INSTAGRAMTIPS - JANAHOEG

 
Den här veckan vill jag tipsa er om @janahoeg (klick) som ni borde börja följa! Hennes inredningsstil är ljus med en vitbas, samtidigt som hon har små färgklickar lite här och där. Att den här tjejen inte har fler följare förstår inte jag då hon har så fint hem!

OM AVSNITT 1 OCH 2

 

Kolla in coolingen i Varbergs Posten, haha! Idag var jag även med i Hallands Nyheter men den är inte så rolig att visa. De kunde varken länka till min blogg eller instagram heller så kändes inte så roligt för min del.


Nu har även jag sett de båda första avsnitten på itgirls.se. Jag måste börja med att ge cred till filmteamet, de har gjort ett toppen jobb! Okej. Det var en väldigt konstig känsla att både se och höra sig själv måste jag säga. Hade jag varit filmstjärna hade jag nog aldrig sett mina egna filmer. Lite så var det. Första intrycket av mig är ju att jag är vilsen mitt i ett villaområde på Lidingö... Tjejen med noll lokalsinne. Men jag kände att jag gjorde bra ifrån mig i första utmaningen och var så tacksam över att juryn också tyckte detta och lät mig vara kvar. Jag måste även ge cred till Stina, en utav finalisterna (ni hittar hennes blogg HÄR). Skönare tjej får man leta efter! Trodde de skulle klippa ihop det värre om jag ska vara ärlig, så jag är lite lättad. Har ni sett de första avsnitten? Vad tyckte ni? Avsnitt tre visas nästa vecka! HÄR kan ni se första avsnitten.


NO MAKE UP - PERFECT SKIN

 
Ni som har följt min blogg länge vet att jag aldrig sminkar mig. Eller nästan aldrig. För gör jag det fyller jag gärna i mina ögonbryn och kletar på något gloss eller läppstift, helst från märket mac. Jag har verkligen ingen perfekt hy och skulle säkert behöva lite smink för att se fräschare och piggare ut. Men jag är lite emot den här hetsen kring att det nästan är ett måste och en regel att tjejer ska sminka sig. Naturlig skönhet är vackrast. Och du är vacker utan smink. Det handlar mest om en vana. Du är inte van vid att se dig själv utan smink och därför känner du dig blek och ful. Men nu ska jag vara helt ärlig och säga att det är du inte. Dock så hade det varit roligt att kunna sminka sig någon gång ibland, ha den kunskapen. Men jag har aldrig haft intresset, vilket innebär att jag inte har någon som helst aning om hur man lägger på en foundation. Jag har inte ens sådana produkter hemma. Jag sitter inte här och tänker att alla borde sluta sminka sig och att det är fel. För det tycker jag absolut inte. Jag säger bara att det inte borde vara en känsla av tvång. Tjejer börjar redan på mellanstadiet. Herregud chilla!

Men som sagt, jag fyller jättegärna i mina bryn och har något på läpparna. Och då måste jag tipsa om Lumenes ögonbrynspuder och ett läppstift från Mac som heter "Plumful". Bästa! Det är dessa produkter jag har på bilden ovan.


Men tänk på att Du är vacker som du är<3 Sminka dig för att du tycker det är roligt, inte för att du känner att du måste.

 

Första utmaningen. Missa inte första och andra avsnittet som finns uppe nu på itgirls.se! Det var mitt fjärde och sista inlägg från första utmaningen. Tänker skriva ett eget inlägg senare om vad jag tyckte om de två första avsnitten.

THE SUN IS SHINING

Vad tycker ni om min outfit darlings?

Ny skjorta och nya skor. HEJ VÅREN! Älskar när solen skiner och jag blir en helt annan person känns det som. Gladare, mer positiv och jag blir så pepp på livet. Det finns så mycket fint som man kan göra nu på våren och det gäller verkligen att ta tillvara på detta. Hoppas ni tagit vara på dagen idag! PUSS


 


Första utmaningen. Missa inte första och andra avsnittet som finns uppe nu på itgirls.se!


IT GIRLS HUSET

 

Huset ligget på Lidingö och det är så fint. Jag fick en del inspiration och drömmer om att få ha ett eget hus. Kanske inte på Lidingö för det lär jag aldrig ha råd med! Men visst är det fint?


Första utmaningen. Missa inte första och andra avsnitten som finns uppe nu på itgirls.se!


TODAY'S JEWELRY

 

Här får ni en liten glimt av dagens smycken. Klocka från Michael Kors, halsband från H&M (nytt) och ringar från Edblad, COS och & Other stories. Mobilskalet hittar ni på merskal.se. Piffar upp looken med mitt favorit läppstift från Mac också.


Första utmaningen. Missa inte första och andra avsnittet som finns uppe nu på itgirls.se!


EVERYDAY SNAPSHOTS

Bröd mot tegelvägg. Inga konstigheter.
En förbaskat god sopplunch! Måste bli bättre på att äta soppa känner jag. Det är ju så gott!
Mina blommor börjar äntligen blomma därute och jag älskar det. Trädgårdslivet kan börja.
Spegelselfie. Obligatoriskt.
 
Det var några bilder från min vardag det senaste. Hoppas ni har en bra vecka! Snart dags för långledigt igen. Och då bär det av mot Stockholm igen!

WISHLIST - RODEBJER

 
Den här veckan drömmer jag om plagg från Rodebjer. Behöver jag ens förklara varför jag vill ha skjortklänningen, jeansen och kaftanen? Nej jag tänkte väl det.

DAGENS LOOK

 

Vad tycker ni om min look idag snyggingar?


Göteborg med brorsan var hur mysigt som helst. Jag fick köpt en klänning från Filippa K som ni ska få se! Nu ska jag och Isak snart äta "trash mat", vilket innebär pommes i ugn, kycklingklubbor från charken och en dippsås som består av crème fraiche och sweet chilisås. Det är vår "orkar inte bry oss mat" varje gång vi är hungriga och inte orkar eller hinna laga mat. Så sjukt gott!! Ska nog lyxa till det med avokado också. Kvällen blir lugn här hemma med Game of thrones. Hoppas ni får en fin kväll!


TODAYS INSPO

 

Bildkälla: Pinterest


Äntligen helg. Ni anar inte vilken jobbig arbetsvecka jag har haft! Jag välkomnar helgen med en myskväll tillsammans med Elin. Imorgon bär det av till Göteborg och på söndag ska jag träffa lokaltidningen! Känns som en bra helg det här. Vad har ni för planer den här helgen?

INSTAGRAMTIPS - RETROBYB

 
Tänkte börja med instagramtips här på bloggen! Jag älskar att hitta nya inspirerande konton. Först ut är @retrobyb (klick) som ni borde följa. Älskar inredningsstilen. Modern men samtidigt väldigt personligt, precis så det ska vara enligt mig. Så snyggt.

THE SKIRT

 

Kjol, Zara. Tröja i kashmir, en gåva. Fuskis, Gina tricot. Skor, Vagabond. Brillor, Topshop.


Vad tycker ni om min look raringar?


INREDNINGSINSPO

 
Ljust, grönt och öppet. Helt i min smak. Eller vad föredrar ni? Följ min pinterest HÄR om ni har lust!

SNEAKPEAK

 
Har unnat mig denna fina jeanskjol från Zara. Fler bilder får ni senare!

FASHION WISHLIST

 
Ja tack säger jag till det här. Vet inte hur många gånger jag har bloggat om den är väskan. Kanske bara ska ta och köpa den?! Och sandalerna tycker jag är sådär fulsnygga. Perfekta med andra ord. Och jackan. COME TO MAMA!

EVERYDAY SNAPSHOTS

Tänkte börja visa lite mer vardagsbilder. Fotar ju varje dag men alla bilder hamnar inte här på bloggen på grund av att jag vill hålla mig till min inriktning som är mode och inredning. Men någon dag i veckan tänker jag avvika från detta och visa lite andra bilder. Hoppas ni uppskattar detta!

COACHELLA

 
I flera år har jag suktat efter de fina spetsbyxorna från Spell som kyssjohanna.se säljer. Men de är alldeles för dyra för mig så gissa om jag blev glad när jag såg dessa skönheter hänga på en galge för endast 199kr? Nu får det gärna bli varmare väder så jag kan få ta ut dom på sin första promenad. Har fått en dille för spets nu det senaste har jag märkt. Fint. Och just det ja, byxorna kan du hitta inne på H&M.

EN GODARE LUNCH

 
Tips på fräsch lunch: Ryggbiff, bladspenat, polkabetor, cocktailtomater och en fräsch dressing på soya bland annat. Det är Isak som lagar all mat här hemma så jag vet inte exakt vad dressingen innehåller! Vi åt inte detta idag dock, men det är såå gott.

KATARINA BANGATAN

 

Bildkälla: HÄR och HÄR


Okej. Hur fin är den här lägenheten på 54 kvm som ligger på Söder i Stockholm? Jag totalt älskar inredningen, modernt men ändå personligt. Jag får ett enormt sug efter att köpa denna pärla! Vår lägenhet känns genast väldigt tråkig.


FILIPPA K

 
Jag vill ha allt. Den större väskan kommer nog bli min inom snar framtid.

LACE

En ny favorit. Endast 99 kr från H&M.

INTERVJU

 
Läs intervjun som ligger uppe på modette.se HÄR.

MÅNADEN SOM GÅTT

 

IN MY BAG

 
Saker som alltid finns i min väska. En kamera brukar få slinka ner också om jag ska iväg på roligheter. Lite tuggummin brukar också få vara med. Okej, hur många utav er får panik nu över att jag lag nycklarna på bordet? Hehe... Själv är jag inte alls skrockfull när det kommer till nycklar på bordet.

NAGELLACKS SNACK

 
Låt oss prata lite nagellack. Jag har nästan alltid nagellack, annars känner jag mig naken. Jag brukar ju nästan aldrig sminka mig men nagellack är ett måste. Det höjer vilken outfit som helst. Utan mitt topplack från Seche Vite som jag tror de flesta använder? Om inte, köp! Torkar på bara någon minut. Perfekt för mig som inte har så mycket tålamod. Baslack använder jag från märket OPI. Annars så gillar jag OPIs och essies nagellack. Har ni några favoritmärken?

IT GIRLS ÄR IGÅNG

 

Första dagen är gjord och den har varit så sjukt intensiv. Imorgon fortsätter det galna äventyret! Hoppas ni alla får en fin start på veckan. Och glöm inte följa min instagram: @nattistagram


PUSS


MOT IT GIRL TÄVLINGEN

 
En nervös tjej sitter här på andra sidan. Lördagen är kommen och jag ska ta tåget upp mot Stockholm och It Girl tävlingen. Här sitter jag i morgonrock, morgonruffs och en halvdrucken kopp kaffe. Bredvid mig har jag två tomma resväskor, som borde varit packade vi det här laget. Jag har dock valt ut kläder och, smycken och skor så allt ska bara ner. Men först: Duscha. Åker om tre timmar så nu måste jag sätta fart! NÄR blev jag en tidsoptimist?!

SVAR PÅ LÄSARFRÅGORNA

[embed]https://youtu.be/vvraLjegtVg[/embed]

"Smackbruden" är här! Vilken tur att jag spelade in mig själv för att kunna kolla av eventuella ticks osv inför inspelningen nästa vecka. Jag smackar ju med munnen som en liten häst hela tiden!! Herregud. Hoppas ni uppskattar videon ändå där jag svarar på några frågor.

Länk om klippet inte fungerar hittar du här: https://www.youtube.com/watch?v=vvraLjegtVg

SKÖNHET

 
Köpte mig både dagkräm och ögonkräm igår. Har aldrig haft ögonkräm men känner att det behövs nu inför tv-inspelningen, haha. På tal om det så har vi fått yttepytte lite mer information om vad som händer nästa vecka. Jag är så taggad! Ni kommer väl titta på serien?

FRÅGESTUND

 

Min förkylning, migrän och feber kom som en blixt från ovan. Hemma från jobbet idag och en aning stressad. Den här veckan måste jag jobba ikapp nästa veckas uppgifter också för på lördagen drar jag till Stockholm! Nu när jag ändå ligger här hemma och tycker lite synd om mig själv (jag menar hur fräscht intryck kommer jag göra i tv om jag går runt och snorar ner alla och låter som en rökare??), så tänkte jag dra igång en frågestund!


Har ni några frågor? Mina tankar om it girl? Vad jag egentligen sysslar med i mitt liv? Drömmar? Ni fattar. Ös på så tänkte jag välja några frågor och svara på dessa i ett videoinlägg! Måste ju försöka vänja mig vid att synas och prata framför videokamera...hehe.


RED SNEAKERS

 

Bilder från pinterest, adidas och kenzas.se


En av vårens heta skotrender är ju dels dessa adidas superstar (nostalgi på hög nivå), och helst ska de vara röda. Jag gillar modellen men har svårt och se att jag själv skulle köpa mig ett par röda skor. Men man ska aldrig säga aldrig! Ett par blåa, militärgröna eller ljusgrå hade jag däremot kunna köpa i denna modell.


Vad tycker ni hiss eller diss?


70S VIBE

Trench, Gekås. Topp, H&M. Jeans, Zara. Skor, Vagabond. Solbrillor, Topshop.


Tyck till om min outfit finisar!


GLAD PÅSK

 
Bild från förra året men det får duga! GLAD PÅSK mina fina läsare!

VÅRKÄNSLOR

 

Sneak peak på en kommande outfit!


God morgon finisar! Åh vad skönt med fyra dagars ledighet nu. Jag och Jennie var ute och åt på restaurang igår för att fira in dels påsken.Älskar när torsdagen känns som en fredag. Det känns som att man får en extra dag på något sätt. Idag skiner solen och planerna nu fram till tolv är att lära känna min nya kamera! Ska även ta tag i tvättkorgen som väller över innan det är dags för lunch med Hanna.


Tusen tack för alla kommentarer på förra inlägget! Ni är för underbara<3


ÄR JAG SVERIGES NYA IT GIRL?

 
Ja hörrni.... Vad ska jag säga? Är så otroligt glad över att få vara EN AV FINALISTERNA TILL SVERIGES NYA IT-GIRL TÄVLING!!!! Otroligt roligt och jag är nog lika nervös som jag är glad. Vad tror ni? Kommer jag ha någon chans? Jag har klickat mig in på de andra finalisternas bloggar och konkurrensen kommer bli stenhård! Vilka grymma tjejer alltså. Men har jag tagit mig såhär långt vore det dumt att ge upp redan nu, eller hur?

RSS 2.0