta oss ut till Tre Toppar för glass innan vi gick förbi min familj och hälsade på. När dem skulle äta så tog vi oss in till stan igen, köpte med oss sushi och satte oss vid havet för att se solnedgången. Precis vad jag behövde. Bara ta det lugnt och få umgås med människor jag älskar. Och äntligen så är det helg nu.

LUNCH

Bilderna hittar ni HÄR.

Food porn. Nu kurrar det i magen vill jag lova! Blev riktigt sugen på sparris och ägg. Tänk att något så simpelt kan vara SÅ gott! Nej. Dags för lunch tror jag allt. Men för min del blir det inget grönt. Det blir Isaks vegetariska carbonara med blomkål denna gång. Mums.


ONE WEEK AGO

Day two. All blue.

Tiden. Så himla konstig ibland. Detta har känts som världens längsta arbetsvecka och än är den inte över. Medan det känns galet att vi var på Way Out West för en vecka sedan! Har ju fortfarande inte packat upp hehe. Sämst på att packa upp. Jag lär väl bo i mina resväskor hela vår vistelse i Stockholm. På tal om Stockholm så har vi börjat röja lite här hemma nu. Om en vecka så räknar vi med att allt ska vara klart då nästa helg är fullspäckad för oss. Men det fixar la vi änna!


ÄLSKAR AUGUSTI

 
Hur underbart väder är det inte den här veckan?? Älskar augusti detta året! Jag ska snart byta om och packa ner bikinin och så ska jag och Elin ner till havet. Vi försöker umgås så mycket som möjligt nu innan vårt distans förhållande börjar. Ja vi kommer se det som ett distans förhållande och försöka åka till varandra varje månad. Min maka. Min bästa vän. Ja ja nog om det. Nu blir det stranden!

EN KONSTNÄR FYLLDE ÅR

För exakt en vecka sedan fyllde Isaks mamma år. Det bjöds på cava och kräftor. SÅ gott! Jag passade på att fota lite inne i ateljén. Man kan ju inte annat än att älska denna lokal. När jag och Isak har vårt framtida hus så ska en Lisa Burenius få pryda en stor vit vägg. Gå in på hennes hemsida HÄR om ni är nyfikna på mer!

FESTIVAL OUTFIT

Dag ett. Det var lite för varmt med dessa byxorna egentligen MEN ska man vara fin får man lida piiin. Jag hade liksom bestämt mig för just den här outfiten första dagen. Way Out West är verkligen en fashion festival och man blir så inspirerad. Jag ville ju inte vara sämre så outfitsen var välplanerade. Fastän alla vill lura alla med att ”man-bara-slängde-på-sig-något-för-man-är-såhär-cool-varje-dag”. Men det är också charmen med den här festivalen tycker jag. Att klä sig. Kläder och musik går ju hand i hand om ni frågar mig.

NEDRÄKNINGEN KAN BÖRJA

 
Nu är jag hemma från Way Out West igen och jag ber om ursäkt för att bloggen fått lida. Men nu är jag back on track och ni ska få se lite bilder från min underbara helg i veckan! Har varit såå seg hela dagen och kvällen och tanken på en ny arbetsvecka redan imorgon är inte lockande alls. MEN nu är det verkligen nedräkning på riktigt! Två arbetsveckor kvar vilket innebär tio arbetspass. Sen väntar nya äventyr som sagt. Tänkte att jag ska skriva ett inlägg om hur mina tankar kring flytten går och vad det är jag ska göra i Stockholm. Nu ska jag återgå till chipsen och naturfilmen om babianer som visas på tvån! Ha det bäst♥

FASHION NOW

 
Jag älskar att vara ledig. Vem gör inte det egentligen? Nu när jag har jobbat heltid under nästan ett helt år så har helgerna fått en helt annan betydelse. Att inte ställa alarmet på 05.15 utan vakna av sig själv. Dra sig i sängen. Och ha en lång morgon. Så lång så att man nästan inte kan kalla det för morgon längre. Åh♥ Jag älskar apelsinjuice förresten. Bra för er att veta tänker jag. Vilken juice gillar du?

VI FLYTTAR

 
Jag och min pojkvän flyttar till Stockholm om mindre än tre veckor!! Hur galet är inte det? Ser verkligen framemot att få spendera min höst i huvudstaden fram till jul. Livet just nu alltså. Min hjärna går på högvarv och det är bara att hänga med i allt som sker.

LYX VS BUDGET

 

Pinterest

Denna vas har ju varit väldigt populär ett riktigt bra tag nu. Jag tycker den är jättefin men det har inte blivit av att jag köpt en. Vilken ska man då välja? Svenskt Tenn eller Mio? Frågar ni mig så väljer jag Mio på grund av priset. Tycker dock vasen är finare hos Svenskt Tenn. Men gör de något som är fult egentligen? Vilken väljer ni, lyx eller budget? 


ALL BLUE

Vad tycker ni om min look idag snyggingar? Min blogg kommer bli lidande under wow men jag har tidsinställt några inlägg så det inte blir helt tomt här♥ Följ min instagram annars: @nliborius

ONSDAGMORGON

 
Morning! Här lägger jag och drar mig i sängen… eller inte. Har redan kommit till jobbet och är så sjukt trött. Men detta är sista arbetsdagen för denna vecka då jag drar till Way Out West imorgon!! Är så taggad och det kommer bli grymt. Så idag efter jobbet ska jag försöka packa innan jag ska möta upp Elin för en aw. Hoppas ni alla får en fin onsdag♥

LEVIS 501

 
Sitter och funderar på vad man ska ha på sig under Way Out West… Som det ser ut nu ska det vara 23 grader och sol torsdag, fredag men regn hela lördag. Hoppas verkligen regnet hinner försvinna. Hade ju varit underbart om man skulle kunna få skutta runt i mina ljusa levi’s shorts någon dag! Ja. Jag skuttar. Det är ju festival!

SUNDAY

 
Söndag. Idag har jag hängt på stranden med min familj och sen söndagsmiddag på det. Mycket trevligt och gott! Ska ju till Way Out West nästa vecka så kommer inte kunna träffa dem på över en vecka. Min fina familj♥  Nu sitter jag här hemma med jobbångest. Jag vill bara sluta på det stället NU. Men 13 arbetspass kvar. Kämpa Nathalie kämpa! Hoppas ni haft en fin helg bästa läsare♥

DEN GLADA NYHETEN

 
Jag skrev ju för någon dag sedan att det har hänt två glada nyheter i mitt liv den här veckan. Ja men så att man känner ett extra glädjehopp och pirr i magen. Så jag tänkte avslöja den ena nyheten för er nu. JAG HAR BLIVIT TOPPBLOGGARE HÄR PÅ FINEST.SE! Jag är verkligen så glad över detta. En stor ära. Att de väljer att ta in lilla mig. Jag tror detta kommer bli mer än bra! Är ni med mig? För nu kör vi!

SANGRIA NIGHT

Att ta cykeln ner till Apelviken och &Olles med ens bästa vänner. Beställa in lite Sangria (dem har SÅ god Sangria), haffa ett bord och bara prata om livet. Blir lite hungriga och beställer in något att tugga på för att sedan cykla hem i solnedgången. Svårare än så behöver det inte vara en fredagskväll.  Jag är så lyckligt lottad med dessa två ladies i mitt liv♥

NU VÄNDER DET

 
JAG ÄR SÅ PEPP PÅ LIVET JUST NU! Ville bara få sagt det. Åh två fantastiska nyheter har jag fått reda på den här veckan och jag känner att allt är SÅ rätt. Livet. Det är meningen att allt det som händer den här hösten ska ske helt enkelt. Ni kommer få veta i helgen vad det är jag snackar om men just nu vill jag bara möta upp mina två bästa vänner och dricka Sangria. Ha en megafin kväll bästa läsare♥

ATT BLOTTA SIG SJÄLV

 

pinterest.

Jag hatar mina bröst. Jag har naturligt stora bröst och tycker det är otroligt jobbigt. Jag har nästan alltid dansat i hela mitt liv och när jag fick mina bröst så tyckte jag det var så otroligt jobbigt. Dubbla sportbehåar, snortight linne och en pösig t-shirt för att täcka över var det som gällde. En kort period testade jag till och med att linda mina bröst. Men de var förstora för att det verkligen skulle bli bra. Under gymnasiet gick jag till en läkare och hoppades på att få remiss till en bröstförminskning. Men den läkaren behandlade hela situationen så illa genom att uttrycka sig ”men du har ju en tjejs drömkropp, smal och stora bröst”. Ingen diskussion om operation och jag gick hem och kände mig så sviken. Bara hennes uttryck är ju så vidrig. Idiot. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur vidrigt det uttrycket är. Varför är det så jävla jobbigt då? Jo för det första är det så otroligt dyrt att köpa bh:ar för mig. När jag har på mig bikini så känner jag mig allmänt vulgo, eller allmänt ful för jag inbillar mig att de hänger ner till knäna. Tänker alltid på att jag inte kan ha en för u-ringad klänning för att inte se slampig ut. Löjligt? Kanske det. Många tycker nog att det inte är något att klaga på. Men. Komplex. Alla har vi nog något vi inte trivs med. Jag tror ingen är helt och hållet fri från komplex. Alltid finns det något. Jävla hjärnspöken är vad det är.

Vem är min största kritiker om inte jag själv? För aldrig att jag har hört någon annan påpekat mina bröst på ett negativt sätt. Bara jag. Hur tragiskt är inte det? Den största kritikern bor inom oss hur vidrigt det än är.  Hemskt. Hur många gånger har ni inte hört nära och kära klaga på något med deras utseende, jag vet inte hur många gånger? Och man själv fattar ingenting och håller inte alls med.

Att komma över sina komplex. Jag har börjat mer och mer strunta i mina bröst. För jag kommer aldrig våga operera mig och dom kommer alltid att finnas kvar. Har försökt att både gå ner alldeles för mycket i vikt och tränat som en tok. Mina tuttar sitter där de ska. Så hur ska jag nu då försöka komma över mitt komplex? Framhäva det jag har på ett lagom sätt och lära mig att älska mina meloner till bröst. Alla är vi olika och unika. Och det finns ingen annan än du själv som vill ändra något på din kropp. Bara du. Klä dig efter din kropp. Göm dig inte utan framhäv bröst, rumpa, ben och så vidare. Det du inte är nöjd med älskar någon annan. För du är fin. Precis så som du är. Hur kliché det än låter.

Och för att citera Lasse Åberg: ”Om man går fort och ler mycket, så är det ingen som ser att man är ful”.


BLING BLING

 

Har varit dålig på att använda smycken nu i sommar och känner att det måste bli ändring på det. Vill uppdatera smyckeskrinet lite känner jag. Både minimalistiska smycken men även sådana smycken som väcker uppmärksamhet. Har ingen aning om vart jag ska hitta detta men tänkte påbörja jakten.

Klockan är elva och jag vill inte gå och lägga mig trots att klockan ringer om sex timmar. Har haft en alldeles för fin kväll med mina bästa vänner så jag vill inte att det ska bli en ny dag. Typ så. Kan man inte bara få stanna tiden? Nej tydligen så går inte det så jag måste gå och lägga mig. God natt mina fina läsare, jag tycker om er♥


LEVI’S PREMIÄR

 

Bildkälla: Pinterest

Och så kom sommaren till Sverige precis lagom när alla börjar jobba igen efter semestern. Jag var dock så smart som frågade min chef för en vecka sedan om jag inte kunde få vara ledig en extra dag (idag). Och ingen har varit gladare än jag för mitt smarta beslut. Så idag åkte mina levisshorts på, mötte upp Elin, köpte sushi och cyklade till stranden. SÅ underbart! Jag badade dock inte men det får bli imorgon efter jobbet hade jag tänkt. Efter jobbet. FY FAN. Det ska bli 27 grader och strålande sol i Varberg imorgon. Inte bitter alls. Som att man inte redan har jobbångest? Men jag går in på min sista jobbmånad och nedräkningen har börjat på riktigt.


ROSES

 
Nya rosor på bordet som vi fått utav finaste Hanna. Älskar att mina vänner vet att jag älskar blommor! Det var riktigt längesen jag själv köpte rosor så jag blev jätteglad. Får bli lite mer rosor framöver känner jag. Har ni någon favoritblomma? Många har ju just rosen som favorit. Mina är lupiner och pioner.

YESTERDAYS LOOK

 

Hängslebyxor, Gina tricot. T-shirt, H&M. Halsband, H&M. Klackar, Vagabond.

Vad tycker ni om look fina läsare?

Igår hade jag och Isak den årliga sommarfesten! Blev lyckat men kvällen bara försvann. Tiden gick hur snabbt som helst och helt plötsligt droppade folk av och jag hade inte hunnit prata med alla ens kändes det som. Men det är väl ett tecken på att det var en bra kväll ändå antar jag? Tog inte en enda bild heller…rutinerad bloggare eehh. Nu ikväll är det grill nere vid havet som gäller. Ingen söndagsångest här inte då jag har min sista semesterdag imorgon. Så räkna med ett ångestfyllt inlägg imorgon istället. Nej då. Eller jo kanske. Nu vill jag veta vad ni har gjort i helgen?♥


HAPPY PRIDE

 
Jag råkar vara kär i en kille och har hittills i mitt liv varit heterosexuell. Jag var dock väldigt vilsen under gymnasiet och hade perioder som både bi- och asexuell. Jag vill dock tro att vi alla egentligen är bisexuella då jag tror på att man blir kär i en personlighet och inte något utseende eller kön. Vad fan spelar det för roll om du blir kär i en kille eller tjej? Bara man är lycklig och får uppleva den fina känslan som kallas kärlek. Kärlek är det finaste som finns och det ska ALLA få uppleva. Någon av mina läsare som tycker något annat? Då vill jag nog inte att du ska fortsätta läsa min blogg för jag förstår mig inte på sådana som dig. Kärlek till er alla♥

RSS 2.0