SELFIE

 
Önskar er alla en fin lördag och helg♥ Har fotat lite material till bloggen nu så det kommer inte bli lika tomt här på veckodagarna längre! Puss på er!

FLARED JEANS

 
Bildkälla: HÄR

Jag har suktat efter utsvängda brallor sen i höstas. Strax innan jul blev mitt ha begär ännu större när min vän hade köpt ett par och blev den snyggaste jag sett på länge! Hade flera par när jag gick på mellanstadiet och det känns så nostalgiskt och rätt. Fler butiker kommer släppa utsvängda byxor och jeans i vår, men jag vill ju ha NU! De jag vill ha kostar över 2000 kronor dock och det känns lite väl saftigt.
 
HISS/DISS?

EVERYDAY SNAPSHOTS

 
1. Fika 2. Pojkvän. 3. Fika 4. Göteborg
 
Tänkte att ni skulle få se lite bilder från min vardag. Jag har skapat ett nytt instagramkonto (@nattistagram), där jag visar bilder från min vardag. Ingen inredning med andra ord (har ju mitt inredningskonto @nliborius). Så om ni är nyfikna på vad jag kan hitta på om dagarna så ta en kik på mitt personliga konto♥

OMMÖBLERING OCH CITRONTE

 
Vardagsrummet har som jag tidigare nämnt fått sig en rejäl ommöblering! Är verkligen nöjd med resultatet, bara taklamporna som ska flyttas. Kom nyss hem från Café Mignon, suttit och tjötat med en fin vän och druckit varmchoklad♥ Nu blir det en lugn stund med senaste ELLE som jag inte hunnit bläddra igenom och en kopp te. Runt fem ska vi på 30-års kalas då en kompis fyllde år tidigare i veckan. Vad hittar ni på idag?
 
Ute vräker snön ner, ÄNTLIGEN! Vi har knappt haft någon snö här på västkusten (som vanligt), men nu så♥

YOGA

 
Ny grej för mig detta året är att jag yogar flera gånger i veckan här hemma. Dels för att jag vill öka min flexibilitet och rörlighet, men även för att jag behöver lära mig att andas och befinna mig i nuet. Just nu är det mest fokus på det fysiska och inte så mycket meditation men det kommer. Mitt mål för den här månaden är att kunna stå på huvudet och verkligen ha den lugna kontrollen att kunna göra det. Och JA det är lika svårt som det låter, haha! Men skam den som ger sig!!

SNART HELG!

 
Åh vill ha helg nu...men det är ju faktiskt bara morgondagen kvar! I helgen ska jag försöka fota en massa till bloggen så den slipper bli lidande nu när jag jobbar och pluggar så mycket. Har faktiskt möblerat om hela vardagsrummet plus köpt lite nytt om ni är nyfikna på att få se det? Jag är fortfarande kluven på om detta ska vara en modeblogg eller en kombo av både mode och inredning. Men har nog kommit fram till att jag kan blanda hejvilt haha, det blir nog bäst i slutändan. Försöker alltid tänka att jag vill ha en blogg som jag själv skulle vilja läsa. Tips! Nu ska jag på frukostrast (sitter på jobbet och bloggar...ooopssiii)

HAPPY SUNDAY

 
Söndag! Startade dagen med morgonyoga följt av bananpannkakor. Nu ska jag snart gå till tåget för att åka till älskade Göteborg. Där blir det lite shopping (kanske något från inlägget under?) och luncha med en vän. Vad ska ni hitta på idag?♥

INTERIOR

 
1. Lagerhaus 2. Lagerhaus 3. Indiska 4. House doctor 5. Lagerhaus 6. House doctor
 
Är väldigt sugen på en förändring i vardagsrummet. Ommöblering kanske sker redan till helgen. Jag passar på när sambon fortfarande är bortrest, haha! Jag skulle även vilja byta ut vissa prylar mot nya. Grönt är en färg jag vill få in mer. Ovan ser ni saker jag gärna hade ägt. Vi har i nuläget ingen matta i vardagsrummet då jag slängde ut den gamla dagen efter nyår. Hm...jag får tänka lite till på både möblering och eventuella inköp. Är det någon utav er som också känner för en förändring i hemmet

DETAILS

 

God morgon!
Trött tjej som skriver här. Var såå nära på att ignorera sista alarmet och sova en timma till! Min sambo åker till Rom idag (om tio minuter faktiskt), så han åkte hemifrån 02.45. Så jag låg liksom vaken mellan två och tre inatt. Tur jag kunde somna efter att han hade åkt. Så nu ska jag vara ensam här hemma en heeeel vecka! Hatar att vara ensam och framförallt sova ensam, så det blir veckans utmaning. Nu ska jag gå till bussen och åka till jobbet. Hoppas ni får en fin tisdag♥

FASHION NOW

 
Marinblått och svart. Funkar alltid. Känns uppklätt men ändå avslappnat. Eller vad säger ni?
 
Måndag och jag är ledig från jobbet (halleluja)! Har haft en bra dag och tagit tag i saker som jag verkligen behövde ta tag i. Har även diskat upp vårt giantiska diskberg och spenderat 1,5 timma på gymmet. Borde verkligen städa också. Borde..men jag tror det blir en stund på yogamattan istället och skakar av mig alla "borde" tankar och "måsten".

INTE MIN VECKA

Bild från strandpromenaden förra veckan.
 
Den här veckan har varit jobbig för mig då jag varit orolig och stressad vilket har resulterat i sömnlösa nätter. Men jag tror inte det är sunt att gräva ner sig i det negativa så jag tänker på det positiva istället.

Positivt med den här veckan:
+ Jag har verkligen kommit igång med träningen och varit på gymmet fem dagar
+ Det har varit en kort arbetsvecka
+ Jag har fått umgås med familj, pojkvän och bästa vän
+ Jag har kommit igång med min yoga

TULPANER

 
I lördags köpte jag årets första tulpaner. Älskar tulpaner och doften är underbar. Nu har dom dock växt till sig lite och står och spretar åt alla olika hål. Men det är bara fint! Nu ska jag byta om till träningskläder och hoppas på att kunna träna bort allt det negativa, haha. Hoppas ni har en bättre dag än mig♥

MIN PÄLS

 
En av mina reafynd på mellandagsrean. Från gina tricot för endast 199 kr. Älskar den! Nu har jag tre fluffiga och härliga pälsar. Kan inte få nog! Men nu känner jag mig ändå rätt så nöjd. Hade dock varit kul att ha någon päls som är mörkgrön eller pastellig. Jag håller ögonen öppna helt enkelt.
 
Igår hade jag och en vän filmkväll och jag fick äntligen se Frozen. Filmen alla har hypat och tjatat om hela hösten. Men den var faktiskt fin och helt okej. Nu ska jag strax bege mig mot gymmet för veckans andra träningspass och i eftermidag/kväll blir det middag hos pojkvännens familj! Imorgon drar jobb igång som vanligt igen så ska se till att njuta av dagen. PUSS

KNITTED SWEATERS AND TULIPS

 
Bildkälla: Pinterest.com
 
Stickade tröjor och tulpaner är vad som går runt i min skalle just nu. Köpte en bukett krispiga tulpaner i lördags också. Längtar efter våren och det är bara den femte januari. Men va tusan. Något måste man väl se framemot? Något annat jag ser framemot är sista helgen den här månaden. Då tar jag tåget upp mot Stockholm och en av mina bästa vänner♥ Så jag ska nog överleva den här månaden också, haha!

MASTER PLAN

 
I jul fick jag det här fina nagellacket från essie, "master plan". Älskar det!

Måndag och ytterligare två dagar ledigt. Så skönt! Tänkte kicka igång mina träningsrutiner den här veckan med start idag. Målet är att träna 4-5 dagar i veckan och kvällsyoga innan jag lägger mig 4 kvällar i veckan. Wish me good luck!

EVOLUTION

 
God morgon! Solen skiner idag också, så underbart. Jag har inga bestämda planer förrän på eftermiddagen då hela familjen kommer hit till oss för lite middag. Så fram tills dess tänker jag bara slappa. Försöka fota lite till bloggen och skriva ner saker jag vill uppnå det här året (har fortfarande inte gjort det). Hoppas ni får en härlig söndag♥

MINT GREEN

 
Bildkälla: här.
 
Inom en snar framtid vill jag ha väldoftande tulpaner på vardagsrumsbordet. Får sådana vårkänslor av dessa bilder och hoppas våren kommer tidigt i år. Jag älskar verkligen december men så fort det är över så vill jag gärna ha vår och sommar på en gång, haha! Samtidigt så vill jag inte att tiden ska rusa iväg utan att jag hinner fylla livet med värdefulla dagar.

BIRDIE

 
Fuskpäls, Gina Tricot. Transparant klänning, Monki. Skinnbrallor, H&M. Skor, Vagabond. Halsduk, Weekday.Väska, Zara. Nagellack, Essie (master plan).

God fortsättning på er! Hade ni ett bra avslut på 2014? Jag hade en av de bästa nyåren i mitt liv, så himla lyckat! Efter tolvslaget var det dans fram till halv fyra och jag blev trött, haha. Nytt år. Älskar den känslan. Ikväll ska jag och pojkvännen se Hobbit. Vad hittar ni på denna fredag? Och vad tycker ni om min outfit? 

RSS 2.0