STÄDDAG

 
Jobbat 7-15 idag (fick sluta en timma tidigare idag wohooo) och direkt när jag kom hem städade vi hela lägenheten. Behövligt. Det var så smutsigt! När städade vi sist liksom? Men på lördag har vi bjudit hit våra närmsta vänner för lite fest så då måste det ju vara rent. Bra tips för att få hemmet städat: bjud hem folk! Men än får jag inte sätta mig i soffan och slappa för om 30 min är det dags för en after work. Hoppas ni har en fin torsdag♥

PAPPERSHÅLLARE I ROSÉ


Rose, guld, koppar och mässing. Älskar det! Den här pappershållaren fick jag utav min pojkvän när jag fyllde år och den kommer ifrån Lagerhaus.

NEW IN


Älskar min stickade tröja från COS. Nu var det dock några veckor sedan jag köpte den men glömt att visa. Den är marinblå, vilket är min favortitfärg den här hösten♥ Har lite nytt från stories också som ni ska få se!

BÅDA SIDOR NU

 
God morgon! Varför är helgen redan slut? Varför har inte jag också höstlov? Lite så kände jag innan när klockan ringde på 05.10. Helgen har i vilket fall varit toppen och jag fick sova ut, så är ändå taggad på en ny arbetsvecka. Har många roliga saker inlplanerade den här veckan också. Måndag, nu kör vi!

ENDAST TIPPARNA

 
Har precis tagit bort mitt nagellack och är nu redo för en ny färg. Frågan är vilken?

EKOLLON

 
Här har vi min lilla samling! Hoppas på att få rötter och att en liten ek kommer växa fram så småningom♥ Grow it yourself. Himla roligt! Annars då? Jag har överlevt första arbetsveckan och den har faktiskt känts lång. Är inte van vid att gå upp så tidigt. Men jag trivs och det känns bra. Om en timma möter jag upp två vänner för aw. Vad hittar ni på ikväll?

YESTERDAYS

 
God morgon! Tredje jobbdagen och jag ser såå framemot lördag. Måste sova ut. Det är inte bra att gå upp kl 05 varje morgon, haha! Ska försöka lägga in alla bilder från Stockholm  denna vecka också, så kan ni få se vad vi hittade på. Hoppas ni får en fin onsdag♥

HAR FÅTT JOBB!!

 
SÅ SKÖNT!!!! Det är en enorm lättnad och glädje att äntligen fått jobb! I slutet av maj tog jag min examen som gav mig en kandidatexamen i företagsekonomi. Nu har jag fått jobb på Gekås ekonomiavdelning. Det känns som en sjukt bra merit och erfarenhet. Första dagen var idag, helt jävla död och trött är jag. Uppdateringen kommer nog bli sådär i veckan. Nytt jobb med nya arbetsuppgifter, gå upp kl 5 och pendla med buss. Det tär på en i början.

TORKADE ÄPPELRINGAR

 
Måste berätta om mitt nya beroende! Torkade äppelringar/chips i ugn med kanel. Superenkelt och så himla gott! Du skivar bara äpplen i 2-3 mm tjocka skivor och kryddar med kanel. In i ugnen,lågt, på 75 graders värme i ca fem timmar. Glöm inte att ha ugnsluckan lite öppen, jag brukar lägga dit en grytvante. Det går liiite emot att göra på detta vis på grund av elförbrukningen. Men man kan även torka utan ugn men det tar några dagar innan de blir klara:)

SÅ MYCKET KÄRLEK

 
Håkan Hellström. Ren kärlek. Kan inte beskriva med ord. Hoppas på en sommar med fina konserter med dig♥

ELLOS

 
Nu har vi kommit fram till Stockholm om allt har gått bra! Imorgon kommer det bli shopping och jag ska spana efter en ny höstkappa. Men om jag inte hittar någon är jag riktigt sugen på kappan ovan. Men vilken färg tycker ni att jag ska välja? (Stolt över att jag inte ens kollar på svart...haha!)

SPEGEL SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR...

 
Marinblått och svart, favoritkombon denna höst.
 

God morgon! Jag vill bara sova. Åh. Brukar gå upp åtta-nio nuförtiden så jag känner mig som en zombie. Haha! Men har ett viktigt möte klockan nio så ingen tid för att sova längre. Och halv ett tar jag och pojkvännen tåget till Göteborg för att mellanlanda på Starbucks innan vi drar vidare mot Stockholm. Där väntar en bästa vän, kvalitetstid med pojkvän, shopping och umgås med våra vänner. Datorn stannar hemma så har tidsinlagt några inlägg åt er, annars får ni följa mig på instagram → @nliborius.

I SOVRUMMET

 
Åh jag borde verkligen städa idag. Ni vill inte veta hur det ser ut runtomkring denna byrå och hur mycket kläder det ligger på golvet. Men visst ser det ut att vara ett väldigt städat och stylat sovrum? Haha! Om en timma drar jag till familjen och umgås. Har ännu fler äppelringar i ugnen också, idag igen. Beroende. Nej nu ska jag ta tag i klädhögarna här på golvet.

DETAILS INSPO

 
Bild ett: Hanna Bild två: Josefin Bild tre: Angelica
 
God morgon fina läsare! Lite morgon inspiration såhär på morgonkvisten är väl aldrig fel? Tre bloggar jag gärna kikar in hos flera gånger om dagen. Idag är det lillördag som onsdagen så fint kallas. Det innebär veckans tredje gympass, packa till Stockholm och sedan ut till familjen för att hänga med småsyskonen. Hur ser er dag ut?♥

ÅTTA GRADER

 
Kyligt ute. Raggsockarna på! Dagens planer är ett gympass, torka äppleringar, fota lite och plugga. Drar ju till Stockholm på torsdag så tänkte fixa lite tidsinställda inlägg fredag-söndag. Nu ska jag äta upp min frukost så jag kan bege mig mot gymmet! Ha en fin dag♥

GREEN

Förra veckans naglar fick bli gröna. Är ju väldigt svartklädd av mig så nagellack är en perfekt färgklick! Hade velat ha en mer mossgrön färg dock...Blev godkänd på första inlämningsuppgiften så kanske ska unna mig ett nytt nagellack?

BLACK IS THE NEW BLACK

 
God kväll! Hoppas ni har haft en fin måndag och grym start på veckan. Jag har haft en riktigt bra start måste jag säga. Jag har bland annat tränat efter två veckors uppehåll och även gått vidare till en andra arbetsintervju. Så håll tummarna för mig, vill verkligen få jobb. Berättar mer om jobbet när jag fått det (för klart jag kommer få det? Måste ju tro på mig själv i alla fall...).
 
Vad tycker ni om min outfit?

PÅ MIN LISTA

 
På torsdag åker jag och pojkvännen till Stockholm. Jag är extremt sugen på att köpa lite höstplagg! Hade inte tackat nej till ovan och det är främst hattar, kappor, stickade tröjor/koftor som jag ska spana efter. Men även jeans. Marinblå och grå är ju två färger som jag har börjat tycka om utöver svart. Så det hade varit roligt med plagg i dom färgerna. Men en kappa som är kamelfärgad är en riktig klassiker och funkar år in och år ut.

SUNDAY

Har stylat om lite är vid matbordet och flyttat mitt älskade galler hit. Jag är nöjd! Både konst av Lisa Burenius, Håkan och vi fick plats. Och ett bra citat från Lagerhaus. Älskar min ljusstake och ekollonvas som jag fått av mina fina vänner också.

HAPPY FRIDAY

 
God morgon fredag! Den här dagen har jag sett fram emot hela veckan. Varför då kanske ni tänker? Inte är det tvättiden jag har nu mellan 8-12, nej, men däremot det som händer efter tvättiden. För då ska jag och min bästis (som förövrigt tagit bilderna ovan) ta tåget till Göteborg för en lunch och en liten tur på stan. Sen ikväll möter jag upp pojkvän och två vänner för lite middag och kulturhäng. Det är trots allt kulturnatta i Göteborg denna kväll! Vad hittar ni på idag?♥

TODAYS INSPO

 
Bildkälla: http://www.studded-hearts.com/
 
Monokroma outfits, gråa detaljer, jeans, guldsmycken och hattar. Perfekt. Om ni frågar mig.

BORDSDUKNING - TEMA HÖST

 
I lördags bjöd jag hit fem tjejkompisar på middag. Det bästa (förutom sällskapet) med att bjuda hem gäster är ju bordsdukningen! Love it! I lördags bestämde jag mig för att ha hösttema så jag gick ut i naturen och plockade med mig löv och kastanjer. Murgröna har jag gott om i rabatten utanför dörren. Gratis bordsdukning är ju den bästa. Körde på färgerna vit, svart, grönt och brun som ni ser och jag blev nöjd!

GIFTS

 
För en vecka sedan fyllde jag 24 år och då fick jag den här fina asken och smyckena från pojkvännen. Fick dessutom pappershållaren i rose från Lagerhaus! Koppar, mässing och rosé. Han vet vad jag gillar♥

LAZY WEDNESDAY

 
Går runt i myskläder och skjuter undan alla måsten. Men klockan är faktiskt inte ens ett så har ju flera timmar kvar på dygnet. Nu på förmiddagen har jag mest stylat lite i hemmet och fotat. Har även tagit tag i den enorma diskhögen här hemma så något "duktigt" har jag gjort! Och nu tänkte jag faktiskt ta tag i plugget...Den här veckan är så seg. Hoppas på en bra helg och att nästa vecka blir bättre.

MIN INSTAGRAM

 
Lite bilder från min instagram, @nliborius (klicka HÄR). Älskar instagram och har en del följare där, så jag är lite mer aktiv där måste jag erkänna...Annars då? Jag känner mig lika grå som vädret men försöker se det positiva. Hoppas ni har en fin dag!

INSPIRATION

 
Bjuder på bilder från min pinterest (som ni hittar HÄR). Idag ska jag jobba och ikväll blir det tjejmiddag. Glöm inte att det är kanelbullens dag! Ska äta minst en idag, mums. Ha en fin lördag♥

ONSDAGENS

 

Åh nu är jag äntligen hemma och har precis satt mig i soffan för en stund. Har handlat inför imorgon och tänkte börja städa snart med...och fixa morgondagens dessert. Jag fyllde ju år i onsdags så imorgon bjuder jag hit mina närmsta tjejer på middag. Ska bli så mysigt! Nej men om man skulle ta tag i den där städningen så man kan få unna sig en lugn kväll. Vad tycker ni om min outfit förresten?

FULLSPÄCKAD DAG

 
Ååh vad trött jag är! Hade gärna legat nån timma till i sängen....Att gå upp halv sju är inget jag är van vid om man säger så. Men idag har jag en fullspäckad dag med två arbetsintervjuer i två helt olika städer plus handla inför morgondagens tjejmiddag. Så det kommer bli mycket flängande hit och dit...Ser redan framemot fyra-fem snåret när jag förhoppningsvis kommit hem igen! Hoppas ni alla får en fin fredag♥

MIN FÖDELSEDAG I BILDER

Efter en sovmorgon och presentöppning i sängen från pojkvännen gick vi till torget. Ekologiskt och närproducerat♥ Men det är väl en självklarhet?
Vi köpte både sallad och gulbetor. Love it! Ser ni vilka härliga färger det är?
Efter torget tog vi en sväng om bageriet för att köpa surdegsbröd. Sedan åt vi en lång och god brunch. Jag och min fina sambo. Sedan gick jag ner till Grön & Skönhet för en nack- och ryggmassage som var top notch!
Efter massagen kom min mamma och syskon hem till oss för lite bullar. Sen drog jag och köpte lite höstskor.
Efter skoinköp cyklade jag och pojkvännen till restaurang Havanna och drack och åt väldigt gott.
Hade verkligen en toppen födelsedag igår som ni kanske ser och kan läsa. Efter Havanna drog vi bara hem och tog det lugnt. Vi var så otroligt mätta!! Fått fin fina presenter från pojkvän och familjen också♥

VINRÖD

 
Nagellack från essie och ringar från COS.
 
Åh men tusen tack för alla era grattis hälsningar! Hur fina är ni inte?!♥ Jag har haft världens bästa födelsedag och har dokumenterat hela dagen och kvällen. Så imorgon tänkte jag bjuda på bilder från min födelsedag, och även berätta vad jag hittat på idag. Nu är jag helt slut efter en fullspäckad dag! Ska dessutom jobba imorgon så nu blir det sängen. God natt♥

BIRTHDAY GIRL

 
GRATTIS till mig som fyller 24 år idag!!!

RSS 2.0