VÄLKOMMEN HIT

Varmt välkommen hit bloggläsare. Du anar inte hur pepp jag är för denna nystart! Att få vara toppbloggare på VIONE känns fint.
 
Här på bloggen kommer du få ta del av min inredning, mitt modeintresse och min vardagsbetraktelser genom kameralinsen. Jag tänker även bjussa på en del inspiration från min pinterest och andra tänkbara webbsidor.
En liten kort presentation om mig själv kanske kan vara trevligt: Jag heter Nathalie och bor för tillfället i Stockholm tillsammans med min pojkvän Isak. Vi har varit ett par sedan 2008 så jag ser honom numera som min ”put a ring on it” man. Jag har både familj och en lägenhet på västkusten så bli inte förvirrade när jag pratar om alla mina boenden och vad som egentligen är ”hem”. I Stockholm pluggar jag media och kommunikationsvetenskap samtidigt som jag försöker få arbetslivserfarenhet inom PR- och eventbranschen. Jag gillar att anta nya utmaningar så nästa år tänkte jag även lära mig tyska. Finns så mycket att berätta men jag tänker inte trötta ut dig så du får helt enkelt lära känna mig genom bloggen.

Just nu sitter jag här i soffan med raggsockar och fötterna på bordet. Befinner mig i min lägenhet på västkusten och inser att det är årets sista dag imorgon.Jag hade tänkt vänta med att blogga här imorgon men jag är för ivrig! Imorgon vet jag inte om jag ens kommer hinna sitta framför bloggen då det är ett fullspäckat schema. Jag är den där tjejen i gänget som gärna vill ställa till med fest och middagar. Min pojkvän kan nog bli lite trött på det ibland att det alltid är vi som ska bjuda in på alla högtider. Men jag älskar ju att dekorera och planera inför en middag eller fest! Så du kanske har listat ut att det blir nyårsmiddag och fest hemma hos oss imorgon. Nästan alla våra vänner kommer och det ska bjudas på meze. Fjorton personer blir vi om jag inte minns fel…Så det ska dukas långbord imorgon när jag vaknar innan jag åker iväg på nyårslunch hos familjen. Berätta gärna om dina nyårsplaner!

Och återigen, varmt välkommen till min blogg. Känns mer än bra att tillhöra VIONE familjen.


NYA ÄVENTYR VÄNTAR

 
Årets sista dag väntar. Ett nytt kapitel väntar med bloggen och det drar igång redan nu faktiskt! Jag lämnar min plats som toppbloggare här på finest.se och hoppar vidare som toppbloggare på VIONE.se istället. Känns mer än rätt och jag ser framemot att få fortsätta blogga därifrån och att ni följer med. Allt är inte riktigt klart med detaljerna osv men mitt domän är kopplat så http://liborius.se är fortfarande adressen som gäller! Bra avslut på år 2015 säger jag♥

MIN STILRESA 2015

 
Januari och februari
 
Mars och april
 

Maj och juni

Har gått igenom och valt ut några outfits under de första halvåret 2015. Kan ni se en röd tråd det första halvåret? Min svarta päls och ett par runda solbrillor, haha! Jag hade inte tackat nej till att klä mig i något utav detta idag så min stil har nog inte ändrats sådär jättemycket under året. Det nya skulle väl vara att jag i våras och somras beslutade mig för att ta in mer ”färg” i garderoben. Och med färg menade jag ljusgrått, vitt och denim. Yup.

Har ni någon favorit?


FAVORIT FRULLEN

Avokadomacka och apelsinjuice är något jag aldrig kan tröttna på! På ett rostat bröd så blir det ännu bättre. Ni anar inte hur mycket jag går runt och njuter av att få vara hemma i min egna lägenhet dessa dagar. Dock har vi inte fått tag på någon som vill hyra vår lägenhet nästa termin… Så om ni vet någon som vill hyra Varbergs bästa lya nästa termin, säg till;) Det löser ju sig alltid men får vi inte hyrt ut den blir det sjukt jävla dyrt rent ut sagt. Dubbla hyror klingar inte så bra i mina öron. Gissa vad jag gjorde igårkväll? Såg Star Wars på bio för andra gången, haha! Så bra♥ Nej nu ska jag röja lite är hemma innan jag ska iväg och klippa mig och iväg på kalkonmiddag. Hoppas ni har det fint!

ETT JULVYKORT FRÅN MIG

Det första man gör på julaftons morgon i min familj är att titta i sin julstrumpa. Och som varje år så ligger det en massa gottigheter och en och annan trisslott som det aldrig är någon vinst på. Men vad gör väl det när man äntligen fick mandeln i gröten detta år? Första gången på 15 år! Men mandelgåvan gav inte heller någon större vinst…
Men glad för det var jag, som ni ser. Valde en svart och skön byxdress från nelly.com denna julafton och till det ett halsband från for goodluck. Och röda läppar såklart. Men rödare än så behöver jag inte vara.
 
Dagen flöt på med en massa mat, julgodis, brädspel, julklappslekar och Kalle Anka såklart. Och när klockan närmade sig sju så var det äntligen dags för julbordet.
Närmare halv nio så knackar tomten på hos oss. Varken för tidigt eller sent om ni frågar min familj. Den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge som man säger… Barnen gick på det i år igen och tomten kunde gå nöjd (och svettig) därifrån. Fint med barn som fortfarande tror på tomten tycker jag.

Julklappar öppnades och alla tycktes vara nöjda och mycket tacksamma. Att vara tacksam är viktigt i dessa tider. Efter att klockan passerat tio så åkte jag och mamma hem till min pojkväns familj och deras julfirande. Lite vin och ostbricka innan mamma åkte hem igen och jag bytte julklappar med pojkvännen innan läggdags och klockan hade hunnit bli långt efter midnatt.

 

Hej fina läsare! Bloggen är inte det första jag tänkt på dessa dagar som ni kanske kan ha förståelse för. Har inte haft någon tid över alls förrän idag. Hektiska men mysiga dagar när man är nere och hälsar på familj och vänner på västkusten! Men idag ska jag hänga med Elin så jag tänkte fråga henne om hon vill fota min outfit. Nej hörrni. Årets sista vecka. NU KÖR VI!


GOD JUL

 

God jul fina läsare! Jag hinner egentligen inte blogga nu för jag måste springa till bussen som tar mig till min älskade familj för uppesittarkväll. Jag lämnar datorn hemma men ville bara kika in och önska er en fin jul! Vi kom hem till vår lägenhet här i Varberg sent igår och det känns underbart att vara tillbaka♥ Jag skriver mer på juldagen eller annandagen. Häng med mig på snapchat @nliborius eller min instagram @nliborius för uppdatering!

PUSS


LIBORIUS FASHION WALL

 

Alla bilder är tagna av mig.

Jag älskar att ta denna typen av minimalistiska bilder men de kommer sällan upp här på bloggen. Varför tänker ni? Jag har tyckt att de har varit lite tråkiga men så kom jag på den geniala idén att samla ihop dom till en moodboard! Vad tror ni? Något jag ska fortsätta med? Jag själv blir väldigt inspirerad av denna typ av collage. Jag håller på och spånar på en massa nya och roliga idéer till min blogg för nästa år. Inriktningen kommer fortfarande vara mode, inredning och livsstil men jag ska försöka få lite mer struktur så ni som läsare vet vad ni kan vänta er när ni klickar er in här! Kom gärna med tips och idéer om ni har några. Är så pepp på år 2016♥


I PAKETET LÅG…

…dessa superfina örhängena från Linda Fallenius. I rosé och allt♥ Tusen tack Starstudio för den tidiga julklappen! Bilder när jag bär dom får ni givetvis vid ett annat tillfälle. Kanske på julafton?

Åh den här helgen har varit så seg med all packning och städning. Idag städade vi fram till tre då vi åkte iväg till Victor för en kopp kaffe och sedan åkte vi alla tre till Vigårda för en välbehövlig middag. Klockan 18.00 satt vi på bion bänkade framför Star Wars som var grym!! Så det har varit ett fint avslut på denna tråkiga helg. Imorgon ska vi packa och städa det sista och på kvällen unnar vi oss en middag ute på stan. På tisdag åker vi äntligen hem till västkusten och lämnar denna lägenheten. Hoppas ni mår bra och är redo för julveckan!!


LÖRDAGENS PLANER

 
Packa och tvätta hela dagen och kvällen lång! Med ett avbrott för ärenden på stan och paus framför musikhjälpen. Igår fick vi iväg en del till nya andra hands lägenheten så det känns jätteskönt. Men roligare lördag än såhär kommer jag inte få. Ska be Isak fota av min outfit idag i alla fall så den kommer upp imorgon. Solen skiner ju trots allt här i Stockholm denna lördag! Igårkväll knackade en kille med cykelhjälm på huvudet på klockan åtta när vi stod och lagade tacos. Det var ett bud till lilla mig från tjejerna på Starstudio PR♥ Vad som låg i paketet får ni se senare så kika in då!

AW @ STARSTUDIOS PR

 
Åh vilken mysig torsdagskväll jag hade igår med tjejerna ovan. Vin, mängder med godis och en massa prat! Mer behövs verkligen inte. Idag är det fredag som ni alla säkert är helt medvetna om. Bästa dagen på veckan för många. Jag ska iväg på ett lunchmöte vid Stureplan alldeles strax (hur fancy och business låter inte det då?! haha). Efter det är all fokus på att flytta över lite grejer till lägenheten vi ska hyra i andra hand nästa år här i Stockholm och sedan fortsätta packa allt vi ska ha med oss ner till bästkusten. Jag ska vara därnere i nästan tre veckor så det blir en del packning att ta med sig. Så ser min”roliga” fredag ut. Vi måste tvätta också. Så får se om vi orkar göra det idag också eller om det får bli imorgon. Så gårdagen var som min fredagskväll kan man säga! Vad hittar ni på idag?

151217

 

Vad tycker ni om min gulliga sovmask då? Min pojkvän tyckte att den var lite obehaglig först, haha! 

Torsdag. Den 17e december. En vecka kvar till julafton. Galet! Alla julklappar är inhandlade och beställda, köpte även min nyårsklänning igår inne på Monki. Så nu är jag snart helt redo för att åka ner till Västkusten och fira jul. Min torsdag började lite snopet då jag trodde att vi hade föreläsning kl 11-13 idag. Men det visade sig vara 9-11, så det var ju bara att ligga kvar i sängen och titta på musikhjälpen istället.

Måste tipsa er om Monkis rea just nu! Det fanns hur mycket fint som helst på rean (i alla fall den inne i Gallerian här i Stockholm) så jag köpte även ett par jeans som jag spanat in ett tag för endast 150 kr! Tänkte faktiskt gå in där idag igen innan jag ska till mina girls på Starstudios PR för en AW. Hade ju varit trevligt att ha något nytt till kanske både julafton och juldagen också, och jag älskar ju att fynda på rea!


ONSDAG 16

 
God morgon! Ledig idag så jag tog en lång sovmorgon. Idag ska jag in till stan för att förhoppningsvis hitta något att ha på mig till jul och nyår. De sista klapparna ska även inhandlas och beställas. Vi ska även börja packa ihop våra saker idag för att om en vecka befinner vi oss hemma i vår riktiga lägenhet igen på västkusten♥ Jag tänkte skriva ett inlägg till er längre fram om vad jag ska hitta på nästa år. Men nu är det fokus på jul och flytt! Jag hoppas ni får en fin onsdag. PUSS

CHRISTMAS DRESSES – GOLD

 
GULD! Jul och nyår är verkligen en period för glitter och glamour! Glöggfester, julfester och nyår. Är det någon gång du verkligen kan klä upp dig från topp till tå och känna dig som en donna så är det nu! Jag älskar allt som har med guld och göra nuförtiden. Inredning, smycken och kläder. Förra året hade jag på mig en blå/svart paljettklänning på nyår men i år så är jag lite sugen på att satsa på en klänning i guld!

JULLISTA

1. Hur firar du julafton?
 Jag firar tillsammans med min familj! Vi är sju pers i vår familj så det är full rulle. Vaknar upp, smyger sig fram till julstrumpan och finner alltid något gott i den. Sen är det tomtegröt och jakten på att hitta mandeln! För om man lyckas få mandeln så får man en mandelgåva. Efter det rullar dagen på med julklappslek, sällskapsspel, dopp i grytan, Kalle Anka, tomtetårta  och julbord. Sen på kvällen runt 22 tar jag mig till min pojkvän och hans familj för julklappsutdelning och mys innan ögonen går i kors och man vill sova.
 
 
2. Brukar du handla julklappar i god tid eller i sista minuten?
 Jag är oftast färdig med alla klappar i god tid. Kan vara någon klapp som handlas i sista minuten. Men vet oftast vad jag ska köpa så det är lugnt! Jag tänkte köpa de sista i veckan!
3. Vad är det bästa med julen?
 Gemenskapen. Förväntningarna. Alla levande ljus. Hyacinter. Pepparkakor och lussekatter. Glögg. Julmust. Julkalendern. Köpa julklappar. Julstjärnor och adventsljusstakar. Julmusik. Listan kan göras lång…
 
4. Favorit juldoft?
 Nybakade pepparkakor, lussekatter eller doften av gran och hyacinter.
 
5. Favorit julgodis?
 Riktigt bra knäck eller rocky road.
6. Vad måste finnas på julbordet? 
Älskar julbord! Grönkål, ägghalvor, köttbullar…
 
 
7. Favorit julkalender genom tiderna?
 Svårt. Minns ingen som blivit en favorit direkt. Tittar varje år och årets tycker jag är jättemysig! Älskar Cleo, haha.
 
 
8. Har ni jultomte?
 Min yngsta brorsa är tre år så självklart. Och oftast är det jag som agerar tomte!
9. Favorit julsång? 
 Älskar julmusik. Ni hittar min lista HÄR.
 
 
10. När öppnar ni era julklappar, morgon eller kväll?
 Kväll. Runt 20-21.
 
Samtliga bilder hittar ni på min Pinterest HÄR.

ADVENT, LUCIA OCH DRAMATEN

 

Päls, Gina tricot. Tröja, Zara. Byxor. Other stories. Skor, Vagabond. Väska, Zara.

Vad tycker ni om gårdagens bekväma shoppingoutfit?

Tredje söndagen i advent! Glad Lucia! Hur fort har det inte gått? Jag och Isak startade dagen med att öppna tredje klappen i vår adventskalender vi har till varandra och jag fick en fin ljusstake i mässing som jag spanat in. Efter det tittade vi ikapp julkalendern då vi inte hunnit titta på tre dagar. Nu har vi ätit frukost, tänt tredje ljuset och lyssnar på julmusik! Jag var ju på julfest igår hemma hos grannen som var mycket trevligt. Valde dock att vara nykter och det är jag så tacksam för idag!

Om en stund ska vi åka till lägenheten vi ska bo i nästa år, gå igenom lite praktiska saker och så där. Och efter det ska vi möta upp hela gänget för ett eventuellt glas vin innan eftermiddagens föreställning på Dramaten drar igång. Idioten av Fjodor Dostojevskij. Läste den boken för elva år sedan så det ska bli roligt att se den. Vad har ni för söndagsplaner?


FRUKOST OCH JULSHOPPING

 
Igårkväll hade vi bjudit in våra närmsta vänner på glöggkväll och På spåret! Det var hur mysigt som helst och kvällen varade fram till kl 03 och det var verkligen mysigt då vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det suger lite att Victor flyttar till Skottland nästa termin tycker vi. Idag fick det bli en lång sovmorgon och nu när frukosten är uppäten ska vi fixa oss för att åka in till stan för julshopping! Julklappar ska inhandlas och en kopp varm choklad ska avnjutas. Solen skiner och jag känner mig glad. Det innebär också att Isak kan fånga min outfit på bild, hehe… Ikväll är jag bjuden på glöggfest! Mycket glögg nu, men det är så det ska vara kring jul.

MY WISHLIST

 
Dear Santa… I år har det varit svårt att langa fram en önskelista när föräldrarna bett om det. Men tillslut har jag nog lyckats knåpa ihop något som skulle kunna kallas för en önskelista. Jag vet inte hur länge jag velat ha champagnekupor och äntligen har Lagerhaus tillverkat ett par budgetalternativ. Och som den bubbelälskare jag är så hade jag gärna skålat i dessa glas på nyår! Vasen äng klong kommer göra sig perfekt i mitt hem och alla snittblommor som kommer framåt våren. Karma bär jag runt handleden varje dag och jag hade inte haft något emot att göra det runt halsen heller. Ja ni ser ju vad som finns ovan. Några böcker, en kalender och andra nödvändigheter. Hoppas jultomten läser min blogg nu bara…

ONE YEAR AGO

 
I brist på dagsljus så bjuder jag på en outfit för nästan exakt ett år sedan. Hade nästan glömt av att jag äger den här fluffen också som fortfarande ligger där hemma och väntar. Den här veckan är jobbig tycker jag. Kan inte riktigt sätta fingret på vad problemet är men jag vill mest att den ska bli gjord. Jag har mått sådär och känner mig hängig och trött mest hela tiden. Är väl något virus som spökar. Hade egentligen blivit inbjuden till ett event som Anitha Schulman höll i denna morgon men kroppen kändes sm betong så jag stannade hemma istället. Jag får tro att det kommer fler chanser! Hoppas ni får en fin dag♥

EVERYDAY LIFE

Min bästa vän Elin var ju som sagt uppe och hälsade på i helgen och här får ni en liten inblick i vad vi hittade på! Vi käkade god burgare på Vigårda inne på Mall of Scandinavia. Gallerian var väldigt stor och tjusig men jag är inte ett big fan av gallerior så känner inte att det tvunget kommer bli ett återbesök.
Självklart unnade vi oss ett glas bubbel. Det är givet.
 Lördagen började vi på Café String för en god frukostbuffé. Det var två-tre år sedan jag var där senast så det var supermysigt. Och gott.
Social media party ute i Nacka! Äntligen fick jag träffa min Salem och även Jossan. Tyckte det var roligt att Elin fick en inblick i mitt lilla bloggliv också. Dagens bästa var livepodd med Angelica Blick och sedan hur vi, it girls och modettegänget avslutade med ett mysigt snack. Efter det så åkte jag och Elin tillbaka in till stan för en drink  och sedan sushi hemma hos oss och mys framför tvn med massa gottis!

INSTAGRAMTIPS – @HOWLINSANDRA

Klicka in er HÄR om ni vill få er en hög dos inredningsinspiration! Den här tjejen har ett hem helt i min smak och jag älskar varje bild hon lägger upp. För att inte tala om hennes julpynt. Precis såhär är min stil på julpynt. Tomtar, färgen röd och annat krimskrams är verkligen inte min grej. Växter, naturen och ljuskällor är något jag satsar på! Sen kan jag tycka att det är supermysigt att komma hem till mormor som har julkrubba till och med på grund av att det är en sån nostalgi. Men hemma hos mig får Jesusbarnet och tomtenissarna inte komma in haha! Trevlig tisdag♥

CHRISTMAS DRESSES – Black

 
SVART! Det går inte att ha för många svarta klänningar i garderoben. Så om du får beslutsångest till julens alla fester så satsa på en svart klänning som du vet kommer användas igen! Paljetter och sammet tycker jag känns helt rätt för denna årstid och jag älskar att sammet har kommit tillbaka igen. Har faktiskt en svart sammetsklänning hängandes i garderoben som kanske får komma fram till juldagen… Svart är alltid rätt. Har ni hunnit kirra er klädsel för julens alla fester och nyår än?

INFINITY

 

You. Me. Hur fin tatuering? Det är dock ingen äkta utan den kommer ifrån Tattstore.se och de har hur många fina gnuggisar som helst! Jag är dock sugen på att göra en andra tatuering och just den här placeringen tycker jag är fin. Men nästa gång jag tatuerar mig får bli på revbenet. Jag har sagt detta i två år snart och jag bara skjuter upp på det. Kanske för att jag helt enkelt glömmer av det eller för att det kostar runt 1500 kr. Men mest för att jag har hört att det ska göra så satans ont att tatuera just vid revbenet. En dag. Jag har tagit tag i att mejla olika studios här i Stockholm i alla fall. Jag tycker det är superfint med tatueringar och jag gillar de minimalistiska mest. Har ni några tatueringar? Vill ni ha?

Inlägget är ett samarbete.


DENIM AND STRIPES

 

Fluff, Lindex. Skjorta, MQ. Jeans. Acne. Skor, Vagabond. 

 När man har haft finbesök hela helgen så är det okej att bloggen fått lida lite. Min snapchat har däremot varit väldigt aktiv! Men nu har jag vinkat av min bästa vän och har en hel ledig söndag framför mig. Glad andra advent förresten! Jag har precis öppnat min adventsklapp från Isak och det var en jättefin hängande glaskula som jag tänker köpa en fin grön hängande växt till. Han kan han! Jag har haft en fin och fullspäckad helg som ni kommer få ta del av i ett annat inlägg. Har ni haft en fin helg?♥


EVERYDAY LIFE

 

Bild 1: Glöggmingel hos Starstudios PR i onsdags som förvandlades till en vinkväll tillsammans med #25årsgänget. Bild 2: Min och Isaks dejt på restaurang Shanti i onsdags. Så gott! Bild 3: Gårdagens fikadejt med en vän jag inte träffat på två månader. Behövligt. Bild 4: Följ mig!

Fredag och regnet smattrar på fönsterrutan. Vaknade vid halv nio då Isak åkte till skolan men eftersom jag är ledig så kunde jag ligga och dra mig i den varma sängen ett tag till. Och ska jag vara ärlig så har jag fortfarande inte gått upp utan ligger och bloggar härifrån. Klockan fjorton så anländer min fina fina vän, även kallad frugan, så dammsugaren måste fram innan dess. Hon stannar till söndag så jag kommer ha finbesök hela helgen minsann! Hopas ni får en fin dag och tänk på att det faktiskt är upp till dig och din inställning ifall det blir en bra dag♥


SNEEK PEAK

 
Idag hann jag äntligen fota av min outfit innan det blev för mörkt därute! Vintern. Bloggarens värsta årstid. Denna torsdag har varit en fin dag då jag mötte upp en av mina vänner som jag inte träffat på länge för en fika på Snickarbacken 7. En cappuccino och saffransbulle tack! Himla gott var det. Och trevligt. Ikväll ska jag upp till grannen för vinkväll! Andra vinkvällen på rad. Vardagslyx kallar jag det! Måste tvätta klart bara… Hoppas ni har en toppen fin torsdag! PUSS

LYX VS BUDGET

 
Here we go again! Surfade runt på nelly.com igår för att spana in om det fanns något fint att ha på sig till jul och nyår. Såg då denna kopia på Dagmars klänning men till ett betydligt bättre pris. Vilken väljer ni? Jag hade valt budget i detta fallet och inte bara på grund utav priset utan också för färgen!

JULKLAPPAR, HYACINTER OCH GLÖGGMINGEL

 

Foto: Nextflash

Vi är inne på årets sista månad och jag förstår inte vart oktober och november månad tog vägen om jag ska vara ärlig. Men nu är det december och jag tänker njuta och julmysa varje dag. Igår var jag på stan och köpte adventsljus och en hyacint. Bilder på det kommer givetvis upp i veckan! Jag köpte även några julklappar till mina småbrorsor. I eftermiddag så ska jag iväg på ett glöggmingel som Starstudios PR anordnar vilket ska bli mysigt. Ser framemot att får träffa Johanna igen! Efter minglet ska jag möta upp Isak då vi ska ut på dejt. Blir nog att vi går till en indisk restaurang på Söder som heter Chanti! Åh himla bra eftermiddag och kväll kommer jag få som ni hör. Hoppas ni också har en fin onsdag♥


INSPO – MOOD BOARD

 

Bildkälla: Pinterest

Personligen trivs jag inte i färgglada kläder. Men det har ni nog redan märkt här på bloggen. Basplagg och basfärger är mer min melodi. Färgen grå har varit en favorit länge nu och den fortsätter vara på topplistan. Sofistikerad, klassisk och mjuk färg om ni frågar mig. En helgrå outfit kan vara minst lika snyggt som en helsvart. Mixen av material är hemligheten oavsett vilken färg du nu än väljer att bära i en hel outfit.

Min stil och färger på kläder speglar väldigt mycket min inredning också. Inredning och mode går hand i hand. Och hade jag valt att bo i min lägenhet som vi har på västkusten så hade jag målat sovrummet grått som bilden nedan. Vita väggar i all ära men ibland kan jag bli trött på alla vita hem.

Om 23 dagar kommer tomten och nedan har jag listat några fina gråa ting. Underkläderna från Calvin Klein syns ju överallt och jag kan fortfarande inte sluta sukta efter ett eget set. Klänningen från Gina tricot är ju hur fin som helst nu i vinter.

 

RSS 2.0