WISHLIST – INTERIOR

 

Surfat runt lite på inredning ikväll och måste tipsa dig om Johannas shop stylemood.se. Detta är inte sponsrat inlägg utan jag tycker verkligen denna tjej är grym och förtjänar att få bli uppmärksammad. Jag älskar den lilla glaslådan och funderar på att klicka hem den, hade varit perfekt till alla mina smycken jag använder just nu. Älskar den svarta ljusstaken också! Det är rea på sidan nu också så passa på!

Februaris sista dag, tack och lov. Februari har inte varit min månad och jag är så glad att den nu är över. Välkomnar vårmånaden med öppna armar. Dock har min måndag varit väldigt bra med grupparbete och frukost på Espresso House och årets bästa ben- och rumppass på gymmet. Så nu är jag riktigt motiverad till att ta tag i min träning på riktigt. Nu måste jag förbereda mig inför morgondagens seminarium. Trevlig kväll!


NU ETT MINNE BLOTT

Nu har jag haft denna färgning i håret alldeles för länge. Så nu rök det! Du får se resultatet inom kort. Ber om ursäkt för dålig uppdatering dessa dagar men jag är nere i Varberg och hänger med min underbara familj och bästis. Vill hinna umgås så mycket som möjligt med dem men jag fotar hela tiden så något kommer säkert upp på bloggen nästa vecka! Hoppas du har en fantastisk helg så hörs vi på måndag.

ABOUT ME

 
Jag är för tillfället rätt så nöjd med mitt liv.
Jag är bra på att inreda.
Jag tycker inte om att diska besticken.
Jag är dålig på att rengöra mitt ansikte morgon och kväll. 
Jag läser för tillfället enbart kurslitteratur.
Jag gillar att jag är trygg i mig själv.
Jag sjunger hela tiden hemma, Isak irriterar sig mer än vad han njuter. Kanske för att jag inte sjunger det minsta seriöst.
Jag älskar min pojkvän, familjen, vänner och alla andra som får mig på bra humör.

Jag är inte speciellt bra på att gå upp tidigt på morgonen.

Jag föredrar dessert framför förrätt.

Jag tycker om att ta powernaps mitt på dagen. Just nu i alla fall då jag är så vintertrött.
Jag är beroende av popcorn.
Jag har på mig en riktigt slapp outfit. Min pyjamastights, en svart klänning och en transparent kaftan över.
Jag dricker helst juice.
Jag lyssnar på min dators surrande. Nästa vecka ska jag köpa ny dator!

 Jag blir arg på folk som inte är miljömedvetna och folk som inte förstår att man ska hjälpa flyktingar.
Jag är rädd för mörkret och att inte vara nöjd med min livssituation i framtiden.
Jag önskar mig en bostadsrätt och ett jobb jag trivs med. Annars ett par nya sneakers.
Jag är uppväxt i Varberg på västkusten. Bättre sommarstad finns inte!

DR WESTERLUND

 

Hitta bilderna från min pinterest här.

Hur fin är inte denna växt? Jag har en ståendes i köket i min lägenhet på västkusten. Hoppas den lever fortfarande. Nu till något helt annat. Jag vet inte om det har märkts här på bloggen men min inspiration ligger på noll när det kommer till både bloggen och min instagram. Och andra delar av mitt liv också för den delen. Jag har känt mig opepp hela februari om jag ska vara ärlig och vill bara ha en nystart i mars. Just den här veckan känner jag mig krasslig också och det underlättar ju inte direkt om man säger så. Jag tror jag har fått någon vinterdepp nu i februari för jag har hela tiden roliga saker att se framemot varje vecka, så borde inte vara såhär låg tycker jag. Ska försöka få i mig frukt och grönsaker och träna lite mer och få frisk luft. På torsdagkväll så går mitt tåg till mitt älskade västkusten och det kan nog inte komma mer lägligt! Hoppas du som läser är pigg och kry.


MY INSTAGRAM

 
Ni följer mig väl på instagram också? Klicka här för att komma till min insta! PUSS

INGEGERD RÅMAN

 
 Ikea meddelade för någon månad sedan att det kommer ut ett nytt spännande samarbete i maj. Nämligen en ny kollektion med namnet Viktigt av den svenska designern Ingegerd Råman.
 
Det finns så otroligt mycket fint i kollektionen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Maj är något som jag kommer lägga på minnet. Ser ni så fina mattor?
 
De perfekta korgarna för antingen tvätten eller överblivna filtar och kuddar. Eller varför inte sätta i en hög växt?
 
Keramiken är fantastiskt fin tycker jag. Älskar att Ikea sticker ut från de vanliga med och där hantverket får stå i fokus.
 

Keramiken finns i svart också. Ett spännande samarbete som jag ser framemot! Enkelt men ändå det unika. Precis så som jag vill ha det. Läs mer om kollektionen HÄR om du blev nyfiken.

Måndag och min vecka har startat väldigt bra måste jag säga. Solen skiner och bara det är väl en bra anledning till att vara glad? Har dock börjat få ont i halsen… Så vet inte om jag ska ha uppehåll från träningen så jag inte blir sjuk. Åker ju till bästkusten på torsdag! Nu ska jag fortsätta skriva på min uppgift som ska in imorgon. Fin måndag till dig.


FASHION WALL NO. 5

 
Nu var det ett tag sen jag la upp en fashion wall! Älskar mina prickiga byxor från Zara och min nya t-shirt från Hope. Jag får många frågor om mina naglar om de är äkta eller inte så tänkte passa på att berätta det för dig nu. Det är mina egna naglar och jag gör ingenting med dom, låter de bara växa. Filar inte ens. Nu vet du det! Hoppas helgen varit fin.

SATURDAY 20

 
God morgon! Vaknade av ett tråkigt besked för två timmar sedan. Glöm inte att berätta för dina nära hur mycket du tycker om dem och uppskattar att de finns i era liv. Man vet aldrig när livet tar slut. Ta aldrig något för givet. Vi har haft en långsam morgon och ätit frukost ihop. Nu måste jag försöka skriva på min uppgift som ska in på tisdag. Ikväll vankas det födelsedagsmiddag och utgång!

FRIDAY’S WISHLIST

Jag vill addera fler skjortor och blusar till min garderob den här våren och just Zara har flera fina. Ska nog unna mig någon när csn trillar in om någon vecka! Livet med studielån alltså…jag har ju haft det i x antal år. Börjar sakna en lön. Nog pratat om min dåliga ekonomi! Om en timma ska jag hem till Nicolina för en smarrig fredagsbrunch. Har sett framemot den här dagen väldigt länge då vi bestämde detta för två veckor sedan. Kameran följer självklart med för känner jag henne rätt så blir det en bloggvänlig brunch och sen har jag sett på instagram att hon bor  väldigt fint! Ha en trevlig fredag och ta hand om dig.

SNAPSHOTS #7

Jag ser verkligen framemot att klippa mig nästa helg, fräscha till frippan lite. Kan hända att det ryker någon decimeter..
 
Har hunnit äta ytterligare en semla under veckan som har gått. Måste ju passa på! Vill hinna äta en sittandes på ett café också.
En bild från Alla hjärtans dag då vi åt smarrig charkbricka innan vi bokade en resa i april och innan vi gick på bio!
Men annars har det inte hänt så värst mycket sen förra torsdagen. Hällt i mig x antal koppar kaffe och pluggat till en tenta som skrevs igår som du vet. Tror det har hänt lite roligare saker till nästa torsdag! Vad tycker du om mina veckouppdateringar på min vardag? Jag gillar det.

SUNLIGHT

 
Fuskpäls, Gina tricot. Stickad tröja, &Other stories. Randig tröja, Zara. Jeans, Acne. Skor, Vagabond. 
Älskar hur solens sista strålar skymtades där bak mellan träden. Så fint! 
 
Och just idag fick jag vårkänslor för första gången i år. Strålande sol när jag kom hem vid fyra och solglasögonen på!
 
Nu är terminens första tenta skriven och jag vågar varken säga bu eller bä men nu är den gjord. Vilken lättnad. Direkt efter tentan så smet jag in på H&M home för att kika på vårnyheterna och det fanns massa fint. Den duken jag ville ha fanns inte inne tyvärr men det fick bli en löpare i linne istället. Sen gick jag och fyndade inne på TGR. Är såå nöjd med mitt köp för jag har velat ha en sådan länge men de har alltid varit så himla dyra. Jag visar dig någon dag vad det var jag köpte. Fin kväll önskar jag dig!

SHADOWS

 

Min pinterest hittar du här.

Mitt huvud exploderar snart av all ny kunskap som jag försökt att pränta in i min hjärna dessa dagar. Den har velat ge upp för längesen men jag försöker övertala den till att fortsätta i några timmar till. Tenta imorgon. Tog en kort paus nu efter middagen för att pinna runt på pinterest. Så nu är min hjärna fylld med inspiration istället! Hur vackert är det inte med skuggor? Och jag måste ändå berätta för dig att även om jag klagar på mitt tentaplugg så är jag glad för kunskap är makt. Haha! Har försökt intala mig själv det den senaste timmen. Det är förvisso sant men de tre orden kan inte rädda mig från denna pluggkväll. Hoppas du har en roligare kväll!


TABLE CLOTH

 

Bildkälla: pinterest.

Jag är inne på att köpa en grå duk till matbordet då jag inte är riktigt vän med bordet vi har här. Textil är verkligen ett bra budgettips om man vill förändra ens hem. Och bor man i andra hand som vi gör så kan byte av gardiner, dukar, kuddar, filtar osv göra en enorm skillnad. Ska smita in på H&M home i veckan och se om jag får med mig någon duk.


A LOVE STORY

 

Även jag älskar den här vackra kärlekshistorien som presenteras på & Other Stories just nu mellan Svea Berlie och Jenny Rey. Kärlek är fint. Känslan som bilderna förmedlar är on point och smyckena i kollektionen skapar ett ”vill-ha-begär”.

Måndag och ny vecka! Jag har tenta på onsdag så min måndag och tisdag kommer enbart bestå utav plugg och något gympass. Andra dagen jag vaknar upp helt utvilad och det är nog den bästa starten på dagen. Hade du en bra söndag? Jag och Isak unnade oss ostbricka på kvällen efter en heldag med jobb och plugg. Sedan bokade vi en liten tripp i april till en stad jag velat besöka jättelänge och efter det drog vi på bio. The Revenant. Sjukt bra film och jag älskade fotot i filmen. Snyggt fotografi i filmer är otroligt viktigt för mig. Det är bara tio dagar kvar tills jag åker ner till bästkusten och går på konsert, hänger med familjen och min bästis! Nedräkningen har börjat. Känner att livsglädjen har kommit tillbaka och skönt att förra veckan är ett minne blott!


JAG GER DIG MIN MORGON JAG GER DIG MIN DAG

 
Att vakna upp bredvid honom är den bästa starten på dagen. Varje dag. Bäst är det när ingen utav oss behöver gå upp tidigare än den andra.
 

Ligga kvar och dra sig bland nytvättad lakan och njuta av tystnaden. Fastän det inte brukar vara så tyst mellan oss två.
 
God morgon! Önskar dig en fin söndag med massa kärlek.

PLUGGDAG

 
Vaknade utvilad av mig själv runt nio och kunde se att solen sken utanför fönstret! Bra start på denna helg. Jag har äntligen fått tillbaka både hälsan och pluggmotivationen så det känns som att jag sakta men säkert börjar vakna upp ur min dvala jag varit i senaste dagarna. Har hunnit plugga nästan allt som stod på dagens agenda så snart ska jag ut i solen en stund. Och vid fem ska jag möta upp Linnea för ett glas vin och lite lördagshäng! Vad hittar du på denna lördag?

RÖDA MATTAN OCH ÅRETS TREDJE SEMLA

 

Jag och Evelina fångades på bild när vi tog en sväng om på röda mattan. Första gången jag fick vara med om detta och jag kan absolut vänja mig vid röda mattor, fotografer, galor och gratis cava… Jag hade på mig skjorta och byxor från Zara, Lackskor från vagabond och ett halsband från Filini. Evelina bar en klänning från nelly.com. Visst matchade vi fint?

FRIYAY! Vi överlevde redovisning och opponering av grupparbetet idag och nu kan man andas ut då vi vet att det blev godkänt. Tjejerna var duktiga som satt kvar och pluggade till tentan men jag smet iväg. Tog en tur inne i Sickla galleria och fyndade lite innan jag köpte med mig en semla och gick hem. Så nu har jag precis ätit upp den tillsammans med en kopp te. Okej. Tar ett djupt andetag. Nu kör vi gasen i botten med tentaplugget!! Fin fredag.


NEW IN

 
Glömt visa mina senaste smycken jag köpte inne på stories rea! Har på mig både ringen och armbandet exakt varje dag. Älskar när vissa smycken blir en del av ens vardags uniform! Nu sitter jag här bakom skärmen och somnar vilken sekund som helst. Jag har varit ledig idag så min dag började med ett benpass på gymmet tillsammans med Isak. Sen har jag suttit och svarat på mail, fotat och pluggat konstant. Kom äntligen in i ett flow! Imorgon ska vi redovisa grupparbetet och det ska bli så skönt när det är gjort. Dagarna fram till onsdag kommer inte vara så roliga då jag endast kommer plugga till tentan i princip. Nej nu ska jag snart sova. Hoppas dagen varit bra, och imorgon är det fredag!

WEEKLY SNAPSHOTS

 
Plåtade smycken för Starstudio i fredags. Ska se om jag får tag på några bilder så kan du få se resultatet.
Efter plåtningen i fredags så gick jag och Johanna in på stories. Fick med mig två nagellack på rean. Har på mig det andra nu, ska försöka fota en bild!
 
I lördags så var vi ett gäng som gick ut och åt på Supper. Verkligen ett bra ställe och allting smakade riktigt bra, för att inte tala om deras margaritas…
I söndags kom vår fina vän Linn hem till oss för tacos och tv-spel. Mysigaste söndagen på länge.
 
Startade den här veckan på bästa sätt tillsammans med Isak. Sovmorgon, gympass och pannkakslunch!
 
Kan detta vara första mobilbilden jag lägger upp här på bloggen? Känns nästan så. Men i måndagskväll var jag ju på Elle decoration awards. Jag blev fångad på röda mattan så jag tänkte göra ett inlägg om kvällen nu i dagarna. Håll ut.
 

Tillbaka till en bild med bra kvalitet och tillbaka till fettisdagen. Såhär såg det ut hemma hos oss när vi åt varsin semla.

Jag lyckades fånga min vardag lite bättre den här senaste veckan och jag gillar det. Återstår och se hur väl jag lyckats till nästa vecka. Ha en fin dag!


WHICH ONE IS YOUR FAVORITE?

 

Onsdag och jag är så opepp och seg i kroppen den här veckan. Känns som att jag har nåt virus i kroppen och jag hinner verkligen inte vara sjuk nu. Igår bojkottade jag ett event på Berns och stannade hemma i sängen istället. Får äta en extra apelsin idag helt enkelt. Ska åka in till praktiken snart och i eftermiddag när jag kommer hem så måste jag börja plugga inför tentan som är om exakt en vecka. Ikväll ska jag ha myskväll med Isak. Ovan ser du mina senaste looks och kanske att du har en favorit? Trevlig onsdag till dig!

 

Och grattis till världens bästa mamma som fyller år idag<3


FETTISDAG

Bildkälla: Pinterest.

Äntligen är det fettisdag! Jag fullkomligt älskar semlor och har redan hunnit trycka i mig en. På vägen hem från grupparbetet så gick jag förbi Thelins och köpte med varsin semla till mig och Isak. Så gott! Hur gillar du att äta din semla? Jag tycker det ska vara ett rejält lock så man kan använda den som ett redskap för att äta grädden. Så äter alltid upp locket först! Sen lagom mycket grädde och gärna lite mandelbitar i mandelmassan, mums! Gårdagen var trevlig och jag ska försöka få ihop lite bilder, men fotade ju inte så värst mycket så det får bli halvkassa mobilbilder. Var dock aktiv på snapchat (@nliborius) om du vill se!


ELLE DECORATION DESIGN AWARDS

 
Måndag igen och här i Stockholm inleds den med designvecka. Ikväll så hålls Elle Decoration Design Awards på Café Opera och jag ska dit. Känns lite pirrigt och jag är väldigt förväntansfull. Journalister vet redan vilka som vinner alla priser men pristagarna presenteras ikväll på galan för oss andra. Roligt och nytt för i år är att det är en ny kategori, nämligen årets inredningsbloggare och jag har full koll på hela gänget som är nominerade. Jag sitter här nyduschad och har precis målat naglarna. Ska bege mig in till stan om någon timma då jag ska förbi bolaget och inhandla lite bubbel för att kunna skåla lite innan vi drar till galan. Dessvärre sitter jag här med lätt huvudvärk och är inte alls pigg på att svida om till galaoutfit men jag får bita ihop och klunka vatten samtidigt. Kameran kommer stanna hemma denna kväll så det är på instagram och snapchat jag kommer uppdatera från aftonen. @nliborius heter jag på båda. Nu måste jag stryka skjortan! Hörs imorgon.

PILLOWS

 
HM home. Det är lite lätt frustrerande att bo i andra hand när det kommer till inredning. Jag älskar ju inredning men känner inte för att lägga så mycket pengar på nytt när det inte är ens ”egna” boende om du förstår? Men därför är det så bra med H&M home för där finns det så mycket fint för en billig peng! Just kuddar gör ju så himla mycket också. Jag kan inte låta bli att längta till sommaren nu när jag tänker på hur fina kuddar vi har i vår lägenhet på västkusten, åh! Men det är ett tag tills dess och jag har ju tagit upp en del av min inredning hit också. Hade a l d r i g klarat av att bo i andra hand annars.

FASHION WALL NO. 4

 
Några fashion pics tagna av mig den här veckan. De svarta jeansen är reafyndet från Zara som jag nämnde tidigare i veckan. Ska försöka fånga dom i en outfitbild snart. Hade på mig jensen igår när vi var ett stort gäng som var ute och åt på Supper och de är väldigt sköna! Den här söndagen har jag typ bara sovit känns det som. Men Linn kommer förbi om någon timma med semlor och sen ska vi plus Isak ha tacos- och spelkväll! Bästa avslutet på veckan om ni frågar mig.

UPPFÖLJNING OCH NYA MÅL FÖR FEBRUARI

Konst av Olof Grind, Lisa Burenius och Guy Bourdin. Skal från merskal.se

Uppföljning - januari:

Jobb – Lyckas få ett extrajobb. Jag lyckades få två arbetsintervjuer men tackade sedan nej till jobben då det skulle vara tre vardagar i veckan och det hinner jag inte upptill studierna. Har istället fått praktik en dag i veckan som du redan vet.

Studier – Bli godkänd på tentan. Check.

Ekonomi – inga onödiga inköp fram till CSN trillar in. Fixade faktiskt detta också. Förvaringen från Ikea räknas inte som onödigt.

Träning – komma igång med träningen. Ja det var på håret att jag lyckades uppnå detta. Men sista veckan på januari så tog jag mig dit och jag är nu igång.

Bloggen – Öka statistiken med 100 läsare till om dagen. Nja. Jag lyckades väl fyra dagar med detta i januari. Men statistiken har ändå ökats.

Instagram – Få 3600 följare. Jag har idag 3734 följare så den uppfyllde jag över förväntan!

Så för att sammanfatta januari så uppfyllde jag fyra av sex mål. Ändå bra tycker jag!

Mål för februari:

Jobb – få ett helgjobb.

Studier – bli godkänd på kommande tenta.

Träning – komma in i att träna tre dagar/veckan.

Bloggen – öka statistiken med 100.

Instagram – komma upp till 3850 följare.

Övrigt – lära mig bildredigeringsprogrammet Lightroom.

Wish me good luck! 

 

MIN DAG

 
Meeen vilken slö lördag jag har. Träna och plugga skulle jag göra idag, HAHA yeah right! Lite så känns det. Men det är ju faktiskt okej att inte göra en massa måsten. Speciellt på helgen kan jag tycka! Jag kan trösta mig med att jag har fått röjt här hemma och fixat med bloggen. Och tagit bilden ovan. Sitter och försöker lära mig redigera i Lightroom och det går helt okej måste jag säga. Verkar vara väldigt enkelt men det är småsaker som jag måste få hjälp med och min kompis Elias är expert på detta program. Och vilken tur att jag ska träffa honom ikväll då, hehe… Nu ska jag duscha, mitt hår behöver inpackning efter gårdagens plåtning.

LÖRDAG 6

 
Flingor och fil, apelsin, kiwi, apelsinjuice och kaffe denna morgon. Jag gillar att variera mina frukostar för annars kan jag tröttna. Tror det är resultatet från när jag bodde hemma och vi var tvungna att äta havregrynsgröt fem dagar i veckan. Jag kan fortfarande inte äta det och då flyttade jag hemifrån för fyra år sedan. Nog om mina frukostar, Idag är det äntligen lördag och jag ska på förfest med cava innan vi ska ut och äta senare ikväll. Men innan det så måste jag vara lite duktig. Såsom plugga, eventuellt träna och röja här hemma. Dags att ta tag i den här dagen med andra ord. PUSS och HEJ!

CASE APP OCH INSTAGRAMTÄVLING

 

I veckan fick jag hem dessa två superfina mobilskalen från Case app. Du har nog redan koll på vad det är för typ av sida men man kan designa sina egna skal och skins till datorn eller beställa redan färdiga designs som jag har gjort. Är verkligen supernöjd med båda två och jag kan inte få nog utav marmor som du vet. Jag måste även tipsa om min instagramtävling som jag har just nu i samarbete med Case app! Du har chansen att vinna en rabattkod på 300 kronor. Gå in på min instagram, @nliborius så hittar du mer information. Ha det fint och lycka till i tävlingen!

 

(Sponsrat inlägg)


VARDAG

 
Jag har äntligen tagit tag i min träning som var ett utav mina mål i januari. En uppföljning på hur det har gått med mina januarimål kommer förhoppningsvis upp imorgon. 
Jag älskar att kunna dra mig i sängen med gott samvete. Och det har jag kunnat göra några dagar nu.
Och apelsinerna fortsätter att förtäras här hemma. I alla dess former. 
Avslutar med en bild på mig dårå. Vissa tycker tydligen att mitt ansikte borde synas oftare här på bloggisen och det kan jag väl hålla med om till en viss del. Här får ni en helt osminkad bild bara för det. Sminkar mig aldrig när jag bara ska vara hemma.

A TOUCH OF THE 70S

 
Plockade fram min gamla turban som jag köpte på Lindex för något år sedan eller två. Älskar den!

Fuskpäls och turban från Lindex. Polotröja från H&M. Jeans från Zara. Skor från Vagabond.

Solen skiner och jag är ledig idag. Bra kombo måste jag säga då jag behövde fota lite. Så jag har fotat och redigerat bilder hela förmiddagen. Nu kurrar min mage så jag måste slänga ihop något att äta. Efter det står plugga och tvätta på schemat. Imorgon har jag plåtning också så måste förbereda inför det. Hoppas solen skiner på dig också idag!


WHYRED & STYLEIN A/W 2016

 
Whyred var först ut på modeveckan i Stockholm i måndags. Whyred har alltid varit en favorit hos mig och jag älskar mitten looken. Första looken är också drömmig.
 

En annan favorit som hade visning i måndags var Stylein. Älskar Elins minimalistiska stil. Less is more. Alltid. Om och om igen.

Om du lik som jag är modeintresserad så har du nog inte missat att modeveckan dragit igång här i Stockholm? Har suttit front row framför snapchat och instagram dessa dagar. Ida Sjöstedt hade sin visning igår och vilken DRÖM det hade varit att få bli inbjuden till just hennes visning någon gång.


POM OCH FLORA

Tänk om alla skulle få ha turen att ha den här kvinnan i sina liv. Hon är en tiopoängare!
 
Vi möttes upp på ett utav mina favorit caféer här i Stockholm i lördags. Ser ni så gott?!

Och så en bild på mig fastän den är lite skev. Fick en kommentar för någon dag sedan att jag borde ha fler bilder på mig själv här på bloggen…

God kväll! Jag är helt slut. Skola med grupparbete och träning har knockat mig totalt denna tisdag. Jag har faktiskt ställt in kvällens planer för jag känner att jag måste vila. Och plugga. Och lyssna på Sias nysläppta skiva. Roligare än så blir det inte ikväll! Ta hand om dig.


MORNING

Hitta min  Pinterest här.

God morgon tisdag! Jag tror inte att du har missat att avokado är något jag älskar. Vill ha det till allt! Varje gång jag är ochh handlar så måste jag gå fram till lådan med avokado för att klämma och känna för att förhoppningsvis få med mig någon hem. Kombon avokado, ost och ägg är nog bäst att ha på mackan. Toppat med peppar och salt såklart. Nej dags att äta frukost tror jag! Idag drar grupparbetet igång på riktigt så jag ska in till skolan om en halvtimma. Annars är det träning, plugg och myskväll med vänner som står på schemat.Hoppas du får en fin start på dagen!


TIPS PÅ MARMORBRICKA

Jag fick hem denna superfina marmorbricka förra veckan från webbshopen stylemood.se. Kärlek vid första ögonkastet. Finns även i grön och blir din för endast 179 kronor. Många har frågat var jag köper mina brickor, så här har du ett bra tips! (Direktlänk)
 

Tjejen som äger denna webshop är fina Johanna och hon säljer fin inredning för ett sanslöst billigt pris om du frågar mig! Vill ha allt. Jag och Johanna planerar en instagramtävling i mitten av månaden så håll utkik på både hennes och min instagram: @stylemood.se och @nliborius. Nu är vi äntligen inne i februari och den här veckan ska jag försöka ha en lugn vanlig vardag. Har flängt runt alldeles för mycket de senaste tre veckorna. Så denna veckan blir det fokus på plugg och praktik!

 

(Sponsrat inlägg)


RSS 2.0