ELLE

 
Hej måndag! Den här veckan ska jag ta tag i en viktig sak, mer om det senare. Ska även ut och äta med Jennie på skärtorsdagen, förhoppningsvis vinkväll och matlagning med några vänner på fredagen, påskmiddag hos familjen på lördag dag och antagligen utgång på kvällen. Så skönt med lite påskledigt snart med roliga saker inplanerade! Ska ni hitta på något roligt över påsken?

WE ARE SO GOOD TOGETHER

 
Älskar sneakers. Att man kan tona ner en uppklädd outfit med bara ett par skor, och det får en helt annan look. Funderar på att skaffa mig ett till par till skosamlingen inom kort. Men det närmsta köpet kommer nog bli en ny kamera!! Är så sugen på en Samsung nx300. Någon som har en sådan?

SOFFLIGGANDES HELA DAGEN LÅNG

 
Jag vet inte vad det är med mig. Om jag kanske håller på att bli sjuk? Eller om det bara är en mental utmattning. Har i alla fall legat här exakt hela dagen och gör det fortfarande. Varvat sömn med att dricka te och äta blodapelsin. Vaknar upp och känner mig helt väck i huvudet. Ska försöka få i mig lite mat nu snart och hoppas på att må bättre. Hinner verkligen inte vara hemma från jobbet den här veckan känner jag. Skönt att jag är ledig fredagen i alla fall! Hoppas ni har haft en roligare söndag och att ni mår bra<3

SAKNADE TE HAVS

 

Fuskpäls från Gina tricot. Kaftan och skinnbrallor från H&M. Skor från Vagabond. Brillor från Topshop.


God morgon lördag! Solen visar sig på västkusten idag och helgen kan ju inte starta bättre? Jag unnade mig en sovmorgon men hann vakna innan Isak skulle gå och göra högskoleprovet, så hann ge honom en "lycka till puss". Lycka till alla ni andra som också skriver högskoleprovet idag. Själv ska jag spendera lördagen i min favoritstad Göteborg med Sara. Shopping och lunch står på schemat. Ikväll är det earth hour, glöm för tusan inte det! PUSS


INSTA LATELY

 
Follow me @nattistagram

WISHLIST

Denna helgen ska jag till Göteborg för shopping och lunch med Sara. Har sånt shoppingsug! Jeansen hoppas jag sitter bra på mig för då tänker jag slå till. Och skorna från Vagabond funderar jag på att köpa snart också... Väskan äger min kompis och den är SÅ fin! Klänningen älskar jag. Har ju en kärlek till mocka nu, men den kostar över tusenlappen och det känns lite väl dyrt för mig. Men den är ju så fin.

HAVET OCH DRÖMMAR

 
Jag bor mitt i stan och bara några minuter från hav och strand. Gångavstånd. En lyx på sommaren ska ni veta. Så lyxigt är det att bo i Varberg. Ändå sitter jag och kollar på lägenheter i en annan stad. Drömmer om ett annat liv. Planen är att vara kvar här till hösten, sen får vi se.

MINA FAVORITJEANS

 
Mitt absolut bästa jeansköp förra året. Eller någonsin. Acne pop heter modellen.

SNEAKERS INSPO

 
Åh så snyggt det är! Och bekvämt.

MORSNING KORSNING

 
Vaknar upp till en solig söndag och ett tovigt hår. Går ut till vardagsrummet och sätter på morgonpasset i P3. Och här sitter jag vid vårt matbord. Ska snart ta tag i den här dagen också och hoppas på att söndagen aldrig kommer ta slut. Hoppas ni får en fin söndag!

RABATTKOD 15%

http://www.madde-design.se/


Ni var så många som gillade stadskartan jag fick hem för några veckor sedan från Madde (länk). Så nu har vi fixat att ni får 15% rabatt, gäller fram till 1 april. Hur bra?! Så in och köp. Perfekt att ge bort som present, personligare än så blir det nästan inte? Eller varför inte unna dig en själv? In och kika på hemsidan HÄR. Rabatten gäller alltså på vilken affisch som helst, inte bara de ovan!


När ni kommer till varukorgen/kassan så ange rabattkod: nliborius för 15% rabatt på köpet!


KALLBADHUSET

 

Jeans, Crocker. Fuskis, Gina tricot. Väska, köpt i Paris. Skor, Vagabond.


FREDAG! HELG! SÅ SKÖNT! Klockan fyra stämplade jag ut och var hemma en timma senare. Pendlar med buss och det är inge vidare kan jag säga. Nu är jag i alla fall hemma och har fräschat till mig med ny deo, för om 20 minuter så ska jag möta upp Lisa och Elin på Husman 13. AW står på schemat. Bottnar med chips här hemma. Får nog köpa mig en liten rätt också. Min privata kock (Isak) är inte hemma den här helgen nämligen. Vad ska n hitta på ikväll?


TORSDAG 19

Hej raringar! Ovan ser ni en kommande outfit. Den här veckan har jag haft fullt upp så bloggen har tyvärr blivit lidande. Men i helgen har jag inga bestämda planer så då tänker jag ta igen allt. Och kämpa för sista uppdraget här på itgirls, såklart. Vill säga grattis till den tredje finalisten och håller nu tummarna för att jag kan norpa en av de nio platserna som finns kvar. Än har jag inte gett upp! Hur mår ni ikväll?

UTFART

 

Fuskis, Lindex. Glajjor, H&M. Byxor, Second hand. Skor, Vagabond. Rygga, Gekås.


Vad tycks?


VEET - STYRKA KOMMER INIFRÅN

 

En vacker dag hoppas jag på att få vara någons förebild.

En kvinna som gör det som är bäst för henne själv. Och inte för någon annan. En kvinna som är ambitiös och strävar efter att leva det liv hon själv vill leva. Vet vad hon vill och går sin egna väg, utan att påverkas av andra. En kvinna som ser varje individ med respekt. Och kärlek. En kvinna som behandlar alla lika, oavsett bakgrund. En kvinna som tror på sig själv och på andra. En kvinna som är stolt över att få vara kvinna och strävar för att få ett tryggt och jämställt samhälle. Likt för alla.


Det är en förebild.


DU är säkert en förebild. Fortsätt så.


MICHELBERGER HOTEL

 
Den 24 juni åker jag och Isak till Berlin! Vi blir borta två nätter men det blir tre dagar vi spenderar där. Vi ska bo på kanske Berlins coolaste hotell Michelberger och vi är så taggade! Har bara hört positivt om hotellet och deras frukostbuffé ska tydligen vara magisk. Vi kommer vara där över vår årsdag så det blir ju extra kul! Åh vad vi längtar!! Längre fram får ni som varit i Berlin gärna komma med lite tips på vad som inte får missas.

SATURDAY NIGHT

 
Lägenheten är städad. Fönsterna putsade. Sambon har dragit iväg på grabbkväll så nu inväntar jag frugan för thaimat och vin. Efter det blir det nog en drink på Stadshotellet! Har inte varit ute på hela året så det är ju dags. Hoppas ni får en trevlig kväll raringar!

FRULLE

 God förmiddag! Solen visade sig i morse när jag steg upp men nu har den gömt sig bakom molnen ett bra tag. Nåväl. Jag lyckades ta mig till gymmet efter ett uppehåll på cirka en månad. Det var inte mitt bästa träningspass men jag gjorde det och det känns så bra! Har precis tagit en sån där lång dusch med hårinpackning och rakat benen osv. Denna lördag ska vi storstäda lägenheten, det är så äckligt smutsigt här. Ska även putsa fönsterna vilket är väldigt nödvändigt. Vad hittar ni på?

AZUL

Kappa, COS. Jeans, Acne. Skor, Converse. Väska, Second hand. Brillor, & Other stories.


Vad tycks? Jag älskar min vårkappa!


SNEAK PEAK

 
En liten tjuvkik på en outfit som dyker upp snart! Nu ska jag gå och sätta mig på ett fik med Elin. Caféhäng. Älskar det. Vad hittar ni på ikväll? PUSS

MARIA ÅKERBERG

 

Fick den här body lotion i julklapp av familjen och älskar den! Den luktar verkligen vit choklad också. Tipsar verkligen er att börja köpa Maria Åkerbergs produkter. Varför då tänker ni? Jo för att...


... Hudvårdsserien tillverkas i Sverige och allt är ekologiskt.


... Färgerna och dofterna i produkten kommer från växtextrakt och eteriska oljor.


... Förekomme ringa djurförsök eller animaliska ingredienser.


Bra va?


WISHLIST

 
Något jag vill ha i vår är klädesplagg i mocka. Det känns helt rätt just nu. Zara har några riktigt snygga plagg, titta bara på jackan! Synd att den kostar närmare 3000 kronor bara... Men önska kan man ju alltid. Och tur är väl det. Vad tycker ni om mockatrenden?

VARBERG

 


Jag fick hem den här fina stadskartan över vår hemstad Varberg. Älskar den verkligen och är så nöjd. Stadskartan kommer från Madde design, länk hittar ni HÄR. Gå in och kika på hur just din stad ser ut!


Hur har er måndag varit? Bra start på veckan? Jobbet var riktigt tungt idag men träffade Jennie när jag kom hem. Hon är alltid så positiv och glad så jag fyllde på med positiv energi. Vi har även börjat planera in en resa upp till Stockholm i maj så nu ska jag bara få ledigt den fredagen. Håller tummarna!


GIRL POWER

 

Byxor, J. Lindeberg. Tröja, pojkvännens. Fuskpäls, Gina Tricot. Skor, Vagabond.


God kväll mina fina läsare! Har ni uppmärksammat kvinnodagen idag? Jag och Isak unnade oss lite våfflor nu ikväll dagen till ära. Klart att kvinnodagen ska uppmärksammas på något sätt. Och vad händer egentligen på sista bilden ovan? Hoppas ni alla har haft en fin helg med mycket sol och kärlek.


SUNDAY INSPO

 

Source: Pinterest


Vilket underbart väder det har varit idag! Jag och Elin har varit ute och fotat av några outfits som ni ska få ta del av. Nu känner man verkligen att våren är på väg. På riktigt. Och hela Sveriges befolkning jublar! Hur galet är det inte att påsken redan är över om en månad förresten?? Snart dags att måla ägg, ta in ris och gömma påskägg.


MORNING

Äter aldrig frukost före jobbet då jag går upp så tidigt. Men på helgerna äter jag gärna en god och sen frukost. Lördagskvällen spenderade jag med min bästis Elin. Det fick bli sushi och en romantisk komedi. Idag ska vi ut och fota lite outfits till bloggen så jag har material till veckan som kommer. Hoppas på att det inte ska börja regna dock.

MASTER PLAN

Nagellack: Essie master plan

Ljusgrått och marinblått är en fin kombo tycker jag. Vilken färg kör ni på era naglar nu raringar?


ÄNTLIGEN HELG

 
ÅH äntligen helg! När man har ett jobb som inte är världens roligaste så blir helgerna så värdefulla. Började dagen med en sovmorgon och en seg start i soffan framför barnkanalen. Jag får höra varje vecka utav min sambo att jag är som ett barn. Jag tar det som en komplimang. Jag har hellre barnasinnet kvar än att jag är en torr vuxen. Nu ska jag snart ta en lång dusch och så får vi se vad dagen har att erbjuda. Vad har ni för planer?

STYLING TIPS: FLARED JEANS

PÄLSEN

Att addera en fuskpäls gör genast att looken känns lyxig.

 RÄNDER

Antingen helt i stoppad eller låt tröjan hänga lite utanför. Det ger en mer avslappnad look. Denna kombon älskar jag och tycker den känns både uppklädd och nedklädd.

 SKINNJACKAN

Det känns genast rockigare och mer avslappnat. Och fokus blir inte bara på dina flared jeans. Det blir en bra balansgång mellan de båda plaggen.


Min personliga favorit kombination är ett par flared jeans med randig tröja och päls nu när det är pälssäsong. Men kommer genast byta ut pälsen till skinnjackan när vädret tillåter. Andra styling tips är att ha en stickad tröja halvt i stoppat eller en slapp t-shirt för att få den avslappnande looken. Vill du se mer uppklädd ut så tar du fram skjortan och kavajen! Vilken kombo kör du helst? (samtliga bilder kommer från pinterest).


FRUKTSTUND

 

Frukt. Så gott. Har börjat äta mer frukt i mitt liv och det känns bra! Är fortfarande inne på kiwi men kunde inte låta bli att köpa jordgubbar idag. Solen skiner och det är vår i luften. BIG LIKE!


Tack för den fina responsen jag fått på uppdrag nr 2 (Lumenes skönhetsplock). Jag la ner närmare en timma för att hitta rätt bilder och få till rätt känsla, så det är roligt att det uppskattas.


BLUE

 
Vissa dagar är tyngre än andra som ni vet. Och man är inte alls lika pepp eller glad. Idag var det en sån dag. Och jag kom inte hem förrän klockan åtta så jag är helt slut. Skönt att det är helg snart. Vad tycker ni om gårdagens outfit?

LUMENES SKÖNHETSPLOCK

 

nagelvård hittar ni: HÄR och resterande bilder fann jag på Pinterest.


Jag vet inte om ni tänker på det men färgskalan i collaget går från ljust/vitt till rosa. I mitt collage ovan vill jag förmedla en "harmonisk", "vårig" och "leva i nuet" - känsla. Ta dig tiden att fixa med dina naglar utan att stressa. I vår tänker jag inte ha allt för stor fokus på smink men naglarna är alltid något jag försöker ta hand om. Vill ni ha mitt bästa skönhetstips? En bra självkänsla och ett leende på läpparna. Då är du lika vacker som någon som har stått framför spegeln i flera timmar för att lägga på ett nytt ansikte. Det går fort och är superbilligt!


Detta var mitt andra uppdrag här på it girl. Älskar hela det här konceptet och tycker modette gör ett grymt jobb. Grattis till första finalisten också, hon är verkligen värd det! Men vi andra får inte ge upp. Nu bloggar vi! Puss


LONGING FOR SUMMER

 
Åh. Glitter, sol, bubbel, bra musik och härliga vänner. Way Out West. Jag längtar efter dig! I augusti drar jag dit igen för tredje gången (ska bara köpa biljett först). Jag längtar så mycket till sommaren. Men först vill jag ha en fin vår. April. Maj. Mars är inte min favorit. Men den här månaden ska väl också ta slut.

ADIANTUM

 
En grön liten växt har fått flytta in. Adiantum heter den. Tydligen. Tyckte den passade väldigt bra på vårt soffbord i alla fall. Köpte även en ny kruka till. Bilder kommer, eller så får ni in och kika på min instagram @nliborius. PUSS

FIKA

 
Jag skulle faktiskt ljuga för er om jag sa att detta är en bok jag läser. Men den gjorde sig himla bra på bild tycker jag. Eller vad säger ni? Bredvid sängen har jag faktiskt Harry Potter som jag börjat läsa om.
Kiwi. Så snygg frukt. Och god. Har kommit in i en riktig kiwiperiod, kan inte få nog! Och ser ni snödropparna och torpa klockorna? Åh så fina de är. Ger hopp om våren, som gärna fick kommit igår redan enligt mig. Nu ska jag snart sätta mig i soffan med gott samvete. För vet ni vad? Jag har äntligen orkat bocka av alla mina punkter på to do-listan. Eller "gå till gymmet" står fortfarande kvar. Men det får bli en annan dag.

SÖNDAGENS

 
Vad tycker ni om gårdagens?

LEDIG MÅNDAG

 
Den underbara känslan när man vaknar och inser att jag faktiskt kan dra mig hur länge jag vill i sängen (nåja lagom länge i alla fall). Idag är jag nämligen ledig. Ska försöka ta vara på dagen och bocka av massa på min lista. Eller så struntar jag i den där listan (idag också) för att göra roliga saker. I vilket fall som helst så glider jag omkring här hemma i mina sköna byxor från J. Lindeberg och den nya tischan från Acne. Hoppas ni får en fin start på veckan! PUSS

ZARA

Zara har så mycket fint nu. Jag älskar 70-tals modet som är hett nu. Hade mer än gärna ägt de båda jeansen ovan och mockajackan. Vill så gärna ha plagg i mocka denna vår och sommar.
 
Och dessa två outfitsen hade jag kunnat kopiera rakt av. ÅH! Allt kommer som sagt från Zara.

LAZY DAY

 
Mars börjar med en seg söndag. Har så många punkter på min to do list men orkar inte ta tag i någon. I eftermiddag ska vi på söndagsmiddag och jag hoppas på att få gjort något innan dess! Vad hittar ni på denna gråa dag?

INSPIRATION

 

(Bildkälla)


Första dagen i mars. Tittar ut och ser att det snöar. Ändring på det tack! Mars får gärna komma med våren tycker jag. Längtar tills jag kan börja använda skinnjackan igen. Gick in på pinterest för att suga åt mig lite inspiration. Det är en sån dag idag.


BRUDSLÖJA

 
Helg för mig innebär inte bara ledighet utan även helgbuketter. Så jag satte mig på min skruttiga cykel som tog mig till Blomsterlandet. Jag kan gå därinne hur länge som helst. Har egentligen inte så värst gröna fingrar. Om jag ska vara ärlig. Men jag älskar växter och någon dag ska jag kunna alla namnen och allt runt omkring. Denna helg fick det bli en bukett brudslöja. Tycker det är ett sådant vackert namn. Brudslöja. Brukar ni köpa helgblommor?

RSS 2.0