FASHION WALL NO. 3

 

Alla bilder är mina.

Jag fortsätter med mitt söndagsinlägg i form av en fashion wall baserat på mina egna bilder. Klänningen (direktlänk) med snörning fick jag på eventet jag var på i torsdags. Så fort det blir varmare väder ute så ska du få se hur den sitter på. Söndag, helgens, veckans och även januaris sista dag. Tänk att det var nyår för exakt en månad sedan. Känns ju som att det var hur längesen som helst om du frågar mig. Jag har haft en väldigt händelserik januari som jag är så tacksam över. Håller tummarna för att februari blir minst lika bra! Jag har både en gala, events, konsert, ny dator, klippa mig och en tripp till västkusten inbokat så nog kommer det bli en bra månad alltid. Januaris sista dag är lugn. Vi startade dagen med ett träningspass på gymmet och sen har jag bara suttit med plugget. Hoppas du har en bra söndag.


KIWI

God morgon lördag! Jag vaknar upp med träningsvärk efter gårdagens gympass. Första för i år och det känns mer än bra. Min frukost bestod endast utav en kiwi idag för om en timma ska jag möta upp Linn för en frukost på Pom och Flora. Bästa frukoststället! Tips om du är i Stockholm. Sen blir det mest plugg och städ. Sånt där man bara måste göra du vet. Men jag har kvällen att se framemot i alla fall! Ha en fin lördag nu.

GÅRDAGENS EVENT

(Bild lånad av Mikaela) Igår var jag som sagt iväg på ett event som anordnades utav Reve app. Det är en app som liknar instagram väldigt mycket men att man kan tagga sin outfit med de varumärken man har på sig, och på så sätt kan följaren komma till en direktlänk där man kan hitta och köpa plagget. 
 
Salem som praktiserar på Reve delade ut fina goodiebags. Vad som låg i får du se vid ett annat tillfälle. 
Och nu till det bästa med hela eventet. Jag var där med mina fina bloggkollegor här på VIONE. Det var första gången vi träffades och vi klickade med varandra på en sekund. Hur underbart är inte det? Dock saknade vi både Matilda och Dixi men vi ska försöka få ihop något snart igen. 
Inte nog med att vi fick en goodiebag, vi fick även kläder från Chiquelle och jag fick en fin svart klänning med snörning. Bild på den ska du också få se såklart!
 
Det var ett mysigt event och när det var slut så gick vi och drack kaffe för att prata en massa. Jag är så otroligt tacksam över att jag flyttade bloggen hit till VIONE. Och om du sitter där och funderar på att byta till någon annan bloggportal så kan jag varmt rekommendera vione.se. Och jag tipsar verkligen om att kolla in VeronicaEstelle ochHeddas bloggar. Så grymma tjejer!

MINA TRE SENASTE VARDAGSBILDER

Hur fint är det inte med tulpaner? Äntligen så kan vi börja köpa tulpaner igen efter all julhysteri. Blir helt till mig när jag varje fredag går och köper fredagsbukett. Vardagslyx när det är som bäst. 
Jag har den senaste veckan hamnat i ett beroende. Mums!

Bild från i söndags då Annie och Louise var på besök!

Vilken torsdag jag har haft! Vad jag gjorde imorse och fram till lunch kommer få bli ett eget inlägg men oj vad mysig start på dagen. Ikväll så har jag druckit vin och ätit pommes på Hornhuset med Nicolina. Perfekt avslut på den här dagen verkligen och jag är så tacksam över alla fina människor jag har fått lära känna och som finns i min närhet. Ja men så där töntigt glad är jag. Varje dag den här veckan har känts som fredag men imorgon är det ju faktiskt fredag på riktigt. Ser du framemot helgen?


MIN BLOGGPLANERING

 
Jag vill ständigt bli bättre i allt jag tycker är roligt och då gäller detta givetvis även bloggen. Strax efter nyår så satte jag mig ner för att fundera på vad jag vill att min blogg ska innehålla denna termin. Jag vill ha en tydlig grund så läsaren tydligt kan känneteckna min blogg.
 

 Pinterest

 

Här nedan får du lite tips från mig om du är sugen på att göra något liknande:

- Sätt dig ner och fundera på vad det är för inriktning du har/vill ha på din blogg. Vilka inlägg uppskattas mest? Vilken typ av inlägg tycker du själv är roligt att göra?

- När du kommit fram till vad du vill att din blogg ska ha som grund så är det bara att fota och skapa efter dessa inlägg.

- Tidsinställ/spara i utkastet. Om jag nu har frukostbilder på lördagar men det visade sig att jag ätit flera goda frukostar i veckan som jag velat dokumentera så gör jag flera inlägg och sparar i utkastet. För vissa veckor kanske man inte har någon inspiration alls.

- Utrymme för annat. Som du ser så har jag även en övrigt del som jag kan blogga om när jag vill och vilken dag jag vill. För visst hade det varit lite tråkigt om det bara var planerade inlägg på bloggen?


TODAYS

Fuskpäls, Gina tricot. Klänning, Lindex. Halsband, Forgoodluck.se. Skor, Vagabond. Ringar, Kranz & Ziegler.
 
Ramlade in för en stund sedan från både en dag på byrån och en after work på Brillo med Johanna och Evelina. Är helt slut nu kan jag säga. Men som jag älskar mitt liv just nu. Vet du hur underbar känsla det är? Den här veckan är magisk och jag har något fint inplanerat exakt varje dag. Och jag följer veckans ledord: Njut!
För som jag vardagslyxar den här veckan. Imorgon ska jag på ett frukostevent med några utav mina bloggkollegor här på VIONE. Men mer om det imorgon. Nu ska jag sminka av mig och krascha framför tvn och sedan lägga mig tidigt. Sov så gott du också.

TISDAG 26

 
Jag och Isak har kommit in i en period då vi äter en massa apelsiner. De är otroligt goda nu, så tips! 
 
Åh jag har haft en fin eftermiddag med min mammas kusin. Vi gick till Kaffekoppen i gamla stan och fikade. Vi har inte pratat på flera år så det var verkligen roligt att ses. Hon är två år yngre än mig så vi lekte alltid på alla släktkalas men nu i vuxen ålder så har vi varit överallt och ingenstans så vi har liksom inte träffats på x antal år. Himla roligt att lära känna varandra på nytt! Nu ska jag plugga lite innan jag blir för trött. Vad gör du ikväll?

MARMORBORD OCH DAGENS PLANER

 

ellos.se

Drömmer om ett framtida boende som är mycket större än lägenheten vi har på västkusten och betydligt mycket större än den vi har här i Stockholm. Tycker det är så fint med marmorbord och hade inte tackat nej till soffbordet ovan. Och en serveringsvagn har jag alltid velat ha. ÅH!

God morgon förresten. Tisdag och snön är borta. Lite skönt kan jag tycka då det har varit så satans halt att ta sig upp för backen vi har utanför lägenheten. (Nu är den istället så där mysigt lerig…) Idag tänkte jag fota lite bilder till praktiken imorgon och sedan in till stan för en föreläsning. I eftermiddag ska jag träffa en släkting som har flyttat upp till Stockolm! Tror det blir några koppar kaffe och en massa prat på ett mysigt fik i Gamla stan. Men nu. Frukost.


MÅNDAGENS INSPIRATION

 

Min pinterest hittar du HÄR.

God kväll fina bloggläsare. Januaris sista vecka är här och det känns så skönt. Även om det har hänt en massa bra saker den här månaden så är det skönt att veta att vi går mot ljusare tider. Jag startade måndagen med sovmorgon och en lugn morgon framför bloggen och mejlen. Sen var jag iväg på föreläsning och när jag kom hem så letade jag äntligen upp vart närmsta 24/7 gym ligger! Så nu ska jag ta mig dit i veckan. Har även sett till att Isak ska fixa kort där så vi kan peppa varandra. Ikväll har vi bara lagat middag och spelat Mario kart, såå kul! Detta har verkligen varit en bra start på veckan och jag har massor av roligheter som du ska få ta del av såklart!


MÅNDAGSLISTAN

 

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

 Alla AWs som jag har inplanerat, praktiken, häng med vänner och min fina pojkvän.

2. Ska du göra någonting den här veckan som du inte ser fram emot?  

 Nej faktiskt inte! Inget som jag vet om redan nu i alla fall.

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?

Tar den här frågan väldigt ironiskt då det är min kära pojkvän Isak som lagar exakt all mat! Jag brukar briljera med pannkakor en gång var tredje månad typ. Men jag kompenserar med att diska och oftast kommer på vad vi ska laga. Den här veckan ska jag nog föreslå potatismos och köttbullar. Hemlagat, såklart.

 

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Leta upp vart mitt närmsta 24/7 gym ligger! Och förhoppningsvis köra ett träningspass eller två. Januari börjar lida mot sitt slut och ett utav mina mål var ju att komma igång med träningen…

 

5. Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Njut. Jag trivs oförskämt bra med mitt liv just nu och man vet aldrig när det vänder.

6. Vad gjorde du igår kväll?

Då hade jag bjudit hem Annie och Louise. Vi åt chips, grönsaker och dipp. Sen tittade vi på avsnitt fyra av Bron, säsong 2! Så ett fint avslut hade jag på förra veckan.

7. Vilken låt kommer du lyssna mest på den här veckan? 

Oj. Jag är inne i en period då jag tro det eller ej inte lyssnar på musik. Det har nog aldrig hänt tidigare om jag ska vara ärlig. Så jag vet faktiskt inte. Jag väntar på att Håkan ska släppa sin skiva någon gång!!

8. Vad åt du till frukost idag?

Avokado-, ost- och äggmacka. Bästa. Saknade dock min apelsinjuice som tog slut igår. Jag dricker väldigt mycket juice.

 

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?

Jag önskar verkligen att jag var en morgonmänniska som studsade upp vid halv sju. Men jag kan inte gå upp innan halv åtta. Helst går jag upp vid nio.

10. Hur ser du oftast ut till vardags?

Bekvämt och basplagg är mina ledord. Oftast i färgen svart.

 
 

PÅ MIN ÖNSKELISTA

 
Högst upp på min önskelista just nu står det en lagom stor axelremsväska som måste kunna få plats med min systemkamera. Den här stilrena och fina väskan kommer ifrån &other stories och blir din för 950 kronor. Då det är äkta skinn så kan jag tycka att det är värt priset då jag vet att den kommer hålla länge. Får nog gå in i veckan och testa om kameran går ner, jag tror faktiskt att den gör det.

LATE BREAKFAST

 
Det fina med lediga lördagar är att kunna dra sig extra länge i sängen med Isak för att sedan äta en lång och sen frukost. Idag ska jag fota en massa hade jag tänkt. Behöver material till praktiken och sedan så tänkte jag passa på att fota en dagens outfit och annat smått och gott till le blog. Hojta till om det finns några önskemål på inlägg du vill se här! I eftermiddag ska jag eventuellt möta upp ett gäng på fotografiska. Älskar det stället och jag har inte varit där sen oktober/november så nu är det dags igen. Men innan jag tar tag i något alls så måste jag ta en dusch. Vad har du för planer denna lördag?

SNAPSHOTS

 
Jag har hunnit vänja mig vid att ha en tv vid sängen under den senaste veckan. Vi hade ju ingen tv på hela hösten så det känns lite lyxigt faktiskt. Hur mysigt är det inte att till exempel starta sin dag med Nyhetsmorgon? Fast när den här bilden togs var det Cirkus cirkör på tvn.
I söndags fick jag äntligen träffat Linnea. Vi har inte setts sen i somras då hon haft en utbytestermin på Arkitektskolan i Århus i Danmark. Men nu är hon äntligen tillbaka i Stockholm och vi tog ikapp allt vi missat på Vigårda. En favorit. Något oskarp bild men du kan ju ana hur gott det var?
En och annan selfie har man la hunnit med! Denna togs när jag precis hade haft i hårinpackning. Mitt hår älskar det på vintern.
 
Många fikor har jag hunnit med den senaste tiden. Men jag älskar att just fika så jag klagar inte! Är du ute efter vardagslyx så sätt dig på ett café efter skolan eller jobbet. Eller så går du förbi bageriet och köper med dig en kardemummabulle hem. Bilden ovan är ifrån min och Nicolinas långfika (4 timmar för att vara exakt) i tisdags. Snickarbacken är också en favorit här i Sthlm.
Äntligen så har jag köpt mig en ny almanacka. Kan behövas nu när jag har både skola och praktik att hålla koll på. Och alla fikor som jag planerar in med vänner hela tiden…
 
Och på tal om fika så hann jag självklart med en träff på Vetekatten igår med Isa. En toscabulle och cappuccino tack! Ser du en röd tråd i dessa bilder? Mitt nya marmorskal från merskal.se är med på nästan varje bild! Så kan det gå. Materiellkärlek kallas nog det. Och den tävlingen är förresten avslutad nu på instagram. Vi fick väldigt stor respons vilket är roligt för då kan det dyka upp fler tävlingar inom kort! Det var nog alla vardagsbilder som jag lyckats fånga den senaste veckan. Måste verkligen bli bättre på det där. Hoppas du har haft en fin torsdag! Fredag imorgon.

SHORT HAIR

Jag gick igenom gamla bilder på facebook och hittade dessa ovan då jag hade kortare hår. Tänkte att det kunde vara roligt för dig som läser min blogg att se? På andra bilden ser ni hur kort hår jag hade efter att jag hade klippt av mina dreads. Ibland kan jag bli sugen på att klippa mig sådär superkort igen. Men det var ju såå år 2008 och inte år 2016 som vissa vill påstå hehe… Kanske att jag tar fram saxen någon dag men det har varit en lång resa att få mitt långa hår igen. Fem år för att vara exakt. Och den där mellanväxt perioden är ett h e l v e t e om jag ska vara ärlig. Så jag kör nog på mitt långa svall ett tag till. Men nu blev jag ju lite sugen trots allt. Jag ska klippa mig sista helgen i februari så vi får väl se vad som sker.

INSPIRATION

 

Bilder från min pinterest här.

Tänker mycket på tulpaner och våren nu så detta fick bli veckans inspirationskollage från min Pinterest. Den här veckan går riktigt fort tycker jag. Håller du med mig? Idag har jag varit på föreläsning och efter det tog jag en snabb tur på stan. Mitt köpförbud gällde tills jag hade fått mitt CSN som jag trodde skulle komma på måndag men den har redan kommit. Så på fredag tänker jag gå in på stories och kolla in deras rea. Nicco sa någonting om fina smycken… Idag har jag även besökt Vetekatten för första gången tillsammans med Isa. Mycket trevlig fika! Och jag kommer lätt återkomma till det caféet. Nu har jag mest gjort ingenting sen jag kom hem. Tänkte dock ta tag i lite små fix här hemma snart. Det där gymmet får vänta någon dag till. Jag är så totalt omotiverad samtidigt som jag bara vill ha kommit tillbaka till träningen igen. Klurigt det där.


NYTT KAPITEL I MITT LIV

Jag lovade ju att berätta om det där hemliga mötet jag var på förra veckan. Det var ett möte med PR byrån Starstudio angående praktikplats. Som du kanske förstår så har jag nu börjat praktisera där och jag ska vara där 1-2 dagar i veckan! Det är en byrå som har hand om smyckesmärken så jag ska ansvara för två instagramkonton. Känns hur rätt som helst och detta ska bli så roligt! Jag ska även få vara med i arbetet inför pressvisningar och andra events. Just sociala medier och events är något jag tycker är väldigt roligt just nu så att få erfarenhet inom detta känns riktigt roligt. Så idag hade jag min första dag och tiden gick så fort! Tjejerna jag jobbar med är så snälla och det känns SÅ bra! Perfekt att det är 1-2 dagar i veckan då jag studerar också. Känns som ett bra nytt kapitel i min karriär på något sätt.
Efter att jag slutade vid fyra så mötte jag upp min pingla Nicolina för en fyra timmars välbehövlig fika! Hon och jag är ett så bra team och det kändes underbart att ses efter all julledighet. Nu är jag helst slut och är snart redo för sängen. Skola och fika med en vän står på schemat imorgon! Kanske att jag ska spana in vart mitt gym ligger också… Sov så gott och tack för att just du läser min blogg.

TODAYS

 

Fuskpäls, Lindex. Stickad tröja, &Other stories. Glittertröja, H&M. Jeans, Gina tricot. Stövlar, Vagabond.

Vad tycks om dagens?

Sitter en väldigt trött tjej här bakom skärmen. Jag vet inte varför jag är så trött? Idag hade vi i alla fall kursintro för b-kursen och det kändes bra. Efter föreläsningen så gick jag till Granit och köpte mig en almanacka. Välbehövligt denna termin känner jag. Sen mötte jag upp Isak och handlade på Willys. Glammigt bloggliv va? När jag kom hem var jag helt slut och gymmet fanns det ingen tanke på alls. Jag ligger istället i sängen i detta nu och äter godis. Men. Imorgon så händer en rolig grej! Minns ni att jag var på ett möte för exakt en vecka sedan som var lite hemligt? Jag tänkte berätta om det och allt vad det innebar imorgon. Så kika in då om du är nyfiken! Nu ska jag lägga på en ansiktsmask. Trevlig kväll!


BATHROOM WANTIES

 

Hm home.

Hello Monday! Att börja veckan med sovmorgon känns lyxigt. Ingen ångest här inte. Idag är mina planer för dagen väldigt simpla med föreläsning från klockan ett till klockan tre. Efter det ska jag köpa en ny almanacka och handla frukost för veckan. Om det inte är jättekallt ute ska jag nog gå en liten promenad i området för att utforska hur lång tid det tar att ta sig till Hammarby Allé där mitt gym ligger. Hade ju varit skönt om man skulle kunna gå dit och inte krångla med buss och tvärbana osv. Min måndagskväll blir också lugn med ansiktsmask och myskväll med Isak. Hoppas just du får en grym start på veckan!


MY FASHION WALL

 

Alla bilder är mina.

God morgon söndag! Så skönt att ta en lång sovmorgon och vakna upp av sig själv. Igår kväll hade jag en hemmakväll med mig själv, popcorn och P3 guld för att sen titta på de två programmen om David Bowie. Jag tog även en lång dusch och hade i hårinpackning. Så nu mår mitt hår bra igen. Idag är planerna att fortsätta packa upp och röja här hemma så jag kan börja fota vårt nya hem och visa er. Och senare i eftermiddag ska jag träffa en vän. Mer komplicerat än så blir det inte denna söndag.

 
 

INSTAGRAMTÄVLING

Läsare! Var med i min tävling på instagram där du och en vän kan vinna varsitt marmorskal! Ni hittar alla regler på min instagram @nliborius. Tävlingen avslutas imorgon kväll. Lycka till!

HELLO SATURDAY

 
God morgon lördag! Om 40 minuter så ska jag börja ta mig mot lilla Essingen och hem till Annie för brunch! Det tar 35-45 minuter att ta mig dit så får åka en god tid innan. Det jobbiga med att bo i en storstad. Jag, Annie och Louise ska äta en massa, prata ikapp om allt som hänt nu över jul och nyår plus börja titta på säsong två av Bron! En välbehövlig lördag helt enkelt. Så skönt att inte ha några måsten och prestationer nu i helgen. Men nu måste jag börja fixa mig. Berätta gärna vad du ska hitta på idag!

I WANT

 
Okej. Här är två väskor jag hade kunnat tänka mig men som min plånbok absolut inte kommer kunna tänka sig! Visst är de fina? Min svarta croco väska från Zara som jag köpte för kanske tre år sedan, den remmen är sönder så den är inte optimal att ha med sig kameran i längre om man säger så. Och jag vill ha med mig min kamera överallt! Så en ny lite större handväska behövs men då inte dessa godingar från Chloé kanske…

LIBORIUS SNAPSHOTS

Förra veckan lämnade jag min lägenhet på västkusten som du vet. Det skulle packas och städas ännu en gång men det är faktiskt obligatoriskt med kaffepaus och bläddra i någon av alla våra spännande böcker. Stackare. Vad kan han ha för sjukdom egentligen? Mina problem känns genast mindre när jag ser detta i alla fall.
 
Men innan jag åkte tillbaka till Stockholm igen så hann jag fira min lillebror som fyllde hela 7 år i lördags. Han fick bestämma meny så det blev självklart hemmagjord pizza som varmrätt och kladdkaka med glass som efterrätt. Och självklart en massa godis och chips lite senare in på kvällen. Vi vuxna spelade spel och drack vin medans småsyskonen tittade på någon film.
Dessa bilderna är också från i lördags kom jag på nu. En bild på min lillebror på promenad från bussen. Direkt när vi kom hem till vår familj så tog vi alla på oss varma kläder och gick ut för att leka i snön. Hela familjen! Vi drog varandra i pulkor, gjorde snöänglar, snölyktor och en snögubbe.
 
Direkt när jag kom tillbaka till Stockholm så drog vardagen igång och allt vad det innebar den här veckan. Skola, möten, arbetsintervju, invigning av restaurang, tentaplugg och tenta är det jag har hunnit bocka av på listan hittills. Chokladen på bilden är min nya favorit. Har kört på havssalt ett tag nu men den har helt klart fått en konkurrent! Du måste pröva.

DAGENS OUTFIT OCH DAGENS PLANER

 

Vad tycks?

Hej! Åh vilken hektisk onsdag detta är. Det började med att jag gick upp en timma för sent än vad jag hade planerat. Satte mig och pluggade till morgondagens tenta och tog en kort paus för att fota min outfit! För vad är det som händer idag egentligen undrar du? Och vad handlade ett utav de två mötena om i måndags? Jo såhär är det. Innan jul så kontaktade en tjej mig som har en PR byrå och frågade om jag inte kunde vara assistent på en invigning. Det är en stor restaurang som ska invigas i närheten utav Stureplan idag och jag ska vara med och hjälpa till. Direkt när jag kommer så anländer nog både DJ och fotograf (självaste ”rockfoto” Emma) så då ska jag hjälpa dem att installera sig. Jag ska stå i dörren och ha koll på gästlistan när pressen anländer vid 17.30 och klockan 19 slår dörrarna upp för VIP som är över 1000 gäster. Där ska jag och några andra tjejer stå och bocka av gästlistan (såg att det var några intressanta människor som kommer hihi) och även slussa in folket så det inte blir kaos vid entrén och baren. Det ska bli jättespännande att vara med och jobba på en invigning då det är något jag aldrig har varit med om innan! Och just PR och event tycker jag verkar vara himla roligt. Men eftersom jag har tenta imorgon och verkligen hade behövt plugga ännu mera till den så har jag lite stressmage idag. Men får försöka släppa det bara. De andra tjejerna är kvar till ett inatt men jag får gå vid tio redan så det är jag tacksam över! Berättar mer imorgon om hur det gick för mig alltihopa, haha. Börjar bli lite nervös då jag vet att det är ”eliten” som kommer vara på plats!


TUESDAY 12

 

Bilder från lägenheten i Varberg.

Jag har suttit och tentapluggat hela dagen varvat med att jag har möblerat om lite i vår nya andrahand lägenhet. Det är så otroligt lite förvaring så jag får på riktigt panik. Det är ingen idé för mig att packa upp för jag har ändå ingenstans att lägga allt. Så innan veckan är slut åker jag och Isak ut till Ikea för att köpa lite bra förvaring. Jag står inte ut att leva i kaos. Men annars är det väldigt fint här (bor i en kompis lägenhet) så bilder kommer nästa vecka någon gång! Nej, tillbaka till plugget. Jag hoppas det går snabbt till torsdag efter lunch för då är jag ”fri”.


DAVID BOWIE

Vila i frid du vackra människa. Min Pinterest inspiration den här veckan får bli ett litet kollage av David Bowie som tyvärr gick bort igår efter en lång tid med cancer. 69 år blev han. Denna underbara människa hängde mycket i mina högtalare under min högstadietid ska du veta. Mitt namn på msn var till och med Ziggy Stardust. Jag tyckte han var en så otroligt cool person med alla hans skiftande karaktärer! Så tråkigt att vi har mist en av världens största popstjärna och konstnär. Tur att han alltid kommer finnas kvar i våra högtalare.

LAGERHAUSFAVORITER

 

Lite vad jag drömmer om just nu. Ett skohorn, lampa, ny handtvål och en ostkniv. Mer avancerat än så behöver det inte vara. Men jag får ju inte köpa några onödiga inköp den här månaden. En handtvål räknas dock inte som ett onödigt inköp då vi inte har någon alls för tillfället. Vi håller på att ta slut på min duschtvål istället.

Vilken kickstart jag har haft på den här veckan! Känner mig helt slut och jag m å s t e verkligen plugga till tentan vi har på torsdag nu. Jag har pluggat pinsamt lite och min onsdag eftermiddag/kväll försvinner helt. Så det är ikväll och hela dagen imorgon. Tänkte berätta imorgon om vad ena mötet handlade om och vad det är jag ska göra på onsdag så kika in här imorgon om du är nyfiken! Det första mötet gick faktiskt toppen men jag håller lite på det ett tag till…


MONDAY 11

God morgon! Ny vecka och in i vardagen igen för min del. Den här veckan är redan fullbokad men det är så jag gillar att ha det. Händer lite spännande saker i mitt liv nu (minus tentan på torsdag). Tänkte berätta lite kort vad dagens planer handlar om. Ta en kik nedan vettja!
 

To do:

- Skola kl 9-13

- Hemligt möte kl 13.30 (”Bloggigt” att skriva så va?)

- Möte nr 2 kl 15.00 (Berättar mer om detta i veckan)

- Tentaplugg och fixa här hemma i nya lägenheten

 

Ha en fin dag! PUSS


ON MY MIND

 

Hittade lite inspiration på Pinterest.

God morgon söndag! Om en stund åker jag till Göteborg och sedan vidare hem till Stockholm och min älskling. Elin följer med mig till Göteborg så vi ska äta en frukost på Espresso House när vi kommer upp. Jag har så otroligt mycket och tung packning med mig så jag är tacksam till tusen för att Elin kan hjälpa mig med den till Göteborg i alla fall. Är tåget inte försenat så kommer Isak kunna möta upp mig på T-centralen innan han börjar jobba. Så håll tummarna! Nu säger jag hej då till min älskade lägenhet här i Varberg som jag kommer sakna. Kommer även sakna min fina familj. Men nu ska även jag ta tag i vardagen och säga adjö till julledigheten. Hörs i Stockholm nästa gång!


AVOCADO AND EGG

Hej lördag! Och hej du fina läsare! Direkt när jag gick upp imorse så satte jag igång med flyttstädningen och jag blev precis klar nu. Så skönt. Imorgon åker jag hem till Stockholm igen och vår nya hyresgäst flyttar in hit. Känner mig inte riktigt redo för att ta tag i vardagen uppe i Stockholm men det är inget jag kommer ifrån. Idag fyller min lillebror 7 år och vi ska fira honom senare i eftermiddag. Men nu ska jag äta lunch!

SLEEP TIGHT

 

Samtliga kommer från Lindex förutom de svarta shortsen som kommer från Gina tricot.

Känns lite konstigt att skriva ”sleep tight” när jag nyss gått upp… Men så fick det bli! Jag har velat ha en mysig pyjamas hela julen och dessa ovan tycker jag är så fina. Gillar den ljusrosa och de marinblåa shortsen mest. Men du som läser min blogg vet ju att jag har köpstopp när det kommer till kläder den här månaden så det får bli i februari. 

Fredag! Känner du fredagskänslan? Jag hade en bra start på dagen då jag lyckades gå upp innan klockan blev åtta. Vänder ju tillbaka mitt dygn som du kanske vet. Idag ska jag packa klart mina resväskor till Stockholm då jag inte hinner göra detta i helgen. Måste verkligen sätta mig och plugga någon timma också. Vid lunchtid ska jag i alla fall möta upp Hanna och direkt efter det åker jag ut till min familj. Och ikväll hänger jag med min bästis! Sushi, prosecco och På spåret! Hoppas du får en underbar fredag, det är du värd!


MIN TORSDAG

 
Idag lyckades jag slå upp ögonen kl 8.20. Försöker vända tillbaka dygnet inför nästa vecka. Gick upp, plockade ner allt i lägenheten som jag inte vill ha framme när vår hyresgäst flyttar in och det känns skönt att det är gjort nu. Jag hann dock fota en del på inredningen så det blir några inredningsinlägg här på bloggen. Sen satte jag mig med plugget och fick endast gjort hälften av det jag hade velat få gjort. För jag gav upp och tog tåget upp till min favoritstad istället. Nämligen till Göteborg. Kom hem för en timma sedan och jag har precis tryckt i mig en kycklingtallrik från Campino. Vardagslyx. Att åka upp till Göteborg en eftermiddag för att hälsa på en fin vän (Hej Emelie!) är också vardagslyx. Nu ska jag lyssna på Jonathan Johansson och börja packa! Åker hem till Stockholm på söndag.

MÅL – JANUARI

 

Jag tänkte börja med att sätta upp lite mål månad för månad. Det kan handla om både stora och små mål. Vissa mål kanske jag inte lyckas uppnå under en månad men då är det helt okej att de får återkomma till nästa månad. Meningen med det här är inte att jag ska känna mig misslyckad utan mer vilja kämpa och sträva efter det jag vill uppnå lite mer. Så jag tänkte att det kunde vara roligt att dela mina mål och tankar med dig som läser min blogg. Jag har en tendens att inte ta tag i saker och ting på riktigt om jag inte har en deadline på något sätt. Då går oftast tankarna ”jag tar tag i det sen…” Känner du igen dig kanske?

Mina mål för januari 2016:

Karriär: Lyckas få ett extrajobb. (Gå på någon arbetsintervju åtminstone!)

Studier: Bli godkänd på min sista tenta för denna kursen nu den 14 januari.

Ekonomi: Inte köpa ett enda onödigt köp. Såsom kläder, inredning, accessoarer osv. Jag tror du fattar.

Träning: Komma igång med träningen.

Mina mål inom sociala medier:

Blogg: Öka min statistik på bloggen med 100 läsare till.

Instagram: Få 3600 följare på instagram. (Hjälp mig och följ @nliborius)

Okej. Bara att sätta igång nu då! Påminn mig om att köra en uppföljning på detta den första veckan i februari. Jag måste hinna få mitt tentaresultat nämligen och det borde jag få den 4 februari! Wish me good luck och glöm inte att det finns inget som kan stoppa dig att uppnå dina mål. Kör bara kör! Har du kanske något mål under januari? Berätta gärna.


INTERVJU MED MIG

 

In och läs min intervju på VIONEs hemsida här

Onsdag och jag fortsätter bocka av så många punkter som möjligt på min lista för denna veckan. Igår sökte jag faktiskt sex stycken extrajobb så det känns skönt att jag har påbörjat den processen i alla fall. Isak har åkt tillbaka till Stockholm nu så jag blir gräsänka fram till söndag. Ska därför försöka sätta mig ner och plugga till min tenta nu på förmiddagen innan min fikagäst kommer hit. Wish me good luck! Ikväll ska jag till min lillebror för tacomys och det ska bli så gott. Hoppas du får en fin dag!


BLACK, GREY AND DENIM

 

Fuskpäls, Gina tricot. Tröja, &Other Stories. Jeans, Monki. Skor, Vagabond.

Vad tycks om gårdagens?

Tisdag och det nya året tar vid där förra året slutade. Att dagarna bara rusar förbi! Det blev två timmars plugg igår och sedan mys med bästis och familjen på kvällen. Idag har det skrivits kontrakt mellan mig och vår nya hyresgäst för denna terminen. Vi har med andra ord fått hyrt ut vår lägenhet igen, så skönt! Så nu har vi börjat röja och sätta in saker i förrådet. Grejer vi inte vill ha framme när någon annan bor här. Så lite sånt småfix sysslar jag med idag. Hade även tänkt sätta mig ner och söka lite extra jobb! Hoppas du har en fin tisdag i det soliga men ack så kalla vädret.


MY FASHION WALL

 

God morgon måndag! Jag har min sista lediga vecka nu men ska försöka ta tag i vardagen i alla fall. Om 20 minuter ska jag möta upp Elin på biblioteket och så ska vi förhoppningsvis få saker och ting gjorda.  Min magkänsla säger att det kommer bli stressigt den här veckan. Måste hinna med både tentaplugg och att umgås med min familj och vänner innan jag ska upp till Stockholm igen. Men med bra planering och effektivitet ska det nog inte vara några problem ändå.

Min to do list den här veckan:

Tentaplugga, Söka extrajobba, Söka praktik, Röja och packa ner saker i lägenheten, Packa inför Stockholm, Umgås med familj och vänner (Rätt så lätt punkt ändå).

Hoppas du får en fin start på veckan!


DREAMING AWAY

Följ min Pinterest här.

Okej. Jag är nog inte ensam om att drömma mig bort till varmare breddgrader i denna kyla som Sverige bjuder på nu. Visst är du också lite sugen? Karibien hade inte varit fel alls. Skulle även kunna tänka mig Sri Lanka. Thailand skulle också duga. Vad som helst. Lyllos er som har en resa inbokad nu under årets tråkigaste månader (januari, februari och mars). Vart vill du resa?


I LOVE SUNDAYS

1. Sovmorgon. Ingen väckarklocka som ringer och att få vakna när man vill. Finns det något härligare? Veta att det inte finns några måsten. Du kan ligga kvar i sängen hur länge du vill.
2. Myskläder. Att glida omkring i raggsockar och myskläder. Du kan välja att inte ta dig utanför dörren idag och bara glida omkring och mysa hemma.
3. Frukost i sängen. Hur mysigt är det inte att äta sin frukost i sängen framför en bra serie eller film? Eller bläddra i ett inspirerande magasin.
 
4. Slappa. En slarvig uppsatt frisyr och inget smink. SÅ skönt. Du ska ju ändå bara slappa denna dag så varför fixa sig?
5. Fika. Bjud hem vänner eller familj på fika. Hur trevligt är inte det en ledig och lugn söndag? Perfekt aktivitet. Sitta och prata i mängder och dricka kopp efter kopp (och kaka efter kaka).
 

6. Planera. Söndagar är en perfekt dag att planera inför veckan som kommer. Boka in fikor, middagar osv utöver jobb och skola för att få en rolig vecka att se framemot. Söndagar är även en bra dag att fota till både bloggen och instagram och förbereda blogginlägg. Jag gillar att få en överblick på veckan som kommer och försöker att undvika så mycket stress som möjligt.

Alla bilder är tagna av mig.


ANDRA JANUARI

 
Jag fick många fina julklappar i år och den här kalendern från House Doctor är en utav dessa. Tycker den är så fin och blev riktigt glad när jag fick den utav tomten. Jag njuter verkligen av att vara härnere på västkusten i min lägenhet med alla mina möbler och min inredning. Jag åker tillbaka till Stockholm den 10 januari igen så jag har en hel vecka kvar att njuta. Denna gången tänker jag lämna kvar lite mer kläder och skor för att istället göra plats för inredning. Det där med packning och sortera ut och packa ner saker här i lägenheten är något vi verkligen borde ta tag i då Isak åker tillbaka på tisdag redan. Men vi prioriterar att hänga med vänner och familj istället. Mycket roligare tycker vi. Men det andra måste ju också göras…

MIN NYÅRSKLÄNNING

Jag är tydligen sämst på att fota mina outfits nuförtiden vilket jag ska försöka bli bättre på. Men här får du ändå se klänningen jag bar på nyår. En klänning från monki som ger lite Star Wars känsla, haha! Det stod mellan denna och en svart långklänning med lite u-ringning men jag kände att nu får det vara nog med svarta klänningar på nyår.

Lördag! Är det någon som ens har koll på vilken dag det är nuförtiden? Älskar den känslan, precis som när man var yngre och hade jullov. Idag ska jag ändå försöka göra lite nytta i jämförelse med igår då jag degade i soffan med vänner. Tack för den positiva responsen till bytet av bloggportal! Känns fortfarande hur bra som helst.


2016

 

Min nyårsdukning!

År 2016. Klingar fint i mina öron om ni frågar mig! Vi hade över våra vänner på middag igår och det blev verkligen en lyckad kväll och natt! Det var musikquiz om det gångna året och mitt lag vann. Sedan blev det dans och sång innan tolvslaget. På tolvslaget så ställde vi oss ute på gatan för att se alla de stora fyrverkerierna. Så fint och så dyrt. (Jag tänker alltid hur många hundratusen som egentligen skjuts upp i luften samtidigt som Sverige påstår att vi inte har råd att ta in fler flyktingar). Vi räknade i alla fall ner från tio och sedan gavs det nyårskyssar och kramar till höger och vänster. Det regnade lite så vi sprang fort in igen för att fortsätta dansa och sjunga fram till småtimmarna. Jag la mig nog i sängen närmare halv fem… Det bästa med idag är att jag mår prima (bortsett från min jobbiga förkylning som vägrar släppa). Drack endast ett glas vin och ett glas cider vid middagen och sedan höll jag mig till vatten! Kände inte ens för att öppna min skumpa vid tolv vilket jag är tacksam för idag. Måste säga att jag älskar mina vänner och är mer än redo för det nya året!

Nu vill jag höra hur ditt nyår var! En skön hemmakväll eller blev det fest?


RSS 2.0