I LOVE SUNDAYS

1. Sovmorgon. Ingen väckarklocka som ringer och att få vakna när man vill. Finns det något härligare? Veta att det inte finns några måsten. Du kan ligga kvar i sängen hur länge du vill.
2. Myskläder. Att glida omkring i raggsockar och myskläder. Du kan välja att inte ta dig utanför dörren idag och bara glida omkring och mysa hemma.
3. Frukost i sängen. Hur mysigt är det inte att äta sin frukost i sängen framför en bra serie eller film? Eller bläddra i ett inspirerande magasin.
 
4. Slappa. En slarvig uppsatt frisyr och inget smink. SÅ skönt. Du ska ju ändå bara slappa denna dag så varför fixa sig?
5. Fika. Bjud hem vänner eller familj på fika. Hur trevligt är inte det en ledig och lugn söndag? Perfekt aktivitet. Sitta och prata i mängder och dricka kopp efter kopp (och kaka efter kaka).
 

6. Planera. Söndagar är en perfekt dag att planera inför veckan som kommer. Boka in fikor, middagar osv utöver jobb och skola för att få en rolig vecka att se framemot. Söndagar är även en bra dag att fota till både bloggen och instagram och förbereda blogginlägg. Jag gillar att få en överblick på veckan som kommer och försöker att undvika så mycket stress som möjligt.

Alla bilder är tagna av mig.

2016-01-03 @ 22:14:00 Liborius Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0