Favorit?

Jag kan konstatera att jag borde lägga både kepsen och den stickade tröjan på hyllan ett tag...haha!

VILKEN ÄR DIN FAVORIT?
 
Tjenixen läsare!
Jag har knegat mig igenom min första arbetsvecka nu, wihooo! Gått upp 05.15, fem dagar i rad nu så är lagom sliten. Men i helgen är jag ledig♥ Hoppas allt är bra med er!
 

En kavaj, tre outfits.

1. Acne 2. Rules by mary 3. Filippa K 4. Cheap monday 5. Adidas 6. The local firm
 
1. Selected femme 2. H&M 3. Filippa K 4. Converse 5. Selected femme
 
1. Jones & Jones 2. Filippa K 3. Nelly.com 4. Nowhere
 
 

HAR NI NÅGON FAVORIT?
 

Svammel..

bildkällor: we♥it
 
Jag vill ha en katt. Jag är lyckligt kär. Jag vill ha långt hår. Jag vill hitta den perfekta drömfångaren. Jag vill baka macarons snart igen. Jag vill ha en ny "garderob", jobbar på det. Har börjat träna och det känns great. Vart är sommarvädret? Johnny Depp och Karl Lagerfeld, jag hade gärna stått där i mitten.

Midsommardagen!

ONSDAGENS// Shorts, Zara(gamla). Tröja, MQ. T-shirt, COS. Brillor, H&M. Väska, 2-hand. Skor, Converse.
 
 
Hej på er!
Ursäkta min frånvaro men lusten till att blogga har inte funnits där. Jag hade en supermysig midsommar igår. Började med en lunch hos familjen och avslutade den med middag och vänner hemma hos mig! Idag har jag segat hela dagen och tänker fortsätta med det. Glass, jordgubbar och tjejfilm med frugan står på schemat!
 
Vad gjorde ni igår?♥

Alla drömmer om fåglar, även du även jag.

Drömde om dig inatt.
 

När vi går i solen sjunger vi såhär: Sol, sol jättesköna soool, för du värmer vårt land och du är så populär, sol sol jättesköna soool! Idag är det strålande väder, underbart. Ska ta en runda på stan och sen äta glass med en vän. Blir ett träningspass idag också, ska köra på styrka. Igår blev det kondition. Jag är taggad till tusen! Se hur länge det kommer hålla...ehee...Ha det bäst idag♥

Biffen...


Idag ska jag och Elin börja träna på 24/7 gymmet...oh lord...önska mig lycka till! Bra kondis och snygg kropp here I come!! Tränar ni något? Vad och hur ofta?

Kepsen, jag älskar dig!

Chinos, ginatricot. T-shirt, COS. Skärp, MQ. Keps, H&M. Skor, Scorett. Väska, 2-hand.
VAD TYCKS?
 
 

Jag kan se dig, jag ser dig.




Bilder på hela outfiten får ni senare.

HOPE






Jag vill på riktigt ha allt som modellerna ovan har på sig! Såhär vill jag också se ut. P E R F E K T I O N. (Svärmor nu förstår jag varför du älskar märket HOPE). God morgon förresten!

VG!


Den här veckan och dagen började med att jag fick reda på att jag fått VG på miljökunskapstentan! Wihooo mitt första VG på högskolenivå! Känns great! Det är även bestämt att jag ska få se Kent i sommar♥ Höra 999 live kommer bli magiskt. Hoppas veckan kommer fortsätter leverera lika bra!

Tre nyanser av vitt.




Tröja, MQ. Jeans, Gekås barnavd. Skor, Scorett. Väska, Second hand.
VAD TYCKER NI RARINGAR?

Något jag är dålig på är att ta seriösa coola "fashion" outfitsbilder. Hade jag varit en sån cool brud skulle jag lätt stått och poserat nonchalant mot väggen där...men..jag är för glad och oseriös för det! Haha! Ikväll lyssnar jag och min fru på Queen och sjunger falskt. Snart är det dags för fotboll, Spanien spelar!

Veckans naglar!




Hissar eller dissar ni mina naglar den här veckan?

Den 18 juni 2012



Bildkälla: songofstyle


God morgon♥
Helt sjukt vad tiden går fort! Om exakt en vecka börjar jag sommarjobba, något jag inte ser framemot. Så den här veckan ska jag se till att verkligen njuta av min ledighet och umgås med nära och kära. Idag kommer min 3-åriga brorsa hit och sen var det snack om att ta en tripp till Göteborg. I vilket fall kommer det bli en grym dag!
Vad ska ni hitta på idag?

Säg hej till min nya favoritskjorta!




Skjorta, MQ. Keps, H&M. Skärp, COS. Ballerina, Zara. Väska, Second hand.
VAD TYCKER NI OM DAGENS LOOK MINA FINA LÄSARE?

Solen försvann så jag bytte ut solglasögonen och tog fram kepsen! Vad hände med min mun på andra bilden kan man fråga sig...och varför vill min kamera bara ta suddiga bilder idag? Den här söndagen hade jag lika gärna kunnat hoppa över. Ny dag nu, tack!


Folk log åt mig bakom ryggen.

Tjuvkik på dagens!





Den 17 juni 2012


God morgon!
Det blev inte som planerat igårkväll men jag hade väldigt trevligt ändå. Somnade vid fyra tiden imorse och kl 08.00 startade min tvättid, great! Hoppas ni får en fin söndag♥

Jeansskjortan



Har äntligen hittat en jeansskjorta som föll mig i smaken. Märket Sthlm LM inne på MQ. Det var halva priset på den också, perfekt! ♥

För en vecka sedan...

...var jag på 60-års kalas i Stockholm och såhär såg jag ut!


Ikväll blir det middag med min fina pojkvän och hans mamma, sen möta upp en vän för att ta ett glas vin och lyssna på en liten spelning. Vad ska ni hitta på ikväll?


Outfit duellen!


Vilken modebloggerska har klätt sig snyggast denna veckan?
1. Angelica Blick?
2. Thegypsy?
3. Victoria Törnegren?
4. Kenza?

Jag tycker Angelica och Victoria!

God morgon!

Källa: COS hemsida.



Idag tog jag en oplanerad sovmorgon...men jag kanske behövde det? Jag ska snart springa iväg till en loppis som ligger här i stan. Behöver en stol till mitt skrivbord! Hade inte tackat nej till någon av de tre stolarna ovan...Nej nu måste jag fixa mig, önska mig lycka till!

COS




Suddiga bilder jag vet, men det får vara så...Jag hittade min svarta t-shirt inne på COS! Älskar den och materialet är underbart. Har jag sagt att jag älskar den butiken? Haha:)


Nu: Fotbollskväll! HEJA SVERIGE! Såg ni matchen igår? Spanien-Irland, blev 4-0...den är inte rolig i ett mästerskap!

Dagens Look


Tröja, MQ. Jeans, Levi's. Jeansjacka, H&M. Skärp, COS. Skor, Palladium. Väska, Paris. Keps, H&M.


Nu luktar det nybakta bullar i min lägenhet..mmm! Jag borde ta mig i kragen nu och storhandla, även duscha...men tjena vad tråkigt det är att både handla och duscha!! Funderar på att baka hallongrottor istället...eller drömmar!

Stockholm


Några bilder från min Stockholms vistelse. Hade världens bästa vecka däruppe! Min pojkvän hade slutkonsert, exklusiv Amy Macdonald spelning, fest, 60-års fest, käkade på Vapiano, Vigårda (mood-gallerian) och Zink grillen, hängde på Rix Fm festivalen och fick se älskade Loreen bl a, shopping och mycket mys! Bra dagar med andra ord och imorgon flyttar min pojkvän ner över sommaren♥


Jag fick nya blogg.se imorse och fattar inte riktigt systemet med kommentarerna...undrar även varför aktiva listan aldrig uppdateras nuförtiden?

Ny favorit väska!

 

Kolla in min nya fina väska jag fick ge endast en tia för på second hand!

Ikväll ska jag ta det lugnt. Mår illa. Fortfarande. Blä! Har köpt chips, glass och choklad så, såå synd kommer det nog inte vara om mig ikväll trots allt;)


Stockholms outfit!

Tröja, MQ. Kavaj, JC. Klänning, Keps, Strumpisar, H&M. Skor, Palladium. Väska, Paris.


En outfit från Stockholm! Gillar ni den?


Den 14 juni 2012

God förmiddag!

Städat hela morgonen och snart ska jag hälsa på min familj. Kan inte minnas sist jag var där?

Hoppas ni alla får en bra dag♥


God natt!

 

Nu ger jag upp den här dagen. Längtar så himla mycket till helgen då min pojkvän flyttar ner över sommaren! Men en dag i taget, än är det inte helg...Sov så gott♥

Stockholms shopping!

Kepsen-H&M Tröja-MQ Ballerina-Zara

Älskar ALLT!


Dagens Look!

Tröja (NY!), MQ. Skärp, Cos. Jeanskjol, Carlings. Skor, Palladium.

 

VAD TYCKS OM DAGENS LOOK?


Favorit look?

NÅGON FAVORIT?

♥♥♥


Tradera!

Imorgon vid den här tiden går mina andra auktioner ut på tradera. Tjänade ihop 320:- i lördags på auktionerna som gick ut då, så himla bra! SPANA IN MINA AUKTIONER HÄR!!

Skärp dig!

Skärpet är nog en av mina favorit accessoarer! Använder ni mycket skärp?



God morgon!
Klarblå himmel, fåglar som kvittrar och en fin pojkvän bredvid mig, kan det bli ett bättre uppvaknande? Konserten var grym igår och jag fick shoppat lite på stan. Idag blir det ännu mera gå på stan och ikväll lutar det åt fest! Ha det fint raringar♥

Den 7 juni 2012.

God morgon!
Jag kan säga redan nu att uppdateringen inte kommer vara den bästa den här veckan och fram till tisdag nästa vecka. Lämnade faktiskt datorn hemma...I alla fall, idag skiner solen här i Stockholm och jag har tänkt åka in till stan runt lunch. Det finns så mycket jag vill shoppa!! Ikväll ska jag gå på min pojkväns slutkonsert, kommer bli väldigt trevligt tror jag.
Vad ska ni hitta på?

China.


Måste visa er min fina nya plånbok som Emelie köpt till mig i Kina! Älskar modellen och färgen, den luktar så gott också, riktigt läder. Den har fått följa med hit till Stockholm. Jag är framme nu förresten så ska möta upp min pojkvän om ett tag♥

Classic.

Skjorta, Mango. Jeans, Levi's. Skärp, Cos. Tröja, Classified.

 

VAD TYCKER NI OM DAGENS LOOK? 1-10?
Vi hörs när jag kommer upp till Stockholm♥

Du gamla du fria...

 

God morgon!

Idag ska jag upp till Göteborg för att luncha med en vän och sen vidare till Stockholm! Det är strålande väder ute, underbart♥ Uppe i Stockholm vill jag hitta en svart t-shirt och det är inte det lättaste...tro mig.

 

Har ni några nationaldagsplaner?


Dagens look.

Klänning, monki. Jeans, gamla. Skor, Scorett.

(Ljuger om jag säger att det här faktiskt är dagens look men vi säger att det är så)

 

Jag och Emelie har suttit på ett café och tjötat i 4 timmar! Tydligen fick jag inte nog av att prata så jag bjöd nyss in hyresgästföreningsgubben och pratade vindkraft och energieffektivisering, ja herregud...vilken energi och miljönörd jag börjar bli...

 

 


Tisdags inspo!

En tjej som inspirerar till max! Här är hennes blogg.

 

Nu ska jag hänga lite med Emelie! Tjingeling♥


Kepsen!

 

Jag vet att jag är x antal månader sen men det är inte förräns nu jag fått upp ögonen för kepsen! Jag kan inte bestämma mig om det bara är fult eller om det är ful/snyggt...Vad tycker ni? Vilket är i så fall snyggast, den mer vanliga kepsen eller den bredare?


Ljuslila.


Den här veckan bär jag den här färgen på mina naglar!

Let's go get high.

Skjorta, Zara. Kjol, Urban outfitters. Jacka, H&M. Skor, Palladium. Väska, Köpt i Paris.

VAD TYCKER NI OM DAGENS?

 

 

Come and take a walk on the wild side
Let me kiss you hard in the pouring rain




Den 4 juni 2012.

Bilder på hur kläderna ser ut på får ni senare.

 

God morgon!

Hur ser era planer ut för veckan? Jag ska träffa vänner nu i början av veckan och i mitten av veckan tar jag tåget upp till Huvudstaden där det händer massa roligheter! Hoppas ni får en bra start på den nya veckan♥

Underbara söndag!

Bjuder på tre vardagsbilder från imorse. Jag och Elin åt så himla god frukost!

 

Började den här dagen med god frukost och avslutade den med grillat vildsvin! Mycket gott må jag säga. Jag och Elin har varit ute nästan hela dagen och fotat...vi konstaterade även att vi bor i en fin stad och att västkusten är bäst♥ Hoppas ni haft en lika bra söndag som jag!


Strike a pose!


T-shirt, Cos. Kofta, MQ. Jeans, Zara. Skor, Scorett. Halsband, OXXO.
Om ni undrar vem det är som står bakom kameran på de flesta av mina outfitsbilder så är det min fina roommate!


Jag har lärt mig två saker idag när jag fotar mina outfitbilder:
1. Sluta le så jävla överdrivet. 2. Stå normalt med benen.


VAD TYCKER NI OM DAGENS MINA FINA LÄSARE?♥

Dom dimmiga dagarna.

Dagens detaljer.

 

Dimmiga dar, vad fanns det att se klart?
Dimmiga dar var fina dar
men jag såg aldrig riktigt var vi var.
Jag förlorar alla mina vänner
den här gången.

H.H


Black&Denim.

 

ÅH! Kärlek vid första ögonkastet♥! Har surfat runt inne på cos hemsida och det kommer svida hårt i plånboken nästa vecka när jag ska besöka butiken uppe i Stockholm. Jag vill ha a l l t!



Bakom molnen skymtar mer än horisonten.

Skjorta, gina tricot. Linne, MQ. Jeans, Cubus. Skor, Palladium.


VAD TYCKER NI MINA SNYGGINGAR OM DAGENS LOOK?♥

Skinny love.

365days.

 

Vitt vin. Bon Iver. En underbar vän. Livet är bra nu.


Beslutsångest!

 

Jag kan inte bestämma mig! Står och velar mellan de tre skorna ovan...Ska man köra på svarta klassiska skinnballerinas? Ett par ballerina som får mig att tänka på en "överklasskärring" (men jag gillar det)? Eller vara trendig och köpa nitade loafers? VILKEN SKO HADE DU VALT?


Yellow.

Kavaj, H&M. T-shirt och skärp, Cos. Jeans, Cheap monday. Väska, Indiska. Skor, Björn Borg.

VAD TYCKER NI OM DAGENS LOOK?

 

SOMMARLOV! Igår fick jag sommarlov och det känns underbart:D Jag var ute och käkade med klassen, tvårona och treorna igår, väldigt trevligt! Jag tror inte ni förstår vilken bra klass jag har...den bästa klassen jag haft skulle jag vilja säga! Kommer sakna dem som bara den nu i sommar.

 


RSS 2.0