NYA JEANS!

 
Helt plötsligt har jag ingen tid för att fota och varken blogga eller instagramma! Men nu innan jag ska iväg till jobbet hade jag lite tid att knäppa av en bild på mina nya jeans från Gina tricot. Lite suddig bild men bättre bilder kommer. Gissa priset jag fick pröjsa? 49 kronor! Lagom pris för en studentplånbok. Nu måste jag cykla till jobbet (så skönt att Vagabonds huvudkontor ligger 5 min cykelavstånd från mig hihi).

ÄLSKLINGS VÄSKAN

 
Som ni ser så fick jag tag på väskan jag bloggade om för några veckor sedan. Jag älskar den. Värd sitt pris och jag är fullkomligt kär i den! Perfekt storlek och så snygg. Kostade 949 kr och är i äkta skinn, från Zara. Som ni ser så blev det även ett till skal från merskal.se. 

God morgon! Söndag och jag tvättar för fullt. Lite segt att stiga upp idag dock efter en lyckad tjejkväll igår. Tänkte passa på att plugga medan jag har tvättid för att sedan åka och hälsa på en kompis som jobbar i en inredningsbutik. Är sugen på något nytt! Annars då? OS finalen i hockeyn ska jag inte missa! PUSS

PRICKIGT

 
Tänkte att ni skulle få se hur mina naglar ser ut den här veckan innan nagellacket skavs bort! Här har jag använt mig utav OPI och essie. Prickarna duttade jag på med penseln men det var lite pilligt. Vad tycks?

ÖNSKELISTAN

 
Skulle mer än gärna vilja ha allt ovan. Åh♥

Andra dagen i rad det är dimmigt och grått ute. Jag vill bara ligga kvar i sängen eller soffan och inte ha några måsten. Men verkligheten är precis tvärtom, massa plugg och idag ska jag jobba...så blir en pluggkväll när jag kommer hem. Jag vill ha helg.
 

PRE WORKOUT

 
Frukost: Kvarg med banan, granatäpple, solrosfrön, kokos och flytande honung.
Hembakat bröd med ost och tomat samt min första Celsius som enligt mig smakade medicin, usch haha!
 
Startade den här tisdagen på bästa sätt enligt mig: Drog mig en stund i sängen innan jag gick upp och åt en lång frukost med senaste Elle som sällskap, och sedan ett ben- och rumppass på 1,5 timma. Så nöjd med dagens pass då jag ökade vikterna samt körde 20 minuter längre kondition än vad jag brukar. Är fortfarande trött i benen och då vet man att det tog!

17 FEBRUARI

 
Bild från i somras
 

Wiie solen skiner denna morgon och det ska bli 5-6 grader, underbart♥ Alla som vill ha sol och vår räcker upp en hand! *Räcker upp en hand* Hoppas ni får en toppen start på veckan!

LAMPJAKT

 
Vi har äntligen köpt ett matbord till vardagsrummet och nu är vi på jakt efter en taklampa. Den första lampan är något vi funderar starkt på att beställa hem faktiskt...De andra fyra är väl mer fönsterlampor egentligen. Svårt det där med lampor, det finns så många fina och dyra. Skulle helst vilja ha "diamond" lampan från globen men den kostar 1600 kr...inget för en student med andra ord.
 

VÅRKÄNSLOR

 
Vad tycks? ♥

ÖNSKEOUTFIT

 
Pastell, stickat, sneakers, bara ben, nude. Jag vill ha vår. Förresten är det någon som har tips på ett gratis program där man kan göra snygga kollage? Börjar tröttna på paint...haha!
 

Glad alla ♥ dag mina fina läsare! Hoppas ni alla får en toppen fin dag. Har ni några roliga planer? Jag har firat med mina vänner två år i rad då jag och pojkvännen haft distans men i år ska vi äntligen fira ihop. Men först ska jag överleva föreläsningen nu på förmiddagen! Hoppas ni får en fin fredag♥

STYLEBY

 

En utav tidningarna jag prenumererar på är modetidningen Styleby (den andra tidningen är modetidningen Elle). Älskar den här månadens framsida, vårig, feminim och Frida Gustavsson som är så vacker!  Jag har prenumererat på den här tidningen sen dag ett och som det ser ut nu skulle jag kunna fortsätta ett tag till. Tycker att Elin Kling och resten av gänget fixar en skön och intressant blandning från modevärlden och det finns alltid en spännande och bra intervju. I det här numret är det en fin intervju med Gina Dirawi med superfina bilder. Blir alltid lika inspirerad av att läsa Styleby och alltid lika shoppingsugen vilket inte alls är bra med min studentekonomi. Om ni blir sugna på att börja prenumerera på Styleby finns det fina erbjudanden hos tidningskungen.se.

 

Jag älskar att samla och stapla magasin på hög och se högen sakta men säkert växa. Skulle aldrig kunna slänga någon tidning, i så fall ge bort (om ens det). Tidningar som jag köper någon gång om året, till exempel veckorevyn kan jag dock slänga, haha!  Jag prenumererar som sagt redan på två modemagasin och är riktigt sugen på att börja prenumerera på en inredningstidning. Tänker främst på Elle decoration, (som tidigare hette Elle interiör) Residence eller Plaza interiör. Tidningskungen har alla dessa tidningar och det lockar att börja prenumerera på ytterligare en tidning när jag är inne på deras sida.

 

Prenumererar ni på någon tidning och i så fall vilken eller vilka? Är ni som jag, som älskar att spara tidningarna eller slänger ni dom i pappersinsamlingen på en gång?


NEW IPHONE CASE

 
Glömt visa er vilket skal jag valde att beställa hem och vissa av er gissade rätt. Jag älskar det och är sugen på att köpa fler...merskal.se om ni vill beställa ett likadant!
 
Åh jag är helt slut efter en heldag på jobbet och caféhäng med bästis nu ikväll. Hann se sista kvarten av hockeyn också och gött att Sverige vann sin premiärmatch! Hoppas ni har en fin kväll♥

LOPPISFYND

 
Förutom min nya kappa (se nedan) fyndade jag den här superfina vasen på min loppisrunda i lördags. Tycker den passar perfekt till mina tulpaner, eller vad säger ni? Doftljuset "grape" som är köpt på lagerhaus är också en favorit att ha ståendes inne på toa. 

God morgon! Redan onsdag och idag ska jag jobba hela dagen och avsluta den här onsdagen på ett café med en av mina bästa vänner♥ Såg även att jag blivit uppmärksammad på sidospalten här på blogg.se igen, superkul!

SECOND HAND

 
Ni anar inte hur kär jag är i den här kappan! Ni ska få se bilder när jag har den på mig så förstår ni min kärlek till denna fina kappa som kostade under 100-lappen. Galet!

11 FEB

 
Hoppas ni alla får en fin dag!♥
Själv har jag skola hela dagen och i eftermiddag blir det veckans första gympass.

ZARA BAG

 
zara.com
 
Fastän jag hatar ormar så tycker jag att den här väskan är riktigt snygg! Jag har varit på jakt efter en svart lagom stor handväska hur länge som helst utan att hitta någon. Men den här väskan från Zara känner jag att jag skulle vilja klämma lite på och förhoppningsvis vilja köpa! Den kostar 949 kr om jag inte minns fel och det är ändå ett bra pris för en skinnväska kan jag tycka. Frågan är när jag kommer komma till en Zarabutik bara...

God morgon! Börjar med att säga Grattis till världens bästa mamma som fyller år idag♥ Dessvärre jobbar jag hela dagen så får fira henne någon annan dag. Ny vecka som sagt med skola och jobb. Men på fredag är det alla ♥ dag! Har ni några planer?

KASAI VAGABOND

 
Köpt årets första vårskor! Ett par sneakers från Vagabond och det var kärlek vid första ögonkastet♥ Dock får de ligga kvar i sin svarta låda tills våren är här på riktigt. Modellen heter Kasai och ni hittar dom HÄR. Det ska även komma in ett par helvita i skinn som jag är väääldigt sugen på också...hehe..

LÖRDAGENS

 
Vad tycks om denna look?
 

Min lördag än så länge: Lyckad loppisrunda, frukost, läst bloggar, gymmet och städat lägenheten.
Vad har ni hunnit med?

HELG!

 
Nu tar jag helg! Ikväll ska jag äta gott och titta på På Spåret. Helt slut efter en heldag med redovisningar i skolan och ett träningspass direkt efter det. Hoppas ni får en fin helg allihopa♥

KOLLEKTIONEN BRÅKIG

 
Idag släpps den tillfälliga designkollektionen Bråkig på Ikea. Det är ett samarbete med en dansk designer om jag inte minns fel. Jag önskar att Ikea låg mycket närmre mig än vad det gör för jag hade inte tackat nej till den översta och nedersta koppen samt assietter och skålar!! Åh servisen är så fin♥ Någon som ska åka dit och köpa något?

WORKSPACE

 
Älskar min arbetshörna/plugghörna men det komiska är att jag aldrig sitter här och pluggar! Är en riktig "kökstjej" och sitter alltid i köket. Så det här skrivbordet får mest agera snygg inredningsdetalj och avlastningsbord för alla papper och räkningar. Vart brukar ni sitta och plugga?

100% VISKOS

Älskar min nya sjal som jag fyndade i en liten butik här i stan som jag aldrig brukar vara inne i. Den var på rea dessutom så det gör det hela ännu bättre! 100 % viskos så mjuk och mysig är den också, som ni hör har den redan blivit en stor favorit♥

GÅRDAGENS

Gårdagens. Vad tycks?

COZY OUTFIT

 
Är jag bara hemma glider jag runt såhär. Bekvämt och snyggt om ni frågar mig! Den här söndagen har dock inte varit en slappisdag. Började söndagen med bullbak och sedan har jag träffat vänner och nu ikväll har jag käkat söndagsmiddag hos pojkvännens familj. Imorgon är det jobb hela dagen. Sov så gott♥

LAZY SATURDAY

En lugn och skön lördag hittills. Köpt mig ett par fula men jättesköna träningsskor äntligen. Mötte upp mamma runt ett och bjöd henne på lunch och nu har vi precis sagt hej då. Ikväll blir det käk och bubbel med en av mina bästa vänner och jag är såå sugen på lite bubbel!
Vad hittar ni på?

RSS 2.0