VEGGIE BURGER

 

Det är ingen hemlighet att min pojkvän är den som står för matlagningen här hemma. Igår testade vi något nytt. Nämligen en ny variant av vegetariska burgare som smakade gudomligt! Vi fuskade dock med redan färdiga pommes som bara skulle värmas i ugnen, men ibland får man faktiskt vara så lat.

Våra burgare innehöll: Halloumi, Portabello svamp, inlagd rödlök, srirachamajonäs, machesallad och bifftomat. Brödet valde vi frökusar istället för vanligt hamburgebröd. 

Stek halloumin och svampen. Till srirachamajonäsen behövs endast srirachasås och majonäs. Den inlagda rödlöken minns jag tyvärr inte hur han gjorde så det får ni söka på google. Sedan är det bara och komponera ihop sin egna burgare. Men kombon av svamp och halloumi var sjukt god! Nästa gång tänker vi nog ha avokado till också. Ett glas mauro till och middagen är fulländad! Det bästa var att vi fick över mat och kunde äta detta till lunch idag♥

#Isaklagarjagäter (vår hashtag på instagram, haha).

2015-10-22 @ 17:06:00 Liborius Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0