Godkväll!

 

Godkväll! Har precis tittat på Top Model och nu står norska hollywoodfruar på i bakgrunden. Idag har jag bara slappat, skönt. Det var min matdag idag så jag lagade en jättegod kycklingpaj! Nu ikväll blir det ännu mer slapp!

Ha en bra kväll<3


Barack is my homeboy!

Kofta H&M

T-shirt shirtstore.se

Jeans cheap monday

 

 


Elin Kling

Jag är nog inte ensam om att tycka att Elin är sjukt snygg och vacker! Att hon vet hur man ska klä sig gör henne ännu snyggare.

 


Jag fick dagens ros hos söta mimmi idag! Gå in på hennes blogg!

 


Jag är kär!

799:-

scorett

 

Åh nu har jag hittat min kilklackssko! Har länge letat efter en snygg sko med kilklack men inte fastnat för någon direkt. Tills nu. Gick in på scoretts hemsida och fann den här skönheten, var längesen jg var inne på scorett så hoppas att den finns ute i butiken! Även om jag inte köper den måste jag prova den. Perfekt färg också.

 


31 maj 2010

foto: Claudia

modell: Jag

 

Godmorgon världen!

Ny vecka med nya friska tag, eller vad säger ni? Idag har jag inte mycket alls inplanerat faktiskt. Ska dammsuga mitt rum och sätta ut lite annonser på tradera hade jag tänkt.

Puss!


Alice in wonderland

Johnny Depp

 

Jag har precis kollat på Alice i underlandet med min familj. Dock inte i 3D, kan tänka mig att den är mysig att se i 3D då det är fina miljöer i filmen:) Den har ju fått massa kritik men jag tyckte att den var charmig och mysig. Sen att Johnny Depp är med och att Alan Rickman(han som är Snape i Harry Potter) är en utav rösterna gör den ännu mysigare! Någon som sett den? Vad tyckte ni?


Morsdag!

 

Ingen har väl missat att det är morsdag idag? Hur firade ni eran mor? Jag bakade kladdkaka, min bror lagade kvällsmat och sen så gav vi lite gåvor (se bild). Hon blev jätteglad, såklart.

Jag älskar min mamma<3


Snart så..

 

..är det midsommar, tro det eller ej. Jag vill vara ute i god tid i år så har redan börjat kolla på midsommarklänning! Dessa tre från nelly.com tycker jag var söta!


Snyggt!

Så himla snygg outfit! Älskar allting, från topp till tå!

bild från lookbook


Mina första glasögon!

Jag var 4 år när jag fick glasögon..fick välja vilka glasögon jag ville och föll för dessa lila med prickar på!:D

 

Hellu! Haft en bra helg så här långt? Jag har haft en jättebra helg! Idag har jag och Isak kastat frisbee, boll och haft gräskrig:D Så sjukt kul! Nu har han cyklat hem så jag ska städa lite i mitt rum hade jag tänkt. Vädret är grått så man får ju passa på att göra sånt då.


Pilhagen ikväll!

Skjorta vero moda

Kjol H&M

Strumpbyxor bikbok

Skor björn borg

 

Hej! Nu har jag lite bråttom faktiskt..ska cykla hem till Isak och käka kvällsmat! Sen cyklar vi in till stan, till pilhagen för att vara exakt. Där bjuds det på musik och mysigt folk. Ska även köpa morsdag present, har inte gjort det än..

 

Ha en bra lördag!


nelly.com

Skorna kommer från nelly.com, ge mig alla tre tack! Har du någon favorit?


Nagellack!


Godmorgon!
Igår var jättemysigt. Jag åt kvällsmat hemma hos Elin, räkor och vitlöksbröd, så gott! Efter så ska det låta och efterrätten gick vi ner till spa rummet nere i källaren! Lady Gaga och Kings of leon var med hos hela kvällen i högtalarna och det stank nagellack! Elin testade att måla leopardfläckar på mig, jag försökte mig på zebramönster men det gick väl sådär..Kul och mysigt hade vi i alla fall och vi har redan planerat ihop nästa beauty night! Då blir det ansiktsmask, smink, naglar, drinkar och partymusik!

Sådana här kvällar är underskattade! Nu ska jag måla mina tånaglar svarta!

Tjejkväll!

google

 

Om en kvart ska jag brumma iväg hem till Elin! Ska äta kvällsmat där och sen ska jag och Elin ha tjej tjejkväll! Vilket innebär, måla naglar, skvallra, äta godis och kolla på Gossip Girl! Vad ska ni göra ikväll?


Fredagens dresscode:

Kofta H&M

Skjorta Rut mfl.

Jeans MQ

Örhängen Gina tricot

 

Hej! Har haft en fullspäckad förmiddag. Var med Finn på barn rytmiken på ABF, så himla mysigt! Älskar danssalarna med, massa minnen. Direkt efter dte skulle mamma till sjukhuset så då följde jag med dit och hade lite koll på Finn, men Uffe var också med så jag satt mest på en soffa.

 

Snart ska jag in till stan med familjen (minus Oliver), vet inte riktigt vad dem ska göra där men jag hänger på. Orkar inte vara hemma och glo. Vi hörs senare! Puss<3

Godkväll!

Fotograf: Claudia
Modell: Jag

Godkväll på er! Har ni haft en bra dag? Jag har haft en helt okej dag. Jobbade min sista dag idag, får se när jag hoppar in nästa gång. När jag kom hem gräddade jag pannkakor till hela familjen och sen gick jag och Oliver till ankaret och köpte glass! Köpte även Marabou polka, så himla god!

Nu ska jag röja lite i lådor och papper här i mitt rum:D Hahah ja,jag tycker det är kul! Älskar att röja, slänga onödiga saker, få koll och ordning! Sån är jag;)

Ha en bra kväll<3

Vinnarna!

Grattis till er! Klicka på bilden för att komma till bloggen!


Paket!

shirtstore.se

 

Fick hem min T-shirt idag! Jag har precis läst ut boken som Barack Obama skrivit och efter det är jag helt såld! Diggar "Barry" som bara den, 200 kr gick t-shirten på.

Nu ska jag ut i det fina vädret och ta en kvällspromenad med Oliver! Slänger upp dem 3 vinnarna sen med!


Gårdagens outfit:

Tröja adidas
Jeans Filippa K
Halsband student present

Idag ska jag jobba sista dagen (dem behövde inte imorgon). Jobbar 12.30-17.00, helt okej tid...efter mellanmålet (15.30) går nästan alla hem så då går det snabbt tills man slutar.

Glöm inte att maila in era outfit bilder till [email protected], jag tänker utse Vinnare och inte Finalister. Orkar inte att folk ska hålla på och rösta denna gången. Så 3 vinnare utses ikväll!

Claudias fotoblogg

Förra veckan hade jag och Claudia roligt med kameran. Claudia är jätteduktig, tycker ni ska spana in hennes blogg:

http://cloudy.webblogg.se/

Klickar ni in er där får ni även se fler bilder på mig:) Och vem vill Inte se det?! Bilderna är större och bättre där med!

TÄVLING!!

 

TÄVLING!

Nu var det dags igen, var ju ett tag sen! Anmäl dig genom att skicka in en outfit bild på dig till min mail:

[email protected]

Glöm inte att skriva ditt namn och din blogg!

Utser 3 finalister torsdagkväll.

Lycka till<3


Godmorgon!

Ska iväg och jobba idag med! Sen direkt efter jobbet ska jag hem till Isak, där ska vi göra sushi! Om dem nu inte bangar och köper istället;) Så jag kommer inte kunna blogga på hela denna dagen/kvällen och imorgon(buhhuu). Jobbar imorgon med förstår ni men på kvällen är jag tillbaka!

Så se till att maila mig era outfit bilder:D

 

Puss!

 


Outfit inspiration:

forever21 friis & company nelly cocoo

 

Skulle lätt kunna gå ut i den här outfiten! Älskar klänningen, skorna..ALLT!

Sånt här gör jag när jag har tråkigt! Haha:)

Vad tycker du?


Hemma!

bildkälla: lookbook

Hej på er! Nu är jag hemma igen.

Min dag:

Det har gått jättebra idag, vilket var skönt. Barnen var snälla och man behövde inte göra så mycket. Första timman hade vi möte, sen var vi ute från ett till fyra. Det enda man ska göra är att gå runt och se till så dem är sams typ, vilket dem var! Man kände sig lite som ett fån när man bara gick runt där och inte gjorde någonting. Sen var vi inne och jag tittade på när dem spelade schack, målade och pyssla. Fick sluta 17.20 idag så det var skönt:) Av 40 barn var det 33 st idag. En hel del namn jag ska lära mig denna veckan kan man säga! Jag kan väl typ max 5! Haha målet är då att kunna alla på fredag!!

 

 


Jobba idag!

Godmorgon!
Idag ska jag vikariera som fritidspedagog för första gången i mitt liv, spännande! Lovar att alla barnen kommer driva med mig och vara skitjobbiga bara för att jag är nybörjare..hoppas inte..12-18 jobbar jag idag.
Önska mig lycka till!

Kofta Gina tricot
Shorts MQ
Leggings MQ

Hur ser en fritidspedagog ut egentligen? Hoppas dem godkänner denna outfiten! Haha:D

Dö Förkylning, DÖ!

Hej hej!

Jag är fortfarande inte frisk från min j*vla förkylning!!! Detta är 4:e dagen och jag måste bli frisk till imorgon. Har knarkat Kan Jang, ibumetin och näsdukar hela dagen. Har även sovit i 3 timmar om någon vill skriva ner det också.

Anledning till att jag måste bli frisk till imorgon är för att jag ska vikariera första gången i mitt liv. Inte så smart att sjukanmäla sig direkt då kanske? Nu råkar det ju vara så att dte är min låtsas pappa som är rektor men skitsamma, haha. Jag ska alltså jobba mån-fre nästa vecka, spännande! Bara det inte är allt för jobbiga ungar..

Ge mig den, tack!

american apparel

 

Diggar den här mintfärgen stenhårt!


Fynd!

Byxdress gina tricot

Skärp Ullared

 

Har glömt visa er min nya byxdress som jag fyndade på gina tricots rea för någon vecka sedan! För endast 30 riksdaler blev den min! Ordinarie pris var 300:-, så helt okej att köpa den för en nolla mindre.

 

Ikväll ska jag, Isak, Emelie och Elias mfl. på teater 3:ornas föreställning på Rosenfred! Ska bli roligt att se, blandade känslor att få komma till blackboxen med, nostalgi på högnivå! Efter föreställningen vet jag inte riktigt vad som händer men jag ska i alla fall sova hos Isak inatt.

 

Ha en bra lördag! Nu ska jag föna håret:D


Lördagens outfit:

Topp/klänning gina tricot

Shorts gamla jeans

Skärp Ullared

 

Sommar värme idag! Är fortfarande jätteförkyld, snyter mig varje minut känns det som. Ligger ute i solen och läser:)


Nytt i gaderoben!



H&M


Nya skor!

Vann ett par helt nya skor på tradera, skorna kommer ifrån nelly.com! Älskar dom verkligen.

Perfekta sommarparty skor!

Torsdag och Fredag sammanfattning!

Hej!
Igår var det kanon väder igen, wihoo är sommaren verkligen här? Klockan 11.00 kom en söt Claudia hem till mig. Vi åt glass och pratade i två timmar sen plåtade hon mig i cirka tre timmar! Busy day med andra ord.

På kvällen var det dags för estetkonsert och jag sammanfattar det som så att Linnea är klart bäst OCH snyggast. Dem andra var helt okej men när Linnea spelar eller sjunger blir jag smått förälskad.


Idag följde jag med min mamma och bror till ABF, han går barn rytmik där. Shit vad jag saknat den byggnaden! Bodde typ där under hela högstadiet när jag hade min lilla danskarriär! Trevligt att få träffa gamla danslärare och jag kommer nog unna mig en danskurs till hösten.

Efter det bjöd mormor på grillat som lunch, mycket gott. Sen så har jag legat på en filt ute i trädgården hela dagen och tyckt synd om mig själv. Jag har blivit jätteförkyld verkligen! Så denna fredag blir lugn..


PUSS!


Outfit inspiration:

cocoo forever21 isadora nelly

 

Älskar denna outfit jag pysslat ihop! Skulle man ta bort skorna till ett par låga skor skulle jag lätt kunna ha det till vardags också!

 

Vad tycker du? Fest eller vardagsoutfit?


Snyggt!

Bild från lookbook

Älskar hela outfiten! Sjukt snyggt med byxdress.


Mysig dag!

Jag har haft en kanon dag i det fina vädret! Varot ute från 10.00-17.00! Så nu känner man sig slö. Vad har jag gjort ute då? Kastat frisbee med Isak, ätit lunch ute i trädgården, promenad till affären med mamma och köpte glass, solat en timma och sen när Oliver kom hem kastade vi frisbee! Hur kul och mysigt som helst.

Kvällen har varit lugn, ätit godis och läst senaste SOLO. Nu är det dags för sängen. Måste ju orka med morgondagen!

Godnatt

Tisdagens outfit:

Solen och värmen har kommit till min stad också! Redan vid nio var det 19 grader i skuggan.

 

T-shirt MQ

Shorts zara

Skor din sko


OBS! INGEN TÄVLING!

Hej! Ville bara meddela att det blir ingen outfit tävling. Jag har helt enkelt ingen tid så den får vänta! Men tack ni som skickat in, sparar er till nästa tillfälle!

Outfit tävling! Anmäl dig!

 

TÄVLING!

Nu var det dags igen, var ju ett tag sen! Anmäl dig genom att skicka in en outfit bild på dig till min mail:

[email protected]

Glöm inte att skriva ditt namn och din blogg!

Utser 3 finalister torsdagkväll.

Lycka till<3


 

 


Ny ring!

Vann en snygg ring på tradera. Tyckte den turkosa ringen inne på H&M såg rätt så plastig ut och vem vill ha likadan ring som alla andra? (ringen jag har på headern)

 


Håkan Hellström bokad!

Nu har jag bokat biljetter till Håkan Hellströms konsert den 6 november i Scandinavium! Biljetterna släpptes idag, vilket jag visste, hade t o m skrivit upp det! Men självklart glömde jag av det så alla ståplatser var slut!! Herregud, biljetterna släpptes ju klockan nio! Men sittplatser är bättre än ingenting tycker jag:D Ofta jag kommer sitta still;)

 

Någon mer som ska se honom på hans mini turné nu i höst?


Outfit inspiration:

gina tricot H&M forever21


 

Snygg enkel sommaroutfit jag skulle kunna tänka mig! (Men nu har ju inte västkusten fått varken vår eller sommar så den här outfiten får vänta..)

Skulle du kunna bära den här outfiten?


Måndagens outfit!

Sjal Indiska. T-shirt MQ. Jeans Vero moda. Smycken SNÖ & H&M.


I'm back!

 

Heej!

Det var inte igår, hoppas allt är prima med er! Ny vecka, ny dag och nya möjligheter. Vädret är grått och idag ska jag få lite saker gjort. Ska börja med att fylla i blanketter. Hade tänkt mig att vikariera i höst så då är det en massa blanketter som ska fyllas i! Ska även sy lite och få småsaker gjorda. Borde cykla in till stan och hämta ut P-pillz, tog sista idag..men vem orkar det?!

 

I helgen har jag kört med sjal i håret! Tummen upp eller ner?


Snart så..

..kommer jag börja skriva här igen. Ny header! Vad tycks?
(nej jag är inte naken)

Måndagens planer..

Hallå hallå!
Sol idag, yes! Men det blåser, skitsamma. Nu på förmiddagen var jag hos mormor och fikade med glass. Riktigt gott var det. Har även postat lite saker och fyllt på mobilen med pengar. Om en timma ska jag cykla in till stan. Ska gå in på Café Ströget och hoppas på att chefen är där så jag kan få min lön, för den dagen jag provjobbade. Ska även in på Sakura thai, där jag ska jobba i sommar och säga att jag är borta en vecka i juli. Så idag ska jag få saker gjort, skönt. Efter det ska jag träffa Isak och vi ska ta en runda på stan och sen fika:) Vi har inte setts på 3,5 dag så nu är dte på tiden att ses! Ikväll är det jag som står för kvällsmaten. Så det blir kålpudding! Låter sjukt äckligt men det är så gott! Älskar kål^^

Får se om det blir fler inlägg idag, funderar på att ta en bloggpaus t o m. Men vi får se vad som händer.

Dagens:

Kofta gina tricot (jag älskar den här koftan om ni inte märkt det). Linne MQ.

Shorts, avklippta byxor. Halsband Indien.


Vinnaren!



http://sweeetassuger.blogg.se/

GRATTIS!

 


Tja spegeln!

Har precis kommit hem från söndagsutflykten! Vi var på Öströö fårfarm och kollade på lammen. Bilder kommer upp sen. Nu får ni en titt på outfiten:D

Kofta gina tricot. Klänning gina tricot. Skinnjacka H&M. Sjal Indien.


Håkan Hellström fyller 10 år..

...som artist! Just idag för 10 år sedan släppte denna underbara artist sin först singel, Känn ingen sorg för mig Göteborg! Helt sjukt vad tiden har gått fort! För 10 år sedan var jag 10 år och lyssnade inte på Håkan, men det gjorde min mamma! Så han har alltid funnits där. Det var väl inte förräns 5 år senare jag blev ett fan:)

Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

Lyssna och njut!


Lugn kväll

Nu är jag nyduschad och fräsch! Redo för att mormor och hennes man ska komma hit om 20 minuter på middag! Min bror har stått och lagat mat nu ett tag, luktar gott kan jag meddela! Det såg ut att bli kycklingfilé och potatishalvor. Till efterrätt blir det kladdkaka, glass och melon:)

Vad ska ni göra ikväll? Festa natten lång? Eller mysa under en filt framför tv:n?

Skjorta Rut mfl. Avklippta Vila byxor. Smycken H&M, Gina tricot och Indien.


Lördag

Godmorgon? Lite väl sent kanske..Jag har varit så sjuuukt seg idag! Har bara legat i min säng och läst, läst tills jag somnade. Så nu har jag sovit i 2-3 timmar. Inte allt för spännande lördag med andra ord! Men om två timmar kommer min mormor och hennes man hit på middag. Min bror fyllde ju år i torsdags så dem kommer hit och firar honom:) Just nu snyggar jag till mina naglar. Bild kommer upp sedan på kvällens outfit.

Har ni haft en roligare lördag?

RÖSTA!

Denna fredagkväll är jag hemma med familjen,vi har ätit tacos ikväll, GOTT! Snart blir det tv tittande med familjen:)

Vi hörs imorgon!

Rösta på veckansblogg:)

RÖSTA!


Fredagens dresscode:

Topp H&M. Jeans Vero moda. Skärp Ullared. Smycken gina tricot och H&M.

Modevisning del 2!

Här kommer andra delen utav modevisningen jag var på i tisdags! Denna gången visar jag duktiga Emmas kreationer som hade tema Afrika! BILDBOMB! Titta och njut:)

PROJEKTARBETET:

(Afrikansk balklänning)






Emma!

Markus gillade det! Jag också:D

Finalisterna!

1.

http://sweeetassuger.blogg.se/

 

2.

http://mandelstrom.webblogg.se/


3.
http://lienes.blogg.se


4.
http://girlysworld.blogg.se



5.

http://elselinn.blogg.se




GRATTIS!

Ni är finalisterna till Veckansblogg tävling! Nu är det upp till er vem som ska få vinna detta och får äran att vara länkad på min blogg i en hel vecka!!

Ni får rösta endast en gån, jag ser ip-adresser!

Vinnaren utses söndagkväll!

Lycka till<3















La Bohéme!

Igår efter kvällsmaten körde vi upp till Göteborgsoperan för att se operan Bohéme. För er som inte vet är det en opera på fyra akter av Puccini. Handlar om fyra unga konstnärer, om deras fattiga liv i Paris. Samt kärlekshistorien mellan Mimi och Rudolfo. Sjukt bra var den oc jag grät på slutet kan jag meddela. Operan är på italienska så man fick lite ont i nacken för att man var tvungen att kolla på textrutan hela tiden. Helt klart en sevärd opera!

Jag hann aldrig lägga upp min outfit igår så gör det nu istället! Ska även utse finalisterna nu i förmiddag!
puss!

Kavaj JC. Linne MQ. Jeans MQ. Smycken Indien.


anmäl er!

hallåå, jag har haft fullt upp heela dagen och nu ikväll ska vi upp till göteborgsoperan och se en opera:) så jag är inte hemma förräns runt elva, halv tolv. Men nu när jag inte är hemma får ni inte glömma anmäla er till veckansblogg tävling!!! Utser finalisterna ikväll eller imorgon morgon.

Anmäl dig här!

Ljusa muffins..

Nu har jag och Finn (min lillebror) bakat äpplemuffins! Luktar jättegott i hela huset nu. Följde receptet och allt var frid och fröjd tills jag skulle ta ut dom...Så är dom jätteljusa! Och så kommer jag på att har man varmluftsugn ska man ju höja graderna 20-25 grader..det gjorde jag aldrig:P Men va tusan! Bättre att dom är ljusa och goda än rätt färg men torra? Eller vad säger ni? Tanken som räknas och jag hoppas att min bror tycker om dom i alla fall!

(Det är smuldeg ovanpå, om ni ville veta)


Just nu..

..står jag i köket, John Mayer spelas i högtalarna och jag har precis satt på ugnen! Här ska det göras muffins:D

Önska mig lycka till! Bilder kommer upp sen:D

Grattis Oliver!

Godmorgon!

Strålande väder ute, hoppas det blir varmt så man kan sola lite sen:D Nu på förmiddagen ska jag plocka iordning i mitt rum, platta håret och kanske baka något..
För idag fyller min lillebror 18 år!!! Wihooo grattis till honom:D



Är vi lika?

Älskar smyckena!

Åh jag tycker smyckena är sjukt snygga, vill ha halsbandet!

http://www.fashiontoast.com/

VECKANSBLOGG TÄVLING!

VECKANSBLOGG!

Nu kör vi igång en veckansblogg tävling igen tycker jag! Eller vad säger ni? Kommentera bara att ni vill vara med så utser jag fem finalister imorgon kväll:D

Lycka till!

Lilla My

Hej på er! Precis hemkommen från min kära mormor. Jag, mamma och min yngsta bror åt lunch där idag, mysigt och gott. Nu ska jag fortsätta läsa i min bok!

Har "lilla My" frisyren idag,en boll mitt på huvudet. En titt på dagens outfit:

Sjal Indien. Jacka (NY!) MQ. Topp MQ. Kofta Gina tricot. Leggings Ge-kås. Smycken Indien.


Modevisning del 1

Tänker dela upp modevisningsbilderna i flera inlägg, blir så sjukt mycket bilder annars! Börjar med Emelie<3
Titta och njut! Bildbomb!

12 LP-skivor

836 grillpinnar

914 tepåsar

Sötaste<3

Hemma!

Puh, nu är jag hemma igen:D Haft en jättebra kväll och modevisningen var sjukt bra! Dem var så duktiga allihopa:) Jag tog 268 bilder sammanlagt och tänkte lägga upp några imorgon. Inte alla dock!
Nu ska jag varva ner lite, äta ett äpple och sen lägga mig och sova.
Hoppas ni haft en bra kväll<3

Kvällens outfit!

Om en halv timma ska jag cykla och möta upp Manda. Vi ska äta kakor och prata en massa innan vi går på estet treornas modevisning klockan åtta! Idag är mitt hår Inte rakt!
En titt på kvällens:

Byxor MQ. Tröja gina tricot. Smycken H&M,gina tricot och Indien.


Nya jeans!

Har ju glömt att visa er dom snygga jeansen jag köpte inne på Mq i söndags!
Ni får se dom i sin helhet sen när jag lägger upp dagens outfit lite senare:)

Tadaaa:


Lukat rabatten!

Tänkte göra mamma glad idag. Hon klagar på att hon inte hinner med trädgården nu för tiden, så jag var duktig och lukade lite i rabatten! Gjorde nästan hela rabatten men sen började det blåsa upp jättemycket så då orkade jag inte mer. Känner mig duktig som gjorde lite i alla fall, och mamma blev glad:D

Nu ska jag läsa i min bok, är på sidan 760 av 940! Snart har jag läst ut den. Ska se om det är lite vindstilla på altanen..solen är ju framme idag med:D

Före:

Efter:


4 maj 2010

Godmorgon! Vaknade upp hemma hos min älskling i en varm säng. Så nu på morgonen har vi myst och tagit det lugnt. Är nu hemma och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får se, något blir det alltid!

Haha inatt vaknade jag av att Isak pratade i sömnen och gick i sömnen! Trodde att han drev med mig först, men imorse när jag frågade om han kom ihåg när han stämgde av tv:n inatt,kom han inte ihåg det! Tycker dte är lite läskigt med folk som går och pratar i sömnen..det är så konstigt?

Nu ska jag ta tag i mitt liv! Hoppas ni får en bra tisdag! Har ni tips på vad man kan hitta på ,skriv gärna!


Update: Fa-an min farmville funkar inte!! Jag som höll på att skörda! Nu kommer allt dööö:(
Haha är jag den enda som fortfarande håller på med farmville? xD

Sitter hos Isak!

goodkväll på er! sitter här hemma hos isak. hade lite tid över så varför inte skriva ett litet inlägg? har kollat på top model. har fortfarande ingen favorit! jätte tråkigt, vill ju ha en jag hejjar på! Hejar DU på någon?

Nu äter vi chips,gott! Ska attackera Isak med pussar nu;)
Ha en bra kväll<3

Mot Isak!

Hej hej! Om tio minuter ska jag cykla hem till Isak! Där bjuds det på tacos och senare top model. Solen har varit framme hela dagen och det är så det ska vara tycker ja. Har börjat blåsa upp lite nu bara men skitsamma!

Idag har jag suttit ute på altanen nästan hela dagen och läst, samtidigt som jag har solat. En lugn dag med andra ord, skönt:)

Vad ska ni hitta på ikväll?

Ny klänning!

En titt på dagens outfit:

Klänning Gekås. Bolero MQ. Jeans Gina tricot. Smycken Indien.


Nytt nagellack!

Köpte ett laxrosa nagellack igår, 10 kr, helt ok!

Plattång!

Godmorgon! Strålande fint väder idag också:D Hoppas det är så här fint väder fran till oktober nu, haha!
Igår plattade jag mitt hår med plattången jag köpte på Gekås! Här är resultatet:


 

Ser ni någon skillnad?;)



Rubrik.

Denna kvällen har varit lugn, skönt. Jag har plattat mitt hår ikväll! Mitt hår kan inte bli rakt, rakt, om ni förstår vad jag menar men skillnad blir det kan ta kort och lägga upp imorgon om ni vill! Tänkte även lägga upp allt jag köpte idag:)

Nu sitter jag och lyssnar på Lady Gaga, är avundsjuk på alla som kommer få se henne nästa vecka! Tror hennes show kommer bli grym! Kan det bli annat?

Snart är det dags att skriva dagbok och läsa innan jag somnar!
Ha en bra kväll:)

VINNAREN!

 

http://stylings.blogg.se/


Grattis Angelica! Du får nu vara länkad på min blogg i en hel vecka! Grattis, grattis.
Nästa vecka blir det ny tävling, så håll utkik!

Min underbara söndag!

Hej!
Sorry för dålig uppdatering men så är det ibland. Sen så är det sjukt fint väder ute så vem sitter framför datorn då?

Min dag började med att hela familjen hjälptes åt med städningen. Tog bara en timma när alla hjälpte till, skönt. Väckte Isak och sen drog jag, min familj och Isak till Ge-kås! Så nu är man pank..haha! Hittade en fin klänning, rosa nagellack och en plattång inne på gekås som jag kan visa er senare:) Köpte även en vår/sommarjacka och ett par jeans inne på MQ! Gick till munkvagnen där Johanna jobbade, åt munkar och underhöll henne.

När vi kom hem igen cyklade Isak hem och jag började att platta mitt hår. Efter lunch drog hela familjen ut till trädgården, jag och Oliver fotade lite och det var varmt och skönt! Mysigt också^^

Nu sitter jag här lite halvt seg men jag ska svara på alla komentarer, publicera veckansoutfit och sen fortsätta platta mitt hår! (jag har en del hår så det tar inte bara 10 min direkt;) ).

Årets första vårhopp!



Rosa

Kofta gina tricot. Linne MQ. Shorts Vila. Halsband Indien. Ring gina tricot.

 

Vad tycker ni om dagens outfit idag?

 


1 maj!

Godmorgon på er! Första maj och allt:D Känns otroligt skönt måste jag säga! 1 maj= maja!= picknick ute i naturen med nära och kära! Nu suger vädret och det är grått så jag och Isak ska ha picknick på våran inglasade altan. "maja" är ett måste 1 maj. Nu sitter jag här och lyssnar på älskade Håkan<3


Håkan Hellström – Visa Vid Vindens Ängar

RSS 2.0