DÄRFÖR ÄR DET DIN BÄSTA VÄN

Bildkällor: Pinterest

1. Ni vet ALLT om varandra och kan även prata om precis allt.

2. Ni litar på varandra till 100% och skulle lätt kunna ge en extranyckel till varandras lägenheter.

3. Ni är varandras psykologer och det är en självklarhet att lyssna på varandra. Ni kan därför älta saker om och om igen utan att den andra tröttnar. För ni vill faktiskt veta, hjälpa och ställa upp för varandra.

4. Ni vet hur man skapar de perfekta dejterna, med varandra. Ni vet båda vad som gäller för att få en lyckad dag och/eller kväll.

 

5. Ni kan umgås med varandra oavsett humör. Det är helt okej att bara ha en filmkväll med varandra utan att säga ett ord. Medan andra dagar så pratar ni så mycket tills ni blir hesa.

6. Ni känns som varandras familjemedlemmar. Ni behöver inte presentera er för någon inom varandras familjer, de känner dig redan. Det är ingen konstighet att din bästis får vara med på släktkalaset.

7. Ni saknar varandra så fort ni inte är med varandra. Det kan gå tio minuter efter att ni har sagt hej då till varandra så hörs ni igen. Vare sig det är på snapchat eller sms. Och är ni borta från varandra flera dagar eller veckor så har ni nedräkning tills ni ses nästa gång.

Det finns hur mycket som helst som jag skulle kunna skriva känns det som. Men när du läste dessa punkter fanns det då något namn som du direkt kom att tänka på? I så fall är det nog en riktigt bra vän du har och ta vara på hen. Det bästa med en riktigt bra vänskap är att det funkar precis som i ett bra förhållande utan att man attraheras av varandra. Och det bästa av allt. Man kommer aldrig göra slut. Min bästa vän kommer och hälsar på om exakt tio dagar, längtar. Och en annan bästaste vän kommer jag träffa om 18 dagar ♥

2015-09-14 @ 15:43:00 Liborius Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0