Chokladfondant!

Godmorgon på er!

Idag var det svårt att gå upp, hade velat sova längre. Men det hinner jag inte med idag. Om en kvart ska jag cykla till min pojkvän och göra chokladfondanten vi ska äta ikväll! Egentligen ska den stå i frysen över natten men vi tror på att det kommer bli lika bra bara den får stå där i 9 timmar!

Idag kommer jag verkligen ha fullt upp! Vi har skjutit upp med att handla inför nyår till idag! Så det måste göras så fort efterrätten är klar. Jag ska försöka blogga någon mer gång under dagen!!

Vad ska ni göra idag? Årets sista dag och allt!


Kalkon middag!

Nu har jag precis kommit hem från mormor. Klockan fem åkte vi dit, först bjöd dem på glögg och pepparkakor, sista gången för i år! Sen var det dags för en jättegod kalkon middag! Hur gott som helst verkligen. Sen kom tomten:D Jag fick en fin berlock till mitt Thomas Sabo armband. Ett "N" med strass på. Efter det skulle man äta ännu mer, nämligen mormors goda plommon paj med vaniljsås! När man käkat det var man bra mätt vill jag lova. Så då la vi oss i sofforna och bara var mätta. Det gick kanske tio minuter sen var godiset framme!
Det har varit en jättebra och mysig kväll. Jag blev glad utav min julklapp också:)

Dagens:

 

Randig klänning: H&M

Cardigan: H&M

Örhängen: SNÖ (en utav julklapparna från Isak)


30 december

Hejsan!

Igår var jag, Isak, Lisa och Calle på bio. Vi såg Avatar i 3D. Rekommenderar den verkligen! Jättemysig film och dte var första gången jag såg en i film i 3D.

Nu ska jag sätta mig och försöka få ihop ett bra cv. Sista ansökningsdagen är imorgon så jag måste skicka in den idag! Men jag tycker det är så svårt att börja. Första meningen liksom. Sen har jag inga problem med att säga en massa positiva saker om mig själv! Haha!

Jag var ju i Göteborg i måndags och skulle kolla rean men jag hittade Ingenting! Kollade rean här hemma igår men det var samma sak, ingenting var värt att köpa. Tror det har att göra med att jag ska åka iväg om 2 veckor och vet att jag inte bör slösa pengar! Så det var ju bra att jag inte hittade något då.

Nej, tillaka till att skriva cv nu.

Ha en bra dag!

Göteborg

Godmorgon!

Idag var jag duktig som gick upp 09.05. Hade satt klockan på 08.50 men en kvart hit och dit vad gör det? Snart ska jag ta mig en dusch och äta frukost. Idag klockan 12.34 ska jag, Isak, Lisa och Calle ta tåget upp till Göteborg för att kolla in mellandagsrean. Ska försöka att inte köpa allt för mycket eftersom jag drar till Indien om 2,5 vecka. Kan ju vara roligt att köpa något därnere med. Men presentkortet på H&M jag fick i julklapp kommer nog till använding!
Jag är osäker på om jag hinner skriva mer idag, det blir till kvällen i så fall. Men en dagens outfit kan jag alltid slänga upp:D

Ha en bra dag<3

Att ha mål här i livet

Enligt mig är mål något bra att ha. Jag sätter upp mål för att kunna ha något att se framemot och för att komma någonstans här i livet. Man får inte sätta upp för höga mål, det är ju inte roligt att bli besviken för att man inte kan uppnå sina mål. Eller hur? Nivån på mina mål är varken för lätta eller för svåra. Men jag skriver även ner mål som jag vet jag kommer kunna uppfylla, bara för att jag älskar känslan när man kan bocka av! Underbar känsla att ha klarat av något!

Jag tror att utan mål skulle vi inte kunna leva. Man måste ha något att kämpa för. Annars går det ju dåligt för en och man lever ett väldigt tråkigt liv.

Jag har precis skrivit ner en massa nya mål. Skriver alltid ner nya mål till nyår. Jag har nog skrivit ner 25 mål än så länge! Det lär ju komma fler. Det är om allt möjligt. Bloggen, min pojkvän, kompisar, resor, jobb och andra privata saker. Målet med mina mål är att de ska vara uppfyllda innan nästa nyår.

Brukar ni sätta upp mål? Har ni nyårslöften?

Här ser ni mig in action;)


Anna Ankas jul..

Idag gick jag upp sent, halv tolv. Inte bra! Okej om jag skulle varit ute igår eller nåt men nu var det för att jag började kolla på Anna Ankas jul på tv3 play. Varför?! Så kunde jag inte sluta kolla!! Det är inte ens bra men ändå sitter man där och kollar.

Jag måste skärpa mig med bloggningen nu med! Har varit dålig nu under julhelgen men det hoppas jag att ni har förstående för?

Idag har jag inga som helst planer förutom att plocka upp här i mitt stökiga rum..ska även skriva ett cv som ska skickas iväg innan nyår!

Vad ska ni hitta på? Fynda på mellandagsrean kanske?:)

Kollat på film!

Hej på er!

Jag har kollat på film hela kvällen tillsammans med min familj. Först blev det Slumdog millionarie. Mycket bra film! Rekommenderar jag verkligen. Extra roligt med filmen är ju att den utspelar sig i Mumbai dit jag ska åka!
Nästa film var Into the wild som också är en superbra film! Med andra ord har jag haft en mysig Annandag:)

Har någon utav er sett filmerna? Vad tyckte ni?




God jul!

God jul fina läsare! Hoppas eran julafton blir hur mysig och rolig som helst! Ät mycket mat och skratta mycket!
Jag återkommer ikväll<3

Uppestittarkvällen!

Nu är jag redo för uppesittarkväll känner jag! Har precis duschat och gjort iordning mig, julskinkan kokas och mamma kokar tomtegröten inför imorgon. Nu känner man att det är dagen innan julafton:D Klockan sex kommer Isak hit. Vi ska äta janson och prinskorv, smaka på julskinkan och vörtbrödet. Sen 19.30 blir det självklart bingolotto och en massa julgodis:)

Ska ni spela Bingolotto?
Hur ser eran kväll ut?


Här får ni en outfit på mig också:



Såhär snygg är jag efter duschen!

Lackleggings: Ge-kås
Cardigan: H&M
Linne: MQ

Vad önskar du dig?

Imorgon är det dags för tomten att göra entre'! Ingen aning om vad jag kommer få i julklapp för jag har inte önskat mig något speciellt. Kanske man får en sån här snygg klänning från forever21? Tror inte det men jag hade inte tackat nej!

 


Åka pulka!

Godmorgon på er:)
Idag är det dan före dopparedan! Åh jag kan inte fatta att det faktiskt är uppesittarkväll ikväll och julafton imorgon, det har gått så fort! Det är ju detta jag sett framemot hela hösten. Hahha, det är det enda som är mysigt med hösten/vintern, sen får det gärna bli vår igen.
Nu direkt efter frukost ska jag och min familj åka lite längre in i landet och åka pulka:D Minstingen har ju aldrig gjort detta så det ska bli roligt att se hans min när han får åka första gången!

Vad ska ni hitta på idag?

Sovdags!

Jaha kära läsare, nu ska jag snart krypa ner i min varma goa säng. Längtar jätte mycket till imorgon:D Uppesittarkvällen ju. Den är minst lika mysig som julafton tycker jag. Det har snöat mycket här nu så jag hoppas det fortfarande ligger kvar imorgon när man vaknar! Så man kan göra snölyktor, snöänglar och ha snöbollskrig:D

Ni får sova så gott så hörs vi imorgon<3

Snygga skor!


Snygga festskor nu när det är snö och kallt! Vad tycker ni? forever21.com kan ni hitta dessa:)

Julstädningen klar!

Åh vad skönt. Nu är julstädningen klar! Så fruktansvärt tråkigt att städa men så otroligt skönt när det är klart! Eller vad säger ni? Det har snöat jätte mycket här hela eftermiddagen:D Tjohoo kanske får en vit jul trots allt. Känns som att hela Sverige varit täckt av snö hela december utom vi, så nu är jag glad att vi också fått snö:D Kvällens planer blir nog att bara slappa järnet. Sov fruktansvärt dåligt inatt och jag kommer nog lägga mig tidigt. Behöver sova själv inatt!

Puss<3

Fotografen Sally Mann







Inspiration

Dagens:



Tröja: Carlings (pojkvännens tröja)

22 december

Hej på er!

Nu är det bara 2 dagar kvar till julafton:D Är ni klara med allt inför jul? Jag har julstädning kvar och det är vad jag ska göra idag! Inte alls roligt men skönt när man är klar. Ska ta en sväng förbi affären med och köpa en bingolott till imorgon! Imorgon är det ju uppesittarkväll och vi brukar alltid spela bingolotto. Myisgt tycker jag:)

Vad ska ni hitta på idag då?

Jag kan ha tofs!

Nu ska jag cykla till Isak så det blir inget mer skrivande idag! Här får ni en titt på hur jag ser ut idag. Är så glad att jag har fått så långt hår så jag kan ha tofs!

 

Jeans: Vero moda

Kofta: H&M

Linne: MQ


Inspiration

Älskar väskan, vad tycker ni?

fashiontoast.com

Tack Johanna<3

Hej! Nu har jag kommit hem igen. Eller ska jag vara helt ärlig har jag varit hemma i två timmar snart men jag har umgåtts med minmor. Vi har spelat Fia med knuff, det var riktigt längesen!  Fikade ju med Johanna idag och vi bytte julklappar. Jag blev jätteglad! Vi hade sagt max 50 kr för båda är fattiga kring jul men man vill ju ändå ge något symboliskt. Hon blev glad av mina klappar med så det var skönt. Haha, Johanna är den lättaste att köpa julklappar till så jag var inte så orolig:)

Fick allting i en jättefin presentpåse! Ja ni ser säkert vad det var jag fick men för er som inte ser, så är det oboy i burken och ett litet recept! Så man ska alltså ha grädden och polkagriskäpparna och chokladen i den varma chokladen! Sen har Johanna gjort fina kort som jag kan hänga i julgranen:)


Sista sprutan!

Godmorgon på er<3
Har precis kommit hem från kliniken där jag tog min sista spruta innan resan! Nu ska jag bara ta två shots dukoral sen är jag redo för att åka. Idag ska jag luncha med Johanna klockan tolv, vi ska byta julklappar:D Alltid lika spännande. Bara Johanna tycker om mina klappar så är jag nöjd. Jag blir glad för det mesta. Så innan min buss går in till stan (11.34) så ska jag ha hunnit duscha och fixat i ordning mig.

Vad ska ni hitta på idag?

Bild från i lördags.

Det snöar:D

Wiiiiee:D Snön har äntligen kommit! Det snöar jättemycket och snön lägger sig:D Jag är så sjukt glad^^ Äntligen fick jag min snö! Nu ska det bara snöa i 4 dagar så man får en vit jul:D Älskar snön verkligen! Nu ska jag och min bror gå ut på en liten promenad och njuta utav snön.

4:e advent!

Hej på er!
Sista advent idag, nu är det inte många dagar kvar:) Har ni köpt alla julklappar? Det har jag och det är otroligt skönt tycker jag! Dagens planer är att först och främst plocka upp i mitt rum, därefter börja med julgodiset! Jag började på det lite igår men idag ska det göras ännu mer! Julmusiken ska vara på hög volym och det ska vara julstämning på högsta nivå! 4:e advent och allt.

Hur ser eran dag ut? Har ni kanske tips på gott julgodis?

Paris

lookbook.nu

Mål uppfyllt!

Har ju glömt berätta att jag uppfyllde mitt mål med min blogg igår. Jag hade ett mål med min blogg innan nyår och det var att få 100 besökare:) Detta hände igår:D Blev till och med mer än hundra personer! Jag blev jätteglad och hoppas att jag får se er här varje dag nu:) Har ni åsikter om min blogg är det bara till att skriva det! Vill ju självklart att bloggen ska bli bättre:) Tycker ni jag missar nåt?

Lista!

Hittade den här listan på cosmopolitan.se
Har man tråkigt får man svara på sånt här!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?: Ja
3. Är du uttråkad?: Nej
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Nej
6. Är du cool?: Absolut
7. Är du från Irland?: Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej, men stark attraktion till varandra. Det är inte samma sak.
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: haha ja
7. Är du kär?: Ja
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: har inget längre, men bilddagboken
2. Hår eller ögon?: Hår är viktigt
3. Katter eller hundar?: Hundar (och min förra katt Harry<3)
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästa vänner
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola, lätt!
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Båda, beror ju på vilket humör man är på!
7. Pengar eller lycka?: Lycka såklart
8. Dag eller natt?: Dag
9. Msn eller mobil?: Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit nåt?: Säkert
3. Gjort nåt du ångrar?: Ja
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja
6. Ätit en hel tårta?: Nej, men den dagen kommer säkert:P
7. Gjort bort dig offentligt?: Har jag säkert
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Ett ex är ett ex.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja
10. Velat försvinna?: Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Var nog i förrgår
2. Telefonsamtalet du fick: För någon timma sedan
3. Personen du var med: Familjen
4. Roligaste grejen som hänt: Haha jag och mamma hade kul på donken tidigare ikväll!
5. Personen du smsade: Isak
6. Personen du tänkte på: Claudia(funderar på om vi ska fota på måndag)
7. Du skrev till på myspace: Oj sist jag skrev där var nog för 3 år sedan:P
8. Du kommenterade: Nån blogg
9. Du tillbringade natten med: Isak
10. Du kramade: Mamma


Grattis!

Idag fyller min låtsas pappa år, grattis Uffe! Det ska firas med restaurang klockan sju. Johns place, världens godaste mat. Om 25 minuter ska vi åka till mormor som ska få ta hand om minstingen i familjen. Jag tänker ta med mig kameran ikväll så har ni tur lägger jag upp lite bilder senare;)
Vad ska ni göra ikväll?
Här får ni min outfit för kvällen med:)





Skjorta: Vero moda
Halsband: SNÖ (fått utav Isak)
Skor: Wedins

Julgranen är inne!

Hej! Har haft fullt upp idag så jag har inte hunnit med så många inlägg. Började dagen med att gå upp klockan tio! Wiee framsteg:P Brukar bli klockan elva annars..
Sen har jag passat min bror i 2 timmar med min andra bror. När mamma och Uffe väl kom hem hade dem med sig en gran:D Så vi har klätt julgranen och det blev genast mysigare i huset och mer julkänslor. Efter det satte jag igång med julgodiset! Allt är inte klart så vi ska fortsätta imorgon:)
Har ni haft en bra lördag? Vad hittar ni på?


Så snygg!

Dagens inspiration från mig idag! Bara Blake Lively kan bära dessa kläderna så det ser snyggt och sexigt ut!
Eller vad tycker ni?


Solo

Jag har haft en jättemysig fredagskväll, hoppas att ni också haft det?:) Nu ska jag krypa ner i min säng med senaste nr utav Solo. Ska försöka gå upp tidigare än elva imorgon också. Ingen speciell anledning egentligen, bara det att jag inte vill sova bort hela förmiddagen:)

Sov så gott nu alla så hörs vi imorgon<3

Middag

God kväll på er! Jag har precis fixat iordning mig inför middagen! Min mormor och hennes man ska ju komma hit ikväll och äta. Det ska bli mysigt. Så ikväll blir det en lugn men mysig kväll! Hoppas ni får en bra fredagskväll!



Kofta: H&M
Klänning: H&M

Fredag

Hejsan!
Vad hittar ni på? Idag har jag rensat i min bokhylla. Riktigt skönt tycker jag. Jag har inte gjort så mycket mer idag faktiskt. Snart ska jag göra iordning mig inför kvällen. Min mormor och hennes man ska komma hit på middag, trevligt. Vi ska käka krabbpaj tror jag:)
Vad ska ni göra ikväll?

Indiska



Jag älskar verkligen kappan! Koftan är också mysig:) Ja tack säger jag till detta!

Dagens inspiration:

Jag börjar dagen med att ge er lite inspiration så här i vinter kylan. Jag ska försöka ge er en inspirations bild varje dag:) Hoppas detta uppskattas?
Denna tjejen har en väldigt mysig outfit tycker jag! Vad tycker du?

http://lookbook.nu

Godnatt på er!

Sitter hemma hos Isak och tittar på Simpsons filmen. Tidigare ikväll åt jag grymt god spagetti med köttfärssås som Isak lagat! Han kan det där med mat. Sen har vi passat Eddie:) Blir ett kort inlägg, ville bara säga godnatt till er:)

Godnatt<3

Dagens:

Snart ska jag sticka iväg till min kära pojkvän. Här får ni en titt på min outfit! Vad tycker ni?






Idag kom pippi tröjan fram som min mormor stickat, avklippta jeans och höga tjocka strumpor, ringen har jag fått i present, älskar den!

Kallt!

Sitter här och fryser. Händerna är iskalla. Har ont i magen med! Jag tror att jag ätit för måna pepparkakor idag. Har nästan ätit upp en hel burk hemmagjorda pepparkakor:D Har precis slängt iväg ett sms till Isak. Ska till honom senare idag. Mysigt! Kommer bli väldigt kallt att cykla dit bara :S Tror det är -6 grader ute! Brr
Ingen snö har vi heller:(

Dagens inspiration:


fashiontoast.com

17 december

Ja nu går det fort till julafton. Det har äntligen börjat snöa här:D Tror ju inte att det kommer lägga sig för det är strålande solsken, men ändå! Vaknade sent idag igen. Jag måste verkligen vända på dygnet. Fastän jag inte har något att göra om dagarna behöver jag inte missa hela förmiddagen! Skärpning på det.
Idag är det städdag här hemma och jag ska sätta igång direkt hade jag tänkt. Vill bara få det gjort. Sen senare kanske jag skulle leka med Stina men hon mådde inte bra igår så vi får se vad som händer.
Vad ska ni göra denna torsdag?

Jättedålig bild på mina naglar men såhär ser det ut:)

Goder afton

Nu har jag kommit hem ifrån staden. Naglarna blev jättefina men jag känner mig smått handikappad i så långa och fina naglar. Men jag hoppas att jag vänjer mig snart. Vill verkligen att dom ska hålla till nyår med:) Jag får ta det lugnt med dom. Har haft en mysig kväll. Emma var här innan vi fixade naglarna och vi snackade självklart om Indien. Planerade inte så mycket men nån dag efter nyår ska vi verkligen sätta oss ner och göra upp en någorlunda plan för första veckan och så.
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på paradise hotel på tv6 play. Kan inte hjälpa det men jag är fast.

Godnatt<3

Fixa naglarna!

Godkväll!

Vad gör ni?:) Jag har precis tagit en dusch, så nu är man fräsch! Ikväll ska Emma komma hit, vi ska planera ännu mer inför våran Indien resa. Vet inte riktigt vad vi ska planera men..Sen 20.40 har vi tid hos Jessica. Hon ska fixa till våra naglar. Det är första gången jag låter mina naglar bli fixade utav en professionell så det ska bli hur kul som helst:) Så har man snygga naglar till jul och nyår:) Brukar ni fixa era naglar?

Här får en dagens outfit:



Kör en svart outfit idag igen! Men jag känner mig så bekväm i svart:)

Klänning: Gina tricot
Skjortklänning: H&M
(Halsband: Present)

Barnvakt

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er? Jag mår fint, är fortfarande lite snorig bara. Just nu passar jag min lillebror en stund. Så min mamma kan vila lite. Hon är fortfarande inte frisk, detta är 3:e veckan! Vi lyssnar på Håkan Hellström, läser böcker och leker^^ Han är på allting så man måste verkligen ha koll på honom. Om en kvart har jag passat honom i en timma. Så jag tänker passa honom i en kvart till så mamma fått vila i en timma<3 Sen blir det till att städa mitt rum!

Vad ska ni hitta på idag?

Presenter

Nu har jag kommit hem från stan. Träffade först min bror, köpte min sista julklapp! Skönt. Sen kvart i fem träffade jag världens bästa tvillingar, Stina och Lisa. Vi tog en fika på Mignon. Hur mysigt som helst verkligen. Ni är bra<3
Fick mina födelsedagspresenter med:D Hahah 2 månader försent. Men bättre sen än aldrig, eller hur? Jag blev hur glad som helst! Har velat ha en ny ring hur länge som helst och halsbandet älskar jag. Ska få ett kort på dem som jag ska sätta i:) När jag kommer hemifrån Indien är dem i sydamerika så vi kommer inte ses på 5 månader! Men inte lipa nu, vi tar det sen.


Tack för smyckena<3

Fika med Lisa<3

Hej hej!
Vad har ni gjort idag? Jag har suttit hela förmiddagen och fram till nu typ och kollat upp en massa om Indien<3 Snart ska jag in till stan för att möta upp min bror. Vi ska handla dom sista julklapparna:) Kvart i fem ska jag möta upp Lisa utanför mignon för en fika. Vet inte om Stina skulle med också, hoppas även på att få min födelsedagspresent:P haha såhär 2 månader försent!
Här får ni en dagens outfit på mig:



Klänning: Gina tricot
Kavaj: JC
Mössa: Stickat själv!

1 månad kvar!

Om en månad vid den här tiden är jag och Emma påväg till Indien! Så skönt det kommer bli att komma till solen och värmen:D

Mumbai (Bombay)


Goa

Helt okej!

Indien..

Har suttit och läst om Indien nu i 2 timmar! Kan fortfarande inte fatta att jag ska dit:) Imorgon är det en månad exakt tills vi åker! Är det någon som varit i Indien? Det verkar vara ett sjukt coolt land i alla fall. Man lär få uppleva mycket och lära sig en massa. Snart ska jag sätta på tv:n och kolla på Förkväll som går på tv4. Kenza ska ju medverka där ikväll:)

forever21





Vilken tycker ni är snyggast?

Dagens:

Jeans: Gina tricot

Kofta: Gina tricot

Båda linnena: MQ


Måndag

Godmorgon! Jag la mig jättetidigt igår (20.30) var helt matt verkligen. Så jag orkade inte lägga upp några bilder. Men här får ni några bilder som togs igår:)
Min tredje advent:










Förkyld!

Åh nej! Jag har blivit förkyld:( Snoret rinner hela tiden och ögonen svider och känns tunga. Bara det inte blir värre! Tusan också. Sitter och är hungrig med. Hoppas på att maten är klar när som helst. Efter maten lägger jag upp lite bilder från idag:) Hoppas ni mår bättre än mig i alla fall<3

Lucia

Godmorgon på er!

Det är väl ingen som har missat att det är både tredje advent och lucia idag?:) 11 dagar kvar till julafton!:D Visst är det underbart? Jag kunde dock haft mer julkänslor men igår snöade det lite på kvällen. Mysigt:) Inte för att det ligger så mycket snö på marken, mest frost men bättre än ingenting^^
Idag ska vi julpynta här hemma, steka prinskorvar och göra julkorv!
Vad ska ni hitta på denna dag?:)

Nu är jag hemma!

Hej hej! Precis kommit hem ifrån avdelningsfesten nu:) Det var hur mysigt och roligt som helst verkligen! Maten var god och allt var bra:) Vi hade musik quiz och mitt lag vann inte men vi förlorade inte heller för den delen;) Sen var det dags för karaoke och det var hur kul som helst! Åh vilket gott gäng vi var:) När klockan närmade sig halv tolv blev det "dans" eller vad man ska säga:P vi dansade loss i alla fall:) Jag och Emma drog strax efter tolv, kände att det började dö ut då och vi hade ingen större lust att dra ut till krogen. Saknar Jing redan. Hon är en sån sjukt underbar tjej! Men vi ska försöka hinna ses innan jag drar till Indien och hon till Thailand!

Hoppas ni haft en bra kväll?<3

Avdelningsfest

Ikväll är det avdelningfest! Ska bli hur roligt som helst:) Vad ska ni hitta på ikväll?
Här får ni se min outfit för kvällen:



Klänning: Zara
Smycken Gina tricot

Inte okej!

God morgon!
Hoppas allt är bra med er? Jag mår prima men har börjat bli lite snorig. Men det är inte så farligt, än.
Vad tyckte ni om Idol Eriks töntiga flickvän igår då? Allvarligt talat, det var bara pinsamt. Hur kunde hon med att stå där uppe så länge? Som om det var hennes förtjänst att han stod där eller vad? Nej, inte okej säger jag. Bara pinsamt! Gå av scenen! Sen tycker jag att det var rätt som vann.
Vad tycker ni?


Jag vill ha pizza!

Det blev ingen krabba för min del. Nu vill jag ha pizza. Varit sugen på det hela kvällen!
Vem vinner idol nu då? Haha detta är nog det tråkigaste inlägget jag skrivit, men stå ut!

Godis, chips och glass!

Kvällens planer är att cykla hem till Isak efter kvällsmaten och ha en riktig tv-kväll! Men kvällsmat äter jag hemma för vi ska äta krabba och det är hur gott som helst, om ni frågar mig. Sen blir det till att hoppa upp på cykeln och cykla till Isak. Så ska vi köra in till stan och köpa en massa onyttigheter och bara vara feta framför tv:n! Kan inte minnas sist vi hade en sån här tvkväll så det ska bli mysigt:)

Idag är det ju finalen på idol, ingen som missat antar jag? Hejar faktiskt inte på någon, har inte följt det så bra. Sen har vi ju På spåret som går på 1:an. Så mysigt program<3

Hur ser era planer ut för kvällen?<3

Bianco

Hittade en snygg väska ifrån bianco. Finns i både brun och svart. Personligen tycker jag att den bruna är snyggast. Men jag älskar svart så jag hade säkert valt den svarta i slutändan. Fast den bruna ser snyggast ut på bild!

Vilken färg tycker ni är snyggast?


missixty.com




Är fortfarande ute efter en snygg väska. Den ska inte vara för liten och inte förstor!
Fastnade för klänningen. Den ser mysig ut:)

Dagens:

Kofta: Gina tricot

Klänning: Gina tricot

Halsband: H&m


11 december

God morgon på er!
Sovit gott? Det har jag men har drömt en massa konstiga drömmar som jag kommer ihåg halvt.
Dagens planer:
  • Städa köket
  • Städa vardagsrummet
  • Laga min klänning
  • Slå in en julklapp
Ja det är väl det som står på listan idag! Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Men jag känner för en riktig tv kväll och äta en massa onyttigt!

Ha en bra fredag<3


Kom igen!

Åh vad störande! Hahha, jag har ett mål med min blogg innan nyår. Det är att det ska ha varit 100 besökare på en dag. Gissa hur många det blev idag? (eller igår, kl är nu 00.02) 99!! Vafan! En person till bara men icke. För klockan slog över till tolv och en ny dag! Fatta vad störande detta är eller?! Jaja får la hoppas att alla som tittade in,  tittar in idag igen! Så störande.
Nu ska jag sova!

Musik

Sitter och lyssnar på musik och fixar lite med min farm på farmville. Jag är nog den enda som fortfarande håller på med det! Haha, men det är så mysigt! Och lite beroende framkallande..

 

Kvällens låtar:

Bad Romance - Lady Gaga

Single Ladies - Beyonce

Empire State Of Mind - Jay-Z


Nobelmiddagen

Godkväll på er:)

Vad har ni för er? Själv har jag tittat lite på nobelmiddagen nu som sänds på svt 1. Kollar på det varje år. Roligt att se vad dem får för mat och hur fina alla är:) Men det räcker med att se en stund bara för sen blir det för lång tråkigt om ni frågar mig! Denna dagen har varit väldigt slapp tycker jag. Inte gjort så mycket. Men ibland ska man väl ha sådana dagar också:)
Tack alla ni som röstade på mig men jag vann tyvärr inte! Bättre lycka nästa gång!

Ja tack!

Allt hittar ni på hm.com


Rösta på mig!

Jag har chansen att bli dagens blogg hos Emmelist. Så vill ni göra mig glad? Gå då in och rösta här. Jag är nummer 1!! Ni har fram till 18.00 ikväll på er att rösta! Jag vill verkligen vinna så kom igen och rösta nu<3

Puss på er!

Dagens:

Slapp outfit idag:

T-shirt: gina tricot
Haremsbyxor: laredoute

Katt

Visum!

Förlåt för dålig uppdatering. Var verkligen inte på humör igår för att skriva så lika bra att låta bli. Idag är det ny dag med nya tag! Exakt 2 veckor kvar till julafton:D Hur underbart är inte det?!

Igår hämtade jag ut mitt visum som kommit! Åh nu är det verkligen på riktigt känns det som. Jag har biljetten, jag har visumet och jag har bokat tid för alla sprutor! Det enda som ska fixas innan vi åker är boka boende till första natten. För er som missat så ska jag till Indien den 15 januari och stanna där till 16 mars:)

Nu ska jag städa! Torsdag idag ju. Tråkigt!

Bara 14 luckor kvar nu:D

9 december

Hej på er!

Idag fick jag verkligen sova ut, så otroligt skönt! Vaknade elva och gick upp halv tolv. Isak har precis cyklat hem och jag ska väl försöka få något gjort idag. Solen skiner där ute så jag funderar på att hinna med en promenad idag! Evighetersen jag top en promenad. Annars är dagens planer, gå till posten, laga min klänning, städa mitt rum och laga kvällsmat till familjen:)

Hoppas ni får en bra onsdag! Imorgon är det exakt 2 veckor kvar till julafton:D

Massagekväll!

Vad ska ni hitta på ikväll då? Själv ska jag ha massagekväll med Isak. Ska ta fram massageoljan, den lugna musiken och dom levande ljusen. Jag är så stel i axlar, rygg och nacke! Så detta ska bli gött. Jag lovar att jag kommer få massera sist:/ man vill ju bli masserad sist inte ge massage sist! Okej då, jag brukar alltid få bli masserad sist så det kanske är hans tur idag:P

Ha en bra kväll<3

Till nyår!

Köpte en liten kuvertväska till nyår. Jag älskar den verkligen<3 Passar skit bra till min nyårs outfit:D



Visst är den snygg?

Godmorgon!!

Godmorgon på er alla morgonpigga! Hur många är det egentligen som läser detta inlägget vid den här tiden? Jag gissar på ingen:P Den här dagen hoppas vi går väldigt fort, gör inte ni? För ikväll ska jag få träffa Isak. Får se om jag träffar på någon kändis idag då:P Man vet ju aldrig.

Vi hörs när jag kommer hem ikväll! Ha en bra dag<3

Träffade Filip och Fredrik idag!

Idag var Filip och Fredrik på mitt jobb (ge-kås) dem signerade deras bok "Tårtgeneralen". Klockan elva hör man Fredriks röst i högtalarna som berättar att dem ska börja signera! Lite kul att höra Fredriks röst och inte en tråkig ifrån kundtjänst:P Efter min provrumstid gick jag förbi och hälsade! Så jävla sköna och trevliga killar asså! Snackade mest med Filip. Nu låter det som att vi snackade i flera timmar och tog en kopp kaffe men så var det ju inte! Eftersom jag smet från arbetstid hann jag typ bara säga att dem är bra. Haha:D Jag var för cool för att fråga efter deras autografer men däremot hade jag velat ha en bild på dem, som jag skulle kunnat lägga upp här. Men som sagt, jag jobbade och då har jag inte mobilen på mig! Tyvärr. Isak blev nog lite avis när jag smsade och sa vem jag precis snackat med;)


04.45

Godmorgon! Gick upp för tio minuter sedan. Fy fan säger jag bara, får man gå upp så här tidigt? Sovit i typ 4 timmar. Sista timman låg jag och halvsov och drömde om att inte försova mig, om ni förstår känslan? Jättejobbigt. Anledningen till att jag är uppe nu är för att jag ska jobba extra både idag och imorgon. Mitt schema gick ju ut för 1,5 vecka sedan men min chef ringde i helgen. Gött med pengar tänkte jag men tänkte inte att man var tvungen att gå upp så tidigt:P Äh jag överlever, är som sagt bara imorgon också som jag ska göra det! Dagens positiva idag är att Jing också jobbar så idag kommer det nog bli en bra dag som jag hoppas på kommer gå väldigt snabbt!

Vad ska ni göra idag? Jobba? Skola? Slappa?

Nu ska jag gå ner och försöka få i mig något i magen.

Vi hörs ikväll när jag kommer hem! Puss



(jag vill sooooooooova och vara ledig!!)

Trerätters middag!

Har precis ätit en trerätters middag som jag lagat till mig och min familj:) Det blev riktigt gott tycker jag! Hade ju tänkt ta kort på varje måltid men självklart var jag för stressad för att komma ihåg detta! Jaja men här får ni bild på förrätten och efterrätten i alla fall! Recepten är ifrån recept.nu det är även bilderna!
Vad har ni ätit ikväll?

Förrätt: Rosencanape med räkor och lax
Huvudrätt: Vitlök och parmesan kyckling
Efterrätt: Chokladbakelse med glass och hallon


Förrätten


Efterrätten

Shopping i Göteborg

Här får ni se vad jag köpte i Göteborg:


Örhängen, Bikbok 49:- till nyår!




Klänning, zara 299:- (ska ha på mig den på personalfesten nästa helg)


Bolero, gina tricot 149:- (till nyår)

2:a advent

Åh nu är det inte långt ifrån julafton<3 Vad blir det nu..2,5 vecka kvar? Jag har bara nån julklapp till Isak kvar.
Idag ska vi göra köttbullar, prinskorv och grönkål! Mysigt^^ Vi brukar alltid förbereda inför julen varje advent:)
Vad brukar ni göra på advent?
Ikväll är det även min tur att fixa trerätters middag! Hoppas det blir lyckat:)

(Både imorgon och på tisdag ska jag jobba extra och jag har jobbångest redan nu! Gå upp 04.45 är man inte pigg på...men men det är pengar:) blir lite extra julklappar!)

Red lips







Ikväll har jag hängt med självutlösaren. Vi har så sjukt roligt ihop! Vad har ni gjort ikväll?<3

Inget internet.

Nej jag har inte glömt av bloggen. Jag har inte haft internet på typ 2 dagar!! Torsdagen var jättelyckad. Hittade det jag ville och operan var bra:) Igår var det Klubb PT. Nudity is not a crime spelade och det var sjukt roligt. Längesen jag dansade så mycket så jag blev svettig! Det var jättebra kväll igår. Jag och Isak skippade efterfesten, vilket nog var bra för Isaks del:P haha han har mått bättre om man säger så.
Nu pågår estetkonseren jag egentligen skulle gå på. Men jag struntade i det för jag var trött...trodde jag. Det visade sig att jag bara skulle ha lite mat i magen och nu är det försent! Så här sitter jag och har svin tråkigt medans alla e på konserten. Skitliv.

Dagens:





Kofta, H&M
Klänning, H&M

Göteborg idag!:D

Nu har jag städat heela huset själv! Det tog 2 timmar exakt faktiskt. Min mamma är ju sjuk idag med så jag gör allt för att underlätta för henne:) Som att städa huset då^^ Nu ska jag duscha. Måste ju vara ren och fräsch när man ska ta sig utanför huset. Jag kan inte minnas sista jag duschade,hehe. Men är jag bara hemma så orkar jag inte duscha och vara fräsch,så nu vet ni det!

Dagens planer är då att ta tåget upp till min favorit stad, Göteborg,med min favorit, Isak, haha. 12.34 går tåget. Vi ska luncha och shoppa! Hoppas på att hitta nån paljettbolero eller nåt liknande, samt något att ha på mig nästa lördag. Sen runt halv sex ska vi möta upp Emelie och Elias och hitta någon mysig resturang innan det är dags för Göteborgsoperan och Trollflöjten:D Ska bli såå mysigt detta! Som ni förstår kommer jag inte kunna blogga på hela dagen. Kanske blir något inlägg ikväll, men bara kanske för jag ska sova hos Isak:)

Slänger upp en dagens outfit sen!

Ha en bra torsdag<3

Städa

Har städat mitt rum nu ikväll. Struntade i att gå på den akustiska estetkonserten ikväll, städar hellre:P haha nej men jag hade ingen ork och behöver spara mina pengar! (som om jag inte kommer shoppa upp dom imorgon i Göteborg:P) Varje torsdag har vi städdag. Då hjälper hela familjen till, vilket jag tycker är självklart. Alla ska hjälpa till. Jag funderar på att städa övervåningen ikväll med..mindre att städa imorgon:P

Haha shit vilket tråkigt inlägg, men stå ut!

Nu ska jag titta på Halv åtta hos mig!

Vi hörs imorgon<3

Dagens:

Idag är en sån sjukt seg dag! Jag har ingen ork till nåt och är jättetrött. Bara jag inte håller på att bli sjuk:S det får bara inte ske! Så det är anledningen till att jag inte uppdaterat så värst mycket idag. Har inget att säga och då kan man lika gärna låta bli att skriva, eller hur? Fast nu skriver jag ju i alla fall..aja skitsamma:P
Imorgon blir en så sjukt mycket bättre och roligare dag! Hoppas eran dag varit bättre i alla fall:)

En enkel outfit idag:

Klänning, MQ

Mysig förmiddag

Hejsan! Har inte hunnit skriva förräns nu för att jag har umgåtts med min kära pojkvän. Jag testade min nyårsklänning:) Mamma har sytt den, en fin midnattsblå långklänning. Bild kommer på nyår;)
Sen kom mormor med god räksallad från stantons. Trevligt trevligt. Isak åkte hem för nån timma sen och mormor åkte hem alldeles nyss! Nu ska jag gå ut och hämta posten!

Puss<3

nelly.com

nelly.com har fått in så snygga nyårsklänningar! Fastnade för denna här nedan. Finns även i svart.
Vad tycker ni om klänningen?

cheap monday, 349:-

Julkalendern!

Godmorgon! Det känns lite så för jag råkade somna när jag låg och läste och sov i 2 timmar. Typiskt, nu kommer jag inte kunna somna senare ikväll! 18.45 kommer julkalendern, någon som ska se den? Eller ni kanske var morgonpigga och såg den imorse?:)




Dagens:

Eftersom jag bara är hemma och gör absolut ingenting blir det en bekväm och enkel outfit idag:

T-shirt: gina tricot
Nitleggings: ge-kås (skit kvalite, 3 nitar har lossnat! men vad förväntar man sig egentligen?)


1 december!

Åh äntligen är det den 1 december:D Öppna första luckan^^ Självklart måste jag se första avsnittet på julkalendern ikväll med. Man tycker ju att det kunde vara lite snö men icke, man får nöja sig med solen. Inte helt fel det heller faktiskt.

Sitter och käkar chips. Borde kanske gå ner och äta frukost? Varför är chips och godis så mycket godare på morgonen? Jag har inga planer idag. Inte bra. Jag kommer bli sjukt rastlös!

Hoppas ni får en bra dag<3

RSS 2.0