VUNNIT BILJETTER TILL…

 

Bild från förra året.

…WAY OUT WEST! Åh vilken lycka och glädje att vi vann! Sony mobile anordnar just nu en instagramtävling som går ut på att lägga upp en 15 sekunders lång film där du gör av med energi på ett kreativt sätt. Jag, Isak, Elias och Louise bestämde oss för att gå all in och filmade igår. Resultatet hittar ni på min instagram @nliborius. Det ligger faktiskt rätt så mycket engagemang bakom denna video så vi förtjänade verkligen att vinna två biljetter. Tack Sony! Elias och Louise hade redan köpt biljetter så nu är vi bara så sjukt taggade för ännu en grym Way Out West festival ihop. Någon utav er som ska dit?


GOT YOURSELF A FAVORITE?

 
Mina senaste looks. Den här månaden har det varit lite lama outfits måste jag erkänna. Men vädret har ju sugit så jag skyller ifrån mig på det. Har du någon favorit? Jag väljer nr 7.

SLEEP TIGHT

 
Nu ska jag krypa ner i en nybäddad säng. Åh vad underbart! Lukten och känslan av nya lakan när man ska gå och lägga sig är så otroligt rogivande på något sätt. Jag inbillar mig att det kommer bli en bättre sömn på grund av det. Idag har varit en riktigt bra dag förresten! Berättar imorgon. God natt♥

FAVORITBYXAN ÄR PÅ

 
Alltså dessa byxorna från en av mina favoritbutiker är verkligen SÅ sköna. Outfiten ovan är ingen ”dagens” outfit, snarare en veckas. Varierar bara överdelarna hehe. Det är så jobbigt väder i Varberg idag, sol och varmt varvat med regnskurar. Kan solen inte få vara kvar hela tiden bara? Så länge det inte regnar på lördagkväll så är jag nöjd. För då är det paaarteeey!

ETT PERSONLIGT OCH INTELLEKTUELLT HEM

Ett hem utan böcker är för mig ett rätt så opersonligt hem. Jag tycker det säger mycket om hemmet och personerna som bor där. Antingen är det någon som tror att ett perfekt hem inte har några böcker eller så är det så sorgligt att personerna i hemmet knappt har läst en enda bok. Ja för mig är det sorgligt. Vad tycker ni? Är böcker något som är ”töntigt” eller fult? Eller tycker ni som jag? Att böcker skapar ett personligt hem med ett intellektuellt intryck?

VECKANS NAGLAR

 

PERFEKT HÖSTLOOK

 

Jag vill inte vara den som redan pratar om hösten men jag kan inte låta bli när jag ser detta. Looken ovan känns som en självklar match till kommande kalla dagar, eller vad säger ni? Det känns som att 70-tals trenden håller i sig även till hösten och jag gillar det! Och vet ni vad? Idag var jag inne på Gina tricot och fyndade på deras rea (halva reapriset nu!! SPRING DIT), hade plaggen ovan som inspiration när jag shoppade kan jag säga. Nu blev ni nyfikna va? Jag menar vad kan det vara för plagg? Kan det vara en stickad tröja och ett par hängslebrallor…?

Och tack snälla ni för kommentarerna på mitt presentationsinlägg! Ska försöka visa lite mer personlighet på den här bloggen och lite egna åsikter och tankar och så vidare. Hur låter det?


BLOGGRESAN FORTSÄTTER HIT TILL FINEST.SE

 

Bilder från min instagram: @nliborius

Nu kommer det hända grejer, som jag avslutade förra inlägget med. Det är nämligen så att jag har flyttat över bloggen hit till finest.se. Har lagt in några inlägg från min förra blogg http://liborius.devote.se för att det inte ska bli helt tomt här!

För er som inte vet vem jag är: Västkustbo som fyller 25 till hösten (ni kan gratulera mig den 1 oktober). Stort intresse för inredning och mode så det är vad bloggen handlar om. Har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på energi och miljö. Isak är killen som nästan alltid bär mössa och som jag har varit tillsammans med i sju år. När det kommer till musik så är Håkan Hellström överlägsen i mina öron och ögon.  Vad mer vill ni veta? Bakom varje inredningsbild från mitt hem gömmer sig ett enormt diskberg eller en klädhög. Jag har dammråttor i varje hörn. De perfekta frukostbilderna jag kommer visa är så arrangerade så man kan spy. Kan ha tagit upp mot en timma att få till.  Klackar på outfitbilder? Ja men självklart att de har fått ligga i väskan hela dagen fram tills kameran dyker fram. Att jag nästan alltid har perfekta snittblommor hemma? Det stämmer faktiskt. Jag är en pensionär i en 25-årings kropp och drömmer om min egna trädgård och växthus. Det var lite om mig.

Hoppas ni alla gamla och nya läsare kommer vilja hänga med på min bloggresa!


FINEST.SE/LIBORIUS

 

Ny blogg: finest.se/liborius

 

JAG ÄR TILLBAKA

 
Men vad har hänt här? Ingenting. Ber om ursäkt för det! Min vecka började med en dålig hälsa, var sängliggandes måndag och tisdag. Sen har jag helt enkelt bara haft fullt upp. Men nu kommer det hända grejer! 

EN TORSDAG I JULI

Bjussar på två bilder från vår pizzakväll hemma hos mig och Isak tillsammans med min mamma och bror. Himla gott och trevligt och jag testade köpa en ny rosé som var supergod! Eftersom årets sommarväder inte är något sommarväder var vi tvungna att vira in oss filtar tills vi gav upp och åt desserten därinne. Som självklart bestod utav jordgubbar med mjölk och socker. Himla fin kväll i alla fall!

MIN HELG

 

Köpte hem några pioner från torget igår. Deras säsong börjar ju lida mot sitt slut så jag passade på! Tycker de är så fina och luktar gudomligt gott. Lätt en av mina favoritblommor.

Söndag och jag har haft en jättebra helg. Den har känts väldigt somrig fastän det inte varit mer än kanske 20 grader här. Men jag har hunnit bocka av sol och bad, sitta och fika på uteservering, hängt på Hallifornia och sett SUP tävlingar och ätit glass. Igårkväll satt jag och Elin på min uteplats och drack bubbel och åt jordgubbar och bigarråer innan utgång. Idag har jag inte allt för stora planer så vi får se vad jag hittar på! Vad har ni hittat på i helgen?


DRÖMMEN OM EN HEMLIG TRÄDGÅRD

T-shirt och byxor, &other stories. Sandaler, Vagabond. Rygga, Lindex.

Vi gick förbi det här huset och jag blev genast nyfiken på hur deras trädgård såg ut. Som ni ser finns det en inbjudande grind in till trädgården men så är det väldigt lummigt så man ser knappt någonting. En hemlig trädgård som jag inbillar mig är hur mysig som helst! Så vill jag också ha det i framtiden. Ett hus som ligger mitt i stan men som är skyddat från allt runtomkring. Jag drömmer om min framtida trädgård, växthus och trädäck. Isak vill ha ett utekök och det tycker jag låter perfekt. Tänk er jag som ligger och solar på trädäcket ätandes på saker jag själv odlat i växthuset medan Isak står och lagar mat till mig. Typ så som det är redan nu med andra ord, men ändå inte.


KOM PÅ ATT JAG MÅSTE STÄDA...

Dessa bilder är verkligen inte tagna idag. Föreställ er istället ett vitt bord som man inte ser på grund av massa saker som är ivägen. Borde ta ett ryck och röja undan. Borde. Nej jag måste faktiskt kom jag på i detta nu! Min mamma och bror kommer ju hit på middag imorgon direkt efter jobbet. Fram med dammvippan (vem har ens en sådan idag?) och på med Zara Larsson. #backazara

DAGLIG DOS INSPIRATION

 

När jag har brist på inspiration och tid över så surfar jag alltid runt inne på Pinterest. Eller instagram. Älskar insta!

 

Sitter och väntar på att Elin ska komma förbi. Ikväll tänker vi köpa med oss mat från någonstans och sätta oss nere vid havet! Sån här fin kväll måste man passa på. Kanske att det blir ett kvällsdopp också, bara för att liksom. Hoppas ni får en fin tisdagskväll!


VÄNNER

Idag på bussen hem så lyssnade jag på vår spotifylista som är under konstruktion till vår sommarfest senare i sommar. Jag fylldes utav glädje och tacksamhet när jag började tänka på vilka mina vänner är och att vi kommer ha det så sjukt roligt på vår fest! Vi alla bor i olika städer så det är så roligt nu på sommaren när de flesta bor i en och samma stad igen. Det ska bli fint med fest tillsammans med fina vänner i alla fall. Finns det något roligare när man bjuder över folk till sitt egna hem? Älskar att bjuda och försöka få till det där lilla extra.

WOS

 
SÅ många snygga brillor på denna hemsida. Älskar de med pärlor, men tycker även om de hjärtformade. Jag köper minst ett par solglasögon varje sommar. Kan inte ha för många. Är ni likadana?

LÄNGS MED STRANDPROMENADEN

 

T-shirt från Acne. Byxor från Zara. Trench från Gekås. Skor från Vagabond. Brillor från Topshop. Kaftan från H&M.

Vad tycker ni om min look från förra veckan?


RSS 2.0