TISDAG = TENTAÅNGEST

 
Hej finisar! Hur mår ni? Jag mår bra men är en aning stressad. Imorgon är det tentadags och det var ett tag sen jag hade en salstenta. Senast måste varit typ april förra året innan C-uppsatsen drog igång. Jag känner mig inte alls tillräckligt förberedd men förhoppningsvis ska det kännas bättre innan kvällen är slut. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa eller hur? Jag ser verkligen framemot morgondagen kl 12.00 då tentan är gjord! Nej tillbaka till plugget. Tänkte lära mig lite mer om ekonomiska perspektiv på medierna idag: strukturer och marknader, kul va?

MÅNDAGSLISTAN

När vaknade du imorse? Runt åtta tiden men gick upp närmare nio.

Vad var det första du tänkte när du vaknade? ”Måste han låta så jävla mycket”. Isak var uppe före mig och gjorde sig i ordning för att gå till skolan. Vet inte vad hans problem är men han vet inte att man ska vara tyst och försiktig på morgonen.

Har du ringt någon idag? Vem? Nej. Jag ringer väldigt sällan då jag har en lättare telefonfobi. Sms is the shit!

Vilket humör är du på? Jag är helt okej pigg men hjärnan börjar ge upp efter en pluggdag.

Vad har du på dig idag? Mysbrallor och Isaks t-shirt.

När fotade du något senast, och vad? Imorse. Fotade min helgbukett som troligtvis kommer upp på min instagram @nliborius ikväll. Följ mig va tusan!

Vad ska du göra ikväll? Plugga ännu mer. Och äta chips. 

♥Hur mår ni idag kära läsare?♥


LYX VS BUDGET

 
En klassisk och enkel taklampa. Den ena kostar 5200 kronor och kommer ifrån Svenskt Tenn. Den andra kostar 1195 kronor och kommer ifrån Mio. Kan ni gissa vilken av de två som är den dyra? Lampan till vänster tillhör Svenskt Tenn. Vilken skulle ni valt? Jag måste medge att den från Svenskt Tenn är snäppet finare, men det är ju också Svenskt Tenn vi snackar om. Kan de misslyckas med något? Men hade jag stått i valet och kvalet hade det blivit budget alternativet på grund av min taskiga ekonomi.

BLING BLING

 
Bättre sent än aldrig right? Såhär såg jag ut på Elias 25-års kalas förra helgen. Plattade även håret kvällen till ära och det tog 2,5 jävla timmar haha! Har fått en dille för guld och har haft det länge när det kommer till smycken, men nu även kläder! Och jag har även spanat in ett par guldskor. Ja ni hör ju. Kan detta vara ett tappert försök att sätta guldkant på tillvaron undrar jag? Mer guld åt folket! Vad tycker ni om min outfit darlings?

CHAMPAGNEFRUKOST

 
Igår kickade vi igång lördagen med champagnefrukost. Helt okej start på dagen om ni frågar mig! Har helt förälskat mig i alfa groddar. SÅ gott. Det har känts så lyxigt att få ha både min pojkvän och bästa vän i min närhet denna helg♥ Nu har Elin åkt hem och det känns genast lite konstigare. Vi är så vana vid att bo i samma stad men jag kommer ner till Bästkusten redan nästa helg så då ses vi igen. Nu ska jag plugga som en dåre till tentan som jag har på onsdag! Ha en fin fin dag♥

FAV LOOK?

 

Mina senaste looks! Älskar min nya jacka och lilla pälsboll från Gina.

Har ni någon favorit?

God morgon fredag♥ Jag och Elin ska snart fixa oss lite frulle här hemma innan vi ska ut och shoppa lite! Vi ska även turista lite och bara gå runt. Ser ut att bli en solig dag så då får man ju passa på att promenera lite. Ikväll blir det nog fotografiska, något glas bubbel och kanske att vi hamnar på någon restaurang. Vi tar det som det kommer lite känner vi. Hoppas ni får en toppen fredag♥


COFFEE BREAK

 
Men jag är såå sämst på att plugga till denna jäkla tenta som jag har på onsdag nästa vecka! Det är ju nästan en hel vecka kvar men eftersom frugan kommer i eftermiddag och stannar till söndag så tänker jag inte sitta och plugga i helgen om man säger så. 45 frågor ska präntas in i min redan fulla hjärna och det går väldigt långsamt. Jag är liksom expert på att göra massa annat. Jag har till exempel förberett massa blogginlägg, diskat ett enormt diskberg, druckit massa kaffe och sjungt med till låtarna på P3. Snart kommer jag nog börja städa också. Nej. Skärpning. Mitt mål är att jag ska kunna 25 frågor i alla fall. Wish me good luck!

TRE TIPS TILL EN BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA

 

1. Jämför dig inte med andra. Däremot kan man bli inspirerad av andra.

2. Gör val utifrån dig själv, inte från andras. Följ dina egna drömmar och lyssna på din egna magkänsla. Är det något du verkligen vill eller något som andra tycker eller förväntar sig av dig?

3. Sluta umgås med energitjuvar. Du ska inte omringa dig med människor som får dig att må dåligt, hela tiden prestera eller trycker ner dig. Sålla bort dessa.

Jag har haft jättedålig självkänsla i hela mitt liv fram tills jag var 21 år och hamnade i en större livskris. (Oj vad det lät dramatiskt). Jag fick nog och kände att jag var tvungen att stanna upp för att ta hand om mig själv och bara fokusera på mig. Självförtroende är något jag alltid har haft men min självkänsla existerade knappt. Så jag började försöka bli bästa vän med mig själv den där våren 2011. Och ett tips jag vill ge dig som funkade för mig var att jag varje kväll skrev ner tre saker som varit bra under dagen. Och i mitt fall var städa, göra läxor osv något som inte platsade på min lista. Jag var en väldigt högpresterad person och bekräftade mig själv att vara duktig på grund av att jag gjorde ”duktiga saker”. Nej i mitt fall var det mer att jag behövde se att jag var duktig på annat sätt också. Jag behövde förstå att man duger ändå, utan den där ”to do listan” med alla ärenden osv. Men som sagt tre bra saker som skett under dagen. Och för varje vecka som gick så lärde jag känna mig själv bättre och uppskattade vem jag var. Idag är jag säker och lugn i mig själv och vet vad jag kan. Negativa onödiga kommentarer rinner bara av och jag har även lärt mig att faktiskt ta emot positiva kommentarer, och verkligen ta till mig det. Och idag försöker jag hela tiden gå efter min magkänsla. 

DON’T FORGET TO SMILE

I fredags efter pressfrukosten så tog jag, Alva och Nicolina några bilder utanför Dramaten. Vissa mer seriösa än andra, haha! Det är så roligt att vi bor i samma stad nu för jag diggar dessa brudar så mycket. Annars då. Den här veckan består bara av plugg för min del fram till torsdag eftermiddag. Biter ihop och bara gör skiten. Men som sagt på torsdag efter tre så kommer jag lägga all min uppmärksamhet på Elin som kommer upp och hälsar på♥ Hoppas ni har en fin dag!

HÖSTENS HETASTE TREND: FUSKPÄLSEN

 
Vad vore vinterhalvåret utan fuskpälsen? Jag fullkomligt älskar mina och är riktigt sugen på att köpa en fjärde. Kan inte få nog! Så himla snyggt till både vardags och fest. Sen att dom är så mjuka och gosiga att man inte kan sluta ta på sig själv, eller att andra gör det, när man bär den är ju ytterligare ett plus, haha. Så tips till dig som vill investera något nytt till hösten och vintern. Vilken är er favorit ovan?

EVERYDAY SNAPS

Pluggpaus med god mango och mindre goda jordgubbar.
Hittade en ny favoritbutik. Ginkgo vid Mariatorget. Självklart kom jag inte ut tomhänt.
Tog en glass med Isak och njöt av sensommaren. Gelato. Så gott.

Åt middag tillsammans med Louise på Foam på Karlavägen. Mums!

Fyra bilder från förra veckan! Hade helt glömt bort att posta detta inlägget, men bättre sen än aldrig right? Tänkte göra ett sådant här inlägg i veckan och visa lite random bilder som jag tagit under veckan som gått. Tänker att det kan vara roligt att blanda in mellan all mode- och inredningsinlägg? Är en bra anledning till att ta kort på vardagen också så man inte bara har bilder på sina outfits och sitt hem i fotoalbumet när man sitter där om 60 år och blickar tillbaka i sitt liv.

 
 

WHITE – GREY – BLACK

 

Tröja (ny!), &Other stories. Jeans, Filippa K. Sneakers, Vagabond. Väska, Second hand. Pälsboll, Gina tricot.

VAD TYCKS DARLINGAR?


SNEAK PEAK

 

Bilder på hela looken får ni senare idag.

God morgon härliga lördag! Jag vaknade från ännu en dröm där min pojkvän gör slut och träffar en annan. Sämsta jävla drömmen verkligen och jag kan inte sluta drömma om det. Händer flera gånger i månaden och har gjort det ett tag nu. Någon som kan tyda drömmar? Hehe. Idag är det som sagt lördag och vi ska iväg till bondens marknad för att köpa helgbukett och bara mysa runt. Marknader med blommor och diverse olika grönsaker är nog det mysigaste! Ikväll är det 25-års fest för en killkompis och det ska bli så roligt! Många av mina vänner som fyller 25 nu i september-oktober. Ni glömmer väl inte att gratta mig den 1 oktober? Haha! Ha en fin lördag♥

Och ni får jättegärna rösta på mig till Zalandos Blog Awards, genom att rösta så tävlar man om att själv få närvara på galan och om presentkort. Rösta HÄR.


BREAKFAST @ STARSTUDIO

 
Min fredag började hos Starstudios showroom, som är en PR byrå för smycken, klockor och accessoarer, då de hade bjudit in till en god och trevlig frukost! Var där tillsammans med mina fina bloggtjejer från It girls och det var så mysigt. Jag fick även med mig två gåvor därifrån som ni ska få se i helgen. Johanna på Starstudios är verkligen så gullig! Himla fin start på dagen. Har saknat mina bloggtjejer så det var riktigt roligt att träffas och bara prata massa skit♥ En fin start på fredagen helt enkelt.

LYX VS BUDGET

 

De kuddarna till vänster kommer från Svenskt Tenn och kostar 950 kronor. De till höger kommer från ellos.se och kostar 299 kronor. Vilken väljer ni? Lyx eller budget? I det här fallet väljer jag lyx.

Äntligen fredag mina fina läsare! Jag börjar morgonen med mina bloggtejer för lite frukost och sedan blir det plugg fram tills Isak slutar vi två. När han kommer hem ska vi förhoppningsvis fynda lite på second hand och bara gå runt lite här i området där i bor. Upptäcktsfärd helt enkelt! Hoppas ni får en fin fredag♥


FOLLOW ME ON SNAPCHAT

 
Jag älskar sociala medier och självklart kan ni hitta mig på Snapchat också! Jag uppdaterar dagligen till My story och där visas ”verkligheten” om man nu ska jämföra med både bloggen och instagram där det är fokus på fina bilder. Så häng med mig på snap och se mina snappisar! PUSS

KÄRLEK VID ANDRA ÖGONKASTET

 

Mockajacka (ny!), Zara. Tröja, Zara. Byxor, H&M. Sneakers, Vagabond. Väska, Vagabond.

Det var kärlek vid andra ögonkastet. Första dejten blev inte så lyckad då jag var totalt ointresserad och bara dissade den. Hade liksom spanat in snyggingen längre bort som var svart. Men. Efter en dejt med den svarta jackan så kände jag bara ett stort nej. Så jag gav den röda jackan en till chans och jag föll pladask. Den tog mig med storm! Och idag är vi så där löjligt förälskade. Tror att den här hösten kommer bli grym. Grymt snygg. Jag fullkomligt älskar min nya jacka och kommer vilja bo i den hela hösten! Äntligen så har jag hittat min mockajacka♥


VARDAGSLYX

 
En liten bakåtblick i arkivet till tidigare i somras då blommorna blommade utanför dörren i mina egna rabatter. Förstår ni hur rik jag känner mig som kan plocka in mina egna fredagsbuketter under sommarhalvåret? Älskar blommor och helgbuketter! Det är verkligen ett enkelt tips till dig som vill känna vardagslyx, köp en fin bukett med snittblommor och ställ på bordet. Ser redan framemot lördag då helgbuketten ska inhandlas på bondens marknad.

HÖSTENS HETASTE TREND: POLOTRÖJAN

 

1. H&M 2. nelly.com 3. nelly.com 4. &Other stories 5. &Other stories 6. Gina tricot

Någon favorit?

Jag älskar höstsäsongen och alla fina polotröjor som finns ute i butik just nu. Allt från poloklänningar till stickade tröjor. Detta är en av höstens stora trender och ni kommer garanterat se mig i polo. Jag har faktiskt köpt en av de ovan. Kan ni gissa vilken?


DÄRFÖR ÄR DET DIN BÄSTA VÄN

Bildkällor: Pinterest

1. Ni vet ALLT om varandra och kan även prata om precis allt.

2. Ni litar på varandra till 100% och skulle lätt kunna ge en extranyckel till varandras lägenheter.

3. Ni är varandras psykologer och det är en självklarhet att lyssna på varandra. Ni kan därför älta saker om och om igen utan att den andra tröttnar. För ni vill faktiskt veta, hjälpa och ställa upp för varandra.

4. Ni vet hur man skapar de perfekta dejterna, med varandra. Ni vet båda vad som gäller för att få en lyckad dag och/eller kväll.

 

5. Ni kan umgås med varandra oavsett humör. Det är helt okej att bara ha en filmkväll med varandra utan att säga ett ord. Medan andra dagar så pratar ni så mycket tills ni blir hesa.

6. Ni känns som varandras familjemedlemmar. Ni behöver inte presentera er för någon inom varandras familjer, de känner dig redan. Det är ingen konstighet att din bästis får vara med på släktkalaset.

7. Ni saknar varandra så fort ni inte är med varandra. Det kan gå tio minuter efter att ni har sagt hej då till varandra så hörs ni igen. Vare sig det är på snapchat eller sms. Och är ni borta från varandra flera dagar eller veckor så har ni nedräkning tills ni ses nästa gång.

Det finns hur mycket som helst som jag skulle kunna skriva känns det som. Men när du läste dessa punkter fanns det då något namn som du direkt kom att tänka på? I så fall är det nog en riktigt bra vän du har och ta vara på hen. Det bästa med en riktigt bra vänskap är att det funkar precis som i ett bra förhållande utan att man attraheras av varandra. Och det bästa av allt. Man kommer aldrig göra slut. Min bästa vän kommer och hälsar på om exakt tio dagar, längtar. Och en annan bästaste vän kommer jag träffa om 18 dagar ♥


MONDAY

 
Glad måndag! Hoppas ni får en härlig start på veckan. PUSS

SOVIT BORT HELA MIN LÖRDAG

 

Byxkjol, gina tricot. Pälsboll, gina tricot. Kashmirtröja, en gammal present. Skor, Vagabond.

Denna dagen och kvällen har jag bara sovit bort. Jag har känt mig hängig hela veckan och idag kom käftsmällen. Har känt mig febrig och utmattad hela dagen och har bara sovit. Men nu vid sju så kände jag mig lite piggare faktiskt så jag håller tummarna för att jag lyckats sova bort alla dumma baciller. Min lördagskväll är därför väldigt lugn. Hoppas ni haft en fin lördag♥


VINRÖD SHOPPING

Kappa, Zara. Byxor, Gina tricot. Klänning, nelly.com. Väska, &Other stories.

Plocka in lite färg i höstgarderoben! Vinröd/lila är en färg som ständigt återkommer varje höstsäsong. Och det kan nog vara säsongens hetaste färg. Jag tycker vinrött och guldsmycken är himla fint ihop. Tips!

Har ni en bra fredag? Jag har haft en riktig shoppingfredag. Försöker muta mig själv så jag ska sitta och plugga i helgen hehe. Ska försöka fota i helgen så ni får se min fina shopping! Nu ikväll är det sushi, rödvin, godis och spelkväll som gäller. Vad ska ni hitta på?♥


VEGETARISKT

 

Jag är så lyckligt lottad som har en pojkvän som älskar att laga mat! Det är han som lagar maten här hemma och jag äter den, älskar det. Han tycker inte bara det är roligt utan är bäst på det också! Inga snabbmakaroner här inte. I veckan slängde han ihop en pumpapasta som blev väldigt god. Aldrig ätit pumpa tidigare så det var roligt. Och parmesan. Älskar parmesan. Bring me some cheese och vi blir bästa vänner.

Äntligen fredag och jag ska till skolan snart för föreläsning och sen iväg på intervju för grupparbetet. Måste bara säga att gårdagen var himla fin. Var hemma hos en av mina klassisar med andra två tjejer och drack bubbel, så himla trevligt och jag älskar när man klickar med människor direkt! Och hennes lägenhet är to die for. Punkt. Nej ni ska jag hälla i mig mitt te och sen fixa mig! Hoppas ni får en grym fredag♥


COS x HAY

 
Jag fullkomligt älskar HAY, och COS med för den delen, så detta samarbete är underbart tycker jag. Båda fokuserar på ett skandinaviskt formspråk med funktionell design men som även har det där lilla extra, vilket är perfektion enligt mig. COS har även jobbat tillsammans med en utav HAYs designers och designat borden ni ser på bilden. Dessa kommer att säljas på utvalda COS butiker och jag hade inte tackat nej till det vita. ÅH så mycket fint!! Se mer HÄR.

DAGENS LOOK

 

Vad tycker ni om dagens?

God kväll fina läsare! Halva veckan har redan gått och det känns galet. Dagarna bara springer förbi! Det är en del plugg i skolan faktiskt och jag sitter mycket med det. Försöker träna upp min plugghjärna igen, det gårsakta men säkert framåt. Hur går det för er på jobbet eller skolan?


SVAR FRÅN FRÅGESTUND

https://youtu.be/EZ7rq_-W_8Y
 
Nu har jag äntligen svarat på frågorna som ramlade in för en vecka sedan. Tänkte att det både blir roligast och mer tidseffektivt om jag besvarade frågorna i ett videoinlägg. Here you go! Hoppas ni uppskattar det♥

PINEAPPLE

 
Var på Ikea i torsdags för att köpa lite till lägenheten. Såg lite för mycket ut som ett avskalat hotellrum så jag kände att det behövdes (och fortfarande behövs) en förändring. Hittade denna coola ananas växten! Tyckte den var hur ball som helst, haha. Vad säger ni? Börjar göra oss mer och mer hemmastadda här i lägenheten men det är så svårt på ett sätt. Jag menar det är i andra hand och vi ska endast bo här fram till jul. Så hur mycket pengar vill man lägga? Samtidigt kan jag inte bo i ett hem jag inte trivs i, oavsett period, och man kan ju faktiskt ta med sig allt hem till vår egna lägenhet sen! En sak jag stör mig på så fruktansvärt att det bara finns fyra uppsättningar av all porslin och bestick, haha.

MUST HAVE

 
Jag har ett enormt shoppingsug ska ni veta. Har haft det ett tag men varit duktig på att hejda mig! Ny kamera, dator och höstkläder står väl högst upp på listan. Ny dator behöver jag ju faktiskt men det är ju så sjukt dyrt också… Något jag tänker köpa inom snar framtid i alla fall är en bomullsskjorta. En riktig klassiker. Har ni något som står på er shoppinglista?

EVERYDAY SNAPS

 

1. Måndagsmiddag på Vigårda med Isak. 2. Tisdagslunch på Snickarbacken 7 med Isak. 3. Lördagsbrunch på Pom och Flora tillsammans med Linn. 4. Helgbuketten.

Nu har vi bott i Stockholm en hel vecka och jag kan säga er att den veckan gick väldigt fort! Hela veckan har jag och Isak haft känslan av att vi är här och hälsar på. Men jag tänker att efter den här veckan så har det nog sjunkit in att vi faktiskt bor här och ska göra det hela hösten! Jag är redo för en ny vecka och allt vad det innebär. Ska svara på frågorna från frågestunden i veckan i alla fall. Hoppas ni får en grym start på veckan♥


GULDNAGLAR

 
Min favoritfärg just nu att ha på naglarna är guld! Kört på det hela augusti och nu in på september. Sätta lite guldkant på vardagen som man så fint säger haha. Vad har ni för färg på era naglar?

SÖNDAGSMORGON

 
God morgon! Jag vaknade halv sju för att det åskade och regnade som bara den. Stockholm bjuder på en regnig söndag men det gör inte så mycket. Tänker hålla mig inomhus idag ändå och helst under täcket. Mina planer idag är att plugga, drick te och äta popcorn. Njut söndagen fina ni!

HELGBUKETTEN OCH EN SLANT TILL RÖDA KORSET

 
Jag tycker det är så fruktansvärt att sitta och titta på och följa allt som händer via sociala medier. Utan att kunna göra något. Vem har egentligen rätten att skilja på dem och vi? Alla är vi människor som bara vill känna sig älskad, välkommen och kunna somna tryggt om natten. Jag bestämde mig i alla fall för att skänka en slant till Röda Korset och hoppas på att det kan hjälpa någon därute. Vill du också skänka en valfri summa? Swisha till 123 555 7764 och skriv På Flykt. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Tänk på det.

ALL BLACK

Vad tycker ni om min look snyggingar?

Ser ni min blåa lilla pälsboll? Jag bloggade ju om dessa för några dagar sedan och kunde inte låta bli denna blåa goingen. It’s so fluffy♥ Annars då raringar vad har ni gjort idag? Jag har varit i skolan där vi blev indelade i grupper för ett kommande grupparbete. Efter skolan åkte jag och Isak in till stan för en lunch på Snickarbacken 7. Ikväll ska vi hem till Elias och Louise för lite matlagning och fredagsmys. Pad Thai står på menyn, mums. Vad hittar ni på ikväll?


FRIDAY

 
Bjussar på tre bilder från förra fredagen. En ”sista” kväll med mina bästa vänner. Det är inte mycket som krävs för att man ska ha en lyckad kväll! Nu är det ju ett tag innan vi kommer kunna ses så jag hade köpt lite presenter till dom. Visste att Lisa hade velat ha det jag gav henne länge så gissa om hon blev glad?! Nu låter det som att jag köper mina vänner haha… Så är självklart inte fallet! Men ibland är det roligt att kunna överraska dem man älskar♥ Vill även passa på att tacka alla ni som går in här varje dag och kommenterar. Älskar kommentarer så vara överös mig! Glad fredag mina fina♥

HÖSTPEPP ISTÄLLET FÖR HÖSTDEPP

 

Bildkälla: Pinterest

Höst. Känner du pepp eller depp när du hör ordet höst? Jag väljer att känna pepp. Visst kan det kännas tungt att lämna sommarens ljusa och långa kvällar för att istället gå mot mörkare tider. Men. That’s life häruppe i Norden. Som jag tidigare nämnde så väljer jag att känna höstpepp. Och nedan tänkte jag dela med mig utav mina tips till er som känner att vi går in i en tung och tråkig årstid:

Förnya hemmet

När det blir ny årstid så kan jag känna att man vill ha en förändring i sitt hem. Det behöver inte kosta så mycket. Det absolut billigaste tipset och som ger mest förändring är att möblera om där hemma. Sätt soffan mot en ny vägg eller vrid lite på sängen. Den lilla skillnaden kan vara avgörande för känslan av ett nytt hem. Men är du sugen på något nytt som höjer mysfaktorn rejält men inte kostar så mycket? Doftljus, ljusslingor, nya textilier såsom filtar, gardiner och kuddar, växter. Och Voíla!

 

Börja kolla på en bra serie

Det här med att det blir mörkt redan på eftermiddagen är nog den tyngsta delen av den här årstiden. Kryp ner under en filt, tänd ljus och ät popcorn till en ny bra serie, eller film. Perfekt sysselsättning om kvällarna och du får dessutom något att längta efter om dagarna. Den här hösten har vi inga tv-kanaler så jag kommer lätt börja kolla på någon ny serie! Frågan är bara vilken?

Te-kvällar

Te. Jag älskar att dricka te. Bjud över dina vänner på te-kväll! Köp lite olika sorter, fram med de stora muggarna och tänd lite ljus. Hur mysigt är inte det? Tycker man inte om te så gör varm choklad! Det är ju också hur gott och mysigt som helst. Eller njut av en lugn stund med dig själv, en kopp te och en bra bok. Citatet nedan säger ju allt.

 

Pyssla om dig själv

Unna dig själv egentid i form av lite hemma spa. Släck ner lite, tänd ljus (obligatoriskt för mig på hösten som ni kanske märkt), sätt på skön musik och ta ett långt bad eller en lång dusch. Hårinpackning, ansiktsmask, fotbad, peeling, måla naglarna och smörj in dig i din favorit bodylotion. Perfekt avkoppling.

Caféhäng

Hösten = Sitta och hänga på café hela eftermiddagarna och tjöta i timmar. Älskar verkligen caféhäng! Möt upp nära och kära efter skola eller jobb för en kopp kaffe. Jag kan sitta på ett café i flera timmar och älskar hela stämningen som oftast brukar infinna sig i ett café. Vet dock att det inte är lika mysigt för personalen om det är fullt upp (jobbade på ett café i fyra år…).

Förnya garderoben

Visst att det blir mörkare och blötare den här årstiden MEN det är också snyggaste årstiden för modet. Höstmodet slår alla årstider om ni frågar mig och i år kommer jag vilja uppdatera min höstgarderob. Höstkappor, skinnjackor, polotröjor, stickat, skinnbyxor, kängor… Ut på stan med er och unna er något nytt!

Nystart

Hösten för mig är lite som nyår. Man kommer tillbaka efter lov och semestrar, back on track och vardagen helt enkelt. Kanske kan kännas tungt men jag ser det hellre som en nystart. Sätt upp mål och drömmar du vill förverkliga eller sträva mot innan året är slut. Våga testa något nytt; yoga, matlagningskurs, språkkurs, thai-boxning… Själv är jag riktigt sugen på att anmäla mig till en tyskakurs på kvällstid.

Jag är såå redo för hösten 2015 och känner verkligen höstpeppen!! Är ni med mig?

 

MUST HAVE

 
Jag har velat ha en sån här pälsboll sedan jag såg en inne på gina tricot tidigare i somras. Är snyggt att ha som både nyckelring eller till väskan. De ovan hittar ni inna på gina tricot för 79 kr. Men har även sett att nelly.com har några för 59 kr. Vilken färg hade du valt? Av de ovan hade jag valt den svarta (tråååkig jag vet), men när jag såg dom inne på gina tidigare i somras fanns det även en blå. Och just färgen blå hade jag velat ha!

RSS 2.0