MICHELBERGER HOTEL

Nu är vi som sagt hemma igen (eller vi kom hem natten till i lördags) och det kändes lite tråkigt att lämna. Vi har haft tre fantastiska dagar verkligen. Vi är kära i staden. Berlin försökte med alla knep och vi föll för var och en. Imorgon är det tillbaka till jobb och vardag, fy så tråkigt haha...

INSPIRATION

Bilder från Pinterest.

 

Trots att det var supersegt att gå upp ur sängen när klockan ringde imorse så har det varit en bra dag. Tiden på jobbet gick helt okej snabbt (tack för det) och när jag slutade så kom värmen och solen fram. Så ikväll har jag planterat lite på min uteplats och fixat med en ny ljusslinga som går på solceller, himla bra. Har även hunnit med en timma på gymmet. Hoppas ni också har haft en bra start på veckan!


BLOMMOR I HÅRET

Tröja, Lager157. Kjol, H&M. Sandaler, Vagabond. Hårband och brillor, H&M.

Vad tycks?


FOLLOW ME

Följ mig på mitt inrednings- och modekonto på instagram: @nliborius
Följ mig på mitt vardagskonto på instagram: @nattistagram
 
 Följ min snapchat för alla möjliga bilder: nliborius 

 

God kväll fina läsare! Har haft fullt upp sen jag kom hem från jobbet. Gick direkt och mötte upp en fin vän på ett café för en massa skratt och snack. Efter det gick jag och Isak till restaurang Nami för en fin middag tillsammans med hans föräldrar. Och nu när vi kom hem så har vi packat inför Berlin! Åker vid åtta imorgonbitti och vi är så taggade! Som jag nämnt tidigare kommer datorn få stanna hemma och ovan ser ni de kanalerna jag tänker vara aktiv på. Främst snapchat och min vardagsinstagram. Så häng med på min resa och följ mig! PUSS


EN KOPP TE

Nu har jag äntligen fått sätta mig i soffan. Direkt efter jobbet så gick jag till gymmet efter 3,5 månads uppehåll! Känns superbra måste jag säga. Efter det mötte jag upp Linn som hälsade på från Stockholm. Det fick bli en middag på uteservering, invirad i filtar. För värmen fanns egentligen inte men jag har bestämt mig för att leva ett "sommarliv" ändå. Nu blir det en kopp te innan läggdags. Hoppas ni haft en bra start på veckan!

SÖNDAGSLISTAN

Vad gjorde dig glad igår? Igår hade jag och Isak en slapp hemmakväll och bara spelade spel, åt godis och pussades. Det gjorde mig glad. Och lycklig.


Vad ser du fram emot den här veckan? Den här veckan ska jag och Isak till Berlin. Onsdagmorgon till fredagkväll. Vi firar dessutom 7 år på torsdag så det kommer bli bäst!

 

Säg en grej du vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan? Träna.

En bild som symboliserar dagen?

Kvalitetstid med min bästis som åker till Indien imorgon och kommer hem om 16 dagar...

Vad åt du till frukost idag? Godis. Dåligt jag vet...men true story.

Vilken tid på morgonen vaknar du? Måndag-fredag ringer alarmet kl 05.15 och jag går upp 05.30. På helgerna blir det sovmorgon för hela slanten!

Hur ser du oftast ut till vardags?

 

Svart och basplagg funkar alltid.

 

Bjussar på en liten söndagslista såhär innan läggdags. Jag åker som sagt till Berlin på onsdagmorgon med min käraste. Det kommer innebära tidsinställda inlägg på bloggen då datorn får stanna hemma. Däremot kommer ni kunna följa mig på instagram och snapchat, men mer om det när det närmar sig. Jobb imorgon, och som ni läste ovan innebär det att klockan ringer 05.15 och jag måste ligga i sängen kl 22. Roligt liv va?

 

HIPPIE STYLE

 
Såhär såg jag ut på midsommarafton! Kände för att köra en 70-tals och hippieinspirerad outfit. Dessa byxorna från gina tricot är så otroligt sköna så det kändes som att jag gick runt i mjukisar hela dagen och kvällen. Inte mig emot. Sen att de är 15 cm för långa för mig och jag går runt och trampar på dom när jag inte har ett par skor med klack eller platå är en annan femma. Vad tycker ni om min look raringar?

NYSTART

 
Välkomna tjejer och killar till min nya blogg! Kommer direkt från itgirls.se (min tidigare blogg itgirls.se/nliborius) då jag var en av tolv finalister i It Girls webb-tvserie som visats i vår. Dessvärre var jag femte tjejen som åkte ut men jag är otroligt tacksam ändå! Nu kände jag dock för att lämna min itgirls-blogg och starta något nytt. Något som kommer bli bättre, fräschare och roligare. Jag är mer än pepp på att den här bloggen ska nå toppen och jag hoppas ni vill hänga med mig på min resa! Att få börja här på devote känns superbra så nu kör vi!

NY BLOGG: LIBORIUS.DEVOTE.SE

 
Hörrni! Nu får ni fortsätta följa mig på http://liborius.devote.se! Jag vill tacka It girls för att jag fått vara med på den otoliga resan som utspelade sig tidigare i vår. Ni har fått mig att få upp hoppet om att alla kan lyckas med sin blogg och jag fick vara med om otroliga upplevelser. Fick dessutom lära känna fina tjejer och det är jag otroligt tacksam över. Men nu känner jag att det är dags för mig att gå vidare och köra mitt egna race för att försöka nå toppen. Men TACK SÅ MYCKET IT GIRLS! Men nu hittar ni migHÄR.

SUMMERTIME

Nya bikinitrosor från H&M som jag hoppas på att kunna inviga inom snar framtid!

LINDA LOMELINO

 

Bilder hämtade från Lindas blogg callmecupcake.se


Jag sitter och letar efter inspiration till midsommar. Har tänkt bjuda våra gäster på en dessert och vill man ha inspiration till det klickar man bara in sig på Lindas blogg eller instagram. Hur gott ser allt inte ut att vara?! Det lutar åt att jag gör pavlova eller en vanlig jordgubbstårta, som självklart ska byggas på höjden. Det måste ju bli blogg- och instagramvänligt, hehe!


TORSDAGENS

 

Nya skjortan på mig som kommer från MQ. Superskön och perfekt nu i sommar på kontorsjobbet då den är så där härligt tunn. Det har blivit en del shopping på sistone, eller sen skatteåterbäringen ramlade in på kontot hehe...


Igår efter jobbet tog jag tåget upp till Göteborg för att träffa en av mina favoriter, nämligen Parasto från It girls.Vilken kanon pingla hon är alltså! Jag är så tacksam över att jag fick vara med it girls av den anledningen, att jag fick nya fina vänner. Alla är underbara och mitt "Shit girl" gäng (Parasto, Jasmine och Salem) är ju bara för sköna. Tråkigt att vi alla inte bor i samma stad bara!


LUPINER OCH JORDGUBBAR

 
Lupiner och svenska jordgubbar. Åh vad lycklig man kan bli! Jag är så pepp på sommaren och vill bara att värmen ska dra igång på riktigt. (Förstår inte riktigt dom som går runt i korta shorts när det bara är 18 grader). Hur galet är det inte att midsommar är nästa vecka? Jag har inhandlat outfit idag, både till midsommarlunchen med familjen och till festen på kvällen. Men det får ni se på midsommar, såklart! Hur går det för er med midsommarplaner och outfits?

SALEM IS THE WINNER!

 

Ovan ser ni begåvade och vackra Salem (hennes blogg hittar ni HÄR) som vann It girls 2015! Är så otroligt glad och stolt för hennes skull. Vi klickade så himla fort därinne i it girls huset och bestämde snabbt för att det var jag och hon som skulle sova med varandra. Min älskade roomie och curly friend! Hon har så otroligt fin personlighet och har verkligen "det" utan att vara medveten om det. SÅ värdig vinnare med andra ord! Grattis fina du<3

 

Ni hittar finalavsnittet på itgirls.se i vanlig ordning.


TUESDAY

 
Har egentligen fler bilder på den här outiften som jag bär idag men som den perfektionist jag är, när det kommer till kvalitet på bilder, så får ni den endast den här. Lite halvkass. Men bättre än inget right? Ikväll har jag suttit på uteservering och ätit fisksoppa, druckit vin och pratat konstant. Träffade två gamla klassisar från ekonomutbildningen och senast vi sågs var i september! Så gissa om vi hade mycket att ta ikapp?

LEVI'S 501

 
I sommar ska jag ha ett par 501:or. Deras storlekar är ju så himla speciella så jag har varit tvungen att sälja vidare så fort jag vunnit en auktion på tradera. Men jakten fortsätter! Bilderna ovan är hittade på pinterest.

MIN OAS

 
Två bilder på halva vår uteplats som jag ÄLSKAR. Detta är verkligen mitt heliga rum och jag kommer gråta den dagen jag kommer vara tvungen att lämna denna uteplats och alla mina rabatter. På andra sidan brukar det vara en myshörna kan man säga på sommaren. Ska fota där också när den väl kommit upp! Har väntat lite med den för att vara säker på att solen verkligen stannar och nu verkar det faktiskt som att den gör det. Trots att det fortfarande bara är 15 grader.

EN DAGENS LOOK

Jeans, Acne. Skjorta, Zara. Ballerinas, Vagabond. Väska, Zara. Brillor, Topshop.


Vad tycks?


NYA HEELS

Nya pjucks från &Other Stories, I'm in love.

TEA

 
Kom in på en kopp te. Standard att jag lägger blomblad runt tekoppen. Jajamän, varje dag.

NEW IN

Jag äger nog inga mönstrade plagg tills nu! Kunde inte motstå den här toppen från MQ.

 

Ni missar väl inte it girls avsnittet idag? Är ju semifinal!


JUNE

 
En sen sommarkväll förra året så ställde jag och Isak upp på en somrig bröllopsplåtning. Josefin var fotografen och hon är så otroligt duktig! In HÄR för att komma till hennes hemsida. Jag tänkte att det kunde vara roligt för er att lägga upp lite från plåtningen?

RSS 2.0