BERLIN DEL 2

Som jag nämnde i det tidigare blogginlägget så åt vi en hel del under vår Berlinvistelse. Elias unnade sig denna smarriga kaka efter vår tacolunch medan jag fortfarande var i matkoma.
Middagen på söndagen fick Burgermeister stå för som också är ett måste om man är i Berlin. Burgare, pommes och en öl under hundralappen. Vi satte oss vid East Gallery och konstaterade att livet var på topp just den stunden. 
Kvällen avrundades självklart med drinkar och brädspel. Standard under denna resan. Dessa tre människorna alltså. Så glad över att kunna kalla dem mina vänner (och pojkvän då;)).
 Dag tre. Vi skulle utforska statsdelen Mitte och vi gick och gick och gick lite till. Vi varvade med shopping och Mitte bjöd på väldigt fina butiker i skandinavisk stil. Sådant som vi gillar. En butik med både inredning och kläder är ju den bästa kombon måste jag säga. Dock blev det ingen shopping för min del.
 På kvällen bjöd Elias ut oss alla på en femrätters middag. Gissa om vi var tacksamma? Det var inte vilken restaurang som helst heller utan den helt veganska restaurangen Kopps. En spännande och magisk smakupplevelse. Jag åt den godaste soppan jag någonsin ätit, Zuccinisoppa. Dock togs det inte så många bilder under denna middag men det var i alla fall magiskt. 
Dag fyra. Sista dagen. Vi njöt lite extra under frukostbuffén och vi alla var sega i benen efter gårdagen. Denna sista dag spenderades på museum, drack en äcklig lemonad på ett tjaskigt café för att sedan åka till flygplatsen på eftermiddagen. En underbar vistelse i Berlin med mina underbaringar. Ses nästa sommar Berlin!
2016-06-20 @ 21:24:00 Liborius Permalink


Kommentarer
Postat av: MALIN

Väldigt härliga och fina bilder :) Kul med Berlin! Kram

2016-06-20 @ 21:37:01
URL: http://malinkirstine.se
Postat av: Netti Starby

Vad härligt ni har haft det! Kram

2016-06-20 @ 21:47:36
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Siri

Så duktig på att fotograferaaa!!

2016-06-20 @ 22:58:47
URL: http://sirilindblom.weuntd.com
Postat av: Mallan

Åh, man måste ju verkligen njuta extra när det vankas frukostbuffé! :)

2016-06-21 @ 08:19:27
URL: http://majzans.vimedbarn.se
Postat av: Julia

Åh så sjukt fina bilder

2016-06-21 @ 08:32:18
URL: http://juliasvenssons.se
Postat av: alice

Låter som en trevlig dag bortsätt från lemonaden då! Har aldrig varit i berlig, blir lite sugen på att åka :)

2016-06-22 @ 18:33:34
URL: http://alicecederins.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0